PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو را به خدا کمک!!!!!!!

samigherty
02-05-2009, 22:55
سلام دوستان گلم ، تو رو به خدا اگه میتونین کمکم کنین.

کامپیوتر من یه ویروس خیلی‌ عجیب گرفته که اصلا نمیدونم باهاش چی‌ کار کنم و تمام فایل های exe رو پاک کرده یعنی‌ هرچی‌ برنامه رو هاردم داشتم فایلهای اجراییش پاک شده،بعدشم به این صورت که اول نمیذاره من آنتی ویروسمو ابدیت کنم یعنی اجازه هم چین کاری رو به آنتی ویروسم نمیده ، بعدشم خواستم که به صورت آنلاین وصل بشم به سایت‌هایی‌ که ویروسو چک می‌کنن ولی‌ بازم نشد آخه این ویروس نمیذاره اون سایت هارو هم باز کنم یعنی‌ اصلا باز نمی‌شه (البته فقط همون سایت ها) بعدش خواستم که ویندزمو از اول نصب کنم بازم نشد ، آخه اجازه نمیده که فایل‌های ویندوز کپی بشه بد خواستم که کلا با یه سی‌دی بوت برم درایو ویندزمو فرمت کنم بازم نشد پیعام داد که شما نمی تونید فرمت کنی ، تو رو خدا بگین من باید چی‌ کار کنم از دست این ویروس لعنتی ؟ آخه باید یه راهی داشته باشه؟

saeed774
03-05-2009, 12:03
شما از داخل فايل زير تك تك برنامه ها رو اجرا كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samigherty
03-05-2009, 12:25
مرسی سعید جان ولی با این ویروسه چی کار کنم ؟ چه طوری می تونم از بینش ببرم ؟ نمیشه که همینطوری باشه ؟

saeed774
03-05-2009, 13:51
دوست عزيز اگه مشكل فايل هاي اجرائي و اطمينان از نبود ويروس هايي كه باعث اختلال در آنتي ويروس ها ميشن حل بشه ميتونين از يك آنتي ويروس قوي مانند نود 4 آپديت شده استفاده بكنين .
برنامه هاي معرفي شده همين كارو انجام ميدن .
مشكل فايل هاي اجرائي شما دقيقا چيه ؟ وقتي روشون كليك ميكني پنجره Open With باز ميشه يا هيچ عكس العملي نشون داده نميشه؟
شما براي اطمينان Windows Installer رو دوباره نصب كنين .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samigherty
03-05-2009, 23:10
مرسی سعید جان . ممنون

star.night
11-05-2009, 11:39
چند وقته نمیتونم وارد صفحه ایمیلم بشم. هر کاری می کنم این صفحه را باز نمی کند. نه با Internet Explorer و نه با FireFox تمام ایمیلهای مهم و حیاتیم رو هم نمی تونم چک کنم.تو رو خدا کمکم کنید.
انتی ویروسم Nod32 است. هر روز آپدیتش می کنم. با User و Pass سایت ------ با تاریخ روز.