مشاهده نسخه کامل
: جلوگيري از اسپم تو وردپرس
raptor22
01-05-2009, 19:40
سلام ...
دوستان چجوري ميشه جلوي كامنت هاي اسپم وار رو گرفت ؟ من ديگه دارم جوش ميارم از دست اين همه اسپم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر كمك كنيد ممنون ميشم ....
eblis_boy1386
02-05-2009, 19:40
سلام ...
دوستان چجوري ميشه جلوي كامنت هاي اسپم وار رو گرفت ؟ من ديگه دارم جوش ميارم از دست اين همه اسپم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر كمك كنيد ممنون ميشم ....
شما بايد افزونه جلوگيري از اسپم رو نصب كني!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریافت کنید و در هاست خود بارگذاری و آن را فعال کنید و بعد از فعال سازی به تنظیمات این پلاگین در بخش "تنظیمات" مراجعه کنید . برای اینکه این پلاگین به درستی فعال و شروع به کار کند , بعد از مراجعه به بخش تنظیمات پلاگین مربوطه در همان ابتدای صفحه و در بخش reCAPTCHA Keys روی لینکی که در خط اول موجود است کلیک کنید . بعد از کلیک بر روی لینک به صفحه ای هدایت خواهید شد که می بایست برای سایت خود کلید recaptcha رو درست کنید , بعد از تایپ آدرس وبلاگ خود در بخش Domin دکمه Create Key که در انتهای صفحه است را بزنید . در صفحه بعد به شما دو کلید داده می شود که برای فعال سازی افزونه به هر دوی آنان نیاز دارید (یکی به نام Public Key و دیگری به نام Private Key) پس دو کد را یادداشت کرده و دوباره به صفحه تنظیمات پلاگین در پنل وبلاگ خودتان بروید و دو کلید را بخش های مربوطه وارد کنید (در بخش reCAPTCHA Keys در ابتدای صفحه ) و برای آخرین مرحله برای فعال سازی پلاگین تنظیمات را آپدیت کنید . اگر تمام مراحل را با دقت و به درستی طی کرده باشید افزونه به درستی کار خواهد کرد . بقیه تنظیمات نیز برای تم ها مختلف پلاگین و دیگر تنظیمات می باشد . البته این پلاگین با بعضی از پوسته ها مطابقت خوبی ندارد و خروجی پلاگین کمی به هم ریخته نمایش داده می شود . ذکر این نکته هم لازم است که این پلاگین موجب می شود بازگذاری صفحاتی که کد باید در آنها وارد شود کمی با تاخیر انجام شود .
راه حلش فعال سازی پلاگین Akismet هست که بصورت پیش فرض روی خود ورد پرس وجود داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.