ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب Pro C# and .NET Platform ترجمه شده به فارسی!

eAmin
03-05-2009, 20:18
سلام.

و باز هم یک کتاب خوب و کامل دیگر!
به همه دوستان Net. کار و #C کار پیشنهاد می کنم، حتما این کتاب رو دانلود کنن. این کتاب واقعا ارزش دانلود کردن رو داره. این کتاب کاملا رایگان هست و از این بابت هیچ مشکلی نیست. این کتاب به ریزترین موارد اشاره می کنه و از اینرو می شه گفت کتاب نسبتا کاملیه. با خودندن کامل این کتاب مطمئنا تمامی مشکلات فعلی شما حل خواهد شد!
البته ناگفته نمونه که این کتاب ایراداتی هم داره، مثل شماره نداشتن صفحات، نداشتن ایندکس بندی کامل و ... که به نظر من زیاد هم مهم نیست، در اصل محتوای این کتاب هست که اهمیت داره.

نام کتاب: Pro C# and .NET Platform
زبان: ترجمه شده به زبان فارسی
حجم: از فصل یک تا فصل بیست و سوم، جمعا 29 MB
مترجم: حمید امیدی خیر ببینی جوون:31:
تعداد صفحات: جمعا 884 صفحه
فرمت: PDF

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

bahareh_bus
04-05-2009, 05:52
ایکاش تو قسمت های کوچکتر اپلود می کردید تا امکان دانلودش برای همه فراهم باشه.

eAmin
04-05-2009, 11:49
ایکاش تو قسمت های کوچکتر اپلود می کردید تا امکان دانلودش برای همه فراهم باشه.
خوشبختانه یا متاسفانه بنده آپلودش نکردم!:31: یعنی با این اینترنت زغالی هرگز نمی تونم همچین کاری رو بکنم.
ولی اگر دوستان دیگه که دسترسی به سرعت بالاتری دارن اینکار رو انجام بدن، بهتره. این کتابها واقعا ارزش دانلود کردن رو دارن. در ضمن فکر نمی کنم دیگه 29 مگ (!) اونقدرا هم زیاد باشه، حداکثر 1.5 ساعت بیشتر وقت نمی بره...

sa_2009
18-05-2009, 09:00
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز اما بخش دوم از لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نمیشه.اگه ممکنه اصلاحش کن.

eAmin
21-05-2009, 21:15
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز اما بخش دوم از لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نمیشه.اگه ممکنه اصلاحش کن.
سلام.

از Rapidbaz کمک بگیرید;)

H.Trst
04-08-2009, 09:18
درود دوستان
با اجازه Amin eHelp من این کتاب رو به صورت فشرده شده آپلود کردم تا دوستانی که از رپیدباز استفاده می کنند به صورت رایگان بتونند دانلود کنند.

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

sma3ali
04-08-2009, 17:15
درود دوستان
با اجازه Amin eHelp من این کتاب رو به صورت فشرده شده آپلود کردم تا دوستانی که از رپیدباز استفاده می کنند به صورت رایگان بتونند دانلود کنند.

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

کار نمیکنه برای قسمت دوم کتاب لطفی کنید و یک آدرس دیگه بدید

b3st.programmer
04-08-2009, 18:33
:46:کار میکنه اینم لینک هاش:

beautifulmind_i
23-08-2009, 18:56
دوستان از لینک زیر هم میتونین کل این کتاب رو دانلود کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

password : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])