مشاهده نسخه کامل
: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
بچه ها من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم ! فقط میخوام بدونم این نسخه ای که در سطح بازار منتشر شده ، نسخه ی درست و کامل هستش ؟!
والا ما دانلود کردیم دوستانی که خریداری کردن بگن ... ولی احتمالا همین نسخه روسی با منوهای انگلیسی هستش .. اگه این باشه آره نسخه نهایی هست فقط همین زبونش روسی بوده در اصل همین ...
سلام
ممنون از کاربر djmd
ببخشید تویه پست قبلیم گفتم که بازی رو گرفتم منظورم این بود که دانلود کردم
معذرت می خوام اگر بد بیان کردم ...
باتشکر
با سلام
اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که فروم GSC GameWorld باشه | یه سری بحث هایی برای ریلیز شدن بازی در 2 اکتبر 2009 برای روسیه ای ها شده و همون طور که معلومه در Q1 2010 (طبق گفته ی Game Spot) قرار بوده ریلیز بشه !
اینطور که معلومه اونجا به طور رسمی منتشر شده بوده ! ولی نسخه کاملتر در Q1 2010 میاد فکر کنم !
چون اینطور که شما دوستان گفتید بازی زیاد کامل نیست ( از لحاظ امکانات و چیز های جدیدی که قرار بوده توی بازی جای داده بشن )
سلام
نسخه به نظر من که کامل میاید
من که مشکلی ندیدم امکاناتش هم زیاده
باتشکر
سلام
نسخه به نظر من که کامل میاید
من که مشکلی ندیدم امکاناتش هم زیاده
باتشکر
با تایید سخن دوست عزیزمون باید بگم که :
اگر تغییری در بازی بخواد ایجاد بشه در حد یه پچ هست که شاید افکتهای تصویری جدیدی رو بهش اضافه کنه ! باگها خیلی کمتر شده اند !!
بعد از چند روز دوباره وقت شد و رفتم سراغ COP به گفته دوستان یه save قبل از اون قضیه کلاه برداری داشتم ! اونو load کردم ... بعد از پیدا کردن آرتیفکته وقتی اومدم بیرون اون یارو جلو در بود ... این دفعه دیگه آرتیفکتو بهش ندادم و از کنارش رد شدم .. تا چند قدم رفتم جلو :18: ... هم دستاش از پشته دیوار پریدن بیرون و سریع بازی اکشن شد و یه درگیری خفن در اونجا روی داد که البته , جون سالم بدربردم .. :5:
هنوز هم بازی دستم نیومده ... هر جایی یه داستانی داره واسه خودش .. الان کمی گیج شدم ... گفتگو ها هم که روسی هست تقریبا از داستان نمیشه زیاد سر در آورد ...
با تایید سخن دوست عزیزمون باید بگم که :
اگر تغییری در بازی بخواد ایجاد بشه در حد یه پچ هست که شاید افکتهای تصویری جدیدی رو بهش اضافه کنه ! باگها خیلی کمتر شده اند !!
بعد از چند روز دوباره وقت شد و رفتم سراغ COP به گفته دوستان یه save قبل از اون قضیه کلاه برداری داشتم ! اونو load کردم ... بعد از پیدا کردن آرتیفکته وقتی اومدم بیرون اون یارو جلو در بود ... این دفعه دیگه آرتیفکتو بهش ندادم و از کنارش رد شدم .. تا چند قدم رفتم جلو :18: ... هم دستاش از پشته دیوار پریدن بیرون و سریع بازی اکشن شد و یه درگیری خفن در اونجا روی داد که البته , جون سالم بدربردم .. :5:
هنوز هم بازی دستم نیومده ... هر جایی یه داستانی داره واسه خودش .. الان کمی گیج شدم ... گفتگو ها هم که روسی هست تقریبا از داستان نمیشه زیاد سر در آورد ...
سلام
با تایید حرف دوستمون
مراحل فرعی بازی در بعضی موارد شبیه به به مرحله اصلی می مونه..
رویه مراحل فرعی خوب کار شده
و مراحل فرعی سخت شده ( در بعضی موارد پیدا کردنش سخته منظورم ماموریت که می گیری و باید انجام بدی)
مراحل بازی سخت شده
من فکر کنم اواسط بازی یا اخر بازی باشم ...
باتشکر
بچه ها من بازی رو دانلود نکردم
میشه بگید گیم پلی چه تغییراتی کرده ؟ بهتر شده یا نه مثل همون قدیمه ؟
مثلاً توی دو نسخه ی قبل از یک جایی که یه خورده پستی-بلندی داشت پلیر گیر میکرد !
مثلاً نشونه گیری چطور شده ؟ مثل قدیم اگه نشونه رو خیلی سریع بگردونیم خودش واس خودش میره ؟ :دی
یه خورده توضیح بدین !
بچه ها من بازی رو دانلود نکردم
میشه بگید گیم پلی چه تغییراتی کرده ؟ بهتر شده یا نه مثل همون قدیمه ؟
مثلاً توی دو نسخه ی قبل از یک جایی که یه خورده پستی-بلندی داشت پلیر گیر میکرد !
مثلاً نشونه گیری چطور شده ؟ مثل قدیم اگه نشونه رو خیلی سریع بگردونیم خودش واس خودش میره ؟ :دی
یه خورده توضیح بدین !
خیلی ازینایی که گفتی تو بازی من که تا اینجا ندیدم ... محیط ممکنه گستردگی نسخه های قبلی رو نداشته باشه ولی جزئیات خیلی زیادی دارن تو هر منطقه ای یه عالمه سوراخ سومبس (اصطلاحی بودا این:31:) گیم پلی بسیار خوب بید ما که راضی هستیم ولی انتظار COD بودن بازی رو نداشته باش ! مشخصا بهتر شده دیگه باس بازی کنی و حس کنی اینطوری به نظر من نمیشه توضیح داد ..
Real Madrid C.F
01-11-2009, 01:42
S.T.A.L.K.E.R call of pripyat very hall mide!!!!!!!!
خب این بازی الان خریدم ...1 dvd هستش و گرافیک خیلی بهتری نسبت به نسخه قبلیش داره..
اونطوری که دوستان می گن به احتمال زیاد گیم پلی خوبی هم خواهد داشت.
mf.designing
04-11-2009, 14:56
آره . هر چند منم حس میکنم که این نسخه که تو دست ماست انتشار رسمی نیست ، اما کامله !
خب من نتونستم از بازی Print Scrn بگیرم
من تنظیمات گرافیکیه بازیو گذاشتم روی ...
Max
Full dynamic
روزلیشن هم گذاشتم روی 1280*1024
با این اوصاف بازی افت فریم هم داره...
نمی دونم روی pc من این مشکل هست یا واسه همه هستش..
همه چی بعد از اینکه میری نزدیکشون ظاهر میشه..از دور همه چی مثل یه بیابان هستش میری نزدیک میشه جنگل.
اگه میشه دوستانی که گرفتن توضیحی بدن..ممنون میشم.
خب من نتونستم از بازی Print Scrn بگیرم
من تنظیمات گرافیکیه بازیو گذاشتم روی ...
Max
Full dynamic
روزلیشن هم گذاشتم روی 1280*1024
با این اوصاف بازی افت فریم هم داره...
نمی دونم روی pc من این مشکل هست یا واسه همه هستش..
همه چی بعد از اینکه میری نزدیکشون ظاهر میشه..از دور همه چی مثل یه بیابان هستش میری نزدیک میشه جنگل.
اگه میشه دوستانی که گرفتن توضیحی بدن..ممنون میشم.
خدمت شما بگم که عمق نشان دادن اجسام در تنظیمات شما پایین هست ! تنظیمات بازی رو آخرین گزینه ها قرار بدین و از بازی بیاین بیرون . سپس دوباره وارد بشین و کم کم گزینه ها مختلف رو کم کنین ببینین چه تاثیری در بازی شما داره ... یه بار با بالاترین کیفیت وارد بازی بشین ببینید بازم همین مشکل کمبود اجسام رو دارین یا نه ...
اگه از اخرین تنظیمات باشه من که همشو گذاشتم اخر هر بار هم که با یک روزلیشن متفاوت امتحان میکنم.
کلا فک کنم بازی نتونسته باز اون چیزی که انتظار داریم رو براورده کنه...
از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم پلی ...
mahyarSAMSUNG
05-11-2009, 19:08
خوب یعنی میشه بخریم ؟ یا میخواد مثل دارک سکتور زبونش روسی باشه و نصفه باشه و .... ؟
خوب یعنی میشه بخریم ؟ یا میخواد مثل دارک سکتور زبونش روسی باشه و نصفه باشه و .... ؟
با این اوصاف من فکر می کنم دوستان وایستن نسخه کاملا انگلیسی بیاد !
من انتظارات دوستمون لیکن جان رو نمی دونم چی هست ؟!؟ ولی واسه ما استالکر بازا که واقعا نسبت به نسخه قبلی پیشرفتهای بسیاری داشته و کاملا هم بهش عادت داریم خیلی زیباست... زیباییش اینه که مثله بقیه نیست و حالت و حس خودش رو داره که اصلا تکراری نیست !
نه دوست من من فقط می خوام به یه نتیجه برسم و کنار استالکر بازها این بحث بسیار جالب خواهد بود.
باید منتظر باشم تا نسخه کنسولیش بیاد یه مقایسه ای بکنم..
چون من خودم شخصا از Clear Sky خوشم نیومد ...خیلی بی رحمانه بازیو ساخته بودن..
پس از این بازی انتظاری بیشتر از حتی cod داشتم ....ولی واقعا ناامید شدم...فقط به خاطر داستانش بازیو ادامه میدم.
گرافیک بازی خیلی زیباست واقعا عالیه ...ولی این دلیل نمیشه که یه کوچولو تنظیمات بازیو کم کنیم .
گرافیک بشه کارتون ...گیم پلی بازی هم بدک نیست بهتر از نسخه قبلی هستش ..کلا از هر لحاظ قویتر از نسخه قبلیش هست
ولی میگم من انتظارم بیشتر بود.
سلام
نسخه جدید خوب بود
ولی در کل من راضی نبودم
مراحل اصلی بازی کم بود
دمو نداشت
پایان نسبتان جالبی نداشت
نقشه کوچیک بود از نظر من ( کلان 3 منطقه بیشترنبود)
بازی از چند راه تمام نمی شه ( فقط از دو راه البته اگر بشه بهش گفت از دو راه یکی اینکه اخر بازی با بال گرد ها بری یا بمونی)
من راضی نبودم
مراحل اصلی بازی خیلی کم بود
اسلحه ها هم تقریبان همون قبلی ها
نکات مثبتی هم داشت ولی مهم اون بالا های بود که گفتم
من اگر بخوام به همه نسخه ها بازی نمره بدم نسخه 3 بازی رو 5 یا 6
نسخه clear sky ( نسخه 2) نمره 7 یا 8
نسخه اول بازی نمره 9 یا 9.5
من فکر کنم اگر ادامه ندن بهتر هستش
یا که یه چیز درست بدن بیرون مثل نسخه 1
باتشکر
تشکر sianset منم همینارو تو ذهنم بود...ولی چون می خواستم به استالکر بازها بر نخوره ..ادامه ندادم
همون نسخه اول بازی عالی بود تکرار نشدنی...
تشکر sianset منم همینارو تو ذهنم بود...ولی چون می خواستم به استالکر بازها بر نخوره ..ادامه ندادم
همون نسخه اول بازی عالی بود تکرار نشدنی...
سلام دوست عزیز
نه بابا بر نمی خوره :31:
اگر حرف درست باشه چرا که قبول نکنیم
من اصلان از همون اول به خاطره اینکه از چند راه تمام می شود و حس هوایی خاصی داشت از این بازی خوشم می امد
و من فکر می کردم نسخه دوم بازی هم همین جوری باشه که نشود
گفتم شاید نسخه سه اینطوری باشه که این نسخه هم نشود
پس دیگه فکر نکنم ارزشی چندانی داشته باشه بازی .....
نسخه دوم بازی به خاطره اینکه گرافیکش ارتقاع و یک سری نکات جالب مثل مناطقی قبلی بازی ( نسخه یک )
و یکی سری ماموریت ها جالب ( مثل جنگ فریدوم و دیوتی ) جالب بود ...
ولی نتونست جایی نسخه 1 رو بگیره
نسخه سه هم که من فکر نمی کنم گرافیکش انچنان بالا رفته بود و تغییرات زیادی توش دید شده باشه
به نظر من اگر می خوان نسخه 4 بازی رو بدن بیرون باید خیلی تغییرات روش صورت بدن
اگر بخوان نسخه مثل همین نسخه 3 بدن اصلان فایده نداره
به خاطره اینکه در دو نسخه دو و سه فرعی ها رو چه بری و چه نر فرقی نمی کنه
تنها فرقش اینکه وضعیت مالیی و ارتقاع از این جور موارد فرق می کنه
البته منم با حرف دستمون هم عقیده هستم دیگه نسخه مثل نسخه 1 نمیاید
فکر نکنم نسخه اینده از چندین راه تمام بشن
stalker همون نسخه 1 پایین و شروع کارش بود
باتشکر
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!:13:
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!
سلام
تویه سایت یک خبر جدید امد
5 نوامبر تاریخ انتشار بازی برای برای کشور های آلمان ، اتریش و سوئیس نوشته که برای فروش اماده است
نوشته که بازی در دو نسخه انتشار یافته
1- نسخه استاندارد (limited special edition)
2- نسخه محدود و خاص(limited special edition)
نوشته در نسخه ویژه( فکر کنم منظورش limited special edition است) جعبه فلزی همرا موضاعات اضافه و ( و خنک کنند البته گوگل اینطوری ترجمه کرده) و نقشه a3 از منطقه وجود دارد
ور در اخر سر هم نوشته تاریخ انتشار بازی برای امریکا و انگلستان و سایر کشور ها q1 2010 اعلام شده
و پایان مطالب هم لینک فروش نسخه ها رو داد
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Special Edition 36uer
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 26 uer
لینک پست منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammad_s7201
11-11-2009, 11:48
دوستان قضيه اين بازي چيه؟؟
كلا بايد چيكار كنيم؟؟
من هرجا ميرم راديواكتيوه، ميميرم.
ميشه يه توضيح كلي درباره نحوه بازي به من بديد.
خب محیط بازی با توجه به قسمت یک اون به دلیل مباران شیمیای و رادیاکتیویته باعث شد که
همه جا شیمیای بشه و نمیشه هر جا که خواستی بری چون مسموم میشی..
بیشتر با توجه به نقشه و اطلاعاتی که از روی نقشه هستش به بازی ادامه میدی..
بچه ها با این اوصاف که میگین نقشه کوچیکه و گرافیک مشکل داشت و خیلی چیزا مثل قدیم هست بازم امکان داره که این نسخه اصلی نباشه و همون نیمه اول 2010 نسخه کامل بیاد ؟!!:13:
خوب نسخه بخشی دیگر از اروپا هم اومد که شامل آلمان و 2 کشور دیگه هم می شد .. ظاهرا اون نسخه از نظری گرافیکی کامل هست و با کارتهای 5870 از شرکت ATI کاملا سازگاره و بالاترین گرافیک رو ارائه داده ولی بقیه مراحل بازی همین هست ! به نظر من تا نسخه انگلیسی باید صبر کرد .. چون این نسخه ای که ما بازی کردیم ترجمه یه شخص مجزا از شرکت سازنده بود !
mohammad_s7201
13-11-2009, 08:46
من اصلا نمیدونم باید تو بازی چیکار کنم.
همون اول بازی که میرسم به یه برجک که یه یارو اون بالا نشسته. باید چیکار کنم؟
help the outpost??
یه توضیح کوچیکی اگه بدید ممنون میشم.
نقشه رو به روته. کاری نداره که.
هرجا علامت میده باید بری.
یه دیکشنری جلوت باشه ماموریتت رو متوجه میشی.
بنچمارک کارت گرافیک 5870 در ورژن DirectX 10.1 و DirectX 11
> جالب اینجاست بازی در حالت DirectX 11 فریم بالاتری از حالت DirectX 10.1 میده! اما وقتی ویژگی Tessellation در حالت DirectX 11 فعال میشه شاهد افت فریم زیادی هستیم.
بنچمارک کارت گرافیک 5870 در ورژن DirectX 10.1 و DirectX 11
> جالب اینجاست بازی در حالت DirectX 11 فریم بالاتری از حالت DirectX 10.1 میده! اما وقتی ویژگی Tessellation در حالت DirectX 11 فعال میشه شاهد افت فریم زیادی هستیم.
ممنون خیلی جالبه !!:27:
خدا کنه این نسخه ای که می خوان واسه کل دنیا بدن اینقدر آش و لاش نباشه و طنز بازی در نیاره !!:27:
──────────────── ────
بچه ها ببینید انگار بلادساکر شیکمش درد میکنه !!
قابلیت مریض شدن هم توی بازی انگار تعبیه شده اونم واسه مانستر ها !!:27:
نقشه رو به روته. کاری نداره که.
هرجا علامت میده باید بری.
یه دیکشنری جلوت باشه ماموریتت رو متوجه میشی.
کاملاً درسته.
همیشه باس یه دیکشنری داشته باشیم تا هم ماموریت رو خوب انجام بدیم هم بازی رو به خوبی متوجه بشیم.
سلام
دوستان کسی نسخه جدید رو تست زده ؟
چند وقت پیش مثل اینکه یک پک جدید برای نسخه روسی امده بود 40 مگابایتی
yeki-bod-yeki-nabo
22-11-2009, 19:50
سلام. من می خواهم برم به موقعیت (B28) یا به شهر Pripyat ولی نمی تونم. ظاهرن باید دمبال یه تونل بگردی ولی پیداش نمی کنم.
entezaei
25-11-2009, 22:55
سلام دوستان
من راستش SOC و CS رو هر دوش رو بازی کردم و خب هر کدومش هم برای خودش یه دنیا حال داد بهم، چه از Shadow of Chernobyl که زیر و رو کرد سلیقه ی ما رو ، چه از Clear Sky که با وجود همه ی باگهاش، از سیاه شدن آسمون و بیرون پریدن از بازییش، اینقدر هیجان دوباره بازی کردن استالکر داشتم که راستش یه جورای بیشتر از نسخه اولش حال کردم باهاش، مخصوصا اینکه اسلحه ها رو دوربین و لانچر براشون وصل می کردم و آپدیت می کردمشون. به هر حال که تا اینجا که فروم رو خوندم گویا یک نسخه ی ترجمه شده از روسی تو بازار هست (حالا یا برا خرید و یا برای دانلود). خواستم بپرسم الان این نسخه ی کامل یا اساسیش هست یا بهتره لذت استالکر رو با عجله کردن خراب نکنیم و بزاریم نسخه جهانیش منتشر بشه؟
خب شما چون استالکر بازی بهتره صبر کنی...چون بیشتر الان روسی هستند.
یه چند مدتی صبر کنی میاد.
سلام دوست من
البته نسخه ها دیگه به غیر از روس هم جدید امده بیرون
ولی خود سایت طی یک خبر چند وقت پیش اعلام کرده بود( البته خبرش کامل بود فقط من یک تکیه اش رو میزارم)
In United States, United Kingdom and the rest of Europe the game is slanted for release in Q1 2010.
خبر کلیش رو می تونید از صفحه زیر سایتش بخونید
امتیازاتی که تا الان کسب کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
85
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
84
به پست اول اضافه شد...
shahramcat
26-11-2009, 13:55
سلام
مگه انتشار این بازی نیمه اول 2010 نیست ؟! چطوری الان اومده و بهش امتیاز دادن ؟!
سلام
مگه انتشار این بازی نیمه اول 2010 نیست ؟! چطوری الان اومده و بهش امتیاز دادن ؟!
سلام
پست ها قبلی رو می خوندی متوجه می شدید
ولی خوب ...
نسخه روسی بازی حدود 1 ماهی است که امده
و چند نسخه دیگه ...
حالا قرار نسخه انگلیسی و امریکای q1 2010 بیاید....
alizshah
26-11-2009, 15:57
من از این نسخش خوشم نیومد کلا با یک بیشتر حال میکردم
moein-hente
26-11-2009, 21:56
سلام دوستان.
من يه مشكل در نسخه ي جديد بازي دارم.
من وقتي بازي رو اجرا ميكنم، در حنگام لود بازي اين ارور رو ميدهد:
لطفا كمك كنيد.
من قبلا اين مشكل را در نسخه ي soc داشتم، ولي نميدونم چطوري حل شد.
سلام دوستان.
لطفا كمك كنيد.
من امروز داشتم Clear Sky رو بازی می کردم. همین مشکلی که شما دارید منم باهاش مواجح شدم. وقتی می خواستم به لوکیشن دیگه برم این باگ رو زد و همینطور که میدونید وقتی لوکیشن بخواد عوض بشه یه Auto Save خودش میزنه؛ من این Auto Save رو می آوردم بازم آخرای ( Synchronizing ) باگ زد و خارج شد. بعد هم مجبور شدم سیو قبلیش رو بیارم.
به نظر من بهتره شما اگه سیوی از قبل دارین اون رو لود کنید. چون این باگ بازم خواسته باشین لود کنید میزنه به بازی :دی
استالکر: باگستان (نسخه بعدی استالکر) :دی هر چی نسخه های جدیدتر میاد باگ های بیشتری هم باهاش میاد.
سلام
به احتمال خیلی زیاد اشکال از کرک شماست
alizshah
27-11-2009, 01:50
سلام دوستان.
لطفا كمك كنيد.
میشه بپرسم فایلی که اجرا میکنی واسه نصب چی هستش ؟ + پسوندش
منم این مشکل رو دارم به احتمال زیاد اگه اونی که من می گم باشه بد نصب شده
moein-hente
27-11-2009, 06:52
میشه بپرسم فایلی که اجرا میکنی واسه نصب چی هستش ؟ + پسوندش
منم این مشکل رو دارم به احتمال زیاد اگه اونی که من می گم باشه بد نصب شده
سلام دوست من. من منظور شما رو نفهميدم.
اگه منظورتون اينه كه فايل rar هست يا exe بايد بگم exe هست و شبيه installshild هم هست.
من امروز داشتم Clear Sky رو بازی می کردم. همین مشکلی که شما دارید منم باهاش مواجح شدم. وقتی می خواستم به لوکیشن دیگه برم این باگ رو زد و همینطور که میدونید وقتی لوکیشن بخواد عوض بشه یه Auto Save خودش میزنه؛ من این Auto Save رو می آوردم بازم آخرای ( Synchronizing ) باگ زد و خارج شد. بعد هم مجبور شدم سیو قبلیش رو بیارم.
به نظر من بهتره شما اگه سیوی از قبل دارین اون رو لود کنید. چون این باگ بازم خواسته باشین لود کنید میزنه به بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استالکر: باگستان (نسخه بعدی استالکر) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی نسخه های جدیدتر میاد باگ های بیشتری هم باهاش میاد.
دوست من من هنوز نتونستم اين بازي رو بازي كنم. تو همون لودينگ اول ارور ميده.
moein-hente
27-11-2009, 07:18
سلام
به احتمال خیلی زیاد اشکال از کرک شماست
باید نسخه ها دیگی کرک رو امتحان کنید
از قسمت زیر می تونید استفاده کنید
سلام.
من از اين ها هم استفاده كردم ولي باز فايده اي نداره.
لطفا كمك كنيد.
سلام.
من از اين ها هم استفاده كردم ولي باز فايده اي نداره.
لطفا كمك كنيد.
سلام
اول شما باید ببین نسخه که دارید چه نسخه ای است ( روسی یا المانی)
و بعد ایا مد انگلیسی رو نصب کردید یا نه ؟
و سوم کرک رو دقیقان سرجایی خودش تویه پوشه مورد نظر میزارید ........
moein-hente
27-11-2009, 12:04
سلام
اول شما باید ببین نسخه که دارید چه نسخه ای است ( روسی یا المانی)
و بعد ایا مد انگلیسی رو نصب کردید یا نه ؟
و سوم کرک رو دقیقان سرجایی خودش تویه پوشه مورد نظر میزارید ........
سلام.
نسخه من روسي هست.
من هيچ پچي يا مدي را نصب نكردم، چون نداشتم.
كرك رو اره. درست سره جاشه.
لطفا كمكم كنيد. واجبه خيلي ميخوام بازي كنم.
moein-hente
27-11-2009, 12:23
ميشه يك سيو از اول بازي برام بزاريد؟
شايد اينطوري كار كنه؟
سلام
راهی دیگه به ذهنم نمی رسه
فقط یک بار پاکش کن و از دوباره نصب کن
راستش اگر بازی شما زیر دست من بود اینطوری راحتر می تونستم بفهم
ولی الان نمی تونم بیشتر از راهنمایی کنم
باتشکر
Leon-117
27-11-2009, 15:27
من امروز گرفتم 1 دي وي ديه منو ها انگليسه و اينا.يكم رفتم.كلا بازي قشنگه؟
moein-hente
27-11-2009, 15:28
ميشه يك سيو از اول بازيش بزاريد؟
mahyarSAMSUNG
27-11-2009, 22:56
ببخشید میخواستم بدونم این بازی بصورت رسمی منتشر شده ؟ میشه رفت خرید بدون باگ و انگلیسی و ...
ببخشید میخواستم بدونم این بازی بصورت رسمی منتشر شده ؟ میشه رفت خرید بدون باگ و انگلیسی و ...
توی روسیه و آلمان و چند کشور اروپایی دیگه که منتشر شده (فکر کنم به صورت رسمی) ، ولی واسه کل جهان ربع اول 2010 میاد. این نسخه ای که حالا در دست رس هست نسخه روسی هست و اینطور که بچه ها میگن خیلی باگ داره.
اینطور که بچه ها میگن خیلی باگ داره.
سلام دوست من
نسبت به نسخه ها قبلی کمتر شده ..
Leon-117
28-11-2009, 13:32
سلام.اول بازي يكم ميرم جلو بعد آسمون قرمز ميشه بعد يه مدت ميميرم.چيكار بايد كرد؟
سلام.اول بازي يكم ميرم جلو بعد آسمون قرمز ميشه بعد يه مدت ميميرم.چيكار بايد كرد؟
هیچی در اون مواقع باید دنبال سر پناه بگردی داخل خونه ای که پوشیده باشه یعنی در مقابلت پنجره ای منفظی (اگر درست نوشته باشم) نباشه ...
البته تو نقشه هم مشخص می کنه که کجا باید بری ...
هیچی در اون مواقع باید دنبال سر پناه بگردی داخل خونه ای که پوشیده باشه یعنی در مقابلت پنجره ای منفظی (اگر درست نوشته باشم) نباشه ...
البته تو نقشه هم مشخص می کنه که کجا باید بری ...
دقیقاً مثل همون Clear Sky !
راستی می خواستم بدونم قابلیت Freemode که بعد تموم کردن بازی واسش گذاشته شده چطوریاس ؟؟
yeki-bod-yeki-nabo
29-11-2009, 19:26
من میخوام برم اینجا ولی نمی شه کسی میدونه چطور باید رفت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ee%20Image%20Hosting%20at%20[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0/%3E%3C/a%3E%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E%3Ca%20href=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %22%3E%3C/a%3E%20Quickpost%20this%20image%20to%20Myspace,%20 Digg,%20Facebook,%20and%20others%21[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا میگه باید دونبال یه تونل زیر plant "Jupiter" بگردی ولی من پیداش نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ee%20Image%20Hosting%20at%20[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0/%3E%3C/a%3E%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E%3Ca%20href=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g%20src=%22[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %22%3E%3C/a%3E%20Quickpost%20this%20image%20to%20Myspace,%20 Digg,%20Facebook,%20and%20others%21
سلام بچه ها.
من یه خورده با گرافیک بازی مشکل دارم - Quality Texture رو نمیتونم تا آخر داشته باشم. یعنی تا آخرین حد میبرمش ولی Apply که می کنم بر میگرده و تا آخر نمیره!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Davood_titan
14-12-2009, 16:38
آقا یه خبر کوچک به من بدین
آیا بازیش اومده که شما دارین بازی میکنید یا ورژن قدیمیشه
آقا یه خبر کوچک به من بدین
آیا بازیش اومده که شما دارین بازی میکنید یا ورژن قدیمیشه
بازی اومده ولی نسخه ای هست که واسه بعضی از کشور های اروپایی ریلیز شده. ولی نسخه اصلی در February 2010 منشتر میشه.:46:
چطور میتونم انگلیسی کنمش ؟! باید نسخه ی انگلیسی بخرم یا از کانفیگ میشه زبان رو تغییر داد ؟!
من هرکاری میکنم این نسخه هیچ رقمه حال نمیده.
منم دقیقاً شدم مثل تو !!:41:
یه جوریه اصلاً.
منم دقیقاً شدم مثل تو !!:41:
یه جوریه اصلاً.
لول ! :31: استالکر باز نیستی داداش ! :27: این نسخه دقیقا هدفش همین بود که استالکر بازهای اصیل رو کشف کنه :21:
حالا نه که خودم 24 ساعته بازی می کنم
باریک الله به تو. :46:
حالا شما کشف شدی؟! :20:
باریک الله به تو. :46:
حالا شما کشف شدی؟! :20:
عزیزم شوخی بودااا ... :31:
ما نه بابا ما شکاف خوردیم از بالای این بازی ... (چه ربطی ؟! :18:)
alihacker2008
27-12-2009, 19:02
عزیزم شوخی بودااا ... :31:
ما نه بابا ما شکاف خوردیم از بالای این بازی ... (چه ربطی ؟! :18:)
مثل اينكه شكافش عميق بود:31:
مثل اينكه شكافش عميق بود:31:
لول دوستان استالکر باز از شما انتظار می رود افکار رادیو اکتیوی داشته باشین به جای .... :27: :31:
jericho-sina
02-02-2010, 10:39
آقا کسی خبر نداره نسخه english بازی کرک شده یا نه؟
از کی تو بازار میاد؟
آقا کسی خبر نداره نسخه english بازی کرک شده یا نه؟
از کی تو بازار میاد؟
نسخه ی پینگلیش تو بازار موجوده که!
خودم گرفتم آخه.
jericho-sina
02-02-2010, 22:30
نسخه ی پینگلیش تو بازار موجوده که!
خودم گرفتم آخه.
شما تو تهران هستین؟
من رشتم فکر نکنم اینجا اومده باشه
بازم مرسی
بچه ها مود Multi-player این بازی فقط در حالت انلاین است یا میشه بصورت split screen هم بازی کرد؟
jericho-sina
03-02-2010, 16:13
چه شرکتی نسخه english سالم رو بازار داده؟
ای بابا gamespot بهش 8 داده
یوزر ها هم تا اینجای کار بهش 9 دادن !!
بعد از cs که کمی تا قسمتی ناامید کننده بود
فکر نمیکردم این یکی همچین نمره ای بگیره
مخصوصا با این تعاریف ناامید کننده ای که بچه ها از نسخه روسی داده بودن
چه شرکتی نسخه english سالم رو بازار داده؟این نسخه موجود نسخه روسی بازی هست که به انگلیسی ترجمه شده ! نسخه اصلی انگلیسی بازیFebruary 2ndیعنی دیروز منتشر شده ... و فکر نکنم هنوز کرک شده باشه !
شما تو تهران هستین؟
من رشتم فکر نکنم اینجا اومده باشه
بازم مرسی
یک ماه بیشتره تهران اومده! طبیعتا باید تا الان تو استانای دیگه هم باشه.
چه شرکتی نسخه english سالم رو بازار داده؟
البته همون نسخه روسی هم کرک شدش رو من از وست گیم گرفتم حقیقتا! با این وجود بعیده تو رشت نباشه!
jericho-sina
08-02-2010, 15:32
توی این بازی کجا میتونم ابزار لازی برای تون اسلح یاز رو پیدا گم؟
نسخه انگلیسی کرک شده اومده، حجمشم 4.01 گیگ. تورنتش الان هست روی نت.
امتیازات تا الان
85
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
84
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
8/10
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
8/10
به صفحه اول اضافه شد...
Davood_titan
11-02-2010, 20:18
من الان نسخه انگلیشو دارم
ولی بازی یه کم گیج کننده هست
Davood_titan
12-02-2010, 17:09
کسی در مورد بازی چیزی میتونه بگه
harrypotter
13-02-2010, 08:32
میری توی اون کشتی مخروبه همون اول بازی میگه : هر چی اطلاعات میتونید جمع آوری کنید. من سراغ همه میرم ولی بعدش اتفاقی نمی افته.
از چند نفری هم که job میگیرم ولی توی نقشه چیزی نشون نمیده و علامت جایی نمیفته.
یه توضیحی بدین؟
Mohammad King
28-02-2010, 11:16
سلام
بازی را بخرم؟
من کلن سری قبلیا این بازی خیلی خوشم میومد؟
حالا این یکی را نمیدونم؟
Fatman 37
10-03-2010, 21:19
این بازی فوق العاده است اما SOC یه چیز دیگه بود!!!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
میری توی اون کشتی مخروبه همون اول بازی میگه : هر چی اطلاعات میتونید جمع آوری کنید. من سراغ همه میرم ولی بعدش اتفاقی نمی افته.
از چند نفری هم که job میگیرم ولی توی نقشه چیزی نشون نمیده و علامت جایی نمیفته.
یه توضیحی بدین؟
دوست عزیز شما بگو از چه کسی این JOB ها رو میگیرید تا من بهتون بگم چیکار باید بکنید!!
Masoud.Neshat
13-03-2010, 15:11
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
نقشه کامل بازی ! تمام پنج مرحله ! از هر مرحله یک عکس بسیار بزرگ با توضیحات انگلیسی
Zaton , Jupiter , Pripyat , Pripyat underground , X8
4shared.com/file/240280446/89e7a44b/STALKERCoP_Zaton.html
4shared.com/file/240280474/4cc496a4/STALKERCoP_X8.html
4shared.com/file/240280745/12a84ba8/STALKERCoP_Pripyat.html
4shared.com/file/240280977/dd15544d/STALKERCoP_Pripyat_underground.html
4shared.com/file/240281013/3b4f6b38/STALKERCoP_Jupiter.html
فایل PDF راهنمای کامل بازی به انگلیسی ، 200 صفحه با عکس !
4shared.com/file/240280417/83976098/STALKERCoPGAMEGUIDEgamepressur.html
trainer ( برنامه تقلب ! ) با امکانات کامل ( 12 مدل تقلب )
روئین تن ، خستگی ناپذیر ، بدون آسیب مغزی ، بدون تشعشع ، بدون محدودیت وزن ، تعمیر خرابی وسایل !
بدون احساس گرسنگی ، پول با مبلغ دلخواه ، امکان پرواز! ، پرش خیلی بلند ، ذخیره و فراخوانی و ...
4shared.com/file/240407174/31f1c42a/STALKERCoP_Trainer_12.html
:7::40:***حالشو ببرین دوستان***:40: :7:
rouzbeh_ziafati
19-03-2010, 01:46
چطور artifact پیدا کنم ؟! از هر شخصی تو بازی می پرسی یه جا آدرس میده ... میرم حول حوش اون نقطه detector رو فعال میکنم اما هیچی پیدا نمیکنم !
ضمنا یه قسمت بازی یه هلیکوپتر هست که اطرافش مین گذاری شده چطور نزدیکش بشم؟
یه قسمت هایی هم هست که یه چیزایی مثل برق و الکتریسیته اونحا هست با اینکه اونجا ماموریت دارم اما نمیشه نزدیکش شد !
titanium_zarin
19-03-2010, 11:24
سلام...اين بازي اومده...ديگه كامل و انگليسي هست؟؟؟يا بازم روسي؟؟؟
مشكلي نداره؟؟؟
rouzbeh_ziafati
19-03-2010, 18:30
سلام...اين بازي اومده...ديگه كامل و انگليسي هست؟؟؟يا بازم روسي؟؟؟
مشكلي نداره؟؟؟
مال من که انگلیسیه و مشکلی هم نداره
برای اینکه بفهمید کدوم بازها منتشر شده رسما به سات gamespot.com و pc.ign.com مراجعه کنید
Mohammad King
26-03-2010, 19:48
سلام
بازی را خریدم ولی همون مرحل اول موندم؟ نمیدونم باید چه کار کرد؟!
تو نقشه قشنگ نشون میده کجا بری..
می ری به یه دکل میرسی که ماموریت میگیری..
Mohammad King
28-03-2010, 13:16
زیاد از بازیش خوشم نیومد.
نسخه 1 خیلی قشنگتر بود...
hosseincode2008
11-04-2010, 21:15
بازي چرا اينجوريه ؟!!
يه تير ميزني دوربين دو متر ميره بالا ! اصلا نميشه تير اندازي كرد !
هرچقدر هم بازي ميكنم نميتونم با بازي ارتباط بر قرار كنم !! به نظرم چون اولين باره ميخوام نسخه اي از اين سري رو بازي كنم اينطوريه نظرم . كلا از دانلود بازي پشيمون شدم ...
بستگی داره تفنگت چی باشه
میتونی تفنگ بهتری بگیری یا ارتقاش بدی که اینطوری نشه
بازی هم سلیقه ایه هرکسی خوشش نمیاد
خودم به شخصه 3 روزه دارم پشت سرهم بازی میکنم
Behrouz_se60
13-04-2010, 20:01
من تموم کردم ولی تو فروم های خارجی شکایت کردن که پرش داره یا یک وقفه تکراری انجام میشه.
یکی از ایرادات این بود که وقتی کار از کسی میگیری تو نقشه معمولا یک علامت میده که باید بری اونجا اما گاهی ناپدید میشه من مجبور هی لود کنم بعد یک لحظه ببینم کجاست بعد که ناپدید میشه میرم اونجا.
سلام بچه ها من بازی رو دانلود کردم الان...اما کرک نمیشه....خواهشا یکی کمکم کنه..ممنون..پدرم دراومد تا تموم شد..کرک میخوام..لینک بدید خواهشا!!!! ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...ک مک..!!!!
سلام بچه ها من بازی رو دانلود کردم الان...اما کرک نمیشه....خواهشا یکی کمکم کنه..ممنون..پدرم دراومد تا تموم شد..کرک میخوام..لینک بدید خواهشا!!!! ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...ک مک..!!!!
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: کمک..کمک..کمک..:19::19::19::19::19::19::1 9:
سلام ودرود
من هم بازی رو یک ماه پیش تموم کردم یه سری تغییرات خوب داشت اما مشکلات هم داشت، مبهم بودن بعضی از عملیات ها به علاوه شلوغ بودن کمپ های دوستان که نیمیشد بعصی وقتها فهمید که کدوم فرد مورد ماموریت هستش ولی همه نسخه های استالکر به خاطر سبک تنوع گراینه اش ارزش بازی داره.
البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود
البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود
منظور بنده هم همین بود...
mahyarSAMSUNG
03-01-2011, 16:59
واقعا این بازی اینقدر بد که آخرین پستش به سال 42 برمیگرده ؟
من این بازی رو خیلی دوست دارم . نمیدونم چطوری باید برم سمت این هلیکوپتر که بالای کوه هستش . دور منطقه رو کامل دور زدم ولی اصلا نمیشه از لبه کوه بالا رفت .
حالا این هلیکوپتر ها حدود 5 6 تا هستند . یکی دیگشون هست که از خیلی دور که میخوایم نزدیکش بشیم دور برش پر از مین هست که البته مین ها معلوم نیستند فقط تا یذره میخوام بریم سمت هلیکوپتره یه دفعه بلغم یه چیزی منفجر میشه و میمیرم.... اونجا چطوری باید سمت هلیکوپتر برم ؟
بد نیست ولی خب قدیمیه دیگه
یه یارو دیونه هست به اسم noah تو یه کشتی مخروبه زندگی میکنه با گرگش ! باید بری پیش اون تا راهو مخفی هلیکوپتره رو کوه رو نشونت بده
اون مین داره رو هم یادمه من مثل کانگورو جهیدم تا بهش رسیدم ! تو هم همین کارو بکن و کلی جون با خودت ببر هربار که مین پکید مصرف کن
system1000
05-01-2011, 20:42
واقعا این بازی اینقدر بد که آخرین پستش به سال 42 برمیگرده ؟
من این بازی رو خیلی دوست دارم . نمیدونم چطوری باید برم سمت این هلیکوپتر که بالای کوه هستش . دور منطقه رو کامل دور زدم ولی اصلا نمیشه از لبه کوه بالا رفت .
حالا این هلیکوپتر ها حدود 5 6 تا هستند . یکی دیگشون هست که از خیلی دور که میخوایم نزدیکش بشیم دور برش پر از مین هست که البته مین ها معلوم نیستند فقط تا یذره میخوام بریم سمت هلیکوپتره یه دفعه بلغم یه چیزی منفجر میشه و میمیرم.... اونجا چطوری باید سمت هلیکوپتر برم ؟
تا اونجا که یادمه تنها راه رسیدن به اون هلی کوپتر از سمت راستش هست که تعداد مین ها خیلی کمتره اونجا اگه اشتباه نکنم یه حصار آهنی یا دیوار هم همونجا هست که باید از اون سمت بری.از وسط بری هر چه قدر هم خوش شانس باشی بازم احتمال زنده رسیدنت خیلی کمه.وقتی هم به هلی کوپتر رسیدی یه سری زیاد جونور بهت حمله میکنن که اکثرشون موقع عبور از مین ها نابود میشن و راه برگشتت باز میشه.
mahyarSAMSUNG
08-01-2011, 22:50
اون مین ها رو جریانش رو فهمیدم . نقاطی روی زمین هست که بصورت دایره تیره تره که نباید روی اونها بریم .ولی اون هلیپوپتر که دوستمون گفتن باید بریم پیش یه یارو . میشه دقیقا بگی کجا ؟ چون کشتی مخروبه من زیاد توی این بازی دیدم که رفیق رفقای خودم توشن کسی هم با گرگ من ندیدم توی اون کشتی ها .
behrad66
11-01-2011, 18:10
اون مین ها رو جریانش رو فهمیدم . نقاطی روی زمین هست که بصورت دایره تیره تره که نباید روی اونها بریم .ولی اون هلیپوپتر که دوستمون گفتن باید بریم پیش یه یارو . میشه دقیقا بگی کجا ؟ چون کشتی مخروبه من زیاد توی این بازی دیدم که رفیق رفقای خودم توشن کسی هم با گرگ من ندیدم توی اون کشتی ها .
این که قشنگترین بازیه که تا حالا رفتم. فوق العاده واقع گرایانه است واسه همین خیلیا که عشق بازیای فانتزی هستن زیاد از این خوششون نمیاد ولی من از محیط بازی و ترس و وحشتی که تو شبهای Zone هست لذت میبرم. بخصوص بارونش که خیلی طبیعی و باحاله. صداگذاریشم که دیگه هیچ.
قراره S.T.A.L.K.E.R 2 هم 2012 بیاد. اگه بیاد که میترکونه.
اما جواب سوالت...
از در کمپ که میای بیرون بیا به سمت راست. همونجاییکه یه جرثقیل بزرگ هست.
وقتی رسیدی به جرثقیله دور و برت رو نگاه کن.
یه کشتی خراب و درب و داغون میبینی که یه برجک چوبی کج و کوله و دست ساز بلند روشه.
Noah همون توـه.
فقط قبلش سیو کن که یه دفعه کار اشتباهی ازت سر نزنه. نمیگم جریان چیه که بیمزه نشه. :46:
mahyarSAMSUNG
12-01-2011, 13:01
قراره S.T.A.L.K.E.R 2 هم 2012 بیاد. اگه بیاد که میترکونه.
ایول خبر خوبی بهم دادی.ولی سال 2012 که همه چی قرار نابود بشه و دنیا تمام شه:31:
بعد یه سوال دیگه شما از کجا میدونی من توی کدوم کمپ هستم که میگی از کمپ اومدم بیرون دست راست ؟من دائم کمپم عوض میشه . الان توی یه جایی هستم که وقتی از در بیرون میام جلوم ایستاه راه آهن و دو خط راه آهن هستش . اون برجی که میگی هست ازش بالا رفتم یه بارو نشسته بود هرچی رو f رو زدم فقط میومد hi همین .
راستشو بخوای من از این بازی خیلی خوشم میاد ولی هنوز از شماره 1 تا 3 جریان این بازی رو نفهمیدم که مسئول مثلا جابجایی من توی نقشه کیه !! یا مثلا اون یارویی که ایستاده اونجا برای چی ایستاده و .... همینطوری میرم یه کی رو روش f رو میزنم و میشن ازش میگیرم :31:
behrad66
12-01-2011, 19:17
ایول خبر خوبی بهم دادی.ولی سال 2012 که همه چی قرار نابود بشه و دنیا تمام شه:31:
بعد یه سوال دیگه شما از کجا میدونی من توی کدوم کمپ هستم که میگی از کمپ اومدم بیرون دست راست ؟من دائم کمپم عوض میشه . الان توی یه جایی هستم که وقتی از در بیرون میام جلوم ایستاه راه آهن و دو خط راه آهن هستش . اون برجی که میگی هست ازش بالا رفتم یه بارو نشسته بود هرچی رو f رو زدم فقط میومد hi همین .
راستشو بخوای من از این بازی خیلی خوشم میاد ولی هنوز از شماره 1 تا 3 جریان این بازی رو نفهمیدم که مسئول مثلا جابجایی من توی نقشه کیه !! یا مثلا اون یارویی که ایستاده اونجا برای چی ایستاده و .... همینطوری میرم یه کی رو روش f رو میزنم و میشن ازش میگیرم :31:
الان توی Zone یا محدوده Jupiter هستی در صورتیکه عکسی که گذاشتی مربوط به محدوده Zaton میشه. باید بری به کمپ اولیه که یه کشتیه و اون یارو Beard و Sultan اونجا هستن. بعد بقیه ماجرا که گفتم. :46:
راستی میگم خیلی وضعت خوبه که هی توی این zone و اون zone میری؟!؟!؟!
الان چقدر میدی تا اون یارو ردت کنه؟ 3000 تا؟
اگه یه کاری کنی میتونی با 1000 تا بری و بیای....
مسوول جابجاییت که همونیه که بهش پول میدی ردت کنه. یه خلبانه که با خم و چم راههای زون آشناست.
اون یارو هم که اونجا نشسته یکی از قدیمیترین اعضاء duty ـه که بعدا خیلی کمکت میکنه. آدم خوبیه و کلا یکی از مهمترین آدمای ژوپیتره که برای رفتن به پریپیات بهش نیاز داری.
برای گرفتن ماموریت ها هم که کلا همه آدمای این بازی آدمن دیگه!!!! :31:
ممکنه یهویی یه چیزی بخوان که شاید تو بعنوان استاکر (که البته فعلا نمیدونن جزو آرمی هستی وگرنه دخلت رو میارن) بتونی کمکشون کنی.
کلا توی زون هر کسی نیاز به یه چیزی داره. از غذا گرفته تا آرتیفکت.
اما هر کسی جرات نداره بره تو دل طبیعت و تیکه پاره برگرده. واسه همین پول میدن تا استاکر ها که در واقع از جان گذشته هایی هستن که در ازای پول هر کاری میکنن واسشون انجام بدن.
یه سری از دیالوگ ها که مشخصه و نیازی نیست به همه بگی.
ولی هر کی رو دیدی (در صورتیکه بهت حمله نکرد!) باهاش صحبت کن (F رو بزن) و ببین دیالوگ جدیدی داره یا نه.
تعداد ماموریت های جانبی این بازی خیلی زیاده. فقط باید بگردی دنبالش.
ماموریت های اصلی هم که مشخصه دیگه...
mahyarSAMSUNG
13-01-2011, 11:53
تازه فهیدم برای اینکه این ور و اون ور برم پول کم میکنه ازم . خوب شد گفتی خوب من یادمه که توی شماره 1 این بازی میشد بدون پول توی کل نقشه حرکت کرد . این نمیشه ؟ چون من همون 1000 تا هم نمیخوام بدم .
behrad66
14-01-2011, 15:16
تازه فهیدم برای اینکه این ور و اون ور برم پول کم میکنه ازم . خوب شد گفتی خوب من یادمه که توی شماره 1 این بازی میشد بدون پول توی کل نقشه حرکت کرد . این نمیشه ؟ چون من همون 1000 تا هم نمیخوام بدم .
اگه منظورت از نسخه یک Shadow of Chernobyl ـه که اون اصلا کسی رو نداشت این ور اون ور ببردت و اصولا Open World نبود. یعنی بین هر مرحله ـش loading داشت.
اما تو ورژن دو یعنی Clear Sky اومد یه سری آدم وارد به zone رو گذاشت که برای مسافت های طولانی در ازای پول جابجات میکردن در حالیکه خودت هم میتونستی بری و بیای.
توی Call of Pripyat کل محدوده چرنوبیل رو به سه zone تقسیم کرده که هر کدومش دنیاییه واسه خودش و کلی ماموریتای مختلف داره و گاهی هم مجبور میشی واسه یه کاری بین zone ها جابجا بشی.
بخاطر پیچیدگی مسیرها و خطرات احتمالی هیچ کس بدون راهنما نمیتونه بین zone ها حرکت کنه ولی من فکر کنم با این ترفند پلیر رو مجبور کرده با دقت بیشتری به انجام کارهاش مجبور کنه.
3000 تا که خیلی زیاده ولی 1000 تا زیاد نیست. اگه خواستی بهت میگم باید چیکار کنی تا 1000 تا ازت بگیره.
برای پول دراوردن هم خیلی راهها هست که چند تا نکته بهت میگم خیلی کمکت میکنه...
1- اسلحه هایی که بیشتر از دو تا خط از کیفیتشون کم شده رو بنداز دور و اصلا بفکر فروش نباش چون ازت نمیخرن.
تعمیر کردنشون و بعد فروختنشون هم به ضررته.
2- قبل از دور انداختن یا فروش اسلحه ها خشابشون رو خالی کن. فشنگ خیلی قیمت خوبی داره.
البته همه رو نفروش. ممکنه خودت فشنگ لازمت بشه.
3- اون یارو Beard خیلی پول های خوبی بهت میده در ازای آرتیفکت ها.
برو پیشش و ازش بپرس چه آرتیفکت هایی میخواد. برو دنبالشون توی آنومالی ها و پیداشون که کردی سریع برگردون پیشش. حداقل 15000 تا بهت پول میده!!
فقط اگه دیر کنی یا پیداش نکنی استاکرهای دیگه پیداش میکنن و میارن که بهش بفروشن. یا باید مخفیانه بکشیشون و آرتیفکت رو از جیبشون برداری (دقت کن مخفیانه باشه وگرنه دیگه تو کمپ راهت نمیدن!) یا باید یه اسلحه درجه یک بدی بهشون تا آرتیفکت رو بهت بدن.
در ضمن سعی کن از detector های لول بالا که یا تو جیب دشمنا و زامبیا هست یا میتونی بخری استفاده کنی.
4- ماموریت ها رو اگه درست انجام بدی اکثرا بهت جای stash ها رو میدن که اگه بری برشون داری کلی پول و اسلحه و خرت و پرت نو گیرت میاد.
تو نقشه یه دایره سبز رنگه که توش سه تا مثلثه (یا یه همچین چیزی)
خلاصه راه واسه پول درآوردن زیاده برای همین هم هست که اینقدر استاکر و بندیت ریختن تو zone...
mahyarSAMSUNG
14-01-2011, 21:24
چقدر اصطلاح گفتی !!!!!! ممنون اگه میشد بیشتر از تشکر میکردم. حالا برم دیگه سراغ بازی ... :31:
دوستان من این بازی رو تموم کردم اخرش که یه بار سوار هلیکوپتر شدم و یه بار نشدم هرچی دشمن اونجا بود کشتم حالا چطوری میتونم دوباره به منطقه های دبگه یرم؟؟؟؟؟
سلام
من بازیو خریدم ولی زبونش روسیه ... چیکارش کنم ؟ پس بدم یا اینکه با کراکی پچی چیزی ردیف میشه ؟
سلام
من بازیو خریدم ولی زبونش روسیه ... چیکارش کنم ؟ پس بدم یا اینکه با کراکی پچی چیزی ردیف میشه ؟
فکر نکنم کاریش بشه کرد اگه پچ داشته باشه یه سایت هست game copy world اگه اونجا داشته باشه من یه نسخه en دارم که خودش اپدیت شده هست احتیاج به پج نداره و setup اورجینال هم هست اون گیر بیاری خوبه
MicroSystem
21-04-2011, 11:29
آقا ما يه ماهه در گير اين بازي هستيم ميخوايم بريم پريپيت نميشه
با همه آدمها صحبت كردم نشد هيچكي حاضر نيست ما رو به پريپيت ببره ( با اون آدم تو بالاي برج هم صحبت كردم)
واقعا چطور ميشه رفت پريپيت
MicroSystem
22-04-2011, 08:37
با همه آدمها صحبت كردم نشد هيچكي حاضر نيست ما رو به پريپيت ببره ( با اون آدم تو بالاي برج هم صحبت كردم)
كسي نبود كمك كنه:41::41::41:
behrad66
27-04-2011, 09:55
مراحل رفتن به پریپیات یک کم طولانیه چون باید اعتماد یکی از گروههای Duty یا Freedom رو جلب کنی.
نمیدونم تا کجا پیش رفتی ولی یک کم باید به محققایی که توی کمپ هستن کمک کنی. بعدشم یک کم به یکی از اون دو تا گروه حال بده.
آخر سر وقتی میری پیش اون یارو توی برجک یه سری نوشیدنی نوش جان میکنین و راهنماییت میکنه که باید چی کار کنی...
هم میتونی بلافاصله برین سراغ پریپیات که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون دخلت میاد
هم میتونی طبق حرفی که همین یارو میگه بری و چند نفر رو راضی کنی باهات بیاد. (مثل همون یارو که توی کمپ دوم هست و یک کمی شبیه مهران رجبیه!! :دی یا اون یکی که پیش محققاست و ازت میخواد دو تا آرتیفکت ببری براش)
MicroSystem
05-05-2011, 10:04
مراحل رفتن به پریپیات یک کم طولانیه چون باید اعتماد یکی از گروههای Duty یا Freedom رو جلب کنی.
نمیدونم تا کجا پیش رفتی ولی یک کم باید به محققایی که توی کمپ هستن کمک کنی. بعدشم یک کم به یکی از اون دو تا گروه حال بده.
آخر سر وقتی میری پیش اون یارو توی برجک یه سری نوشیدنی نوش جان میکنین و راهنماییت میکنه که باید چی کار کنی...
هم میتونی بلافاصله برین سراغ پریپیات که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون دخلت میاد
هم میتونی طبق حرفی که همین یارو میگه بری و چند نفر رو راضی کنی باهات بیاد. (مثل همون یارو که توی کمپ دوم هست و یک کمی شبیه مهران رجبیه!! :دی یا اون یکی که پیش محققاست و ازت میخواد دو تا آرتیفکت ببری براش)
ممنون
من تو اون برجكه رفتم و نوشيدني ها رو هم خوردم
پس بايد يه سري از اين ماموريت هاي متفرقه رو انجام بدم تا بتونم برم پريپيات؟
كلا راه اصليش كدومه؟
يكشون كه ميگه بايد از زير تونلي كه تو يه كارخونست رد بشي ولي من هيچ تونلي اونجا پيدا نكردم. اين درسته؟
behrad66
06-05-2011, 19:36
ممنون
من تو اون برجكه رفتم و نوشيدني ها رو هم خوردم
پس بايد يه سري از اين ماموريت هاي متفرقه رو انجام بدم تا بتونم برم پريپيات؟
كلا راه اصليش كدومه؟
يكشون كه ميگه بايد از زير تونلي كه تو يه كارخونست رد بشي ولي من هيچ تونلي اونجا پيدا نكردم. اين درسته؟
مسیر اصلی به پریپیات از توی ژوپیتره (همون نیروگاه بزرگی که پایین نقشه ـس)
یه جایی توش هست که خیلی تاریکه و یه چراغ خطر قرمز گردون هم داره. البته تو نمیتونی راهش بندازی. باید متخصصش بیاد این کار رو بکنه که تا جایی که یادمه توی کمپه.
وقتی با اون یارو نوشیدنی خوردی برو سراغ دوستایی که تو طول بازی پیدا کردی. مثل همون یارو مهران رجبیه یا اونی که توی کمپ محققاس و همش سوسیس میخوره (کوفتش بشه :31:) یا پیش duty یا freedom.
اگرم نخواستی فقط کافیه بری همون مهندسه که میتونه تونل رو باز کنه و آسانسورش رو راه بندازه رو پیدا کنی و بهش بگی باهات بیاد.
راستش خیلی وقت پیش ردش کردم دقیق یادم نیست کیه ولی اگه خواستی میگردم پیداش میکنم.
اگه تو PDA ـت نگاه کنی باید جاهاشون رو با علامت مشخص کرده باشه ها...
MicroSystem
07-05-2011, 09:12
مسیر اصلی به پریپیات از توی ژوپیتره (همون نیروگاه بزرگی که پایین نقشه ـس)
یه جایی توش هست که خیلی تاریکه و یه چراغ خطر قرمز گردون هم داره. البته تو نمیتونی راهش بندازی. باید متخصصش بیاد این کار رو بکنه که تا جایی که یادمه توی کمپه.
وقتی با اون یارو نوشیدنی خوردی برو سراغ دوستایی که تو طول بازی پیدا کردی. مثل همون یارو مهران رجبیه یا اونی که توی کمپ محققاس و همش سوسیس میخوره (کوفتش بشه :31:) یا پیش duty یا freedom.
اگرم نخواستی فقط کافیه بری همون مهندسه که میتونه تونل رو باز کنه و آسانسورش رو راه بندازه رو پیدا کنی و بهش بگی باهات بیاد.
راستش خیلی وقت پیش ردش کردم دقیق یادم نیست کیه ولی اگه خواستی میگردم پیداش میکنم.
اگه تو PDA ـت نگاه کنی باید جاهاشون رو با علامت مشخص کرده باشه ها...
ممنون
با اطلاعات جديد برم ببينم چي ميشه
ess_1362
07-05-2011, 20:44
سلام
برای رفتن به پریپیات بعد از اینکه چند تا آدم را جمع کردی باید یک سوییت مخصوص ضد رادیو اکتیو و مدا شیمیایی بگیری بعدش از طریق جوپیتر و تونل زیر زمینی وارد پریپیات میشی
اما مشکل من!!
من در حال حاضر در پریپیات هستم و ماموریت من این هست که یک سلاح محرمانه مربوط به مونولیت ها را پیدا کنم
من نسخه اولیه را پیدا کردم ولی گویا موقع نبرد صلاح از بلندی افتاده و آسیب دیده و از من می خوان که یک نسخه دیگه پیدا کنم
در یکی از ماموریت ها به کتابخانه رفتم ولی پیزی پیدا نکردم!!!
کجا باید به دنبال سلاح باشم؟؟
هر جارا می گردم چیزی پیدا نمی کنم!!
behrad66
07-05-2011, 20:54
سلام
برای رفتن به پریپیات بعد از اینکه چند تا آدم را جمع کردی باید یک سوییت مخصوص ضد رادیو اکتیو و مدا شیمیایی بگیری بعدش از طریق جوپیتر و تونل زیر زمینی وارد پریپیات میشی
اما مشکل من!!
من در حال حاضر در پریپیات هستم و ماموریت من این هست که یک سلاح محرمانه مربوط به مونولیت ها را پیدا کنم
من نسخه اولیه را پیدا کردم ولی گویا موقع نبرد صلاح از بلندی افتاده و آسیب دیده و از من می خوان که یک نسخه دیگه پیدا کنم
در یکی از ماموریت ها به کتابخانه رفتم ولی پیزی پیدا نکردم!!!
کجا باید به دنبال سلاح باشم؟؟
هر جارا می گردم چیزی پیدا نمی کنم!!
اسلحه رو ببر پیش اون یارو که تو کمپ اول اسلحه رو آپگرید میکرد. اون راهنماییت میکنه. بعد از اینکه کاری رو که ازت خواست انجام دادی، دوباره برگرد پیشش. اون یارو هم اسلحه رو درست میکنه و با چند تا باتری دست ساز بهت تحویل میده. البته یه جایی مرتیکه تا اسلحه رو میبینه غش میکنه!!! تو همون کمپ یه چند ساعتی بخواب وقتی سرحال اومد باهاش حرف بزن...
ess_1362
07-05-2011, 21:00
خوب همون کاره مهمه
وقتی ازش میخوام آپدیت کنه این کارو نمی کنه و می گه اسلحه خرابه و باید دنبال یک نسخه دیگه باشی!
من هم همه جا را گشتم ولی چیزی عایدم نشد
ess_1362
07-05-2011, 21:21
دوباره تست کردم
وقتی می خوام اسلحه را تعمیر کنند می نویسه بدون اطلاع ار ساخت و اطلاعات اضافی تعمیر میسر نمی باشد
rangeeeer
07-05-2011, 22:04
من با نسخه ی روسی بازی کردم اصلا نمیدونستم چیکار میکنم
ولی اون اسلحه همونجور داغون تا اخر بازی باهام بود تا اینکه با یه
هلیکوپتر از منطقه خارج شدم ولی بعدا که با نسخه ی انگلیسی
بازی کردم رفتم پیش اون رییس میلیتری ازش مموریت دید خواستم
بهم داد دنبالش کردم رسیدم به هلیکوپتر
behrad66
08-05-2011, 14:45
خوب. وقتی اسلحه رو میبینه غش میکنه. یه چند ساعتی بخواب تا خبر مرگش به هوش بیاد. بعد که باهاش حرف میزنی بهت یه کارت میده که باهاش میتونی در یه آزمایشگاه فوق سری که روی نمونه اصلی کار میکردن رو باز کنی. جای آزمایشگاه رو هم روی PDA ـت علامت میزنه.
تا جاییکه یادمه توی یه جاییه که اسمش یه چیزی تو مایه های Iron Forest بود. همونجایی که یه آنومالی متحرک هست که تا میبیندت همه چیو بهت پرت میکنه. یکی از هلی کوپترهای سقوط کرده هم همونجاست.
راستی تو آزمایشگاه یه چیزی میبینی که تا حالا ندیدی!!!! پس خیلی مراقب باش... :46:
rangeeeer
08-05-2011, 21:49
خدا رو شکر فکر کنم مسله حل شد ولی یه چیز باحال درباره ی نسخه ی shadow of chernobyl
وقی میری پیش دانشمنده تو اون منطقه ی محسور با دیوار بتونی چند ماموریت اولش رو که انجام میدی
هردفه که بهش سلام میکنی یه لباس یا یه سنگ بهت میده Ecsمیزنی خارج میشی دوباره باهاش حرف
میزنی چند بار این کار رو تکرار کنی چند صد دست لباس گیرت میاد اگه بفروشیش پوله خوبی گیرت میاد
ess_1362
09-05-2011, 19:21
نشد
من وقتی وارد پریپیات میشم پس از ملاقات با فرمانده میرم یک ماموریت که مونولیت ها را میزنم
و باید لوازمشون را بگردم
البته اون یکی را که روی بام هست وقتی میزنم خودش و اسلحه اش می افته پایین
وقتی هم اسلحه را میبرم پیش فرمانده هیچ اتفاق خاصی نمی افته!!! (نه غش می کنه نه...)
behrad66
10-05-2011, 17:59
نشد
من وقتی وارد پریپیات میشم پس از ملاقات با فرمانده میرم یک ماموریت که مونولیت ها را میزنم
و باید لوازمشون را بگردم
البته اون یکی را که روی بام هست وقتی میزنم خودش و اسلحه اش می افته پایین
وقتی هم اسلحه را میبرم پیش فرمانده هیچ اتفاق خاصی نمی افته!!! (نه غش می کنه نه...)
خوب فرمانده نباید غش کنه که... :41: گفتم باید اسلحه رو ببری پیش کی!!
مراحلش به این شکله...
اسلحه رو که گیر آوردی میری دوباره توی کمپ پریپیات و به فرمانده نشون میدی.
فرمانده میگه برو هر جور شده این اسلحه رو درست کن.
حالا میری پیش اون یارو که کنار دیوار تکه داده و ازش میخوای که ببردت به زیتون (Zaton)
توی کمپ زیتون (همون کمپ اولی که اون مرتیکه ریشو Beard توشه!) میری پیش Cardan که اسلحه ها رو تعمیر و آپگرید میکرد.
وقتی اسلحه رو بهش نشون بدی این یارو Cardan غش میکنه و بقیه ماجرا... :46:
rangeeeer
10-05-2011, 21:19
پیشنهاد شما واسه detector چیه کدم از همه بهتره
واز همه ارزونتره (نسبت به کارایی)
behrad66
11-05-2011, 21:17
پیشنهاد شما واسه detector چیه کدم از همه بهتره
واز همه ارزونتره (نسبت به کارایی)
اگه Call of Pripyat رو میگی که بهترین detector رو بعدا با کمک به محققای توی کمپ تحقیقاتی ژوپیتر گیر میاری که فوق العاده ـس. خیلی راحت میتونی آنومالی ها و آرتیفکت ها رو پیدا کنی.
راستی... یادت باشه هر چی لول detector بالاتر میره آرتیفکت های کمیاب رو راحتتر پیدا میکنی.
rangeeeer
11-05-2011, 21:39
تو قسمت اول بازی سعی کنید تیر 9x18 زیادی جمع کنید
یک تفنگ mp5 گیر بیارید و کالیبرش رو از 9x19 به 9x18
تغیر بدید بیشتر حال میده تیر اضافی قدرت آتش بیشتر:rambo:
درود
تو این بازی چطوری میشه directx11 رو فعال کرد ؟!!
برای من تو تنظیمات گرافیک فقط directx 10 داره !
ویندوز هم 7 هست !
Khan gholi
22-08-2011, 00:53
لطفاحذف شود
آقا من از کجا میتونم نسخه ی انگلیسی بازی رو بخرم.
برای فروشگاه سایت انگلیسیه ؟؟
H.Operator
09-10-2011, 12:24
درود
من بازی رو نصب کردم و وقتی رفتم توی تنظیمات گرافیکش که به دلخواه تغییرشون بدم ازم خواست که بازی رو برای اعمال تغییرات یه بار ریست کنم منم این کارو کردم اما حالا هر وقت می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده و اجرا نمیشهـ :13:
چند بار هم بازی رو حذف کردم و نصب کردم اما باز همین ارور رو میده !! خودم حدس میزنم به خاطر تنظیمات گرافیکی هست که تغییر دادم و یه جایی ذخیره شده که با حذف بازی هم پاک نمیشنـ !!
لطفآ بهم بگید محل ذخیره سیوهای این بازی کجاستـ ؟؟
با تشکر پیشاپیشـ :11:
H.Operator
10-10-2011, 12:10
لطفآ راهنمایی کنید :11:
من نسب کردم بازی رو مشکل شما پیش نیومد شما بهتره ویندوزتو عوض بکنی
mahyarSAMSUNG
26-04-2012, 20:29
دیروز کانال منوتو مستند نبرد چرنوبیل رو گذاشته بود ... تازه فهمیدم این بازی توی روسیه اتفاق میوفته .. من دیدم هی توی تلوزیون مینویسه که پریپیات ناخدآگاه یاد call of Pripyat افتادم ... بعد از دیدن این مستند دوباره هوس کردم بازیش کنم .خداییش بعد از دیدن این مستند بازی رو که دیدم واقعا محیط رو قشنگ درست کرده بودن .عین خودش بود . شهر غیر قابل سکونت پریپیات .. بازیش خیلی سخته اصلا نمیفهمم برای تمام کردن بازی باید کدوم مرحله ها رو بری .. یه بار توی نقشه یه فلش راه رو نشون میده یه بار دیگه هیج فلشی نیست ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.