مشاهده نسخه کامل
: هک شده!!!!
*بهرخ خانوم *
09-02-2006, 23:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ من چي ميشه
نه بابا كجا هك شده من الان داخلش هستم !
*بهرخ خانوم *
09-02-2006, 23:22
به خدا الان من دارم باهاش كار ميكنم
هك نشده
++
البته شايد هك شده اما الان دوباره راه اندازي شده !
پست های پشت سر هم ادغام شد
لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید
مـیـثــم
*بهرخ خانوم *
09-02-2006, 23:25
من که هرچي ميزنم اين صفحه مياد.
مگه ميييييييييييييييييييييييي ييييشه ؟
*بهرخ خانوم *
09-02-2006, 23:27
همش همين صفحه مياد.... :blink:
من الان چند بار refresh زدم
و cookies هامو پاك كردم
حتي history رو هم پاك كردم
اما دوباره وقتي پرشين بلاگ رو ميزنم
مياد !!!
هک نشده که :blink:
ميخواي اذيت کني ؟ ;)
Reza1969
09-02-2006, 23:38
مشكلي نيست دوست عزيز. من همين الان وصل شدم : راس ساعت 11:38: شب پنجشنبه
من هم چک کردم ! به احتمال زیاد سریع سایت رو به حالت عادیش بازگردانده اند !
:blink:
برا من هم همین هک شده میاد!!!!!!
میشه یه عکس بگیرید و بذارید ؟!
جالبه
اين عكس رو من همين الان گرفتم
سايت واقعا مفيديه...
پس چرا برای بعضی ها هک شده و برای بعضی ها نه ؟!
مگه ميشه واسه بعضي هك شده باشه و واسه بقيه نه ؟
من كه ديگه دارم گيييج ميشم !
mohammad8
10-02-2006, 00:19
احتمالا سريع جم و جورش كردن
ولي اگه درست باشه واقعا ضايست
در حوزه استحفاظیه ما که هک نشده!
اینم عکسش ساعت 00:20 دقیقه نیمه شب .
*NashenaS*
10-02-2006, 00:23
مال من هم هك شده! :blink:
*بهرخ خانوم *
10-02-2006, 00:25
براي ماها که خارج از ايرانيم هک شده...!
به دوستاني كه اين وب سايت رو در حال حاضر هك شده نمي بينند پيشنهاد مي كنم آي اس پي خود را تغيير بدند.
چون اينترنتون از روي cache هست.
*NashenaS*
10-02-2006, 00:36
به دوستاني كه اين وب سايت رو در حال حاضر هك شده نمي بينند پيشنهاد مي كنم آي اس پي خود را تغيير بدند.
عزيز دلم ما isp نداريم.... قرار داد هامون 1 ساله هست.... چي چي رو تغيير بديم؟ :blink:
*بهرخ خانوم *
10-02-2006, 00:37
......................
براي من هم همون صفحه مي ياد.. :ohno: .ولي خودموني ما ..عجب هكر هاي نابي داريم... :cool: :cool:
ALIBOZORG
10-02-2006, 00:46
شایعه هک شدن پرشین بلاگ
از دقایقی پیش ( حدود ساعت ۲۲ روز ۵شنبه) با ایجاد دستکاری در DNS Server دامین PersianBlog بجای صفحه اصلی سایت و وبلاگ هایی که از این سرویس وبلاگ نویسی فارسی استفاده میکنند صفحه مجعولی نمایش داده میشود که در آن هکری با نشانی DNJOURNAL2005@YAHOO.COM و در پایین پرچم جمهوری اسلامی ایران این پرسش را مطرح کرده که "چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟"
مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس ارشد کامپیوتر و یکی از موسسان پرشین بلاگ که امنیت سرورهای این سرویس را بر عهده دارد با رد هرگونه نفوذ و دخل و تصرف در سرورهای پرشین بلاگ مشکل بوجود آمده را که تنها برای کاربران برخی ISPها قابل مشاهده است ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است دانست که باعث شده تا بجای صفحه اصلی سایت مراجعه کنندگان به صفحه ای معجول که در آن ادعای هک سرویس پرشین بلاگ شده ارجاع داده شوند.
وی تاکید کرد: در این روش هیچگونه نفوذی به سرورهای پرشین بلاگ انجام نشده و به کاربران پرشین بلاگ اطمینان داد اطلاعات و فایل ها بدون دستکاری باقی مانده است و تنها با دستکاری DNS های دامنه بازدیدکنندگان به یک صفحه جعلی و ساختگی هدایت میشوند که روی سرورهای پرشین بلاگ نیست.
خوب پس حالا بايد به ISP هاتون افتخار كنيد.
mohammadali_n
10-02-2006, 01:48
دوستان براي ديدن صفحه هك شده با آيپي زير وارد پرشين بلاگ بشين
آيپي زير براي مالزي صفحه هك شده رو نشون مي ده
210.187.119.224:3128
ولي ايپي معمولي آي اس پي ها سايت رو درست نشون ميده
عجيبه بازم ميگن خدا نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mohammad8
10-02-2006, 01:57
اينا خيلي زرنگ تر از اين حرفان ...
حالا آخرش سایت هک شده یا نه؟؟؟
آی اس پی ما سایت رو از رو کش نشون میده یا مال شما؟؟؟
peyman_joojoo
10-02-2006, 03:52
آره جانم هک شده اما خیلی زود برای اینکه آبروشون نره همه چیز رو به حالت اول در آوردن .
hatef_4541
10-02-2006, 04:05
سرور هاش هك نشده. DNS رو توستن تغييرات ايجاد كنند. DNS هم تا كاملا همه جاي دنيا ست بشه معمولا 48 ساعت طول ميكشه كه بستگي به منطقه ها داره واسه همينه كه بعضي ها ميگن هك شده اما بعضي ها ميگن نه !
مثل اين ميمونه كه بيايي DNS سايت p30world رو تغيير بدي و روي يك هاست ديگه ست كني كه توي اون هاست يك صفحه هك باشه . :)
peyman_joojoo
10-02-2006, 04:21
چرا خودمون رو گول میرنیم هک شده دیگه ...
اما من هم دوبی زندگی میکنم هک ندیدمش ! حالا که ماجرا به خوبی و خوشی تموم شد ! ولش لش !!!
من كه نفهميدم چي شد !!!!
(ليلي زن بود يا مرد ! مسئله اين است)
عزيز من كه اينترنتم ماهواره اي بيد
isp كيلو چند ؟؟؟
امروز صبح اینجوری بود
locked account
10-02-2006, 16:19
سرور هاش هك نشده. DNS رو توستن تغييرات ايجاد كنند. DNS هم تا كاملا همه جاي دنيا ست بشه معمولا 48 ساعت طول ميكشه كه بستگي به منطقه ها داره واسه همينه كه بعضي ها ميگن هك شده اما بعضي ها ميگن نه !
مثل اين ميمونه كه بيايي DNS سايت p30world رو تغيير بدي و روي يك هاست ديگه ست كني كه توي اون هاست يك صفحه هك باشه . :)
بابا از اين ديگه واضحتر!! :blink: :blink:
اصلا ميدونين DNS چيه؟
عزيز اينطورها هم كه فكر ميكني بيسواد نيستيم !
peyman_joojoo
10-02-2006, 16:42
آخه عزیز دل این که طرف اشتباه بیاد dns رو تغییر بده رو یک هاست که صفحه ای در اون به نمایش بیاد که توش نوشته سایت هک شده ( دور از جون مگه طرف مغزه خر خورده ) چون با این کارش خیلی ضرر خواهد کرد پس نتیجه میگیریم که 100% هک شده بوده که سریعا بهش رسیدگی شده و همانطور که گفتم برای جلو گیری از آبرو ریزی بیشتر همه چیز رو به حالت نرمال در آوردن بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید من خودم 3 سال هست با پرشین بلاگ زندگی کردم و خیلی موارد مشابه اتفاق افتاده . حالا ما هم دلمون رو خوش کردیم ... بدشم رفیق فقط تو میدونی dns چی هست خیالت راحت باشه فقط تو میدونی ...
*بهرخ خانوم *
10-02-2006, 16:45
هنوز درست نشده....براي من نمياد...
هنوز درست نشده....براي من نمياد...:
ایستنا - از دقایقی پیش ( حدود ساعت ۲۲ روز ۵شنبه) با ایجاد دستکاری در DNS Server دامین PersianBlog بجای صفحه اصلی سایت و وبلاگ هایی که از این سرویس وبلاگ نویسی فارسی استفاده میکنند صفحه مجعولی نمایش داده میشود که در آن هکری با نشانی DNJOURNAL2005@YAHOO.COM و در پایین پرچم جمهوری اسلامی ایران این پرسش را مطرح کرده که "چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟"
مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس ارشد کامپیوتر و یکی از موسسان پرشین بلاگ که امنیت سرورهای این سرویس را بر عهده دارد در گفتگو با آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) با رد هرگونه نفوذ و دخل و تصرف در سرورهای پرشین بلاگ مشکل بوجود آمده را که تنها برای کاربران برخی ISPها قابل مشاهده است ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است دانست که باعث شده تا بجای صفحه اصلی سایت مراجعه کنندگان به صفحه ای معجول که در آن ادعای هک سرویس پرشین بلاگ شده ارجاع داده شوند.
وی تاکید کرد: در این روش هیچگونه نفوذی به سرورهای پرشین بلاگ انجام نشده و به کاربران پرشین بلاگ اطمینان داد اطلاعات و فایل ها بدون دستکاری باقی مانده است و تنها با دستکاری DNS های دامنه بازدیدکنندگان به یک صفحه جعلی و ساختگی هدایت میشوند که روی سرورهای پرشین بلاگ نیست.
peyman_joojoo
10-02-2006, 16:54
آخه عزیز دل این که طرف اشتباه بیاد dns رو تغییر بده رو یک هاست که صفحه ای در اون به نمایش بیاد که توش نوشته سایت هک شده ( دور از جون مگه طرف مغزه خر خورده ) چون با این کارش خیلی ضرر خواهد کرد پس نتیجه میگیریم که 100% هک شده بوده که سریعا بهش رسیدگی شده و همانطور که گفتم برای جلو گیری از آبرو ریزی بیشتر همه چیز رو به حالت نرمال در آوردن بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید من خودم 3 سال هست با پرشین بلاگ زندگی کردم و خیلی موارد مشابه اتفاق افتاده . حالا ما هم دلمون رو خوش کردیم ... بدشم رفیق فقط تو میدونی dns چی هست خیالت راحت باشه فقط تو میدونی ...
احسنت اييينه ! :blush:
peyman_joojoo
10-02-2006, 16:58
مهندس سیدرضا هاشمی هم هیچ وقت نمیاد بگه سایت پرشین بلاگ هک شده یا به عبارتی ماست من ترشه . ای خدا اینا فکر کردن مردم اینقدر کوته فکرن ... به فرض میگیم dns اشتباهی رفته رو یک هاست دیگه اما این صفحه تابلو دیگه چه صیغه ای هست ...
نتنها اون بلكه هيشكي اين كارو نميكنه . حالا چه برسه به اون .
اينجا هم ما ادم كوته فكر نداريم .
hatef_4541
10-02-2006, 17:23
عزيز شما نگرفتي منظور رو ! من نگفتم كه هك نشده و خودشون اشتباه DNS رو ست كردن ! خودشون هم انكار نكردن تا اونجا كه من ميدونم ! من گفتم سرور هك نشده يعني جايي كه اطلاعات كاربران روش هست ! تغييراتي كه هكر داده در دومين پرشين بلاگ بوده . بنده اين رو گفتم كه يك سري از ناراحتي اينكه " نكنه اطلاعاتشون از يبن رفته باشه " در بيان و خيالشون جمع بشه ! بنده هم طرفداري نكردم از كسي و جايي ! والا نه ماله منه نه ارث بابامه نه من وبلاگ نويسم ! هك بشه , هك نشه , من نه سود ميكنم نه ضرر ;)
locked account
10-02-2006, 17:50
:puke: :angry: حالمو بهم زدي
كدومش با عقل جور در مياد؟ اوني كه تو ميگي يا اوني كه هاتف ميگه؟ :angry: كسي از اونا طرفداري نكرد. خواستم توجه شما رو به علت اينكه براي يه عده مياد ولي براي بقيه نه جلب كنم. تو اصلا و ابدا نفهميدي كه هاتف چي گفته و منظوريش چيه :blink: معلومه كه كسي نمياد اين كارو براي خودش بكنه. چرا جك ميگي. معلومه كه شما از اينا دل خوشي نداري كه اينجوري جوش ميزني. لطفا براي خودشون جوش بزن نه براي من. هي ميگن آقا به سرور نفذ نشده تو بگو نه شده :blink: عجبا !!!
من با تو اصلا حرف نزدم كه دهنتو باز ميكني همينجوري ميدي بيرون :angry: همونطور كه مسيح هم گفت اينجا كسي كوته فكر نيست
جناب نينيش خوب كه چي؟ منظورت چيه؟ اگه ميفهميدي پس چرا بعد از مشخص شدن علت باز تاكيد داشتي رو حرفت؟ :blink:
در ضمن هر كس نسبت به خوشدش شك داره مياد هارت و پورت راه ميندازه. چرا يكي مثله هاتف كه خودش اين كاره هست چيزي نگفت؟
واقعا كه ... اه
جناب نينيش خوب كه چي؟ منظورت چيه؟ اگه ميفهميدي پس چرا بعد از مشخص شدن علت باز تاكيد داشتين رو حرفت؟
در ضمن هر كس نسبت به خوشدش شك داره مياد هارت و پورت راه ميندازه. چرا يكي مثله هاتف كه خودش اين كاره هست چيزي نگفت؟
واقعا كه ... اه
اقا حالا چرا ميزني !؟
بچه زدن نداره
ببين خيلي زشته هرچي كه به ذهنت ميرسه توي تالار بگي
بهتره يكم به اعصاب خودت مسلط باشي
اينطوري كه نميشه تا حرفي برخلاف ميلت شنيدي عصبي شي
اينطوري نميتوني توي تالار دووم بياري
locked account
10-02-2006, 18:07
اقا حالا چرا ميزني !؟
بچه زدن نداره
ببين خيلي زشته هرچي كه به ذهنت ميرسه توي تالار بگي
بهتره يكم به اعصاب خودت مسلط باشي
اينطوري كه نميشه تا حرفي برخلاف ميلت شنيدي عصبي شي
اينطوري نميتوني توي تالار دووم بياري
برخلاف ميلم نبود اينكه شما از آب گل آلود ميخواي ماهي بگيري درست نيست. شما كه ميدوني DNS چيه چرا اصلا به اون نوشته ي من اهميت دادي؟
خودتون شروع ميكنين
الان بن ميشم من!
اين تاپيك جايه دعوا بود ؟؟ :blink:
مگه چي شده . هركي يه چيزي ميگه بايد بپرين بهم ؟؟ :blink:
عزيز ناراحت نشو به خاطر خودت گفتم
mohammad8
10-02-2006, 19:41
حالا هك شده كه شده اگرم نشده كه نشده ديگه ما چرا كاسه داغ تر از آش بشيم ...
peyman_joojoo
10-02-2006, 20:04
عجب چه دعوایی. رفیق یکمی خونسرد باش ...
در مورد اینکه آقا مسیح شما میگی آدم کوته فکر نداریم بنده جسارت نکردم این طرز فکر شما دوست عزیز میباشد نه دیگران . چون منظور بنده این نبود . . .
peyman_joojoo
10-02-2006, 20:10
عجب چه دعوایی. رفیق یکمی خونسرد باش ...
در مورد اینکه آقا مسیح شما میگی آدم کوته فکر نداریم بنده جسارت نکردم این طرز فکر شما دوست عزیز میباشد نه دیگران . چون منظور بنده این نبود . . . در مورد جناب locked account من اصلا شما رو بخاطر طرز صحبتت قابل نمیدونم که بخوام با شما بحث کنم . در ضمن بنده هیچ پدر گشتگی با پرشین بلاگ ندارم . در ضمن آقای با ادب شما خیلی پر اطلاعاتی ...
پيمان جان من نگفتم شما واقعآ منظورت اين بود . من نظر خودمو گفتم .
در ظمن اره بيخيال اخه پرشين بلاگ كه ارزش دعوا كردن نداره . من تاحالا با اين سايت كاري نداشتم الانشم ندارم .
:happy:
peyman_joojoo
10-02-2006, 21:22
آقا مسیح من با کسی دعوا ندارم . و نخواهم داشت . ای رفیقمون یکم که چه عرض کنم خیلی آتیشش تنده و همچنین اطلاعاتش خیلی زیاده !!! . ولی خیلی خوبه که فرهنگ استفاده از تالار گفتمان هم در بین اینگونه نادر از افراد جا بیفته همانطور که از اسم این محل مشخصه اینجا جایی هست برای گفتمان نه برای دعوا ...
اینو بخونید:
*NashenaS*
10-02-2006, 22:32
peyman_joojoo
بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟! :rolleye:
Dark-man
10-02-2006, 22:34
الان كه سايتش دوباره دان شده
peyman_joojoo
10-02-2006, 22:51
اشکان جان در مورد این چیزی که گفتی باید بگم که دو باره با دقت و از ابتدا بحث ها رو دنبال کن ... بحث ما این نیست که پرشین بلاگ خوبه یا بده ... بحث اینکه آیا سایت هک شده یا نه ... و اینکه خودم از پرشین بلاگ استفاده کردم دلیلی بر این نیست که پرشین بلاگ رو قبول دارم یا ندارم .
peyman_joojoo
10-02-2006, 22:59
الان كه سايتش دوباره دان شده
در مورد دان شدن همین الان که وارد شدم ساعت 10:58 اصلا وارد نشد و این اررور را داد :
ERROR
The requested URL could not be retrieved
ولی درست خواهد شد ...
hatef_4541
11-02-2006, 01:49
باباااا بييييخيييال ! به كاره خودتون برسين!
مدير كوشي بيا قلف ( قفل ) كن ! :happy:
آره يكي از مديران لطف كنه اين تاپيك روببنده
سلام ...
تاپیک خیلی منحرف شده! من مجبورم قفلش کنم .. ;)
در مورد پرشین بلاگ هم عرض کنم که تا اونجایی که من پرس و جو کردم فقط پسورد دامین دست یه نفر افتاده و اونم dns ها رو تغییر داده و دامین رو انداخته روی یه صفحه ای که اون متن رو نوشته ...
مشکلی وجود نداره
ممـنــون :)
مـیـثــم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.