مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستم xeon
سلام .
من تصمیم دارم یک سیستم بخرم و بودجه ام حدود دو میلیون تومنه . من نظر خودتم سی پی یو 5410 و مادربرد super micro.
کار اصلی که میخوام با این سیستم بکنم انیمیشن سه بعدی و نمیدونم بین i7 و xeon کدوم رو انتخاب کنم و در مورد کارت گرافیک هم بین gtx295 و 4870x2 و quadro 1700 مرددم .
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم .
chaos theory
04-05-2009, 18:46
در کل برای همین 3 قطعه 2 تومن میخواید هزینه کنید؟یا کل سیستمه؟
بهر حال پیشنهاد من یه cpu از نسل corei7 ..
یک مادربرد x58 برندش از بین نیمه حرفه ای های asus و gigabyte , msi ....
در مورد انمیشن سازی و در کل رندر های گرافیکی به نظرم qudro ها بر همین اساس طراحی شدن باز هم خودتون بیشتر تحقیق کنید.
سلام .
من تصمیم دارم یک سیستم بخرم و بودجه ام حدود دو میلیون تومنه . من نظر خودتم سی پی یو 5410 و مادربرد super micro.
کار اصلی که میخوام با این سیستم بکنم انیمیشن سه بعدی و نمیدونم بین i7 و xeon کدوم رو انتخاب کنم و در مورد کارت گرافیک هم بین gtx295 و 4870x2 و quadro 1700 مرددم .
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم .
دوست عزیز با چه نرم افزارهایی کار می کنید؟
Core i7 نسبت به نسل قبلی Xeon ها قدرت بیشتری داره به خصوص در نرم افزارهایی که از Parallel Processing پشتیبانی می کنند.
کارتهای گرافیک Quadro FX و FireGL/FirePro هم قدرت بیشتری نسبت به Geforce و Radeon ها دارند و تاثیرشون در بعضی موارد از CPU هم بسیار مهمتره، البته این قضیه باز هم بستگی به نرم افزارهای شما و میزان بودجه تون برای کارت گرافیک داره.
نرم افزاری که کار می کنم 3dsmax مهمترینشونه
زئون-نهالیم، 1366 پین(سوزنی) 5500، هم شاید گیرت بیاد؛ با قیمت کمتر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.