ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ htc touch diamond 2

صفحه ها : 1 [2] 3 4

AryanLand
02-12-2009, 23:26
نه من میخام اسم بلوتوث رو عوض کنم
بهم بگیئ چجور اسم بلوتوث رو عوض کنم البته بدون برنامه اگ امکانش هست

سلام.

از همون قسمت که عرض کردم اسم بلوتوثتون همراه با اسم گوشی عوض میشه.:11:

bakhtaran
03-12-2009, 11:11
به نظر من زیبا ترین مدل اچ تی سی است و قابلیتهای زیادی داره

VIITROY
05-12-2009, 01:38
آقا من می خوام این گوشیو بخرم,می خواستم هر کس این گوشیو داره از خوبیا و بدیاش برام بگه:27:

AryanLand
05-12-2009, 08:50
آقا من می خوام این گوشیو بخرم,می خواستم هر کس این گوشیو داره از خوبیا و بدیاش برام بگه:27:

سلام.

از نظر مشخصات فنی , و کیفیت عکس و ..در صفحات اول توضیحاتش هست .فقط کیبرد نداره که واسه بعضیها ضعفه و برای بعضیها مثل من یک حسنه.(چون سبکتره).و یک ایرادی هم که داره اینه که جای دست روش زیاد میمونه که البته به راحتی هم پاک میشه.:11:

Amin.M.1986
05-12-2009, 13:44
سلام.

از نظر مشخصات فنی , و کیفیت عکس و ..در صفحات اول توضیحاتش هست .فقط کیبرد نداره که واسه بعضیها ضعفه و برای بعضیها مثل من یک حسنه.(چون سبکتره).و یک ایرادی هم که داره اینه که جای دست روش زیاد میمونه که البته به راحتی هم پاک میشه.:11:
واقعا همینطوره .. منم کیبرد واسم دستو پاگیره .... کاملا شخصی هست این موضوع:11:

VIITROY
06-12-2009, 01:11
سلام.

مرسی ولی منظور من این نبود!!
منظور من از اشکال تو خود گوشی بود,,که کار کردن باهاش چه خوبیا و بدیایی داره؟!؟:question:

masoud_persia
06-12-2009, 19:30
من نمیتونم ویندوز 6.5 رو دانلود کنم واسه شماره سریال گوشی ارور میده چیکار کنم میشه راهنماییم کنین

Mohsen.yp
07-12-2009, 01:51
سلام
من می خوام به اینترنت وایرلس وصل شم باید چکار کنم؟
البته اکسس پوینت رو پیدا می کنه و به شبکه ISP وصل می شه اما من نمی دونم کجا باید یوزرنیم و پسورد رو وارد کنم تا به اینترنت وصل بشه.

AmiRreZA_RAcEr
07-12-2009, 05:20
دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم
لطفا یه راهنمایی اساسی واسه ارتقا ویندوزش به 6.5 بکنید . ممنون

AryanLand
07-12-2009, 16:19
سلام
من می خوام به اینترنت وایرلس وصل شم باید چکار کنم؟
البته اکسس پوینت رو پیدا می کنه و به شبکه ISP وصل می شه اما من نمی دونم کجا باید یوزرنیم و پسورد رو وارد کنم تا به اینترنت وصل بشه.

سلام.

وقتی شبکه رو پیدا کرد رو هر کدوم (اگه چند تا بود) که میخوای وصل بشی کلیک کن و بقیه مراحل رو برو.:11:

xfati
07-12-2009, 21:39

من خیلی گشتم تا اینو انتخاب کردم اخه بدنه خیلی محکمی داره در حد تیم ملیه نصبت به مدل ها کمی بدنش خوب ساخته شده
کیفیت دوربین و صدا هم برام مهم نیست ولی کیفیت اونا هم بدک نیست
تنها مشکلش به نظر من باتری هست چون یه کم طود خالی میشه البته برا من که هی دستم توش هست و ور میرم باهاش ولی من از کیبورد خوشم نمیاد ولی همین جوری خیلی فاز میده

Mohsen.yp
08-12-2009, 03:01
سلام.

وقتی شبکه رو پیدا کرد رو هر کدوم (اگه چند تا بود) که میخوای وصل بشی کلیک کن و بقیه مراحل رو برو.:11:

ببخشید میشه همین بقیه مراحل رو بیشتر توضیح بدین.
تنظیمات مربوط به آی پی و اینجور چیزا رو انجام دادم فقط سئوال من اینه که کجا باید او یوزرنیم و پسوردی که از ISP گرفتم رو وارد کنم؟
با تشکر

psat
09-12-2009, 21:38
سلام دوستان،خسته نباشید.
آقا من میخوام بدونم چجوری میشه گوشی رو از طریق کابل به اینترنت وصل کرد.
میخوام از طریق اون از برنامه google map استفاده کنم.

soulslayer
10-12-2009, 01:39
سلام دوستان من به یه مشکل دیگه برخوردم. فکر کنم از وقتی rom رو upgrade کردم شایدم از وقتی که lingvosoft نصب کردم قسمت hand writing دیگه توی option هام نیست. نمیدونم باید چکار کنم.پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

akbarrazmi
10-12-2009, 16:22
دوستان سلام!

تا شنبه اگه خدا خواست منم این گوشی رو میخرم..اینجا بدون گارانتی 420 هست..

تنها نقطه ای که کمی دلم رو سست کرده، کثیف شدن فوری گوشی هست..خیلی کم چنین چیزی دیدم..مخصوصا که تا امروز عضو تیم ملی سونی اریکسون هم بودم!!

چیز خاصی که لازم نیست در زمان خرید دقت کنیم؟

AryanLand
11-12-2009, 00:41
سلام دوستان،خسته نباشید.
آقا من میخوام بدونم چجوری میشه گوشی رو از طریق کابل به اینترنت وصل کرد.
میخوام از طریق اون از برنامه google map استفاده کنم.

شما زمانی که از طریق کابل به PC متصل هستید و PC به اینترنت وصله بصورت اتوماتیک به اینترنت متصلید.(از طریق برنامه اکتیو سینک).

hamed999
11-12-2009, 21:50
چنتا سوال دارم از دارندگان این گوشی

1-اولا میخوام کارکرده بخرم (چند بخرم خوبه نوش 420 هست)

2- حساسیت تاچش و کیفیت صفحش نسبت به آرنا یا جت یا n97 یا هر گوشی که شما ها کار کردین بگین

3-بلندی صداش تو اسپیکر و هنذفری چطوریست (کیفیت واسم خیلی مهمه اما بیخیال بلندی هم نیستم)

4-divx و xvid رو بدون تبدیل میخونه یعنی تا بریزی رو گوشی اجرا میکنه

5- عکس برداری و فیلمبرداری اون رو با n95 یا n85 یا هر گوشی دمه دستتونه مقایسه کنید

6-سرعت gps اون چطوره حساس هست ؟

Amin.M.1986
12-12-2009, 00:04

2- حساسیت تاچش و کیفیت صفحش نسبت به آرنا یا جت یا n97 یا هر گوشی که شما ها کار کردین بگین

3-بلندی صداش تو اسپیکر و هنذفری چطوریست (کیفیت واسم خیلی مهمه اما بیخیال بلندی هم نیستم)

5- عکس برداری و فیلمبرداری اون رو با n95 یا n85 یا هر گوشی دمه دستتونه مقایسه کنید

1- جواب دقیق نیست واسش چون معلوم نیست کی باهاش کار کرده و چجور کار کرده.
2-کلا پاکت ها تاچشون یکم ضعیفه و این به دلیل تکنولوژی ساختشون هست اما ططوری نیست که همینجور متوجه ضعفش بشی و رضایت بخش هست
3-تو هندزفری عالی اما تو اسپیکر امتحان نکردم:31:. راستشو بخوای من اصلا به صدای اسپیکر کاری ندارم و گاهی گوشی 1 ماه دستمه اما صداشو رو 100% نمیبرم
4-این مورد رو همه پاکت پی سی ها میتونن انجام بدن .. با نصب نرم افزار .. فقط تا جایی که یادمه امنیا لایسنس xdiv رو خریده بود و به طور پیش فرض گذاشت رو گوشیش که کار مسخره ای بود از نظرم( البته واسه ما که کپی رایت نداریم:46:)
5- با دایل آپ هستم .. شرمنده ... و البته الان هیچ کدوم گوشی ها دم دستم نیست.. پس کلا تو این مورد کاری از دستم بر نمیاد.
یا علی

AryanLand
12-12-2009, 00:15

سلام.

در مورد 1 با امین موافقم.
2: با آرنا کار نکردم اما نسبت به 2 تای دیگه نسبتا" بهتره.(البته با اون 2 تا هم فقط در حد دیدن کار کردم نه زیاد.)
3:بلندی صداش بد نیست اما خیلی هم خوب نیست.
4: جواب داد ه امین.
5:عکسبرداریش از N95 بهتره ولی فیلم برداریش رو مقایسه نکردم.
6: GPS هم خوبه و نسبت به خیلی از گوشیهای دیگه سرعت بالاتری داره.اما اگر منظورت از حساسیت دقته؟,اون بیشتر برمیگرده به نرم افزار و نقشه ای که ازش استفاده میکنی.:11:

soulslayer
12-12-2009, 00:16
سلام دوستان من به یه مشکل دیگه برخوردم. فکر کنم از وقتی rom رو upgrade کردم شایدم از وقتی که lingvosoft نصب کردم قسمت hand writing دیگه توی option هام نیست. نمیدونم باید چکار کنم.پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

AryanLand
12-12-2009, 00:24

سلام.

اول توضیحات رامی که نصب کردی رو بخون ببین از توش حذف شده یانه(معمولا" میگن چی رو حذف کردن چیو اضافه کردن)اگر نبود لینگو سافت رو پاک کن ببین درست میشه یا نه.(من با لینگو کار نکردم عوارضش رو نمیدونم).اگر درست نشد یه هارد ریست کن.با هارد ریست دیگه کاملا" مطمئن میشی که ایراد از کجاست.:11:

Amin.M.1986
12-12-2009, 00:28
لینگو که یه کیبرد اضافه میکنه .. من با مشکل شما برنخوردم .. اما کاری نداره شما کیبرد لینگو رو جدا uninstall کن ولی به دیکشنری دست نزن .. مشکلی واسه دیکشنری پیش نمیاد ( البته اگه فارسی به انگلیسی بخوای کار کنی باید با کیبرد خود نرم افزار کار کنی)
یا علی:11:

Amin.M.1986
12-12-2009, 00:37
آریان جان خسته نباشی.. ماشالا مثل همیشه فعالی.. آریان اینجا آریان اونجا آریان همه جا:31::10::40::11:

AryanLand
12-12-2009, 23:57
آریان جان خسته نباشی.. ماشالا مثل همیشه فعالی.. آریان اینجا آریان اونجا آریان همه جا:31::10::40::11:
سلام.

سلام.

قربان داریم در محضرتون تلمذ میکنیم و کما فی السابق درس پس میدیم.
:10::40::11:

Amin.M.1986
13-12-2009, 13:12
سلام.

سلام.

قربان داریم در محضرتون تلمذ میکنیم و کما فی السابق درس پس میدیم.
:10::40::11:

ما همه افتخارمون اینه که چیزایی که از شما یاد گرفتیم به بقیه یاد بدیم:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:

starn
13-12-2009, 14:18
سلام به برو بکس
دوستانی که گوشی رو دارن بگن که ازاش راضی هستن ؟؟؟
باطریش در یک استفاده ی شدید چقدر دوام می ادره؟؟؟
راستی به اون قیمتی که هندزفری می خوره می شه یه تبدیل زد که بشه فیش های 3.5 میلیمتری هم بخوره بش
و این که برا یکی که تا به حال ppc نداشته (قبلا سیمبین و uiq3 داشتم ولی هیچ وقت با ppc کار نکردم) مناسبه؟
راستی توی جعبه همراهش رم نمی ده؟؟؟؟ (رمی که به گوشی می خوره میکرو sd؟؟؟)
پلیرش چطوره چون من موزیک خیلی گوش می دم
و اما یکی از مهم ترین بخش ها سرگرمی مخصوصا گیم چطوره مناسبه
و این که این قضیه رام که می شه برای ppc هارو عوض کرد آسون می شه یاد گرفت؟؟؟
و آخرین سوال هم این که آیا ppc هم ممکن داره مثل گوشی های جاوا و سمبین مشکل براش پیش بیاد و دیگه بالا نیاد؟ اونوقت باید چی کار کرد؟؟ (برای ppc چیزی به اسم فلش کردن گوشی وجود داره؟؟)

با تشکر

Amin.M.1986
13-12-2009, 15:19
سلام به برو بکس
1-دوستانی که گوشی رو دارن بگن که ازاش راضی هستن ؟؟؟
2-باطریش در یک استفاده ی شدید چقدر دوام می ادره؟؟؟
3-راستی به اون قیمتی که هندزفری می خوره می شه یه تبدیل زد که بشه فیش های 3.5 میلیمتری هم بخوره بش
4-و این که برا یکی که تا به حال ppc نداشته (قبلا سیمبین و uiq3 داشتم ولی هیچ وقت با ppc کار نکردم) مناسبه؟
5-راستی توی جعبه همراهش رم نمی ده؟؟؟؟ (رمی که به گوشی می خوره میکرو sd؟؟؟)
6-پلیرش چطوره چون من موزیک خیلی گوش می دم
7-و اما یکی از مهم ترین بخش ها سرگرمی مخصوصا گیم چطوره مناسبه
8-و این که این قضیه رام که می شه برای ppc هارو عوض کرد آسون می شه یاد گرفت؟؟؟
9-و آخرین سوال هم این که آیا ppc هم ممکن داره مثل گوشی های جاوا و سمبین مشکل براش پیش بیاد و دیگه بالا نیاد؟ اونوقت باید چی کار کرد؟؟ (برای ppc چیزی به اسم فلش کردن گوشی وجود داره؟؟)

با تشکر

شماره زدم که راحت جواب بدم.
مختصر میگم چون باید برم
1-بله.. عالیه
2-در استفاده بیشتر از معمولی 1.5 روز.. منظورتون از شدید نمیدونم چیه.
3-به اون قیمتی که هندزفری میخوره نفهمیدم یعنی چی؟؟!!!!
4-مناسب میشه.. اگه حوصله ی یاد گرفتن داشته باشی چرا که نه
5-رم توشیبا بخر حالشو ببر.. آدرسو خودم بهت میدم
6-پلیر های زیادی میتونی نصب کنی و هر کدوم هم مزایایی دارن
7-اگه خیلی عشق گیم هستی نمیتونه راضیت کنه.. گیم خیلی زیاد داره ها و گرافیکشون هم خوبه و واسه سرگرمی مناسبه ولی اگه خیلی توقعت بالاس کلا پاکت به اون باحالی نیست.. آیفون بخر:31:
8-هر کی خواسته یاد گرفته پس شما هم یاد میگیری
9- هارد ریست میکنی
یا علی

starn
13-12-2009, 15:39
3-به اون قیمتی که هندزفری میخوره نفهمیدم یعنی چی؟؟!!!!
شرمنده استباه تایپی داشتم در پست بالام منظورم این بود که از اون قسمتی که هست شارزر هندزفری و usb وصل می کنی به اون قسمت می شه یه تبدیل رد که فیشش تبدیل بشه به 3.5 میلیمتری که بشه هدفنهای معمولی هم بهش زد آهنگ گوش داد
(عکس زیر گذاشتم تا بهتر متوجه بشید کدام قسمت رو می گم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------
به نظرتون اگه خواستم ppc بگیرم دیاموند 2 رو بگیرم یا تاچ 2 یا X1

sonyericsson_w
13-12-2009, 20:38
پلیرش چطوره چون من موزیک خیلی گوش می دم

سلام خدمت همه دوستان

پلير مال تاچ فلو گوشي من كار نميكنه نميدونم چرا ولي با ويندوز مديا پلير كار ميكنم.

دوستان يه سوال اگه بخوام بازي روش بريزم بايد چند در چند باشه؟

milad_h20
14-12-2009, 09:56
سلام
من حدوداً دو هفته هست که این گوشیو خریدم
ازش خیلی راضی هستم البته اگه باطریشو کنار بزاریم
همه چیز عالیه فقط، من قبلاً هم با WM کار کردم نمیدونم چرا حس می کنم این فقط به قدر یک سر سوزن پیچیدگیش بشتره
در ضمن از دوستانی هم که وارد هست یه سوال دارم :

این اینترنت EDGE رو که خود به خود روی گشی من فعاله، من چطوری میتونم غیر فعالش کنم ؟

آخه تا تکون می خورم هی وصل میشه و واسه همین قدر دیتایی که تا الان دانلود شده توی گوشی من، که خیلی هم زاید نیست، کلی پول اینترنت به قبض من اضافه شده، هر کاری کرم که غیر فعالش کنم، نشد. (در ضمن من تاحالا اصلاً نرفتم که GPRS رو فعال کنم)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

amipopo
14-12-2009, 14:15
سلام
دوستان عزیز
من در آستانه خرید Diamond 2 هستم فقط نکته ای کهمنو مردد کرده و تمام سایتها هم به اون اشاره کردند باتری ضعیف این گوشی است.چند تا سوال داشتم:

1-آیا عمر باتری آن نسبت به کل گوشیها پایین است یا فقط نسبت به مزایای دیگه ای که گوشی داره توقع بیشتری از باتری می رفت؟
2-این پایین بودن شارژ باتری در چه حد است؟ایا واقغا محسوس است؟
3- آیا در حال حاضر با آپدیت و روشهای دیگه میشه این مشکل رو حل کرد ؟تا چه حدی؟
ممنونم

Amin.M.1986
14-12-2009, 18:00
سلام
دوستان عزیز
من در آستانه خرید Diamond 2 هستم فقط نکته ای کهمنو مردد کرده و تمام سایتها هم به اون اشاره کردند باتری ضعیف این گوشی است.چند تا سوال داشتم:

1-آیا عمر باتری آن نسبت به کل گوشیها پایین است یا فقط نسبت به مزایای دیگه ای که گوشی داره توقع بیشتری از باتری می رفت؟
2-این پایین بودن شارژ باتری در چه حد است؟ایا واقغا محسوس است؟
3- آیا در حال حاضر با آپدیت و روشهای دیگه میشه این مشکل رو حل کرد ؟تا چه حدی؟
ممنونم
1- :18: یعنی چی نسبت به مزایایی که داره توقع بیشتری ازش میرفت؟؟؟!!!!!!!!!! ضعیفه عزیزم
2- محسوس بوده که همه فهمیدن
3-با آپدیت نه ( تا الان نشنیدم شاید بعدا بیاد)اما با یسری کار ها میشه کاری کرد که باطری دیرتر تموم بشه.. مثلا دیسکانکت کردن gprs در مواقع غیر ضروری و کم کردن بکلایت و یه سری کارهای دیگه.

akbarrazmi
14-12-2009, 18:28
سلام..میخواستم بدونم ایا htc diamond 2 از برنامه های جاوا (که گوشیهای معمولی پشتیبانی میکنند،) پشتیبانی میکنه؟ ممنون

AmiRreZA_RAcEr
14-12-2009, 18:58
بچه ها من 3 هفته پیش 475خریدم خیلی سرم کلاه رفته ؟! با گارانتی بود
:41::41::41:
راستی چند وقتی که دکمه های صدا کنار گوشی خراب شده ، یکبار که میزنم تنظیم ولوم باز میشه اما دفعه ی دوم که یا ولوم رو میخوام زیاد کنم یا میخوام کم کنم تنظیم ولوم بسته میشه و توی منو یا یک قسمت بالا میره یا میره پایین . چیکار کنم ؟!؟!؟
در مورد ویندوز 6.5 هم یکی راهنمایی کنه ! !هیچی ازش نمیدونم

AryanLand
14-12-2009, 19:49
راستی چند وقتی که دکمه های صدا کنار گوشی خراب شده ، یکبار که میزنم تنظیم ولوم باز میشه اما دفعه ی دوم که یا ولوم رو میخوام زیاد کنم یا میخوام کم کنم تنظیم ولوم بسته میشه و توی منو یا یک قسمت بالا میره یا میره پایین . چیکار کنم ؟!؟!؟

سلام.

بستگی داره به گارانتیتون.چون همین الان (البته قیمت روز 5 شنبه گذشته)با گارانتی یاس کف قیمتش 505 تومن بود البته این قیمت قیمت بدون کلاهبرداریش بود.شاید قیمت پایین تر هم بگن ولی وقتی میخوای بخری بهت میگن باید نرم افزار نصب بشه و...و....و.... که قیمتش 50 تومن هم بالاتر از این میره.
وقتی تنظیم ولوم میاد بادست کم و زیاد کنید.در مورد ویندوز 6,5 هم تو سایت HTC برای دایموند 2 ویندوز 6,5 آفیشیال معرفی شده.میتونید بگیرید و آپگرید کنید.:11:

akbarrazmi
14-12-2009, 23:05
اقا بدیی از ما دیدید که به سوالاتمون جواب نمیدید؟:41:

golmohammadi
14-12-2009, 23:12
سلام..میخواستم بدونم ایا htc diamond 2 از برنامه های جاوا (که گوشیهای معمولی پشتیبانی میکنند،) پشتیبانی میکنه؟ ممنون

بله پشتیبانی میکنه
ولی باید رزولیشنش مناسب باشه

AryanLand
14-12-2009, 23:49

سلام.

با برنامه میدلت جاوا پشتیبانی میکنه.اما چون برنامه های جاوا اکثرا" با کلیدها کار میکنن و این گوشی کلید نداره(تعدادش محدوده)به خوبی جوابگو نیست.

آقا اگر منظورت از این پست منم,والا به خدا من اصلا" نمیدونم چرا پستتون رو متوجه نشده بودم.در هر صورت حتما" میبخشید.:40::11:

soulslayer
15-12-2009, 02:11
سلام دوستان
می خواستم بدونم برنامه های iphone رو می شه رو این گوشی ریخت؟
مثل بازی ها یا اون zippo lighter
اگه می شه راهنما ییم کنید.
ممنون

Amin.M.1986
15-12-2009, 09:01

من خودم به شخصه از اجرای برنامه های جاوا رو گوشی های سیستم عامل دار راضی نیستم( چه سیمبیان و چه وین مو) البته شما زیاد به برنامه و بازی های جاوا نیاز پیدا نمیکنید اما اگه واستون خیلی مهمه بگم که کلا این گوشی ها تو اجرای جاوا ضعیف هستن.

milad_h20
15-12-2009, 11:12
یکی هم راه رضای خدا جواب منو بده
من میخوام GPRS رو غیر فعال کنم، چی کار باید بکنم
کنار علاکت آنتن اون بالا یه E هست که یعنب من به EDGE وصل هستم
کلی پول اینترنت تا همینجا رفته توی قبضم
میخوام این E کلاً نباشه !

Amin.M.1986
15-12-2009, 13:09
یکی هم راه رضای خدا جواب منو بده
من میخوام GPRS رو غیر فعال کنم، چی کار باید بکنم
کنار علاکت آنتن اون بالا یه E هست که یعنب من به EDGE وصل هستم
کلی پول اینترنت تا همینجا رفته توی قبضم
میخوام این E کلاً نباشه !
آقا شما اشتباه میکنی .. اون علامت که کنار آنتن هست به این معنی هست که اون سیستم در منطقه شما فعال هست ولی به این معنی نیست که شما بهش وصلی.. اگه خود علامت آنتنت e شد یعنی وصلی.. اگه خیلی هم میخوای محکم کاری کنی کلا بو و پروفایل اینتذنتت رو دیلیت کن.. just this:46:

akbarrazmi
15-12-2009, 13:46
تایید میشه.. E بعضی وقتها هم G ممکنه کنار انتن هر گوشی ای بیاد..ولی معنیش این نیست که شما به اینترنت وصلی..همونطوری که امین جان گفتن اگه خیلی نگرانی اکاتت رو حذف کن که کلا وصل نشه:11:

soulslayer
15-12-2009, 19:38
سلام دوستان
ممنون

starn
15-12-2009, 21:10
نه دوست عزیز برنامه و بازی های آیفون به ویندوز موبایل نمی خوره فقط مخصوص آیپاد و آیفون

akbarrazmi
15-12-2009, 22:08
سلام دوستان
ممنون

همونطوری که دوستمون فرمودن، این کار عملی نیست، چون سیستم عاملهای این دو متفاوت هست..HTC DIAMOND 2 از ویندوز و iphone از مک استفاده میکنه.:11:

soulslayer
15-12-2009, 23:58
سلام دوستان
من pocket shield 3.2.5 نصب کردم و باش مشکلی ندارم ولی نمیتونم theme هایی رو که دانلود کردم استفاده کنم.وقتی میرم تو قسمت design و theme رو میزنم یه download theme preview هست که کانکت میکنه و یه install theme که خاموشه و کار نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم

AmiRreZA_RAcEr
16-12-2009, 00:52

با گارانتی پارسه خریدم
در مورد دکمه ولوم نمیخوام با دست کم و زیاد کنم میخوام مثل اولش بشه چیکار کنم !؟!؟
برای دانلود rom ویندوز 6.5 وقتی سریال دستگاه رو بهش میدم این ارور رو میده : Sorry, this software download is not suitable for your device.
باید rom رو از کجا بگیرم ؟؟؟!؟!

AmiRreZA_RAcEr
16-12-2009, 15:41
کمممممممممممممممممممممممک
توروخدا یکیییییییییییی کممممممممممممممممممک کنه
گوشیم هر اس ام اسی یه 10 / 20 بار میاد واسش
یه اس ام اس هم هست از دیشب تا حالا ساعتی 2 بار میاد واسم
اعصابم داغونه

Amin.M.1986
16-12-2009, 17:37
اعصابم داغونه

این که مشکل شما نیست.. مشکل اوپراتور هست.

AryanLand
16-12-2009, 19:13
اعصابم داغونه

سلام.

موارد اینچنینی رو یکجا مطرح کنید هم پیدا کردن جوابش واسه خودتون راحت تره هم باعث میشه تاپیکها شلوغ نشه.:11:

AmiRreZA_RAcEr
16-12-2009, 19:52
این که مشکل شما نیست.. مشکل اوپراتور هست.

آخه فقط واسه من داره اینطوری میشه
هر کسیم بم اس ام اس میده همینطوری میشه ! دارم کلافه میشم

AmiRreZA_RAcEr
17-12-2009, 01:49
سلام.

موارد اینچنینی رو یکجا مطرح کنید هم پیدا کردن جوابش واسه خودتون راحت تره هم باعث میشه تاپیکها شلوغ نشه.:11:

والا من ماهی یه بار میام p30world واسه همین گفتم شاید یا مشکل از ویندوز باشه بچه هایی که به اون تاپیک سر میزنن بتونن کمک کنن یا کسی که همین گوشی رو داره بتونه کمک کنه

akbarrazmi
17-12-2009, 02:21
سلام..
اقا یه برنامه ای تو گوشی من بود..که نصبش کردم..اولش گوشی عربی شد با هزار مصیبت دوباره انگلیسیش کردم..اما الفبای عربی اضافه شده به گوشی..هر کاری میکنم به تنظیمات اولیه برنمیگرده..همه چی پاک میشه به جز این فونت عربی..ایا بودنش موردی داره؟ (من که ازش خوشم نمیاد) و بهترین راه برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه چیه؟
ممنون.

AryanLand
17-12-2009, 02:32
سلام..
اقا یه برنامه ای تو گوشی من بود..که نصبش کردم..اولش گوشی عربی شد با هزار مصیبت دوباره انگلیسیش کردم..اما الفبای عربی اضافه شده به گوشی..هر کاری میکنم به تنظیمات اولیه برنمیگرده..همه چی پاک میشه به جز این فونت عربی..ایا بودنش موردی داره؟ (من که ازش خوشم نمیاد) و بهترین راه برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه چیه؟
ممنون.

سلام.

بودنش که مشکلی ایجاد نمیکنه.اما اگر بخوای پاکش کنی باید هارد ریست کنی.(همون تنظیمات اولیه کارخانه).(البته بهترین و بدترین راه نداره واسه خواسته شما که تنظیمات کارخانه هست فقط هارد ریست وجود داره).

soulslayer
17-12-2009, 14:53
سلام دوستان
من pocket shield 3.2.5 نصب کردم و باش مشکلی ندارم ولی نمیتونم theme هایی رو که دانلود کردم استفاده کنم.وقتی میرم تو قسمت design و theme رو میزنم یه download theme preview هست که کانکت میکنه و یه install theme که خاموشه و کار نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم

soulslayer
17-12-2009, 16:23
بازم سلام
من چند جا خوندم که اگه ppc رو به pc وصل کنیو بدون مشکل میشه از نت pc استفاده کرد ولی من هر کاری می کنم نمیشه.
حتی wmwifirouter هم نصب کردم ولی وقتی usb to wifi فعال میشه active sync قطع میشه. کلا نمی دونم باید چه کار کنم!
تورو خدا کامل راهنماییم کنید.
بازم ممنون.

AryanLand
17-12-2009, 17:35
بازم سلام
من چند جا خوندم که اگه ppc رو به pc وصل کنیو بدون مشکل میشه از نت pc استفاده کرد ولی من هر کاری می کنم نمیشه.
حتی wmwifirouter هم نصب کردم ولی وقتی usb to wifi فعال میشه active sync قطع میشه. کلا نمی دونم باید چه کار کنم!
بازم ممنون.

سلام.

شما وقتی با اکتیو سینک به کامپیوتر وصل هستید باید بصورت دیفالت به نت وصل بشید (البته اگر PC به نت وصل باشه).اگر نمیشه تو اکتیو سینک قسمت File قسمت Connection Settings رو بزنید و توقسمت دوم تنظیم رو بزارید رو اتوماتیک انشاا... مشکلتون حل میشه.
اگر نشد یه بار اکتیو سینک رو آنیستال و دوباره اینستال کنید.:11:

soulslayer
17-12-2009, 20:18
آقا ما این کارم کردیم نشد :(
:41:
page باز نمیکنه
هیچی!!!!!

akbarrazmi
17-12-2009, 21:40
سلام.. من الان با گوشیم تو نت رفتم..سرعتشم خیلی خوبه..همه جا هم میره:31:
خیلی دوست دارم در دومین روزی که گوشی رو خریدم چند تا نکته کوچولو بگم!

خیلی زیباتر از عکسهاش هست..
فیلمبرداریش هم برای این تیپ گوشی واقعا خوبه..
جی پی اس این گوشی بهترین جی پی اسی هست که دیدم..

سرعتش واقعا خوبه..
خیلی خوبه!!:11:

akbarrazmi
17-12-2009, 23:34
اقا تعریف کردیم چشممون زدن..:41: نمیدونم چی شده گوشی رو که خاموش روشن کردم..الن مونره رو صفحه اول HTC یعنی عکس ویندوز هم نشون نداده ایستاده..چی کار کنم حالا؟

AryanLand
17-12-2009, 23:49
اقا تعریف کردیم چشممون زدن..:41: نمیدونم چی شده گوشی رو که خاموش روشن کردم..الن مونره رو صفحه اول HTC یعنی عکس ویندوز هم نشون نداده ایستاده..چی کار کنم حالا؟

سلام.

یک هارد ریست بکنید انشاا... درست میشه.البته با توجه به اینکه گوشی بالا نمیاد باید از طریق سخت افزاری هارد ریست کنید که روشش اینه.

1-ابتدا دستگاه خود را خاموش کنید و سپس دکمه ی افزایش و کاهش صدا را باهم نگه دارید و سپس دکمه ی روشن گوشی را بزنید.
2-انقدر دکمه های افزایش و کاهش صدا را نگه دارید تا عکس زیر بر روی صفحه ی نمایش شما نمایان شود.

3- حالا دکمه های کاهش و افزایش صدا را رها کنید.
4-حالا برای ادامه مراحل هاد ریست دکمه ی افزایش صدا را بزنید و برای منصرف شدن از انجام هارد ریست یک دکمه ی دیگر را به دلخواه بزنید.

:11::11::11:

akbarrazmi
17-12-2009, 23:53
خوب یه چند دقیقه بعد یه پیغام نوشت که سیستم شما نمیتونه بوت رو بشه..برای هارد ری ست دکمه ولوم را فشار دهید منم ولوم رو زدم و هارد رست شد و اومد بالا.. نمیدونم چرا اینجوری شد..قبل از اون هم
1- کمی به کامپیوتر وصل بود
2- قسمت مولتی لنگوایج رو انگولش میکردم..

akbarrazmi
17-12-2009, 23:55
ممنون از لطفتون..البته ارسال شما رو ندیده بودم.. فقط الان سیستم عربی شده..کلا.

AryanLand
18-12-2009, 00:53
ممنون از لطفتون..البته ارسال شما رو ندیده بودم.. فقط الان سیستم عربی شده..کلا.

سلام.

شما یک رام عربی رو گوشی هست که غیر فعاله اونو نصب کردید.برید تو قسمت دعم تعدد لغات (البته فکر میکنم عربیش این باشه یا یه چیزی تو این مایه ها)اونجا زبون رو برگردون به انگلیسی عربیک ساپورت.:11:

akbarrazmi
18-12-2009, 01:24
ممنون..فقط چرا بعد از هارد ریست مثل اولش نشد؟ چون اولش عربی نبود..(اگر جاش اینجا نیست ببخشید)هر جا بفرمایید میرم مطالعه میکنم.:11:

soulslayer
18-12-2009, 01:40
دوستان لطفا پست منم جواب بدین.
ممنون

Amin.M.1986
18-12-2009, 12:14
[quote=akbarrazmi;4499505]ممنون..فقط چرا بعد از هارد ریست مثل اولش نشد؟ چون اولش عربی نبود..(اگر جاش اینجا نیست ببخشید)هر جا بفرمایید میرم مطالعه میکنم.:11:[/quote
آریان گفت بهتون .. یه رام عربی روش هست که غیر فعال هستش.. . الان هم مشکلی نیست .. اتفاقا رام عربی واسه ایران بهتره.. اگه مشکل تو انتن دهی نداشته بشه رام عربی از انگلیسی بهتره به دلیل ساپورت الفبت.

akbarrazmi
18-12-2009, 13:28
بازم سلام
بازم ممنون.

خوب ببنید من تازه گوشی رو گرفتم، و این کارها رو کردم:

اول سی دی داخل کارتن رو نصب کردم..active sync کامل نصب شد..
بعد کابل USB رو وصل کردم به گوشی و گزینه اول رو روی گوشی انتخاب کردم.. بعد از چند لحظه یه علامت کابل روی گوشی ظاهر میشه..و این طرف هم دو تا فلش (بخوانید Flesh) ظاهر میشه که حرکت میکنند..در این حالت اگر پی سی شما به نت وصل باشه قطعا با گوشی میتونید برید اینترنت..من اب و هوا و یوتیوب و میل و خیلی چیزهای دیگر رو تست کردم..با اینترنت ADSL 64 سرعت چند برابر GPRS گوشی هست..:11:

akbarrazmi
18-12-2009, 13:32
ادامه بحث باعث میشه تاپیکتون از نظم خارج بشه... پیغام خصوصی بده دوست خوبم

سام عزیز
No Active Data Base
آخرین پیامه که پس از نصب مجدد و پیدا کردن و نصب کردن فارسی ساز مشاهده می شه خب فکر میکنید مشکل کجاست؟

متاسفانه برای منم اینطوری نوشت. No Active Data Base

brightest
18-12-2009, 17:08
متاسفانه برای منم اینطوری نوشت. No Active Data Base
مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيد

soulslayer
18-12-2009, 20:12
خوب ببنید من تازه گوشی رو گرفتم، و این کارها رو کردم:

اول سی دی داخل کارتن رو نصب کردم..active sync کامل نصب شد..
بعد کابل USB رو وصل کردم به گوشی و گزینه اول رو روی گوشی انتخاب کردم.. بعد از چند لحظه یه علامت کابل روی گوشی ظاهر میشه..و این طرف هم دو تا فلش (بخوانید Flesh) ظاهر میشه که حرکت میکنند..در این حالت اگر پی سی شما به نت وصل باشه قطعا با گوشی میتونید برید اینترنت..من اب و هوا و یوتیوب و میل و خیلی چیزهای دیگر رو تست کردم..با اینترنت ADSL 64 سرعت چند برابر GPRS گوشی هست..:11:

1st:منم همه این کارارو کردم...حتی از wm wifi router هم استفاده کردم ولی فایده نداره
این واسم خیلی مهمه
لطفا کمک کنید.
2nd:در مورد pocket sheild یه پست فرستادم ولی هیچکی جواب نداد...اگه کسی کار کرده یا چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

Amin.M.1986
18-12-2009, 21:20
pocket sheild رو من یه بار نصب کردم اما باهاش حال نکردم.. از سایتش ببین چی نوشته زودتر به جواب میرسی و از من میشنوی spb shell نصب کن

khozestaniam
18-12-2009, 23:56
سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید دنبال فارسی ساز برای گوشی diamond 2 هستم هرچی می گردم پیدا نمی کنم اگه سایتی سراغ دارید بدید ممنون میشم

akbarrazmi
19-12-2009, 01:13
دایموند 2 با قلم (منو) ری استارت میشه؟:11:

milad_h20
19-12-2009, 10:43
ممن.نم از راهنماییتون
اما نکته اینجاست که من میدونم اون فقط نشون دهنده اینه که اینترنتم فعاله، بحث سره اینه که خیلی وقتا کانکت میشم به اینترنت
من می خوام اکانت GPRS رو غیر فعال کنم، اما هرچی میگردم، نمی فهمم از کجا باید این کارو بکنم
اگه میشه منو راهنمایی کنین که کلاً اون E یا G رو هم نبینم

AmiRreZA_RAcEr
19-12-2009, 16:27
بچه ها من دوتا سوال دارم فقط خواهشا جواب بدیداااا
اولیشو قبلا پرسیدم ولی جواب نگرفتم ، دکمه های ولوم دیگه مثل قبل کار نمیده و وقتی دوبار میزنم از قسمت ولوم خارج میشه و توی منو یکی پایین و بالا میشه و برای کم و زیاد کردن صدا مجبورم با استفاده از دست یا قلم اینکارو بکنم . چطوری مثل اول بکنمش ؟!؟!؟
دوم اینکه شارژم خیلی زود تموم میشههههه چیکار کنم ؟!؟!؟!!؟!؟!؟

soulslayer
19-12-2009, 17:44
ممن.نم از راهنماییتون
اما نکته اینجاست که من میدونم اون فقط نشون دهنده اینه که اینترنتم فعاله، بحث سره اینه که خیلی وقتا کانکت میشم به اینترنت
من می خوام اکانت GPRS رو غیر فعال کنم، اما هرچی میگردم، نمی فهمم از کجا باید این کارو بکنم

سلام
تو قسمت اینترنت (تاچ فلو) menu ya option را برنید و تیک push internet را بردارید. فکر کنم درست میشه

starn
19-12-2009, 19:45
برو بکس یک سوال داشتم شرمنده اینجا پرسیدم
این گوشی تو بازار الان رنگ مسکیش هم پیدا می شه؟؟؟ یا فقط اون رنگ شیریشه

AryanLand
19-12-2009, 23:55
دایموند 2 با قلم (منو) ری استارت میشه؟:11:
سلام.

بله میشه باید درب پشت رو باز کنید و دکمه قرمز رنگ رو که زیر درب هست رو بزنید.

AryanLand
20-12-2009, 00:00
ممن.نم از راهنماییتون

سلام.

اینکه شما اون E یا G رو نبینید نمیشه.چون اون نشون دهنده نوع سیستم موجود منطقه هست اما اگر رو آنتن یک E یا G کوچیک نباشه وصل نیستید.بطور واضح تر بخوام بگم شما هر وقت 2 تا E یا 2تا G کنار هم دیدید یعنی به اینترنت وصل هستید.برای غیر فعال کردنش هم برید تو قسمت ستینگ ,کانکشن , منیج اگزیستینگ کانکشن و کانکشن موجود رو پاک کنید.:11:

ali_disslove
20-12-2009, 01:19
با سلام

خواستم بپرسم آیا gps گوشی های ویندوز از لحاظ نقشه به پای سیمبین میرسه؟آخه سیمبین یه amartcom داره که نقشه هاشو خوده بچه ها میسازنش --آیا ویندوز هم چنین نقشه هایی داره یا محکوم به استفاده از گارمین هستیم؟

البته شنیدم که ozi expelorer خیلی عالیه --اما آیا چزییاتش در حد اسمارت کام سیمبین میرسه؟؟؟؟؟(البته برای اصفهان)

mohammad_s7201
20-12-2009, 20:29
سلام.
دوستان من امروز یه دیاموند2 بدون گارانتی خریدم 450 تومن.
دوتا نکته بود که میخواستم از شما بپرسم:
یکی اینکه جعبش پلمپ نداشت، یعنی هیچ کدوم از گوشی های اون مغازه پلمپ نداشتن.فروشنده میگفت مغازه دارها خودشون پلمپ میزنن، اگه میخوای منم الان واست بزنم. میخواستم بدونم قضیه چیه؟
دوم اینکه تو جعبش کیف و هندزفری داشت.یارو میگفت اونایی که گارانتی دارن کیف و هندزفری ندارن. راست میگفت یا نه؟

ممنون

AryanLand
20-12-2009, 20:33
سلام.
دوستان من امروز یه دیاموند2 بدون گارانتی خریدم 450 تومن.
دوتا نکته بود که میخواستم از شما بپرسم:
یکی اینکه جعبش پلمپ نداشت، یعنی هیچ کدوم از گوشی های اون مغازه پلمپ نداشتن.فروشنده میگفت مغازه دارها خودشون پلمپ میزنن، اگه میخوای منم الان واست بزنم. میخواستم بدونم قضیه چیه؟
دوم اینکه تو جعبش کیف و هندزفری داشت.یارو میگفت اونایی که گارانتی دارن کیف و هندزفری ندارن. راست میگفت یا نه؟

ممنون

سلام.

اون قسمت اول حرفش درسته.معمولا" خیلی جاها این کار انجام میشه.اما مورد دوم نه .

mohammad_s7201
20-12-2009, 20:37
سلام.

اون قسمت اول حرفش درسته.معمولا" خیلی جاها این کار انجام میشه.اما مورد دوم نه .

ای نامرد یعنی خالی بسته؟؟
البته فهمیدم داره دروغ میگه ولی خریدم دیگه.

AryanLand
20-12-2009, 20:50
ای نامرد یعنی خالی بسته؟؟
البته فهمیدم داره دروغ میگه ولی خریدم دیگه.

البته گارانتی یاس هندز فری رو داشت ولی کیف رو نداشت.مال شما کیف هم داشت؟

mohammad_s7201
20-12-2009, 20:57
البته گارانتی یاس هندز فری رو داشت ولی کیف رو نداشت.مال شما کیف هم داشت؟

آره یه کیف داشت.
گارانتی کامتل چی؟ اونم کیف و هندزفری داره؟

AryanLand
20-12-2009, 22:02
آره یه کیف داشت.
گارانتی کامتل چی؟ اونم کیف و هندزفری داره؟

سلام.

در مورد گارانتی های دیگه اطلاعی ندارم.دوستانی که با گارانتی های دیگه خریدن باید نظر بدن.:11:

akbarrazmi
20-12-2009, 22:41
من با گارانتی یاس خریدم..جعبه کاملا پلمب بود (با یه محفظه پلاستیکی) 2 تا هم کارت قشنگ گارانتی و بیمه توش بود + هندس فری + شارژر +سی دی ها + 2 تا سی دی از یاس که بهدرد نمیخوره..یکیش که کلا خراب بود..

راستی این بیمه واقعا به چه دردی میخوره؟ شاید یکی زد زمین و گفت از دستم افتاده؟:27:

AryanLand
20-12-2009, 22:56
من با گارانتی یاس خریدم..جعبه کاملا پلمب بود (با یه محفظه پلاستیکی) 2 تا هم کارت قشنگ گارانتی و بیمه توش بود + هندس فری + شارژر +سی دی ها + 2 تا سی دی از یاس که بهدرد نمیخوره..یکیش که کلا خراب بود..

راستی این بیمه واقعا به چه دردی میخوره؟ شاید یکی زد زمین و گفت از دستم افتاده؟:27:

سلام.

احتمالا" کارشناس بیمه تشخیص میده که تصادفی بوده یا صحنه سازی.:31:
واسه ماشین رو که خوب تشخیص میدن واسه موبایل رو نمیدونم.شاید هم کروکی کارشناس تصادفات بخواد یا گزارش مامور انتظامی.:31::46::11:

AmiRreZA_RAcEr
20-12-2009, 22:56
من با گارانتی پارسه 475 تومن
سی دی ها + هندزفری + قلم اضافه + کیف + شارژ

AryanLand
20-12-2009, 23:11
من با گارانتی پارسه 475 تومن
سی دی ها + هندزفری + قلم اضافه + کیف + شارژ

سلام.

خوب این گارانتی پارسه که شما میفرمایید یعنی همون بدون گارانتی که دوستمون فرمودن.گارانتی در مورد HTC یعنی : یاس ,چرشین تله کام و اخیرا" کامتل .بقیه گارانتی ها کارتهایی هستن که تو بازار فروخته میشن.یعنی یک شرکت مثل پارسه میاد و هر کارت رو 5000 تومن میفروشه به مغازه دار و مغازه دار بابت همون کارت 20 تومن از خریدار اضافه میگیره.حالا گوشی خراب میشه و شما میبری گارانتی با توجه به مندرجات کارت, شرکت مذکور میتونه از شما واسه سد معبری که تو شرکت ایجاد کردید شکایت کنه و زنگ بزنه 110 بیاد شما رو ببره.:31::11:

یثقشناساشده
20-12-2009, 23:16
دوستان کسی میدونه جرا نوشته های فارسی بصورت منقطع ( یعنی حروف جدا جدا ) و برعکس نوشته میشه؟

akbarrazmi
21-12-2009, 00:03
قلم اضافه رو یادم رفت..قلم اضافه هم داشت..و یه محافظ صفحه.:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 00:07
سلام.

احتمالا" کارشناس بیمه تشخیص میده که تصادفی بوده یا صحنه سازی.:31:
واسه ماشین رو که خوب تشخیص میدن واسه موبایل رو نمیدونم.شاید هم کروکی کارشناس تصادفات بخواد یا گزارش مامور انتظامی.:31::46::11:

اقا پس قربونت یه قرار تصادف بزار:31::39:

akbarrazmi
21-12-2009, 00:10
دوستان کسی میدونه جرا نوشته های فارسی بصورت منقطع ( یعنی حروف جدا جدا ) و برعکس نوشته میشه؟

مال منم اینجوری بود..اصولش اینه که یه فارسی ساز نصب کنی..اما من ندانسته یه رام عربی تو گوشیم بود اونو نصب کردم و بعد از کمی تنظیمات الان هیچ مشکلی ندارم..:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 00:11
در ضمن من متوجه شدم تاریخ اس ام اس ها به هم میریزه..حتی ظاهرا ساعت دریافت هم درست نیست..در واقع اس ام اسی که تازه اومده رو باید 2 ساعت بگردی تا پیدا کنی..

soulslayer
21-12-2009, 00:13
سلام
اون مشکلی که من داشتم یعنی نمیتونستم با usb اینترنت pc رو share کنم تو win xp حل شد.
می خواستم ببینم کسی می تونه با win 7 هم اینکارو بکنه؟؟؟
ممنون

akbarrazmi
21-12-2009, 00:35
سلام
اون مشکلی که من داشتم یعنی نمیتونستم با usb اینترنت pc رو share کنم تو win xp حل شد.
ممنون

فدات شم حوب زودتر میگفتی!! ما فکر کردیم رو ایکس پی هستی:18: الان خاطرم نیست اما مشبه این مشکل رو یه جا دیدم اگه پیداش کردم..میزارم..شما هم خودتون بگردید..:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 00:37
احتمالا دوستان خودشون بدونن اما این لینکی که میزارم مال htc diamon 2 در سایت سازنده هست..خیلی چیزهای مفیدی اونجا ارائه میشه.اخرین به روز رسانی ها و رفع مشکلات احتمالی گوشی (به وسیله به روز رسانی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

akbarrazmi
21-12-2009, 00:40
سلام
ممنون

این برای ویستا هست یه تست بکن شاید جواب داد..

akbarrazmi
21-12-2009, 00:53
ببخشید today scerin مگه همون صفحه اول نیست؟ من هر چی گزینه اضافه میکنم تیکهاشون برداشته میشه..(از قسمت TOday اضافه میکنم)

AryanLand
21-12-2009, 01:32
ببخشید today scerin مگه همون صفحه اول نیست؟ من هر چی گزینه اضافه میکنم تیکهاشون برداشته میشه..(از قسمت TOday اضافه میکنم)

سلام.

تودی اسکرین شما پشت تاچ فلو قرار داره یعنی شما اول باید تاچ فلو رو غیر فعال کنید سپس با تیک زدن موارد انتخابی اونا رو بیاری رو تودی اسکرینت.:11:

mohammad_s7201
21-12-2009, 08:16
دوستان يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومده.
من ميتونم به ديگران زنگ بزنم ولي هركس به من زنگ ميزنه ميگه" شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد".
ولي در مورد اس ام اس هيچ مشكلي نداره. هم ميتونم اس ام اس بزنم و هم اس ام اس واسم مياد.
به نظر شما مشكل از گوشيه يا از سيمكارت؟؟
گوشي رو همين ديروز خريدم:41:

AryanLand
21-12-2009, 10:31
دوستان يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومده.
من ميتونم به ديگران زنگ بزنم ولي هركس به من زنگ ميزنه ميگه" شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد".
ولي در مورد اس ام اس هيچ مشكلي نداره. هم ميتونم اس ام اس بزنم و هم اس ام اس واسم مياد.
به نظر شما مشكل از گوشيه يا از سيمكارت؟؟
گوشي رو همين ديروز خريدم:41:

سلام.

مشکل نه از گوشیه نه از سیم کارت از خودته:31:(البته شوخی بود)
شما سیم کارتت دایورت شده رو یه شمارهای که وجود نداره شما این کد رو شماره گیری کن ببین درست میشه بعدش یا نه.#21# بعد کلید سبز رو بزن.پیغام قبول که بهت داد تست کن.:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 11:09
سلام..
من هم از وقتی گوشی رو خریدم هی میخوام بگم اما فکر میکردم مشکل از خط منه..من هم میتونم به همه جا زنگ بزنم..اما در 80% مواقع نمیتونن به من زنگ بزنن..یا یه تک زنگ میزنه بعد قطق میکنه..یا فقط اشغال میزنه و یا دسترس نمیده...100% مطمئنم.

AryanLand
21-12-2009, 11:10
سلام..
من هم از وقتی گوشی رو خریدم هی میخوام بگم اما فکر میکردم مشکل از خط منه..من هم میتونم به همه جا زنگ بزنم..اما در 80% مواقع نمیتونن به من زنگ بزنن..یا یه تک زنگ میزنه بعد قطق میکنه..یا فقط اشغال میزنه و یا دسترس نمیده...100% مطمئنم.

سلام.

از چی 100% مطمئنی؟

akbarrazmi
21-12-2009, 11:12
در 10 در صد مواقع هم من وقتی زنگ میزنم به طرف مقابل تک میزنه و قطع میکنه..

AryanLand
21-12-2009, 11:18
در 10 در صد مواقع هم من وقتی زنگ میزنم به طرف مقابل تک میزنه و قطع میکنه..

سلام.

در مورد زنگ زدن شما نمیدونم اما در مورد تماسهای ورودی همون کاری رو که به اون دوستمون گفتم بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه.:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 11:20
سلام.

از چی 100% مطمئنی؟

یعنی 100 در صد مطمئنم خط نمیده..:11: البته اگه دایورت میشد فوقش دسرس نمیداد یاا یه چیز دیگه میگفت..این اکثرا تک میزنه و قط میکنه..یا الکی اشغال میزنه..اما بیشتر تک میخوره و قطع میشه..

mohammad_s7201
21-12-2009, 11:20
دست شما درد نكنه. آره مشكل همون بود. خودمم حدس زده بودم. ولي نميشد از روي خود دياموند دايورت رو بردارم. سيمكارتت رو انداختم روي يه گوشي ديگه و دايورت رو برداشتم.

يه مشكل ديگه.من ميتونم يه فايل رو براي كسي بلوتوث كنم ولي كسي نميتونه واسه من چيزيز بفرسته. اصلا بلوتوث منو پيدا نميكنن. مشكل چيه؟

AryanLand
21-12-2009, 11:27
یعنی 100 در صد مطمئنم خط نمیده..:11: البته اگه دایورت میشد فوقش دسرس نمیداد یاا یه چیز دیگه میگفت..این اکثرا تک میزنه و قط میکنه..یا الکی اشغال میزنه..اما بیشتر تک میخوره و قطع میشه..

سلام.

دایورتها 4 مدل هستن که مثل هم نیستن.اما در مورد اون دوستمون مطمئنا" همین قضیه دایورته چون تماسهای خروجیشون و اس ام اس مشکل ندارن .در مورد شما قضیه یکم فرق میکنه و باید با دقت بیشتری بررسی بشه.:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 11:29
يه مشكل ديگه.من ميتونم يه فايل رو براي كسي بلوتوث كنم ولي كسي نميتونه واسه من چيزيز بفرسته. اصلا بلوتوث منو پيدا نميكنن. مشكل چيه؟

سلام..برید قسمت بلوتوث و برید قسمت advance بعد برید رو تب Mode هم بلوتوث رو روشن کنید هم make this divice visible رو تیک بزنید..تا گوشیتون رو ببینید..البته بعد از فکر کنم 5 دقیقه دیگه دوباره مخفی میشه.. برای اینکه این زمان رو از بین ببرید تو همون قسمت برید رو تب time out وزمان رو یا غیر فعال کنید یا بیشتر کنید..تا گوشیتون همیشه دیده بشه..
(بعد از بلوتوث بازی!!) بلوتوثتون رو خاموش کنید تا باطریتون تموم نشه!:11:

akbarrazmi
21-12-2009, 11:30
سلام.

دایورتها 4 مدل هستن که مثل هم نیستن.اما در مورد اون دوستمون مطمئنا" همین قضیه دایورته چون تماسهای خروجیشون و اس ام اس مشکل ندارن .در مورد شما قضیه یکم فرق میکنه و باید با دقت بیشتری بررسی بشه.:11:

در چند پست قبل یکی از دوستان گفتن رام عربی اگه از نظر انتن دهی مشکل نداشته باشه خوبه..به نظرتون ممکنه از اون باشه؟

AryanLand
21-12-2009, 11:31
دست شما درد نكنه. آره مشكل همون بود. خودمم حدس زده بودم. ولي نميشد از روي خود دياموند دايورت رو بردارم. سيمكارتت رو انداختم روي يه گوشي ديگه و دايورت رو برداشتم.

سلام.

در مورد دایمورت در پاکت پی سی ها :شما باید برید به قسمت ستینگ . فون .اون پایین صفحه یه قسمت داره بنام سرویس و از اونجا کال فورواردینگ رو انتخاب کنید.
در مورد بلوتوث شما برنامه خاصی نصب کردید؟ مثل Obex Inbox ,و یا....؟

mohammad_s7201
21-12-2009, 11:42
سلام.

در مورد دایمورت در پاکت پی سی ها :شما باید برید به قسمت ستینگ . فون .اون پایین صفحه یه قسمت داره بنام سرویس و از اونجا کال فورواردینگ رو انتخاب کنید.
در مورد بلوتوث شما برنامه خاصی نصب کردید؟ مثل Obex Inbox ,و یا....؟

ممنون.
با راهنمايي دوستان مشكل حل شد.

akbarrazmi
21-12-2009, 11:47
دوستان معذرت میخوام..مشکل از گوشی نیست..الان عوض کردم گوشیمو دیدم همین مشکل رو داره..(احتمالا از وقتی گوشی رو خریدم مشکل پیدا شده)

فکر کنم باید برم دفاتر خدمات ارتباطی...

mohammad_s7201
21-12-2009, 12:22
دوستان من يه سري تم با پسوند tsk دانلود كردم. كجا بايد كپيشون كنم؟؟
اصلا از كجا ميشه تم رو عوض كرد؟ (منظورم والپيپر نيستا)

درضمن يه ديكشنري خوب هم ميخوام. اگه بهم معرفي كنيد ممنون ميشم.

gps رو چطوري راه بندازم. بايد چيكار كنم؟ بايد نقشه دانلود كنم؟

ببخشيد كه خيلي سوال ميپرسم. آخه تاحالا ويندوزموبايل نداشتم. خيلي واسم مبهمه:41:

soulslayer
21-12-2009, 19:50
سلام
واسه vista که mobile device center e و این لینکی که دادین اینارو نوشته:
You can use ActiveSync 4.5 with any of the following versions of the Windows operating system:
<LI class=listItemBullet>Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 (SP4)
<LI class=listItemBullet>Windows Server 2003 SP1
<LI class=listItemBullet>Windows Server 2003 SP1 for Itanium-based Systems
<LI class=listItemBullet>Windows Server 2003 Standard x64 Edition
<LI class=listItemBullet>Windows XP Media Center Edition
<LI class=listItemBullet>Windows XP Professional x64 Edition
<LI class=listItemBullet>Windows XP SP1
<LI class=listItemBullet>Windows XP SP2
<LI class=listItemBullet>Windows XP SP3
Windows XP Tablet PC Edition

بازم اگه کسی چیزی پیدا کرد لطفا پست بده

soulslayer
21-12-2009, 19:51
You can use ActiveSync 4.5 with any of the following versions of the Windows operating system:

golmohammadi
21-12-2009, 21:43
دوستان من يه سري تم با پسوند tsk دانلود كردم. كجا بايد كپيشون كنم؟؟
اصلا از كجا ميشه تم رو عوض كرد؟ (منظورم والپيپر نيستا)

درضمن يه ديكشنري خوب هم ميخوام. اگه بهم معرفي كنيد ممنون ميشم.

gps رو چطوري راه بندازم. بايد چيكار كنم؟ بايد نقشه دانلود كنم؟

ببخشيد كه خيلي سوال ميپرسم. آخه تاحالا ويندوزموبايل نداشتم. خيلي واسم مبهمه:41:
براي تم
تمها را بايد كپي كني به پوشه ماي داكيومنت
بعد بري از قسمت تودي انتخابشون كني
اگه نتونستي دقيقتر بگم
براي راه اندازي GPS هم برنامه oziexplorer را نصب كني حله
نقشه شهر مورد نظر خودت هم داشته باشي كافيه
در مورد ديكشنري
چندين ديكشنري وجود داره
مشكل اينجاست كه جايي براي معرفي نداريم
مثلا (SlovoEd Dictionery) هست خوبه
(LingvoSoft_Talking_Dictionary_2008_English-Persian_Farsi_v4.1.88) هم هست
فعلا اينترنتم سرعتش كم شده
در اسرع وقت يكيشو ميذارم

سلام

شما خود (mobile device center e ) را دارين ؟
موقع نصب اين پيغامو ميده ؟

یثقشناساشده
21-12-2009, 22:14
مال منم اینجوری بود..اصولش اینه که یه فارسی ساز نصب کنی..اما من ندانسته یه رام عربی تو گوشیم بود اونو نصب کردم و بعد از کمی تنظیمات الان هیچ مشکلی ندارم..:11:
لطفا در رابطه با تنظیماتی که اشاره کردید راهنمائی کنید

AryanLand
21-12-2009, 23:42
سلام

سلام.

شما از اینجا میتونید دانلود کنید البته بسته به نوع ویندوزتون که 32 بیت یا 64 بیت هست باید نسخه درست رو انتخاب کنید.:11:

soulslayer
22-12-2009, 01:45
مرسی از توجهتون
فقط یه سوال کسی تست کرده؟ چون تو cd خود گوشی هم این برنامه بود ولی نمی دونم ورژنش همین بود یا نه؟
روی 7 که کار نداد البته فقط همون internet sharing

AryanLand
22-12-2009, 13:23
مرسی از توجهتون
فقط یه سوال کسی تست کرده؟ چون تو cd خود گوشی هم این برنامه بود ولی نمی دونم ورژنش همین بود یا نه؟
روی 7 که کار نداد البته فقط همون internet sharing

سلام.

والا من وین 7 ندارم که بتونم تست کنم و جواب بدم. اینو باید دوستانی که دارن لطف کنن و جواب بدن.:11:

AmiRreZA_RAcEr
22-12-2009, 13:31
سلام.

خوب این گارانتی پارسه که شما میفرمایید یعنی همون بدون گارانتی که دوستمون فرمودن.گارانتی در مورد HTC یعنی : یاس ,چرشین تله کام و اخیرا" کامتل .بقیه گارانتی ها کارتهایی هستن که تو بازار فروخته میشن.یعنی یک شرکت مثل پارسه میاد و هر کارت رو 5000 تومن میفروشه به مغازه دار و مغازه دار بابت همون کارت 20 تومن از خریدار اضافه میگیره.حالا گوشی خراب میشه و شما میبری گارانتی با توجه به مندرجات کارت, شرکت مذکور میتونه از شما واسه سد معبری که تو شرکت ایجاد کردید شکایت کنه و زنگ بزنه 110 بیاد شما رو ببره.:31::11:

پس سابقه دار هم شدیم !!!!! :31: اشکال نداره گارانتی یاس 490 تومن بود 15 تومن سود کردم :whistle::whistle::whistle:
مجبورم دلمو به همینا خوش کنم دیگه !!!!!

AmiRreZA_RAcEr
22-12-2009, 13:33
سلام.

والا من وین 7 ندارم که بتونم تست کنم و جواب بدم. اینو باید دوستانی که دارن لطف کنن و جواب بدن.:11:

من ویندوز 7 دارم و از Sync center استفاده میکنم و همه چیشم کار میده :31::31:

AryanLand
22-12-2009, 13:39
پس سابقه دار هم شدیم !!!!! :31: اشکال نداره گارانتی یاس 490 تومن بود 15 تومن سود کردم :whistle::whistle::whistle:
مجبورم دلمو به همینا خوش کنم دیگه !!!!!

سلام.

انشاا... که مشکل پیش نمیاد و اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش اومد همینجا با کمک دوستان حلش میکنیم.(البته اگر سخت افزاری نباشه.):11:

akbarrazmi
22-12-2009, 19:07

سلام..متاسفانه من این کار رو روز اولی که گوشی رو خریده بودم بودم انجام دادم..و در واقع اصلا نمیدونم چی کار کردم..شما در فروم نرم افزار برای پاکت پی سی بگردید..یه فارسی ساز پیدا کنید..انشالله حل بشه..

khozestaniam
23-12-2009, 00:07
بابا اخر بی معرفتی هستین یعنی کسی نیست بم یه فارسی ساز برای diamond 2 معرفی کنه؟

AryanLand
23-12-2009, 00:14
بابا اخر بی معرفتی هستین یعنی کسی نیست بم یه فارسی ساز برای diamond 2 معرفی کنه؟

شما اگر همین تاپیک رو بخونید فکر میکنم بارها این اتفاق افتاده اما باشه من تا 5 دقیقه دیگه برات آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:

پ ن :

ابتدا عربیک 2 رو نصب کن سپس عربیک 1 هر جا ریست خواست ریست کن .تست کن اگر حروف برعکس بود اونموقع فیکسر رو نصب کن.
نکته مهم: اگر بعد از نصب عربیک 2 و عربیک 1 حروف فارسی درست بود نباید فیکسر نصب بشه در غیر اینصورت دستگاه با هنگ کردن مواجه میشه.
نکته مهم تر :از سیستم یک بکاپ بگیر چون تحت هر شرایطی اگر فارسی ساز درست نصب نشه (هر فارسی سازی) برای پاک کردنش باید هارد ریست بکنی.

لینک فارسی ساز:

AryanLand
23-12-2009, 00:23

سلام.

پست بالایی رو بخونید و فارسی ساز رو بگیرید.:11:

mohammad_s7201
23-12-2009, 08:41
دوستان يه سوالي.
فارسي ساز نصب كردن با ويندوز فارسي نصب كردن تفاوت داره؟؟ كدوم بهتره؟؟ اصلا ميشه ويندوز فارسي نصب كرد؟

golmohammadi
23-12-2009, 10:26
منم رو ویندوز 7 نصب کردم
خیلی هم خوب کار میکرد
حتی بمراتب بهتر از active synce
در اکتیو سینک وقتی میری داخل پوشه ای که عکس هست اونجا عکس را نشون نمیده باید کپی کنی به پی سی
اما در مایکروسافت دیوایس سنتر نشنون میده

Amin.M.1986
23-12-2009, 10:36
دوستان يه سوالي.
فارسي ساز نصب كردن با ويندوز فارسي نصب كردن تفاوت داره؟؟ كدوم بهتره؟؟ اصلا ميشه ويندوز فارسي نصب كرد؟
یاد غصه اصحاب کهف افتادم
دوست عزیز شما انگار کلا بی خبری از وضع ما.. ویندوز فارسی کجا بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! آدم حسابمون نمیکنن.
محمد جان ویندوز فارسی نداریم اما عربیش موجوده ولی من خودم به همه توصیه میکنم ویندوز انگلیسی نصب کنن و روش فارسی ساز بریزن ( تو اکثر مواقع فضای خالی بیشتری واسشون میمونه) و البته بستگی به استفاده های شخص هم داره .. مثلا من تقریبا زبون فارسی لازمم نمیشه.. فقط از صدقه سر مخابرات که اس ام اس فارسی زدن زیاد شده واسه اس ام اس خوندن میخوام.. شما هم همون فارسی ساز بریز از نظر من:10:

mohammad_s7201
23-12-2009, 10:46
یاد غصه اصحاب کهف افتادم
دوست عزیز شما انگار کلا بی خبری از وضع ما.. ویندوز فارسی کجا بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! آدم حسابمون نمیکنن.
محمد جان ویندوز فارسی نداریم اما عربیش موجوده ولی من خودم به همه توصیه میکنم ویندوز انگلیسی نصب کنن و روش فارسی ساز بریزن ( تو اکثر مواقع فضای خالی بیشتری واسشون میمونه) و البته بستگی به استفاده های شخص هم داره .. مثلا من تقریبا زبون فارسی لازمم نمیشه.. فقط از صدقه سر مخابرات که اس ام اس فارسی زدن زیاد شده واسه اس ام اس خوندن میخوام.. شما هم همون فارسی ساز بریز از نظر من:10:

ممنون دوست عزيز.
منم واسه sms زدن و ديكشنري ميخوام. آخه الان ديكشنريم همه چيزو مربع نشون ميده.

Amin.M.1986
23-12-2009, 10:49
دوستان يه سوالي.
راستی عذر میخوام من پست شما رو دقیق نخونده بودم واسه همین تو پست قبلیم درست جوابتونو ندادم.. البته دیگه ادیت نمیکنم ... ولی شرمنده واسه اینکه درست توضیح ندادم.. ببینید فارسی ساز یه برنامه هست که نصب میکنید که فونت فارسی و عربی به گوشیتون اضافه بشه اما ویندوز همون سیستم عاملتون هست که خودتون میدونید.. فارسی ساز ها یا عربایزر ها چند نوع هستن که بعضی ها منو های گوشی رو هم عربی میکنن و بعضی ها فقط فونت عربی و نحوه چیده شدن حروف رو اضافه میکنن..( ما الفبت داریم واسه همین از راست به چپ هست زبونمون) .. البته مشکل عربایزر نصب کردن اینه که هرکدوم یه ایراد هایی دارن و با یه سری برنامه ها کانفیگ دارن و شما بنا به برنامه های مورد نیازتون میبایست یه عربایزر انتخاب کنید.. ویندوز فارسی هم که کلا وجود خارجی نداره . تا الان ساخته نشده به جز ویندوزی که طاها 2 روش نصبه و اونو هم خدا میدونه چجور تونستن رو گوشی بریزن و بفروشن چون اصلا اینا مجوز این کار رو ندارن و ماکروسافت به ایران خدمات نمیده... اگه خیلی بخوای میتونی ویندوز عربی بریزی اما به نظر من ارزش نداره چون شما عربی میریزی ولی استفاده ای از عربی نداری جز فونت ها..پس عربایزری بریز که دست کاری شده و فاتیل های اضافیش حذف شده..
راستی خدمت htc دار ها بگم که از اونجایی که TAHA یه شباهت هایی به HTC داره و خیلی ها هم نظرشون اینه که یه کپی از HTC هست اینو بگم که نمایندگی TAHA قبلا قبول کرده بود واسه یکی از دوستان رو گوشی HTC ای که اون داشت ویندوز TAHA رو بریزه که من به نظرم ویندوزش خوبه چون فارسی و تقویم شمسی داره و برنامه های مذهبیش هم اگه کسی لازمش بشه خوبه.. یه تماسی با نمایندگی بگیرن بچه های HTC دار ( مدل گوشی اونی که رفته بود واسش رام طاها بریزن رو یادم نیست)

mohammad_s7201
23-12-2009, 10:55
بنابراين من بايد يه فارسي ساز نصب كنم كه بتونم از ديكشنري sms فارسي استفاده كنم؟؟

چقدر اين ويندوز موبايل دنگ و فنگ داره ها :31:
ممنونم:40::11:

Amin.M.1986
23-12-2009, 10:56
ممنون دوست عزيز.
منم واسه sms زدن و ديكشنري ميخوام. آخه الان ديكشنريم همه چيزو مربع نشون ميده.
اگه ویندوزت 6.1 هست برو تو صفحه اول کلوپ ویوا و فارسی ساز اونجا رو نصب کن .. اون رو HTC خوب جواب میده

akbarrazmi
23-12-2009, 14:55
دوستان کسی محافظ صفحه اصلی برای diamond 2 خریده؟ من اونی که کارتن بوده رو خراب کردم..و الان پیدا نمیکنم..میگن برای این مدل گوشی وجود نداره..باید یدونشو بخری و با قیچی خودت اندازه کنی..در واقه سوراخ دوربین و غیره تعطیل میشه..

*سنسور نوری این گوشی کجاست؟ ایا بغل چراغ وضعیت هست؟

*اگه چیز جالبی رو بعد از استفاده کشف! کردید به هم بگید! مثلا من نمیدونستم با نگه داشتن کلید قطع تماس" گوشی قفل میشه.. یا تو صفحه اصلی میشه ساعا رو با یه حرکت کوچیکتر کرد!

ممنون.

golmohammadi
24-12-2009, 01:13
یه عده ای چیزهای هستند که در ورندور موبال جاشون فرق میکنه
واسه همین ادم بعدا متوجه میشه
محافظ صفحه هم باید خودت با قیچی درست کنی
سعی کن مال ایفون را بگیری و بندازی روش
هر چی که میخری دقت کن نرم باشه
اگه سخت باشه به تاچ گوشی ضرر داره

golmohammadi
24-12-2009, 01:13
یه عده ای چیزهای هستند که در ورندور موبال جاشون فرق میکنه
واسه همین ادم بعدا متوجه میشه
محافظ صفحه هم باید خودت با قیچی درست کنی
سعی کن مال ایفون را بگیری و بندازی روش
هر چی که میخری دقت کن نرم باشه
اگه سخت باشه به تاچ گوشی ضرر داره

khozestaniam
24-12-2009, 16:45
aryaland دمت گرم نوکرتم به مولا

AryanLand
24-12-2009, 22:46
aryaland دمت گرم نوکرتم به مولا

سلام.

خواهش میکنم.کاری از دستم بر بیاد با کمال میل در خدمتم.:11:

rammmy
24-12-2009, 23:51
یک گوشی را چطوری میشه فهمید درست است یا نه؟مظورم برای تست یک گوشی دست دوم چیشو باید تست کرد؟

amipopo
25-12-2009, 00:13
سلام
دوستان عزیز
تو رو خدا به این پست من جواب بدید.دارم از دست این فارسی سازها دیوونه میشم.و اما مشکل:

من وقتی برنامه SPB Full Screen Keyboard4.1.0 رو برای تایپ فارسی کیبورد نصب میکنم و اونو به درستی رجیستر میکنم تا زمانی که گوشی رو خاموش نکردم درست کار میکنه ولی بعد از ریستارت ,زبان فارسی اون حذف میشه.وقتی میرم از قسمت کیبورد, spb keyboard رو انتخاب کنم با ok کردن و برگشتن مجدد میبینم مجددا به حالت touch input دراومده.هر کار میکنم کیبورد spb انتخاب نمیشه.چیکار کنم؟
ممنونم

rammmy
25-12-2009, 12:30
چند سؤال درباره گوشی HTC Dimond 2 داشتم :
1. چطوری بايد به اينترنت wireless خونه وصل بشم؟
2. با وصل به wireless خيلی سخت کانکت ميشه و سرعتش خيلی پايينه و نميتونه صفحه باز کنه.
آيا تنظيمت خاصی داره؟
3. GPRS را چطور فعال کنم تو ايرانسل،؟
4. چطوری ميشه فهميد يه گوشی سالمه؟يعنی چه چيزيا را بايد تست کرد تو يه گوشی؟
5. شتاب سنج را چطوری ميشه تست کرد و استفاده کرد؟
6. چطوری ميشه هدفن بش وصل کرد و موزيک گوش داد ؟
7. نوع کارت wireless گوشی را از کجا ميشه ديد؟ (Network Adaptor)

akbarrazmi
26-12-2009, 21:06
چند سؤال درباره گوشی HTC Dimond 2 داشتم :
1. چطوری بايد به اينترنت wireless خونه وصل بشم؟
2. با وصل به wireless خيلی سخت کانکت ميشه و سرعتش خيلی پايينه و نميتونه صفحه باز کنه.
آيا تنظيمت خاصی داره؟
3. GPRS را چطور فعال کنم تو ايرانسل،؟
4. چطوری ميشه فهميد يه گوشی سالمه؟يعنی چه چيزيا را بايد تست کرد تو يه گوشی؟
5. شتاب سنج را چطوری ميشه تست کرد و استفاده کرد؟
6. چطوری ميشه هدفن بش وصل کرد و موزيک گوش داد ؟
7. نوع کارت wireless گوشی را از کجا ميشه ديد؟ (Network Adaptor)

اونایی رو که میدونم جواب میدم:

3- شما باید برید به قسمت:All seting بعد connections بعد connection setup و بعد باید ایران رو انتخاب کنید که شامل 2 اپراتور هست..که شما باید ایرانسل رو انتخاب کنید..بعد تنظیماتش به طور خودکار انجام میشه..فقط گوشی رو ری استارت کنید.

4-اگه منظورت گوشی نو هست..اگه گارانتی داشته باشه..نیازی به چک کردن همه چیز نیست..همون ظاهرش رو ببینی حله..اما اگه دست دوم بخری که فرق میکنه..خیلی باید دقت کنی..اونم گوشیهای گرون قیمت..به نظرم یا از اشنا باید خرید یا نخرید! و یا به شرط استفاده ازمایشی(مثلا 1 هفته) خرید.

5- شتاب سنج این گوشی همه جا کار نمیکنه..بلکه در محیطهایی مثل : SMS گالری عکس و چند تا جای خاص دیگه به طو خودکار عمل میکنه..تو خود گوشی یه بازی هست به نام teeter از اونجا هم میتونی تست کنی.

6- این که نمیدونم دقیقا منظورتون چیه..خوب تو خود جعبه گوشی یه هدفن هست که به گوشی وصل میشه..از همون جایی که شارژر وصل میشه..اگر هم هدفن 3/5 بخوای وصل کنی باید یه تبدیل بگیری براش..:11:

AmiRreZA_RAcEr
26-12-2009, 22:40
آقا شارژ گوشیم زود خالی میشه به دو روز نمیکشه ، اولش اینطوری نبود ، شب شارژش فول میشه تا صبح مثلا تو 6 ساعت شارژش میشه 85 % یا کمتر وقتیم باش کار میکنم زود خالی میشه ، چیکار کنم !؟؟!

rammmy
27-12-2009, 16:27
1. theme روی diamond 2 چطوری بايد نصب کرد و اجرا کرد؟
2. منوهای پايين گوشی را چطور ميشه تغيير داد؟
3. چطوری ميشه گزينه start را از اون بلا به پايين صفحه مونتقه کرد؟
4. چکار بايد کرد تا مسج های فارسی را درست مشاهده کرد aبدون اينکه کله گوشی تبديل به فارسی بشه؟
5.چکار بايد کرد برای تغيير جای shortcut برنامها در گزينه start ؟ يعنی مهم ها را بيارم بالاتر.
6.gps را چطوری ميشه فعال کرد؟
7. چه مارک مموری برای گوشی خوبه، و تا چه ظرفيتی را ساپرت ميکنه؟

8. باطری را چطور ميشه چک کرد؟ ( من 9 ديشب شارژ کردم و الان که 5:40 عصر هست يعنی 20 ساعت و 20 دقيقه
تو حالت standby بوده و فقط 20 دقيقه با گوشی ور رفتم و تماسی نداشتم شارژ باقيمانده را 65% نشون ميده)

akbarrazmi
27-12-2009, 23:25
آقا شارژ گوشیم زود خالی میشه به دو روز نمیکشه ، اولش اینطوری نبود ، شب شارژش فول میشه تا صبح مثلا تو 6 ساعت شارژش میشه 85 % یا کمتر وقتیم باش کار میکنم زود خالی میشه ، چیکار کنم !؟؟!

سلام..شما چند بار ابراز نگرانی کردید..اما تقربا شار من هم اینجوریه..شما اولا برید تو قسمت باطی..اونجا یه قسمت هست که گزارش نوشته..بعد از اخرین فول شارز مثلا اینقدر کار شده..اینقدر مکالمه و اینقدر اماده به کار..اونجا قشنگ نوشته که چه قدر کار کردید باش گوشی..

اما چیزی که من فهمیدم...به خودی خود گوشی پر مصرف نیست..مثلا جی پی اس یا گشتن تو نت باطری رو زودتر تموم میکنه..اما شما میگی 2 روز..خوب 2 روز کافیه دیگه..1100 که نخریدی!! من تقریبا هر شب میزارم شارژ..چون زیاد کار میکنم باهاش..
شما روشنایی صفحه رو هم بزار رو اتوماتیک..و وقتی کاری با گوشی نداری زود دکمه پاور رو بزن تا صفحه خاموش بشه..

خلاصه ذهنت رو با این مسئله درگیر نکن..پراید مصرف کمی داره..و ماکسیما زیاد!!:11:

akbarrazmi
28-12-2009, 01:01
1. theme روی diamond 2 چطوری بايد نصب کرد و اجرا کرد؟
2. منوهای پايين گوشی را چطور ميشه تغيير داد؟
3. چطوری ميشه گزينه start را از اون بلا به پايين صفحه مونتقه کرد؟
4. چکار بايد کرد تا مسج های فارسی را درست مشاهده کرد aبدون اينکه کله گوشی تبديل به فارسی بشه؟
5.چکار بايد کرد برای تغيير جای shortcut برنامها در گزينه start ؟ يعنی مهم ها را بيارم بالاتر.
6.gps را چطوری ميشه فعال کرد؟
7. چه مارک مموری برای گوشی خوبه، و تا چه ظرفيتی را ساپرت ميکنه؟

8. باطری را چطور ميشه چک کرد؟ ( من 9 ديشب شارژ کردم و الان که 5:40 عصر هست يعنی 20 ساعت و 20 دقيقه
تو حالت standby بوده و فقط 20 دقيقه با گوشی ور رفتم و تماسی نداشتم شارژ باقيمانده را 65% نشون ميده)

اونایی رو که بلدم میگم:

1-اول باید نصب کنی بعد از منوی today اجرا کنی
2-اونها رو میتونی ترتیبشون رو عوض کنی، یا کلا حذفشون کنی..گزینه جدید نمیتونی اضافه کنی..
3-فکر نکنم بشه
4-کل گوشی که تبدیل نمیشه..اگه فارسی ساز بریزی مشکلت حل میشه..تو چند تا پست بالاتر کامل توضیح داده شده..
5-من راهی پیدا نکردم..شما اول ایکونها رو حذف کن بعد بر اساس الویت اد کن..و یا اونی که مهم نیست رو فقط حذف کن و مهم رو جایگزینش کن..و بعد اونی رو که حذف کردی دوباره اد کن تا بره اخر.
6- برای فعال کردن جی پی اس..برو تو انجمن نرم افزار های جی پی اس..و یه برنامه مثل گارمین بریز..و یا ازمایشی از گوگل مپ گوشی استفاده کن.(اما در عرض 1 ساعت حدود 5 تومن اعتبارت میره)
7- فکر کنم مارک معتبر با گارانتی بگیری تا 32 رو ساپورت کنه..
8-شارژت هم خوبه..اگه بری قسمت باطری - تب اخری..اونجا نوشته چه قدر استفاده کردی.. اما اینقدری که رفته برای یک روز طبیعیه..:11:

***دوستانی که تازه خریدید 8 ساعت شارژ اولیه یادتون نره..این میتونه 50% روی کیفیت باطری تاثیر بگذاره*:11:

یثقشناساشده
28-12-2009, 11:19
سلام.

پست بالایی رو بخونید و فارسی ساز رو بگیرید.:11:

با تشکر، لطفا این رو هم بگین که عربیک 2 رو از کجا گیر بیارم؟

mohammad_s7201
28-12-2009, 12:31
سلام.
با چه برنامه اي ميشه كيبرد فارسي داشت؟ فارسي ساز نصب كردم ولي كيبرد ندارم.

mohammad_s7201
28-12-2009, 15:56
مشكل كيبرد حل شد. مثل اينكه نصب شده.
يه قسمتي به اسم PCM keyboard اضافه شده كه فارسيه؟؟ همونه ديگه؟

mohammad_s7201
28-12-2009, 16:32
دوستان در مورد ديكشنري لطفا بهم كمك كنيد.
هرچي نصب ميكنم يا ارور ميده يا ميگه no active data base.
چيكار كنم؟؟
چي نصب كنم؟

soltani1211
28-12-2009, 20:30
من میخوام رو گوشی فارسی ساز نسب کنم.

akbarrazmi
28-12-2009, 22:36

عزیزم همین تایپک رو از اول بخون..لا اقل 3-4 جا توضیح داده شده..

همه دوستانی که گوشی رو تازه خریدن بی زحمت از اولین پست یه مطالع ای بکنن..:11:

akbarrazmi
28-12-2009, 22:41
هرچي نصب ميكنم يا ارور ميده يا ميگه no active data base.
چيكار كنم؟؟
چي نصب كنم؟

این هم جواب شما که دوستان قبلا زحمتش رو کشیدن..

مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيد

akbarrazmi
28-12-2009, 22:47

حالا اگهحوصله هم نداری این لینک رو بخون..توضیح داده شده:

akbarrazmi
28-12-2009, 22:56

چي نصب كنم؟

در ضمن من یه دیکشنری فوق العاده پیدا کردم..که تلفظ هم داره..خیلی خوبه..

از این سایت میتونید دانلود کنید...رایگان هست..مدل گوشی رو انتخاب کن..و دانلودش کن..عالیه..

اینم لینک:

این دیکشنری رو به همه توصیه میکنم..

AryanLand
29-12-2009, 00:35
با تشکر، لطفا این رو هم بگین که عربیک 2 رو از کجا گیر بیارم؟

سلام.

اگر فایل زیپ شده رو که گذاشتم دانلود کنید بعد از اینکه اکستراکتش کنید عربیک 1 و عربیک 2 و فیکسر داخلشه.:11:

mohammad_s7201
29-12-2009, 08:32
والا باور كنيد من تاحالا 4 بار كل اين تاپيك رو خوندم ولي بعضي چيزها خيلي نامفهوم توضيح داده شده.
اگه دوستان لطف كنن و يك جمع بندي از مطالب بكنن از اين سردرگمي درميايم.

خيلي خيلي ممنون از زحماتتون

mohammad_s7201
29-12-2009, 12:35
در ضمن من یه دیکشنری فوق العاده پیدا کردم..که تلفظ هم داره..خیلی خوبه..

از این سایت میتونید دانلود کنید...رایگان هست..مدل گوشی رو انتخاب کن..و دانلودش کن..عالیه..

اینم لینک:

این دیکشنری رو به همه توصیه میکنم..

مطمئني رايگانه؟؟

اين كه پوليه. ورژن ترايال ميده

درضمن من اين رو نصب كردم ولي ارور ميده. كلمه رو تايپ ميكنم ولي ترجمش نمياد. اصلا هنگ ميكنه

khozestaniam
30-12-2009, 13:24
سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که یه core player 2009 رو گوشیم نصب کردم یه مدت کار داد ولی چند وقت بعد دیدم core player من دیگه بصورت لیست و پشت سر هم نمیتونه چیزی رو پخش کنه و مستلزم اینه که حتما روی مطلب مورد نظر برم تا اجرا کنه ضمنا register نمی خواد hard reset هم کردم add remove هم کردم فایده نداشته و همچنین core player 2008 رو هم نصب کردم که بازم مثل قبلی اجرا نشد اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

khozestaniam
30-12-2009, 20:50
بازم سلام اقا من دلیلشو فهمیدم دلیلش اینه که من همون فارسی سازی رو که دوستمون(aryanland) معرفی کرد نصب کردم بعد از اون اینطور شد حلا راه واسه درستیش کسی بلد؟ ضمنا از طریق لینک زیر می تونید کیبورد فارسی دانلود کنید تعداد زبوناشم خیلی زیاد:

khozestaniam
30-12-2009, 20:52

khozestaniam
30-12-2009, 20:57
از اینجا: ------------ اول تو قسمت نرم افزار سپس انتخاب برند گوشی بعد مدل گوشی بعد قسمت ابزار فارسی ساز بعدشم که حل این کیبورد رو دانلود کنید:Full Screen Keyboard v4.1.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khozestaniam
30-12-2009, 20:57
------------

AryanLand
30-12-2009, 23:47
بازم سلام اقا من دلیلشو فهمیدم دلیلش اینه که من همون فارسی سازی رو که دوستمون(aryanland) معرفی کرد نصب کردم بعد از اون اینطور شد حلا راه واسه درستیش کسی بلد؟ ضمنا از طریق لینک زیر می تونید کیبورد فارسی دانلود کنید تعداد زبوناشم خیلی زیاد:

سلام.

من با همون فارسی ساز کور پلیر رو هم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره.:11:

mojtaba_tanha
31-12-2009, 12:40
یه سوال اس ام اس دادن با گوشی چه جوریه سخته ؟ باید باقلم اس بدی؟ حروف به صورت کی بورد؟

AryanLand
01-01-2010, 00:41
یه سوال اس ام اس دادن با گوشی چه جوریه سخته ؟ باید باقلم اس بدی؟ حروف به صورت کی بورد؟

سلام.

والا سختی و آسانی که کلماتی نسبی هستن.یعنی سختی از نظر یک نفر میتونه برای شخص دیگری آسانی باشه یا بالعکس.اما در حالت کلی شما هم با انگشت میتونی اس ام اس بدید هم با قلم.(اگر انگشتاتون زیاد بزرگ و کلفت نباشه.) حروف هم بله بصورت کیبود هست.:11:

akbarrazmi
01-01-2010, 02:08
سلام..

دفترچه تلفن مرتب سازی بر اساس اسم نداره؟ فقط با نام فامیلی میکنه..؟ یعنی الان فقط last name هست..frist name نداره؟

sonyericsson_w
02-01-2010, 12:17
دفترچه تلفن مرتب سازی بر اساس اسم نداره؟ فقط با نام فامیلی میکنه..؟ یعنی الان فقط last name هست..frist name نداره؟
اتفاقا برا منم سواله

راستي يه چيز ديگه دليوري مسج نداره؟
و يه چيز ديگه اگه بخوايم مارك سورال كنيم بايد چيكار كنيم؟
پلير مال تاچ فلو گوشي من كار نميكنه نميدونم چرا ولي با ويندوز مديا پلير كار ميكنم.چش شده؟

khozestaniam
02-01-2010, 16:01
مطمئني رايگانه؟؟

اين كه پوليه. ورژن ترايال ميده

درضمن من اين رو نصب كردم ولي ارور ميده. كلمه رو تايپ ميكنم ولي ترجمش نمياد. اصلا هنگ ميكنه
سلام من الان دارمش نه پولی بود نه هنگ کرد خیلیم راضیم حرف نداره

khozestaniam
02-01-2010, 16:07
سلام.

من با همون فارسی ساز کور پلیر رو هم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره.:11:
چطوری نصب کردی؟ چون همون طوری که گفتی اول عربیک 2 رو نصب کردم بعد 1 حالا فارسی سازه کارش خوبه اما corr player نمی تونه بصورت لیست پخش کنه اگه بتونی بام یه تماس بگیر یا شماره بده تماس بگیرم کمکم کنی شماه من هست 09382765153

khozestaniam
02-01-2010, 16:10
میگم بچه ها diamond 2 سیستم ضبط صدا نداره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم اگر نداره برنامه ضبط صدا سراغ ندارین؟

sonyericsson_w
02-01-2010, 22:20
سلام اگه يكي جواب ما رو بده ممنون ميشما ;)

راستي يه سوال ديگه امشب گوشيم خورد زمين و باتريش افتاد بيرون ولي مموريش در نيومد , گوشي چيزيش نشد ولي مموريش ديگه نميخونه ميگه not install ميشه سوخته باشه؟
:(

AryanLand
02-01-2010, 23:51
میگم بچه ها diamond 2 سیستم ضبط صدا نداره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم اگر نداره برنامه ضبط صدا سراغ ندارین؟

سلام.

برنامه Note رو باز کن بعد از تو منو میتونی اون نوار ابزار ضبط صداش رو فعال کنی.اما اگر برنامه ضبط صدا ی خوب میخوای برنامه رسکو آئودیو رکوردر رو نصب کن.امکانات زیاد و کیفیت خوبی برای ضبط صدا داره.در مورد نصب فارسی ساز و کور پلیر هم روش خاصی نداره خیلی معمولی نصب میشه و کار میکنه.ضمنا" شما فرمودید با یک فارسی ساز دیگه مشکل رو حل کردید خوب دیگه دنبال دردسر میگردید؟:31: وقتی داره کار میکنه باهاش کار کن دیگه .:11:

AryanLand
02-01-2010, 23:53
سلام اگه يكي جواب ما رو بده ممنون ميشما ;)

راستي يه سوال ديگه امشب گوشيم خورد زمين و باتريش افتاد بيرون ولي مموريش در نيومد , گوشي چيزيش نشد ولي مموريش ديگه نميخونه ميگه not install ميشه سوخته باشه؟
:(

شما اول یک نگاهی به مموری بنداز ببین ترک خورده یا نه (معمولا" یک ترک ریز باعث از بین رفتن مموری میشه.)ضمنا" با یک مموری دیگه هم گوشی رو تست کن ببین بر اثر ضربه کیت مموری خود گوشی آسیب دیده یا نه.:11:

AmiRreZA_RAcEr
03-01-2010, 02:23
سلام
اینبار دیگه واقعا یه مشکل مضخرف پیدا کردم
بلوتوثم از کار افتاده ....
در منوی send برای فرستادن فایل که بلوتوث حذف شده و فقط mms و email و ... هستند
و برای دریافت فایل هم وقتی بلوتوث رو روشن میکنم و با یک گوشی دیگه میخوام فایل رو بفرستم ابتدا بلوتوث من رو پیدا میکنه ولی وقتی میخواد واسم بفرسته fail میشه
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مک

mohammad_s7201
03-01-2010, 12:09
دوستان چطوري ميشه GPRS رو خاموش كرد؟
همش تلاش ميكنه كه وصل بشه

sonyericsson_w
03-01-2010, 13:42
در منوی send برای فرستادن فایل که بلوتوث حذف شده

سلام برو تو beam file از اونجا بلوتوث كن

معمولا" یک ترک ریز باعث از بین رفتن مموری میشه

دمت گرم راست گفتي مموري شكسته بود

4گيگ مموريم داغون شد يعني بايد به اين آسوني بشكنه؟
اصلا بيرون نيومد

پلير مال تاچ فلو گوشي من كار نميكنه نميدونم چرا ولي با ويندوز مديا پلير كار ميكنم.چش شده؟

khozestaniam
03-01-2010, 19:14
دوستان چطوري ميشه GPRS رو خاموش كرد؟
همش تلاش ميكنه كه وصل بشه
برو تو قسمت settins----communications------data connection خاموشش (off) کن

khozestaniam
03-01-2010, 19:18
سلام.

برنامه Note رو باز کن بعد از تو منو میتونی اون نوار ابزار ضبط صداش رو فعال کنی.اما اگر برنامه ضبط صدا ی خوب میخوای برنامه رسکو آئودیو رکوردر رو نصب کن.امکانات زیاد و کیفیت خوبی برای ضبط صدا داره.در مورد نصب فارسی ساز و کور پلیر هم روش خاصی نداره خیلی معمولی نصب میشه و کار میکنه.ضمنا" شما فرمودید با یک فارسی ساز دیگه مشکل رو حل کردید خوب دیگه دنبال دردسر میگردید؟:31: وقتی داره کار میکنه باهاش کار کن دیگه .:11:
سلام
اولا از کجا این برنامه رو بگیرم ضمنا منظورم نصب فارسی ساز دیگه نبود منظورم کیبورد فارسی بود بعدشم این note کجاست؟اگه میشه کامل راهنمایی کن ممنون میشم

mohammad_s7201
03-01-2010, 20:01
برو تو قسمت settins----communications------data connection خاموشش (off) کن

از اونجا خاموشش میکنم ولی وقتی مثلا میخوام برم google map در حالیکه با وایرلس وصل هستم ولی بازم GPRS روشن میشه.

AryanLand
04-01-2010, 00:03
سلام برو تو beam file از اونجا بلوتوث كن

دمت گرم راست گفتي مموري شكسته بود

4گيگ مموريم داغون شد يعني بايد به اين آسوني بشكنه؟صلا بيرون نيومد

سلام.

دلیوری رو شما باید بری تو قسمت اس ام اس بدون اینکه اس ام اس ها رو باز کنی تو قسمت منو Option رو باز کنی سپس تو اون کادری که هست گزینه Text message رو بزنی یک صفحه باز میشه 2 تا گزینه داره گزینه دلیوری رو تیک بزن.(اگر زمانی که اس ام اس ها بازه بری تو آپشن و تیک دلیوری رو بزنی فقط همون یک مسیج دلیوریش میاد به عبارتی واسه هر مسیج یک بار باید تیک بزنی.)
برای مارک سورال کردن فایلها باید برنامه ای مثل رسکو اکسپلورر نصب کنی.
پلیرت رو نمیدونم مشکلش از چیه.برای بازیها هم اکثر بازیها بهش میخوره اما سایز صفحه گوشی 480*800 هست.:11:

AryanLand
04-01-2010, 00:18
چطوری نصب کردی؟ چون همون طوری که گفتی اول عربیک 2 رو نصب کردم بعد 1 حالا فارسی سازه کارش خوبه اما corr player نمی تونه بصورت لیست پخش کنه اگه بتونی بام یه تماس بگیر یا شماره بده تماس بگیرم کمکم کنی شماه من هست 09382765153

سلام
اولا از کجا این برنامه رو بگیرم ضمنا منظورم نصب فارسی ساز دیگه نبود منظورم کیبورد فارسی بود بعدشم این note کجاست؟اگه میشه کامل راهنمایی کن ممنون میشم

سلام.

اول که برنامه رو از اینجا (سایت خود رسکو) بگیر بعد من برات سریالش رو میفرستم.(باید اسم دیوایست رو بهم بدی).

اما در مورد کیبورد : والا من اون پست بالایی رو کوت کردم و جواب دادم و شما هم تو اون پست چیزی از کیبرد ننوشته بودی و صحبتت از نصب فارسی ساز بود.اما به هر حال شما بفرمایید کدوم کیبورد رو منظورتون هست در صورت توانایی در خدمتم.
اما در مورد برنامه Note شما باید بری تو قسمت پروگرام ,اونجاست.:11:

AryanLand
04-01-2010, 00:22
از اونجا خاموشش میکنم ولی وقتی مثلا میخوام برم google map در حالیکه با وایرلس وصل هستم ولی بازم GPRS روشن میشه.

سلام.

یکبار کل کانکشنی رو که ساختی پاک کن بعد گوشی رو ریست کن و دوباره کانکشن رو بساز باید درست بشه.اگر نشد قطعا" از تنظیمات یک برنامه که نصب کردید یا تو گوشی بوده و تنظیمات جدید براش انجام دادید دستور اتصال اتو ماتیک رو میگیره.:11:

AmiRreZA_RAcEr
04-01-2010, 09:46
من چیکار کنم ؟!؟!

AryanLand
04-01-2010, 23:25
من چیکار کنم ؟!؟!

جواب شمارو که دوستان دادن .

AmiRreZA_RAcEr
05-01-2010, 13:48
جواب شمارو که دوستان دادن .

بله ولی اون جواب فقط واسه فرستادن بود در مورد دریافت فایل که fail میشه چیزی نگفتند

AryanLand
06-01-2010, 00:08
بله ولی اون جواب فقط واسه فرستادن بود در مورد دریافت فایل که fail میشه چیزی نگفتند

سلام.

توی قسمت ستینگ برید تو قسمت کانکشن سپس قسمت Beam ببینید تیک خورده یا نه.اگر تیک نخورده بود تیک بزنید به احتمال 99% مشکلتون حل میشه.(روی بسیاری از دیوایس ها حل میشه ولی گاها" نیاز به کارهای دیگه هم پیدا میشه.)
ضمنا" شما نرم افزار جانبی در مورد بلوتوث نصب نکردید رو گوشیتون؟ مقدار ظرفیت My Document گوشیتون رو هم چک کنید.:11:

milad_h20
06-01-2010, 14:32
آقا ما از اونجا که عقیده داریم شادیامونو باید باهم قسمت کنیم، گفتیم به دوستان هم بگیم تا همه مستفیض بشن
البته ایشاا.. تکراری نباشه و دوستان مسخرمون نکنن
من یسری مکاتبه داشتم با خدمات پس از فروش اچ تی سی که آقا این نامردی نیست واسه همه جای دنیا رام آپگرید گذتشتین اما ما تو ایران نتونیم گوشیمونو آپگرید کنیم ؟!؟!؟!؟
خلاصه بعد از بکسری نامه نگاری ها، اونا هم یک لینک به ما دادن که آقا برو آپگرید کن
البته رام ماله مالزیه اما با سریال گوشی های ایرنی هم میتونید دانلود کنین، من خودم در حال دانلود هستم

اینم لینک
حالشو ببرید

milad_h20
06-01-2010, 14:35
البته محض اینکه بدونید ما نامه نگاریو انجام دادیم، متن نامه رو کپی، پیست می کنم :

Thank you for contacting HTC ,

Dear Valued Customer,

Kindly follow the link below, where from you would be able to get the compatible WM 6.5 ROM for your device, since it was manufactured for Malaysia and not Middle East:

It's also important to make sure to back up all your data before upgrading the operating system, kindly note that once the device is upgraded it can't be downgraded.

HTC Team wish to you happy new year

AryanLand
06-01-2010, 23:38
البته محض اینکه بدونید ما نامه نگاریو انجام دادیم، متن نامه رو کپی، پیست می کنم :

Thank you for contacting HTC ,

Dear Valued Customer,

Kindly follow the link below, where from you would be able to get the compatible WM 6.5 ROM for your device, since it was manufactured for Malaysia and not Middle East:

It's also important to make sure to back up all your data before upgrading the operating system, kindly note that once the device is upgraded it can't be downgraded.

HTC Team wish to you happy new year

سلام.

اولا" تشکر میکنم که زحمت کشیدید هر چند خیلی از دوستان دسترسی داشتن به این مسئله.ولی حسنش اینه که دوستان تازه وارد با خوندن چند صفحه آخر به رام دسترسی پیدا میکنن.
اما نکته مهمتر اینه که اینجا کسی نمیاد دروغ بگه که بخواد فکر کنه شما دروغ میگید یا بهتر بگم چه نیازی هست که کسی دروغ بگه.در کل کسی فکر نمیکنه شما اینکارو نکردید.:11::11::11:

milad_h20
07-01-2010, 02:13
شرمنده دیگه جناب ARYANLAND ما مثل شما وارد نیستیم
اما الان اومدم محض اینکه بگم من اصلاً تو این مسائل وارد نیستم ولی همین چند دقیقه پیش با ترس و لرز این رام رو نصب کردم
خوشبختانه نتیجه کاملاً بدون نقص بود

sonyericsson_w
07-01-2010, 14:06
سلام دستت درد نكنه ولي text message نبود يه گزينه به اسم sms/mms بود روش كليك كردم بعدم گزينه ي request delivery notification رو زدم

همينه ديگه؟

برای مارک سورال کردن فایلها باید برنامه ای مثل رسکو اکسپلورر نصب کنی

از كجا گير بيارم؟!

khozestaniam
07-01-2010, 17:30
سلام دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که ببینم چطور میشه با گوشی چیزی رو از internet دانلود کنم؟ ممنون میشم

AryanLand
07-01-2010, 23:53
شرمنده دیگه جناب ARYANLAND ما مثل شما وارد نیستیم
اما الان اومدم محض اینکه بگم من اصلاً تو این مسائل وارد نیستم ولی همین چند دقیقه پیش با ترس و لرز این رام رو نصب کردم
خوشبختانه نتیجه کاملاً بدون نقص بود

سلام.

خواهش میکنم قربان.مبارکه رام جدیدتون.به هر حال هر کسی باید از یه جایی شروع کنه تا دفعه بعد بار اولش نباشه دیگه:46: که خوشبختانه مال شما با موفقیت انجام شد پس شما هم دفعه بعد دیگه بار اولت نیست.:11:

AryanLand
07-01-2010, 23:58
سلام دستت درد نكنه ولي text message نبود يه گزينه به اسم sms/mms بود روش كليك كردم بعدم گزينه ي request delivery notification رو زدم

همينه ديگه؟

از كجا گير بيارم؟!

سلام.

بله همونه من طیق عادت اکثر گوشیها اونجوری آدرس دادم. در مورد برنامه رسکو اکسپلورر هم براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.:11:

سلام دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که ببینم چطور میشه با گوشی چیزی رو از internet دانلود کنم؟ ممنون میشم

سلام.

دقیقا" عین PC اول به اینترنت وصل میشی.بعد صفحه باز میکنی بعدش رو لینک دانلود کلیک میکنید.:11:

akbarrazmi
09-01-2010, 11:09
سلام..
دوستان اگه سوالم تکرای بود..به بزرگی خودتون ببخشید

من میخوام ویندوز 6.5 نصب کنم و سوالاتی دارم..

برای اینکه همه چیز: اس ام اس -ایمیل- نوشته ها- دفتر تلفن- تنظیمات- و برنامه ها رو برگردونم چه کار باید بکنم؟ ایا این کار ممکنه؟

و در صورت امکان یه توضیح کلی هم برای نصب ویندوز (ایا همون رام هست؟) بفرمایید..

البته من دل این کار رو دارم چون اون زمان وقتی کامپیوتر خریده بودم برای اولین بار خودم ویندوزش رو عوض کردم! (با اینکه هیچی نمیدونستم) دوست دارم اینم یاد بگیرم.:11:

golmohammadi
09-01-2010, 16:20
سلام..

برای اینکه همه چیز: اس ام اس -ایمیل- نوشته ها- دفتر تلفن- تنظیمات- و برنامه ها رو برگردونم چه کار باید بکنم؟ ایا این کار ممکنه؟

البته من دل این کار رو دارم چون اون زمان وقتی کامپیوتر خریده بودم برای اولین بار خودم ویندوزش رو عوض کردم! (با اینکه هیچی نمیدونستم) دوست دارم اینم یاد بگیرم.:11:

در مورد ویندوز 6.5 دایموند 2 دقیق نمیدونم ولی باید بشه اپدیت رسمی کرد
اینو اریان جواب میده

اما در مورد تنظیمات و ....
یک برنامه بکاپ هست
از همه چی میتونی بکاپ بگیری
حتی از تنظیمات گوشی
اسمش spb bakup هست

AryanLand
10-01-2010, 00:18
سلام..

سلام.

شما میتونی رام آفیشیال (رسمی) رو از سایت HTC دانلود کنی و نصب کنی.البته اونجا باید کشور رو مالزی انتخاب کنی.
برای برگردوندن تمام تنظیمات هم ابتدا باید با برنامه SPB Backup که گلمحمدی جان فرمودن بکاپ بگیری بعد از آپگرید وقتی رو فایل بکاپ کلیک کنی 2تا گزینه بهت میده که یکی بکاپ در حالت آپگرید هست شما باید اونو انتخاب کنی تا فایلها سالم نصب بشه.این مورد خیلی مهمه که نباید فراموش کنی.
ضمن اینکه نصب ویندوز گوشی هم کاری نداره وقتی فایل رو میخوای بگیری همونجا توضیحات داره ضمن اینکه تو همین سایت هم بارها توضیح داده شده.:11:

akbarrazmi
10-01-2010, 00:48
اریان جان شما اپدیت کردید؟ به نظر شما تفاوت در اون حدی هست که بخوای ویندوزت رو عوض کنی؟

AryanLand
10-01-2010, 07:37
اریان جان شما اپدیت کردید؟ به نظر شما تفاوت در اون حدی هست که بخوای ویندوزت رو عوض کنی؟

سلام.

من همیشه تا زمانی که با رام مشکلی نداشته باشم آپدیت رو بتاخیر میندازم.البته من این گوشی رو هنوز آپدیت نکردم .و گوشی هنوز با همون رام اصلیش هست چون فرصتی پیدا نشده واسه آپدیت وگرنه اینکارو میکنم.:11:

soulslayer
11-01-2010, 17:20
سلام
3 تا سوال داشتم:
1:به rom های غیر اصلی میشه اعتماد کرد؟واسه من error داد با اینکه n نفر نصب کرده بودن.(htcpedia)
2:چرا گوشی سرعتش اینقد کمه مخصوصا وقتی میری تو all messages (من برنامه ها رو میبندم و بعضا soft reset میکنم)
3:چه کار کنم که opera 10 سایت های فارسی رو درست نشون بده؟(من mobidive نصب کردم)
مرسی از توجهتون

sonyericsson_w
12-01-2010, 01:01
این گوشی رو هنوز آپدیت نکردم

اين آپديت كه ميكنين ورژن تاچ فلوش آپ ميشه؟ ربطي به ويندوزش كه نداره؟

يه سوال ديگه اين activeSync چيه؟ چجوري بايد فعال شه؟

3dmax
13-01-2010, 17:34
میگم میشه اون رام 6.5 ای که توی بخش ساپورت htc هست رو برای ایران استفاده کرد؟ 

becareful
13-01-2010, 18:15
چطوری میشه فایل های دریافتی بلوتوس داخل مموری کارت بره جای internal memory ؟

Rmv3x
13-01-2010, 18:36
واسه این که بشه با گوشی sms فارسی بفرستیم و بگیریم باید چه برنامه ای رو نصب کنیم؟

akbarrazmi
13-01-2010, 22:12
واسه این که بشه با گوشی sms فارسی بفرستیم و بگیریم باید چه برنامه ای رو نصب کنیم؟

انجمن رو از اول بخونید، چندین جا توضیح داده شده.

یه سوال:

من سی دی درایورهای گوشیم رو گم کردم..از کجا میتونم دانلود کنم؟ ایا باید اکتیو سینک رو دانلود کنم؟

soulslayer
13-01-2010, 23:54
سلام
3 تا سوال داشتم:
1:به rom های غیر اصلی میشه اعتماد کرد؟واسه من error داد با اینکه n نفر نصب کرده بودن.(htcpedia)
2:چرا گوشی سرعتش اینقد کمه مخصوصا وقتی میری تو all messages (من برنامه ها رو میبندم و بعضا soft reset میکنم)
مرسی از توجهتون

AryanLand
14-01-2010, 00:33
اين آپديت كه ميكنين ورژن تاچ فلوش آپ ميشه؟ ربطي به ويندوزش كه نداره؟

يه سوال ديگه اين activeSync چيه؟ چجوري بايد فعال شه؟

سلام.

خیر ویندوزش آپگرید میشه.
برنامه اکتیو سینک برنامه ارتباطی بین گوشی و ویندوز PC شماست که توسط مایکروسافت ساخته شده و روی سی دس داخل جعبه گوشیتون هست باید روی کامپیوترتون نصب کنید.:11:

میگم میشه اون رام 6.5 ای که توی بخش ساپورت htc هست رو برای ایران استفاده کرد؟

سلام.

بله شما کشور مالزی رو انتخاب کنید به شما اجازه دانلود رو میده.:11:

چطوری میشه فایل های دریافتی بلوتوس داخل مموری کارت بره جای internal memory ؟

سلام.

شما برنامه OBEX Inbox رو نصب کنید و توسط این برنامه محل ذخیره بلوتوث رو به مموری کارتتون تغییر بدید.:11:

AryanLand
14-01-2010, 00:44

سلام.

شما باید فارسی ساز و کیبرد فارسی نصب کنید که تو همین تاپیک لینکهاش برای دانلود هست.:11:

انجمن رو از اول بخونید، چندین جا توضیح داده شده.

یه سوال:

من سی دی درایورهای گوشیم رو گم کردم..از کجا میتونم دانلود کنم؟ ایا باید اکتیو سینک رو دانلود کنم؟

سلام.

البته شما اگر انجمن!!!! رو از اول بخونید چند جا توضیح داده شده.(چند نفر دیگه هم سی دی هاشونو گم کردن)(واسه اینکه شما نگی فارسی ساز و کیبرد فارسی این بنده خدابره تمام انجمن رو بخونه!!!؟؟؟لااقل میگفتی همین تاپیک رو بخونه ,کافی بود براش):31::46:
ولی خوب شما باید برنامه اکتیو سینک رو از سایت مایکرو سافت دانلود کنید.:11:

سلام
3 تا سوال داشتم:
مرسی از توجهتون

سلام.

بله میشه اعتماد کرد منتها شما قبل از نصب باید توضیحات رام مورد نظرتون رو بخونید تا بدونید که رام چه ویژه گیهایی داره(نسبت به رام اصلی چی کم شده چی اظافه شده و چقدر فضا میکیره).بعد هم برای اطمینان بیشتر ریویو های نوشته شده و نظر کاربرانی که نصب کردن رو بخونید تا از اشکالات احتمالیش مطلع بشید.
در مورد سوال دوم والا نمیدونم دقیقا" از چیه چون از خیلی چیزها میتونه باشه مثلا" از برنامه هایی که نصب کردید و بصورت اتو استارت هستن و شما نمیتونی با تسک منیجر ببندیشون.(تو لیست تسک منیجر نمیان.)
اما در مورد اپرا 10 فعلا" با فارسی مشکل داره و راهش رو من نتونستم پیدا کنم اگر پیدا کردم یا جایی دیدم بهتون اطلاع میدم.:11:

Real Madrid C.F
14-01-2010, 10:35
مشکله سرعت واسه گوشیای x1 diamond1&2 omnia i900 هستش این سه گوشی با اینکه از پردازنده ی قدرتمند بهره میبرند باز هم در اکثر منو ها مشکل کم سرعتی و هنک دارن...ولی خوب تو گوشیایه جدید این سه شرکت مشکل سرعت کاملا رفع شده نمونش HD2 !!!

akbarrazmi
14-01-2010, 13:46
ممنون اریان جان..البته منظور من هم از انجمن همون تایپک بود تایپک (diamond2)

Rmv3x
14-01-2010, 20:14
سلام به همه
من امروز دیاموند 2 گرفتم 450 با گارانتی کامتل
ولی گوشی من از اول ویندوزش 6.5 بود یه دفترچه هم توش بود به جز دفترچه اصلیش که راجع به 6.5 توضیح داده
برنامه voice recorder هم داره خودش(به غیر از اونی که تو note هست)
ولی جالبه یه cd بیشتر توش نیست که user manual هست و چون ویندوز 7 دارم مجبور شدم windows mobile device center رو دانلود کنم
من تا حالا ppc نداشتم اگه یه وقت سوال ناشیانه پرسیدم از همین اول معذرت میخوام از همه

AryanLand
14-01-2010, 23:53
سلام به همه
من امروز دیاموند 2 گرفتم 450 با گارانتی کامتل
ولی گوشی من از اول ویندوزش 6.5 بود یه دفترچه هم توش بود به جز دفترچه اصلیش که راجع به 6.5 توضیح داده
برنامه voice recorder هم داره خودش(به غیر از اونی که تو note هست)
ولی جالبه یه cd بیشتر توش نیست که user manual هست و چون ویندوز 7 دارم مجبور شدم windows mobile device center رو دانلود کنم
من تا حالا ppc نداشتم اگه یه وقت سوال ناشیانه پرسیدم از همین اول معذرت میخوام از همه

سلام.

اول اینکه مبارکه و دوم همه اینجا هستیم که اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم.:11:

Rmv3x
15-01-2010, 12:45
این هارد ریست تو کدوم قسمت هست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردمش
فارسی ساز رو هم نصب کردم جالبم اینه که اصلا بعد ریست سیستمم عربی نشد و مثل قبل بود و درست و کامل فارسی رو نشون میداد

akbarrazmi
15-01-2010, 23:53
این هارد ریست تو کدوم قسمت هست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردمش
فارسی ساز رو هم نصب کردم جالبم اینه که اصلا بعد ریست سیستمم عربی نشد و مثل قبل بود و درست و کامل فارسی رو نشون میداد

setting-All setting-system-clear storage

Rmv3x
16-01-2010, 13:00
میخواستم بدونم چطوری با گوشی به اینترنت وصل بشم؟
میدونم با wi fi و gprs , مودم میشه وصل شد
ولی تنظیماتشو بلد نیستم
ممنون میشم تو هر سه مورد بگید چطوریه

apple_red0812
17-01-2010, 19:38
سلام منم همچین سوالی داشتم
تو دانشگاه اینترنت وایرلس هست و بقیه گوشی ها استفاده میکنن ولی اچ تی سی این مدل اصلا نمیدونم چجوریه که وصل نمیشه میشه یکی که به همین طریق به اینترنت وصل میشه توضیح بده که اونم مثلا از اینترنت دانشگاه استفاده میکنه توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و دوم اینکه یکی از دوستام اپل داره راحت به مودم adsl که وایرلس هست وصل میشه ولی بازم اچ تی سی من اصلا نمیدونم چجوریه و به اون مودم وصل نمیشه
لطفا یکی کامل اینا رو توضیح بده چون تازه کارم اصلا حالیم نیست ؟؟؟؟؟:31:

xfati
17-01-2010, 20:28
سلام بچه ها من یه فارسی ساز نصب کردم و بعد مثلا وقتی میخام اسم یکی رو ثبت کنم تو دفترچه اسمش نشون نمیده که دارم تایپ میکنم و بعد از تایپ نشونش میده
و یه چند جای دیگه هم همین جوریه
میشه یکی از بچه ها که برنامه فارسی ساز رو روی همین گوشی نصب کرده و مشکلی هم نداشته برام اسم برنامش رو بگه تا منم حالشو ببریم
مثلا اونجایی که باید اسم بلوتوث رو عوض کنم و .... هم همین جوری هست و وقتی تایپ میکنم نشونش نمیده ولی بعد از اینکه تایید میکنم اسمی که تایپ کردم رو نشون میده

Rmv3x
17-01-2010, 21:30
سلام بچه ها من یه فارسی ساز نصب کردم و بعد مثلا وقتی میخام اسم یکی رو ثبت کنم تو دفترچه اسمش نشون نمیده که دارم تایپ میکنم و بعد از تایپ نشونش میده
و یه چند جای دیگه هم همین جوریه
میشه یکی از بچه ها که برنامه فارسی ساز رو روی همین گوشی نصب کرده و مشکلی هم نداشته برام اسم برنامش رو بگه تا منم حالشو ببریم
مثلا اونجایی که باید اسم بلوتوث رو عوض کنم و .... هم همین جوری هست و وقتی تایپ میکنم نشونش نمیده ولی بعد از اینکه تایید میکنم اسمی که تایپ کردم رو نشون میده

من این رو نصب کردم mobidiv_431_en_ui_no_keyboard (از همین تاپیک گرفتمش) نه سیستمم عربی شد نه چیزی عوض شد فارسی رو هم کامل نشون میده
ولی کیبورد نریختم چون sms هامو فارسی نمیدم

Rmv3x
17-01-2010, 21:39
من وقتی گوشیم به کامپیوتر وصل بود و تو نت بودم تونستم از طریق گوشی هم به اینترنت وصل شم
gprs هم که فهمیدم چون اصلا فعال نیست واسه من از طریق مخابرات نمیشه (بهتر که نشه :31:)

ولی از طریق wi fi هنوز نمیدونم چطوریه و منتظر راهنامیی دوستان هستم

البته یه جا این رو خوندم که:

راه نمای راه اندازی شبکه ی بی سیم بین نوت بوک و پی دی ای

برای درست کردن یه شبکه "به اشتراک گزاشتن فایل و اینترنت" می توانید از طریق زیر عمل کنید
Wi-Fi پی دی ای خود رو روشن کنید.
برای اینکار روی آیکن اون در سمت راست نوار ابزار پایین صفحه روی آیکن اون کلیک کنید و گزینه ی Turn Wi-Fi On رو انتخاب کنید.
بعد از این که وای فای PDA شما روشن شد. روی آیکن اون کلیک کنید و ایندفعه گزینه ی Configure Wi-Fi رو انتخاب کنید
در تب وایرلس روی قسمت Add New.... کلیک کنید. نام نتورک رو در قسمت بالایی وارد کنید
Connect to رو به Work تغییر بدید و گزینه ی This is a device-to-device (ad-hoc) connection رو بزنید.
وارد تب Network Key بشید.
قسمت Authentication رو به Open تغییر بدید و Data Encryption تون هم حتما WEP باشه
تیک گزینه ی This Key is provided for me automatically رو هم بردارید و در قسمت نتورک کی یک عدد ده رقمی رو به انتخاب خودتون مثلا ده تا صفر وارد کنید." به این عدد بعدها هم نیاز دارید" و دقت کنید Key index هم 1 باشه
سپس گزینه ی ok رو بزنید.
سپس میبینید نامی که در قسمت اول برای شبکه ی خود انتخاب کردین زیر add new ظاهر میشه.
چند ثانیه قلم PDA خودتون رو روی اون نگه دارید و گزینه ی کانکت رو بزنید.
این قسمت مربوط به تنظیمات پی دی ای بود و حالا تنظیمات نوت بوک
شما باید برای این قسمت از نرم افزار وای فای پیش فرض سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی استفاده کنید
حالا بعد از روشن کردن وای فای روی نوت بوک خودتون وارد قسمت کنترل وای فای بشید و گزینه ی Refresh network list رو از منوی سمت راست انتخاب کنید.
وقتی اسم شبکه ی شما ظاهر شد روی اون کلیک کنید و دکمه ی Connect رو بزنید
حالا یه پنجره باز میشه و از شما network key می خواد
نتورک کی خودتون رو در هر دو محل وارد کنید (Network key و Confirm Network key) حالا شبکه ی شما بعد از چند ثانیه راه میفته.
برای انتقال فایل هم باید فایلهایی رو که میخواهید در ویندوز share کنید.
بعد دوباره برید سراغ PDA
وارد File Explorer بشید و آیکون سرور "کیسی که روی یه دست هست انتخاب کنید.
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست
بعد یه پنجره باز میشه که از شما یوزر نیم و پسورد و دامین میخواد
همه ی اونها رو خالی بزارید و گزینه ی ok رو بزنید.
حالا هر چی فایل و فولدر share َشده دارید برای شما نمایش داده میشه.

البته این واسه یه شبکه خونگی هست که خودمون درست میکنیم ولی گفتم شاید به کار بعضی ها بیاد
اینم منبعش:

Real Madrid C.F
18-01-2010, 10:24
ولی چجوری میشه!!؟؟ لپتاپ که Wi-Fi داره نه Wi-Fi Router که بتونه موج بفرسته و فقط گیرنده داره....اگه کسی میدونه یه توضیح هم واسه ما بده...مر C

golmohammadi
19-01-2010, 03:21
شما که اینهمه توضیح گذاشتین
پس سنگ تموم را گذاشتین
دیگه نیازی به راهنمایی نیست

وای فای گوشی خیلی راحته
وای فای را باز میکنید
سرچ میکنید
اسم وای فای موجود را اد میکنید
در صورت داشتن پسورد اونو وارد میکنید
بعد فوری کانکت میشه
موقع کانکت در بالای گوشی نیز ایکونی شبیه دکل ظاهر میشه که نشان از انلاین بودنشه ...
به همین سادگی ....

alitiger
19-01-2010, 18:14
با سلام خدمت دوستان خوبم مي خواستم بدونم وقتي گوشي به كامپيوتر وصله و كامپيوتر هم به اينترنت اگه از يوتيوب استفاده كنم از gprs گوشي استفاده ميشه يعني برام پول ميافته؟

AryanLand
19-01-2010, 23:12
با سلام خدمت دوستان خوبم مي خواستم بدونم وقتي گوشي به كامپيوتر وصله و كامپيوتر هم به اينترنت اگه از يوتيوب استفاده كنم از gprs گوشي استفاده ميشه يعني برام پول ميافته؟

سلام.

خیر از اینترنت PC استفاده میکنه.(به اینشرط که از اکتیو سینک استفاده کنید.):11:

alitiger
20-01-2010, 15:38
به همه دوستان پيشنهاد مي كنم اگه adsl دارن بعد از وصل كردن گوشي به pc از يوتيوب استفاده كنن سرعت خيلي خوبي داره

4870x2
20-01-2010, 17:34
دوستان فكر می كنین قیمت دست دوم این گوشی حدودا چنده؟

3dmax
20-01-2010, 23:48
سلام

تقریبا 1 هفته ای میشه این گوشی رو خریدم, و همون روز اول هم به نسخه 6.5 آپدیتش کردم, ولی نمی دونم چرا حتی وقتی که هیچ برنامه ای هم باز نیست باز هم رم گوشی تا 60 - 70 درصد پره, نمی دونید باید چه کار کنم؟

AryanLand
21-01-2010, 00:09
سلام

تقریبا 1 هفته ای میشه این گوشی رو خریدم, و همون روز اول هم به نسخه 6.5 آپدیتش کردم, ولی نمی دونم چرا حتی وقتی که هیچ برنامه ای هم باز نیست باز هم رم گوشی تا 60 - 70 درصد پره, نمی دونید باید چه کار کنم؟

سلام.

خیلی از برنامه ها هست که اگر در حال اجرا هم باشن تو تسک منیجر نشون داده نمیشن و خیلی برنامه ها هستن که به صورت استارت آپ بالا میان باید غیر فعالشون کنی(اگر بهشون احتیاجی نداری):11:

3dmax
21-01-2010, 12:13
من 1 هفته بیشتر نیست که گوشی رو گرفتم و برنامه زیادی هم روش نصب نکرده ام. آخه چطور ممکنه؟

Real Madrid C.F
21-01-2010, 12:51
من 1 هفته بیشتر نیست که گوشی رو گرفتم و برنامه زیادی هم روش نصب نکرده ام. آخه چطور ممکنه؟

احتمالا مشکل از رام شماست؟ خودتون عوض کردین یا فروشنده؟؟:20:
آقا مثل اینکه یه نفر قیمت دسته دوم این گوشی رو پرسید؟؟ میشه جواب بدین منم میخوام؟؟:20:

3dmax
21-01-2010, 13:15
خودم عوض کردم
و مطمئن هستم هیچ مشکلی هم نداره و مال خود سایت اصلی htc هم بود

apple_red0812
21-01-2010, 13:28
به همه دوستان پيشنهاد مي كنم اگه adsl دارن بعد از وصل كردن گوشي به pc از يوتيوب استفاده كنن سرعت خيلي خوبي داره
ببخشید یوتیوب چیه؟؟؟

alitiger
21-01-2010, 13:46
بچه ها من رفتم يه رم 8 برا گوشي گرفتم وقتي رم گذاشتم گوشي خيلي كند عمل مي كرد touchflu3d هم پريده بود رم پس دادم اما هنوز گوشي همينطوري مونده چيكارش كنم ؟ نحوه هارد ريست هم اگه ميشه بگيد

alitiger
21-01-2010, 14:06
برو بچ هارد ريست كردم درست شد ولي هنوز با رم مشكل دارم رم چي بگيرم تا چند ساپورت ميكنه لطفا اطلاعات كامل درباره ي رم بديد

Rmv3x
21-01-2010, 21:34
برو بچ هارد ريست كردم درست شد ولي هنوز با رم مشكل دارم رم چي بگيرم تا چند ساپورت ميكنه لطفا اطلاعات كامل درباره ي رم بديد

من همین امروز یه رم 8 گرفتم هیچ مشکلی هم نداره و سرعتش خوبه
رم toshiba اصل ژاپن بگیر

3dmax
21-01-2010, 22:16
سلام

من هم می خوام رم 8 گیگ بگیرم سایت زیر اصلا معلوم نیست مارکش چیه
بگیرم؟

Rmv3x
21-01-2010, 22:47
toshiba بهترین مارک تو ایران
قیمت 8 گیگشم از 21 تومن تا 27 تومن متغیره
حئاستون باشه بهتون الکی گرون ندند
من گرفتم 21
ولی تا 27 هم بهم قیمت دادند

alitiger
21-01-2010, 22:49
ببخشید یوتیوب چیه؟؟؟

يوتيوب يه سايته كه از هر موضوعي كه بخواي ميتوني كليپ و فيلم تماشا كني در دياموند 2 قسمتي از منوي استارت به اين سايت اختصاص يافته كافيه روي گزينه youtube كليك كني و اونوقت به دنيايي تازه وارد شي

apple_red0812
23-01-2010, 22:55
يوتيوب يه سايته كه از هر موضوعي كه بخواي ميتوني كليپ و فيلم تماشا كني در دياموند 2 قسمتي از منوي استارت به اين سايت اختصاص يافته كافيه روي گزينه youtube كليك كني و اونوقت به دنيايي تازه وارد شي

دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!11111111

Rmv3x
25-01-2010, 18:06
theme های touch flo 3d رو از کجا میشه دانلود کرد؟

sonyericsson_w
27-01-2010, 12:00
وای فای گوشی خیلی راحته
وای فای را باز میکنید
سرچ میکنید
اسم وای فای موجود را اد میکنید
در صورت داشتن پسورد اونو وارد میکنید
بعد فوری کانکت میشه
موقع کانکت در بالای گوشی نیز ایکونی شبیه دکل ظاهر میشه که نشان از انلاین بودنشه ...
به همین سادگی ....

تو دانشگاه اینترنت وایرلس هست و بقیه گوشی ها استفاده میکنن ولی اچ تی سی این مدل اصلا نمیدونم چجوریه که وصل نمیشه

اگه پسورد رو از IT دانشگاه بگيريم حله؟ يعني ديالر يا چيز ديگه اي نميخواد.(برنامه ديالر نميخواد؟)

AryanLand
27-01-2010, 23:56
ببخشید یوتیوب چیه؟؟؟

اگه پسورد رو از IT دانشگاه بگيريم حله؟ يعني ديالر يا چيز ديگه اي نميخواد.(برنامه ديالر نميخواد؟)

سلام.

نه به هیچ چیز دیگه ای نیاز ندارید و در محدوده ای که آنتن وایرلس دانشگاهتون قدرت فرستادن امواج رو داره شما میتونید استفاده کنید.:11:

moghimi_ma
31-01-2010, 13:32
دوستان سلام:
با راهنمایی های این تاپیک فارسی ساز 431 رو نصب کردم(416، 417 و 431 رو پیدا کردم). ولی هر چه می گردم کیبورد فارسی پیدا نمی کنم. اگه دوستان لطف کنند یه لینک بدو ممنون می شم.
با تشکر

moghimi_ma
31-01-2010, 14:02
دوستان پیام من چاپ نمی شه. شدیدا به کیبورد فارسی نیاز دارم
متشکرم