PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چه زبانی، برنامه نویسی را شروع کنیم؟

ar.constantine
01-05-2009, 19:11
با سلام
من تازه کار هستم و به زودی می خواهم به یاد گرفتن برنامه نویسی بپردازم.
حالا از استادان گرامی خویش می خواهم که من رو در این امر مهم یاری و راهنمایی فرمایند.
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com
:11:

hoseinpb
01-05-2009, 19:28
باور کن mmb از همه بهتره.
من الان با mmb حتی ویروس غیر قابل شناسایی هم می سازم!

refresh918
01-05-2009, 19:35
be nazare man aval qbasic,paskal... badesh c behtarine baraye amozesh

MM-Aquarius
02-05-2009, 00:43
در انستیتویی که من برنامه نویسی می خونم، اولین درسشون c هستش.ولی در دانشگاه ها مثل اینکه با پاسکال شروع میکنن.

اگه از من میشنوی برو دنبال c و در حد مقدماتی اصول برنامه نویسی رو یاد بگیر. نمی خواد خودتو درگیر توابع و کتابخونه های پیچیدش مثل گرافیکش کنی، اینا رو طی یادگیری زبان های دیگه به صورت کاربردی تر یاد میگیری.
ولی اگه رفتی دنبال c و خواستی کامل یاد بگیریش که چه بهتر. ممکنه دیگه امروزه زیاد مورد استفاده نداشته باشه، اما هنوز قدرت خودشو داره.

موفق باشی.

ayshin
02-05-2009, 09:32
نه همه ی دانشگاهها با پاسکال شروع نمی کنن.مثلا دانشگاه آزاد با c شروع می کنه ولی پیام نور با پاسکال.به نظرم پاسکال رو اصلا نخونی بهتره.خیلی سخته!!!ولی C++ بهتره.به قول استادمون c++دو تا+ از c بیشتر داره!هم راحته هم به نظرم اگه با این یادگیری رو شروع کنی بهتره.

kalepoook
02-05-2009, 09:55
سلام
کدومشون پایه حساب میشه؟

ayshin
02-05-2009, 10:07
منظورتون c یا c++ یا پاسکال هست؟به نظر من حتی پایه هم بهتره C++ باشه.الان دانشجوهای نرم افزار و IT با C++ شروع می کنن.دانشجوهای دیگه مثل ریاضی c رو یاد می گیرن.فکر کنم این جواب خوبی باشه.بهتره واسه ی زبانهای خیلی سطح پایین تر مثل پاسکال حتی واسه یادگیری هم وقت نذارین.ضمنا c++ یه زبانی هست که می شه به صورت شی ء گرایی باهاش برنامه نوشت ولی پاسکال نه.

فاطـمه
02-05-2009, 10:13
منم تو دانشگاه با c++ شروع کردم
به شمام پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنید

hosseingrami
02-05-2009, 10:22
بسيار عالي من هم قبلا چنين تاپيکي زده بودم!
به قول دوستان اگه ميخواي يکدفعه آپديت باشي و زياد عقب نموني از مقدمات c++ شروع کن بيا بالا ولي اگه در برنامه نويسي مثل من خوف داري اول با زبانه هاي بسيار ساده از جمله qbasic کار کن و بعد بيا کم کم پيشرفته تر شو!
البته منم هنوز شروع نکردم به دلي يه کم مشکلات!
راستي دوستان برنامه نويسي هاي لينوکس با چه زباني و چه جوريه؟(کلا برنامه و هسته و .....)؟
يا علي!

ar.constantine
02-05-2009, 13:38
با سلام
این تاپیک رو تقدیم میکنم به دوستم PD
PD جان دیگه خسته شدم از این همه سواد....
دیگه من رو تو p30world نخواهی دید.!
خداحافظی از همه کسانی که ما را یاری نکردند......
ar.constantine@yahoo.com

p d
02-05-2009, 14:00
با سلام خدمت عزيزان و دوست گرامي جناب ar.constantine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
به نظر من مطرح كردن چنين سوالي درست نيست. چرا؟
خب چون هر كسي زباني رو پيشنهاد باهاش كار كرده يا بهش مسلط .
شما بايد ببيني اين زبان رو براي چه كاري ميخواي.تا دقيقا راهنمايي بشيد.
ولي من براي شروع زبان ساده و كاربردي vb رو پيشنهاد ميكنم . كه براي شروع مناسب است.و بدون كه راهي بس طولاني تا حرفه اي شدن وجود داره.:31:

فاطـمه
02-05-2009, 15:15
با سلام خدمت عزيزان و دوست گرامي جناب ar.constantine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
به نظر من مطرح كردن چنين سوالي درست نيست. چرا؟
خب چون هر كسي زباني رو پيشنهاد باهاش كار كرده يا بهش مسلط .
شما بايد ببيني اين زبان رو براي چه كاري ميخواي.تا دقيقا راهنمايي بشيد.
ولي من براي شروع زبان ساده و كاربردي vb رو پيشنهاد ميكنم . كه براي شروع مناسب است.و بدون كه راهي بس طولاني تا حرفه اي شدن وجود داره.:31:
ولی به نظر من اصلا شروع کردن با یه زبان ویژوال خوب نیست:5:

sin2x=2sinxcosx
02-05-2009, 15:30
براي شروع اگه با c شروع کنين فکر کنم بهتره . مباني کامپيوتر هم دستتون مياد . اصول اصلي و درست برنامه نويسي رو ياد مي گيرين . در واقع کاملا درک مي کنين که برنامه نويسي يعني چي . حالا هي شما بياين تو vb روي يه کنترل دابل کليک کنين و بنويسين اگه اين عمل انجام شد ، فلان کارو بکن . به نظر من با اين کارا وقتتونو تلف مي کنين و آخر سر هم يه جاي کارتون مي لنگه و وابسته مي مونين به يه چيزايي . ( مثل حکايت قضيه هسته اي ايران :20: )
کلا اگه از اول بياين براي محيط نه چندان خوشايند کنسول برنامه بنويسين بهتر از اينه که برين تو محيط ويژوال برنامه هايي بنويسين که 90 درصد کاررو معمولا اين محيط براتون انجام ميده و شما فقط با چند سطر کد يه برنامه جمع مي کنين .
اگه هم تصميم دارين تا آخرش برين و در دنياي نرم افزار و عصر شيءگرايي حرفي براي گفتن داشته باشين ++C رو شروع کنين . جاوا هم بد نيست . ( کلا تو طريقه برنامه نويسي جاوا و ++C خيلي شبيه همن )
موفق باشين ...
:40:

ar.constantine
02-05-2009, 18:05
با سلام
آقا pd جواب بده!
ar.constantine@yahoo.com

aaaammmm87
02-05-2009, 19:21
چه جالب من دارم كارداني ميخونم باور كنيد اين دانشگاه ما كاري بهمون كرده كه خودم ميدونم اخر هيچ كدوم از زبون ها رو به صورت كامل ياد نميگيريم . اين ترم من
c++
html
asp
vb.net
pascal
دارم ميخونم : دي
ولي شما اگه ميخواهيد به صورت حرفه اي كار كنيد اول با C شروع كنيد و بعد بياييد با C# رو كار كنيد

ar.constantine
02-05-2009, 19:31
با سلام
میخواستم بدونید کسی که برنامه نویسی یاد میگیره، در اصل مهم این است که زبان ماشین رو یاد بگیره و بعد بقیه ی زبان ها فقط قواعد خاص مربوط به خود را دارند که باید یاد گرفته شوند!

ar.constantine
02-05-2009, 21:56
با سلام
کی میگه که VB فقط (حالا هي شما بياين تو vb روي يه کنترل دابل کليک کنين و بنويسين اگه اين عمل انجام شد ، فلان کارو بکن . به نظر من با اين کارا وقتتونو تلف مي کنين و آخر سر هم يه جاي کارتون مي لنگه و وابسته مي مونين به يه چيزايي)

یا کی میگه (ولی به نظر من اصلا شروع کردن با یه زبان ویژوال خوب نیست)!!!!!!!!!!

هیچ میدونید چه تعداد ویروس با VB نوشته شده!:41:
هیچ میدونستید در حال حاضر 70 درصد برنامه های کاربردی تو بازار رو با VB می نویسن!!!!!:13:

میخواین چند تا سورس با VB بزارم کف کنین!!!!!!!:19:

لطفا از هر جایی حرف نزنین!!!

با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

cdcenter
02-05-2009, 22:19
همیشه باید به روز بود و جدیدترین چیز ها رو آموخت . به نظر من بهترین زبان در حال حاظر سی شارپ #C هست . و زمانی که در این زبان حرفه ای شدید هر برنامه ای را میتوانید به راحتی بنویسید . سی شارپ بسیار قدرمتند و امروزیست .

اصلا مهم نیست که برنامه های موجود در بازار با چه زبانی نوشته میشوند . خیلی از برنامه نویس های ما هم با دلفی کار میکنند ای به این معنی نیست که دلفی خیلی خوب است یا خیلی بد . مهم قدرت برنامه نوبس است .

برای یاد گیری سی شارپ هم نیاز نیست که زبان خاصی رو به صورت پیش نیاز بلد باشین . و برنامه نویس هایی رو میشناسم که اولین زبانشون سی شارپ بود و حالا فوقالعاده حرفه ای هستند . مخصوصا برای استفاده از asp.net

ar.constantine
03-05-2009, 06:04
با سلام
pd جان جواب بده!!!!!!!!
ممنون

p d
03-05-2009, 08:46
ولی به نظر من اصلا شروع کردن با یه زبان ویژوال خوب نیست:5:
نظر هر كسي محترمه ولي ...
ايا شما اطلاعات كافي در باره vb داريد كه اينجوري اظهار نظر ميكنيد؟؟؟:13:

p d
03-05-2009, 08:56
همیشه باید به روز بود و جدیدترین چیز ها رو آموخت . به نظر من بهترین زبان در حال حاظر سی شارپ #C هست . و زمانی که در این زبان حرفه ای شدید هر برنامه ای را میتوانید به راحتی بنویسید . سی شارپ بسیار قدرمتند و امروزیست .

اصلا مهم نیست که برنامه های موجود در بازار با چه زبانی نوشته میشوند . خیلی از برنامه نویس های ما هم با دلفی کار میکنند ای به این معنی نیست که دلفی خیلی خوب است یا خیلی بد . مهم قدرت برنامه نوبس است .

برای یاد گیری سی شارپ هم نیاز نیست که زبان خاصی رو به صورت پیش نیاز بلد باشین . و برنامه نویس هایی رو میشناسم که اولین زبانشون سی شارپ بود و حالا فوقالعاده حرفه ای هستند . مخصوصا برای استفاده از asp.net

سي شارپ ""اصلا"" زبان خوبي براي شروع نيست!!!!
سي پلاس پلاس قابل تحمل تره ولي باز هم توصيه نميشود.ببينيد من منكر قدرت بالا اين زبان نميشوم ولي اگر با اين زبان كار كرده باشد ميدونيد كه به سرعت سخت و سخت تر ميشه.
من نميدونم چرا با vb مشكل داريد؟؟؟
برنامه هاي بسيار حتي ويروس هاي موفقي و قدرت مندي با vb داريم .
مگه شما چه انتظاري از يه زبان داريد كه vb براورده نميكنش؟؟:13:؟؟

p d
03-05-2009, 09:04
سلام دوستان.
شما هايي كه داريد ادعا ميكنيد فلان زبان رو بلديد و پيشنهادش هم ميكنيد ميدونستيد كه اگه نصف زماني كه براي زباني مثل c گذاشتيد روي زبان هاي سادهتر مثل پرل يا وي بي ميذاشتيد بازده چند برابر بود:41:؟؟

MM-Aquarius
03-05-2009, 11:20
براي شروع اگه با c شروع کنين فکر کنم بهتره . مباني کامپيوتر هم دستتون مياد . اصول اصلي و درست برنامه نويسي رو ياد مي گيرين . در واقع کاملا درک مي کنين که برنامه نويسي يعني چي . حالا هي شما بياين تو vb روي يه کنترل دابل کليک کنين و بنويسين اگه اين عمل انجام شد ، فلان کارو بکن . به نظر من با اين کارا وقتتونو تلف مي کنين و آخر سر هم يه جاي کارتون مي لنگه و وابسته مي مونين به يه چيزايي . ( مثل حکايت قضيه هسته اي ايران :20: )
کلا اگه از اول بياين براي محيط نه چندان خوشايند کنسول برنامه بنويسين بهتر از اينه که برين تو محيط ويژوال برنامه هايي بنويسين که 90 درصد کاررو معمولا اين محيط براتون انجام ميده و شما فقط با چند سطر کد يه برنامه جمع مي کنين .
اگه هم تصميم دارين تا آخرش برين و در دنياي نرم افزار و عصر شيءگرايي حرفي براي گفتن داشته باشين ++c رو شروع کنين . جاوا هم بد نيست . ( کلا تو طريقه برنامه نويسي جاوا و ++c خيلي شبيه همن )
موفق باشين ...
:40:

این پست تایید میشه.

خیلی بهتره اگه از یک زبان غیر شی گرا شروع کنید. ولی همونطور که گفتم لازم نیست مثلا تمام زیر و بم c رو یاد بگیری بعد بری فرضا سراغ #c.
پایه رو محکم بزار بقیش رلست.

ar.constantine
03-05-2009, 14:17
با سلام
ببینید بچه ها کار در سطح حرفه ای با زبانی مثل C کار هر کسی نیست!
حالا شما یه برنامه با VB بگین که من نتونم حداقل در موردش توضیح بدم!!!!!
این گوی و اینم میدان==>> <<==
شروع کنیم؟
با تشکر

:11::11::11::11::5:

ar.constantine@yahoo.com

sin2x=2sinxcosx
03-05-2009, 14:53
با سلام
کی میگه که VB فقط (حالا هي شما بياين تو vb روي يه کنترل دابل کليک کنين و بنويسين اگه اين عمل انجام شد ، فلان کارو بکن . به نظر من با اين کارا وقتتونو تلف مي کنين و آخر سر هم يه جاي کارتون مي لنگه و وابسته مي مونين به يه چيزايي)

یا کی میگه (ولی به نظر من اصلا شروع کردن با یه زبان ویژوال خوب نیست)!!!!!!!!!!

هیچ میدونید چه تعداد ویروس با VB نوشته شده!:41:
هیچ میدونستید در حال حاضر 70 درصد برنامه های کاربردی تو بازار رو با VB می نویسن!!!!!:13:

میخواین چند تا سورس با VB بزارم کف کنین!!!!!!!:19:

لطفا از هر جایی حرف نزنین!!!

با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

قبول مي کنم 70 درصد برنامه هاي کاربردي با VB نوشته ميشن . من خودم تا حدودي vb کار کردم ولي بعد ولش کردم . حالا شما که تو vb استاد هستين قبول مي کنين که تو اون ميشه حتي بدون نوشتن بک کلمه کد يک برنامه ويراشگر متن نسبتا کامل نوشت ؟
vb براي برنامه هاي کاربردي خوبه . مثلا براي يه شرکت بياي يه برنامه بنويسي که حساب و کتاب شرکتشو اون جا جمع کنه . (زمان کمتري ميگيره . کاراييش هم زياد مهم نيست ) من به اين خاطر مي گم C ياد بگيرن که تو آينده به دردشون بخوره . اين ويروس ها رو تو NotePad هم ميشه نوشت . اگه بحث ويروس و خرابکاري باشه ، C يکي از قويترين زبان هاي اکسپلويت نويسي و پايه اي محکم براي هکه .

ar.constantine
03-05-2009, 15:48
قبول مي کنم 70 درصد برنامه هاي کاربردي با VB نوشته ميشن . من خودم تا حدودي vb کار کردم ولي بعد ولش کردم . حالا شما که تو vb استاد هستين قبول مي کنين که تو اون ميشه حتي بدون نوشتن بک کلمه کد يک برنامه ويراشگر متن نسبتا کامل نوشت ؟
vb براي برنامه هاي کاربردي خوبه . مثلا براي يه شرکت بياي يه برنامه بنويسي که حساب و کتاب شرکتشو اون جا جمع کنه . (زمان کمتري ميگيره . کاراييش هم زياد مهم نيست ) من به اين خاطر مي گم C ياد بگيرن که تو آينده به دردشون بخوره . اين ويروس ها رو تو NotePad هم ميشه نوشت . اگه بحث ويروس و خرابکاري باشه ، C يکي از قويترين زبان هاي اکسپلويت نويسي و پايه اي محکم براي هکه .

با سلام
مطمئنی که میشه با Notepad این همه کار کرد!
من نیمی از حرف های شما رو قبول دارم: این درسته که VB تشکیل شده از یک سری از کامپوننت ها و توابع API .
ببینید حرف من اینه که وقتی میگم VB رو به عنوان زبان پایه قبول دارم، یعنی این که یه مبتدی میتونه کلی برنامه مختلف بنویسه و تازه بفهمه که برنامه نویسی چی هست؟!
بعد بره سراغ خانواده زبان های برنامه نویسی C، حالا فهمیدین منظورم چیه؟!
!!!!!!!!!!!!!
با تشکر:11:
ar.constantine@yahoo.com

sin2x=2sinxcosx
03-05-2009, 17:24
نگفتم با NotePad ميشه همه کاراي VB رو انجام داد . گفتم با NotePad هم ميشه ويروس نوشت . ( اينو که قبول دارين واقعا ميشه نوشت ؟ )
من ميگم کلا چون سبک برنامه نويسي VB و C از زمين تا آسمون فرق داره و اگه کسي از VB به C بياد باز هم تا مدتي گيج مي مونه ( مثل خودم ) پس چه بهتر که از همون C شروع کنه .

ayshin
03-05-2009, 17:52
ببخشید شکر به میون بحثتون ولی مثل اینکه اینجا بحث سر اینه که کدوم زبان سرتره؟نه اینکه کدوم زبان واسه شروع بهتره.ظاهرن خود زننده ی تاپیک هم دچار سوء تفاهم شده.به نظر من بین اینکه کدوم زبان بهتره و کدوم زبان واسه شروع بهتره خیلی فرق داره.شما می خواین به یکی که میگه:(دقت کنین می گه تازه کار هستم)

من تازه کار هستم و به زودی می خواهم به یاد گرفتن برنامه نویسی بپردازم.
حالا از استادان گرامی خویش می خواهم که من رو در این امر مهم یاری و راهنمایی فرمایند.بگین بره باvb شروع کنه؟با یه سری کدهای آماده؟اون اگه این کدها رو آماده ببینه که نمی ره بفهمه که این کد چه ساختاری داره چون آماده هست.بهتر نیست واسه شروع یه برنامه ی غیر ویژوال باشه؟

ar.constantine
03-05-2009, 18:17
ببخشید شکر به میون بحثتون ولی مثل اینکه اینجا بحث سر اینه که کدوم زبان سرتره؟نه اینکه کدوم زبان واسه شروع بهتره.ظاهرن خود زننده ی تاپیک هم دچار سوء تفاهم شده.به نظر من بین اینکه کدوم زبان بهتره و کدوم زبان واسه شروع بهتره خیلی فرق داره.شما می خواین به یکی که میگه:(دقت کنین می گه تازه کار هستم)
بگین بره باvb شروع کنه؟با یه سری کدهای آماده؟اون اگه این کدها رو آماده ببینه که نمی ره بفهمه که این کد چه ساختاری داره چون آماده هست.بهتر نیست واسه شروع یه برنامه ی غیر ویژوال باشه؟

با سلام
ببین عزیز من اینجا یه تالار گفتگو و ممکن که بحث به هرجایی کشیده بشه!
در ضمن اگه از من می پرسی من زبان ماشین رو پیشنهاد میکنم.....
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

p d
03-05-2009, 19:04
بگین بره باvb شروع کنه؟با یه سری کدهای آماده؟اون اگه این کدها رو آماده ببینه که نمی ره بفهمه که این کد چه ساختاری داره چون آماده هست.بهتر نیست واسه شروع یه برنامه ی غیر ویژوال باشه؟

دوست عزيز اينجا بحث سر اينكه كدام زبان براي شروع خوبه نه كه........
جناب كنستانتين گفتن كه:: "من تازه كارم" پس ميخوان شروع كنن.
نگفتن كه "كدام زبان قوي تره".
براي قدرت كه َُasm و hex رو پيشنهاد ميكنم:31:

sin2x=2sinxcosx
03-05-2009, 19:33
با سلام
ببین عزیز من اینجا یه تالار گفتگو و ممکن که بحث به هرجایی کشیده بشه!
در ضمن اگه از من می پرسی من زبان ماشین رو پیشنهاد میکنم.....
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

نه دوست من . اميدوارم بحث به چنين جاهايي نکشه ... :13: شما ميگي ويژوال بهتره ، من هم ميگم بهتر نيست . بالاخره هر کسي نظر خودش برا خودش و ان شاء الله براي ديگران محترمه . چرا نارحت مي شين ؟

اگه از من می پرسی من زبان ماشین رو پیشنهاد میکنم.....

ar.constantine
04-05-2009, 09:18
نه دوست من . اميدوارم بحث به چنين جاهايي نکشه ... :13: شما ميگي ويژوال بهتره ، من هم ميگم بهتر نيست . بالاخره هر کسي نظر خودش برا خودش و ان شاء الله براي ديگران محترمه . چرا نارحت مي شين ؟

با سلام
ببین عزیز من موضوع ناراحتی نیست!
موضوع اینه که اقایی که گفتند موضوع تاپیک رو فراموش کردید، خودشون اصلا موضوع رو نخونده بودند!؟!؟
بهتره بحث رو ادامه بدیم!
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

ayshin
04-05-2009, 11:37
الان هر زبانی رو یاد بگیری درامد و کارایی داره(تو ایران)چون یه بحثی هست که تازه داغ شده.اگه دانشجو هستی بهتره با c++ شروع کنی چون به هر حال می خونی.اگه نه می خوای خودت پیشرفت کنی و برنامه نویسی انجام بدی ببین به چی علاقه داری.ظاهرن همچین هم تازه کار نیستی.و وقتتو واسه زبان های سطح پایین تلف نکن.و سعی کن از این شاخه به اون شاخه نپری اگه یه زبان رو در سطح عالی یاد گرفتی بعد برو دنبال یکی جدیدتر و همیشه به روز باش.هر زبانی رو دنبال می کنی کتابهای جدیدش رو بخون.محدود به یه کتاب نباش.اگه می تونی حتی کتابهای اصلی به زبان انگلیسی رو بخون.
+من همه ی پست ها رو از اول دنبال می کردم.چون دیدم داره بحث به این که کدوم زبان از اون یکی بهتره کشیده می شه اون پست رو دادم.سوء تفاهم نشه.
مهم اینه که خودت به چی علاقه داشته باشی.حالا هی همه بیان بگن فلان زبان رو یاد بگیر یا یاد نگیر.وقتی خودت علاقه داشته باشی می تونی حتی توی پاسکال که به نظرم خیلی مزخرفه پیشرفت کنی.
موفق باشین.

p d
04-05-2009, 13:35
بحث شد چهار صفحه ولي هنوز بي نتيجست:13:
توي فرومي به اين بزرگي كسي نيست كه به چندين زبان مسلط باشه و يه نظر اساسي بده؟؟؟

ar.constantine
04-05-2009, 14:02
با سلام
من اگه کتاب بخرم اصلا فارسی نمیگیرم، چون همش ترجمه است و کپی! اگه هم بخواهیم به روز باشیم باید پاشیم بریم اونور آب، نه ایران که همه ی فن آوری ها آخر از همه جا بهش می رسه!!!!!!!
پس بهتر در همین محدوده ی خودمون فکر کنیم!!!!
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com

sadravip
04-05-2009, 20:29
یادگیری زبان برنامه نویسی مهم است اما نه به اندازه برنامه نویس شدن ...
شما قبل از این که همه فکر و ذهن خود را به زبان برنامه نویسی معطوف کنید باید به فکر آن باشید که برنامه سازی یا به عبارتی برنامه نویس شدن را مد نظر داشته باشید

اما در مورد زبان برنامه نویسی :
بستگی به کاری است که شما می خواهید انجام دهید

مثلا برای نوشتن سیستم عامل یا برنامه های در حد کار با سخت افزار های کامپیوتر بهترین انتخاب C بود
برای کار با میکروکنتلرها بهترین گزینه ++C است و
برای برنامه های تحت ویندوز VB یا #C (اسان / سخت) بهترین گزینه است
اما به یاد داشته باشید که با همه زبان های نامبرده نیز میتوان کارهای مشخص شده را انجام داد

در زبان های جدید و پیشرفته استفاده از کتابخانه مطرح است

بطور مثال کتابخانه NET. یک کتابخانه عالی است همانطور که می دانید این کتابخانه ساخت Microsoft است اما جالب است بدانید که اگر شما به جای یک برنامه نویس حرفه ای باشد تر جیح میدهید که این کتابخانه قدرتمند را در Linux ( نه Windows) استفاده کنید این نکته بسیار جالب است .

نکته دیگر اینکه هرکس برنامه نویسی را شروع کند و پروژه کاری دردسترس داشته باشد یا علاقه شدید داشته باشد ممکن است چندین زبان برنامه نویسی را یادبگیرد.

و نکته دیگر با یادگیری یک زبان برنامه نویسی ، یادگیری دیگر زبان ها آسان است

با آرزوی موفقیت شما در این عرصه
اگر سوالی دیگر باشد و اینجانب قادر به پاسخگویی باشم در خدمتیم

dsa dsa
04-05-2009, 22:13
برو بشین پیش مامان سبزی پاک کن به جای برنامه نویسی ....
پرل هم برای شروع بسیار خوبه.....

ayshin
04-05-2009, 22:38
خیلی جالبه پستهای constantine قبل از pd هست ولی بعدا که میام می بینم مالpd قبل تره.چه جوریاس؟

sin2x=2sinxcosx
04-05-2009, 22:45
یادگیری زبان برنامه نویسی مهم است اما نه به اندازه برنامه نویس شدن ...
شما قبل از این که همه فکر و ذهن خود را به زبان برنامه نویسی معطوف کنید باید به فکر آن باشید که برنامه سازی یا به عبارتی برنامه نویس شدن را مد نظر داشته باشید

اما در مورد زبان برنامه نویسی :
بستگی به کاری است که شما می خواهید انجام دهید

مثلا برای نوشتن سیستم عامل یا برنامه های در حد کار با سخت افزار های کامپیوتر بهترین انتخاب c بود
برای کار با میکروکنتلرها بهترین گزینه ++c است و
برای برنامه های تحت ویندوز vb یا #c (اسان / سخت) بهترین گزینه است
اما به یاد داشته باشید که با همه زبان های نامبرده نیز میتوان کارهای مشخص شده را انجام داد

در زبان های جدید و پیشرفته استفاده از کتابخانه مطرح است

بطور مثال کتابخانه net. یک کتابخانه عالی است همانطور که می دانید این کتابخانه ساخت microsoft است اما جالب است بدانید که اگر شما به جای یک برنامه نویس حرفه ای باشد تر جیح میدهید که این کتابخانه قدرتمند را در linux ( نه windows) استفاده کنید این نکته بسیار جالب است .

نکته دیگر اینکه هرکس برنامه نویسی را شروع کند و پروژه کاری دردسترس داشته باشد یا علاقه شدید داشته باشد ممکن است چندین زبان برنامه نویسی را یادبگیرد.

و نکته دیگر با یادگیری یک زبان برنامه نویسی ، یادگیری دیگر زبان ها آسان است

با آرزوی موفقیت شما در این عرصه
اگر سوالی دیگر باشد و اینجانب قادر به پاسخگویی باشم در خدمتیم

فکر کنم با خود خود c نميشه يه سيستم عامل کامل نوشت . بايد کمي هم به اسمبلي رو بندازيم . ضمنا براي ميکروکنترلرها فکر کنم c بهتر باشه نه ++c .
ولي اي کاش آدم بدون استفاده از کتابخانه غير از کتابخانه استاندارد برنامه مي نوشت . با اينکه ميگن تا جايي که ممکنه از منابع آماده موجود استفاده کنين ... :41:

فاطـمه
05-05-2009, 09:17
به نظر من کسایی که برنامه نویسی رو با محیط ویژوال شروع می کنن از نظر الگوریتم نویسی مشکل دارند
البته این نظر شخصی منه

sadravip
05-05-2009, 11:02
فکر کنم با خود خود c نميشه يه سيستم عامل کامل نوشت . بايد کمي هم به اسمبلي رو بندازيم . ضمنا براي ميکروکنترلرها فکر کنم c بهتر باشه نه ++c .
ولي اي کاش آدم بدون استفاده از کتابخانه غير از کتابخانه استاندارد برنامه مي نوشت . با اينکه ميگن تا جايي که ممکنه از منابع آماده موجود استفاده کنين ... :41:

درست ميگين با خود c تنها سيستم عامل نمي نويسن .... حتما که اسمبلي نياز است
اما در مورد کا با ميکرو ....
آيا شما خودت ميکرو کار هستيد ؟ اگر هستيد مشتاق تبادل اطلاعاتم ....
اما براي کار با ميکرو من شخصا ++C رو ترجيح ميدهم چون با برنامه نويسي شي گرا احتمال خطا در برنامه کمتر است و کمتر کسي را ديدم که ميکرو را C کند . (من نديدم شايد باشند ... :31:)

ولي در مورد کتابخانه اصلا با شما موافق نيستم ... مگر انسان مجبور است راهي که ديگران رفته و به نتيجه رسيده اند را دوباره طي کند از وقتي کتابخانه NET. و ساير کتابخانه ها عرضه شده اند بسيار برنامه نويسي آسان تر و قدرتمند تر شده چون برنامه نويس وقت خود را صرف امور کوچک نمي کند .... تا آنجا که مي شود راه طي شده ديگران را نرويم بهتر است

p d
05-05-2009, 11:19
خیلی جالبه پستهای constantine قبل از pd هست ولی بعدا که میام می بینم مالpd قبل تره.چه جوریاس؟

عجب!!:31::18::31:
دوست من من در حالت ازمايشي هستم . پست هاي من اول بررسي ميشن بعد نمايش.
اين بررسي ها باعث تاخير ميشن. مثلا اگر اول من پست بدم بعد شما اول پست شما مياد بعد پست من . ولي جاي پست من قبل پست شما قرار ميگيره.
حل شد؟؟

roya_borhany
05-05-2009, 14:21
به نظر من برای شروع ابتدایی برنامه نویسی به دنبال زبان خاصی نباشید. اگر الگوریتم برنامه ها دستتون بیاد کار کردن با هر زبانی براتون راحته به خصوص زبان های سطح بالا مثل c,c++,pascal ,...

sin2x=2sinxcosx
05-05-2009, 14:29
ولي در مورد کتابخانه اصلا با شما موافق نيستم ... مگر انسان مجبور است راهي که ديگران رفته و به نتيجه رسيده اند را دوباره طي کند از وقتي کتابخانه NET. و ساير کتابخانه ها عرضه شده اند بسيار برنامه نويسي آسان تر و قدرتمند تر شده چون برنامه نويس وقت خود را صرف امور کوچک نمي کند .... تا آنجا که مي شود راه طي شده ديگران را نرويم بهتر است

بله کاملا قبوله . ولي اين نظر شخصي منه که استفاده از کتابخانه هاي اماده کلا اصول برنامه نويسي رو زير سوال مي بره . انگار داري با Word کار مي کني . برام جالبه که بدونم اين iostream اون تو چيکار مي کنه که يه چيزي رو چاپ مي کنه .
ولي ديتل هم تو يه جايي ميگه سعي نکنين کلاسهاي موجود در کتابخانه ها رو بهينه سازي کنين . چون در اکثر موارد نمي توانيد . :20: تا حد ممکن از منابع موجود استفاده کنين ....
اين هم يه نوع نظره .

refresh918
05-05-2009, 16:41
سلام دوباره . همونطور که گفتم qbasic برای شروع عالیه چون خیلی سادس... ولی از منم میشنوی همونطوری که دوستان گفتن از c++استفاده کن چون همه دستورات c رو داره و خیلی هم ساده تره یعنی گیج نمیشی اول کاری...

البته این نظر من بود...

sin2x=2sinxcosx
05-05-2009, 20:29
بابا حالا چرا اين قدر متعصب هستين . حالا يا ويژوال بهتره يا غير ويژوال . اين حرف ها ديگه چه معني داره . هر کي اومد نظر خودشو داد . حالا هر کي مي خواد برنامه نويسي شروع کنه ، اينارو مي خونه و خودش تصميم ميگيره . حالا هي من بيام بگم نه بايد همه غيرويژوال کار کنن که نميشه . بحث ديگه تموم شده ...

dsa dsa
05-05-2009, 21:42
به نام اون كه دوستش دارم و به نام حق !!
سلام.
اول بايد كه مي خواهيم چيكار كنيم برنامه نويسي تحت ويندوز و لينوكس بنويسيم ؟ بانك هاي اطلاعاتي بنويسم؟ malware طراحي كنيم يا به كار با سخت افزار و سطح پايين علاقه داريم ! PHP هم بهترين براي وب است و PERL براي Exploiting و... خوب است....

p d
06-05-2009, 08:01
منم با نظر شما موافقم.
در پست اولم اين مساله كه "هدف چيه" (پول.هك.كرك.ارتباط با سخت افزار و...) رو قيد كردم.
ولي دوستان علاقه ي ويژه اي به c و خاندانش دارن.

dsa dsa
06-05-2009, 10:18
زبان هاي مشتق شده از C كلا براي فرد مبتدي مي تونه در اوايل سخت باشه هر چند كه بازم قابل يادگيري است ولي اگر كسي Visual Basic را كامل ياد بگيره ديگه ياد گرفتن C براش بسيار راحتره چونه با بسياري از concept هاي برنامه نويسي آشنا شده است.

sin2x=2sinxcosx
06-05-2009, 15:22
++C که از خود C راحت تره !!

ayshin
06-05-2009, 16:54
بهتره این رو هم در نظر بگیرین که شما سوالتون رو در انجمن c پرسیدین پس طبیعی هست که اکثر بچه ها c رو پیشنهاد کنن.

MicrosoftH
12-05-2009, 14:38
به من میگی با زبان VB چون یادگرفتنش راحته و مفهموم برنامه نویسی رو ود میتونی درک کنی به همین خاطر با این شروع کن ولی بعدا به زبان های خانواده C بخصوص #C و ++C مهاجرت کن موفق باشی.

Jomoong
15-05-2009, 07:09
ما که ترم اول پاسکال خوندیم پیچیدگی هاش از c++ خیلی کمتر بود
الان یه چیزی که با c++ میخوای بنویسی صد تا ارور میده

ar.constantine
03-06-2009, 17:18
بهتره این رو هم در نظر بگیرین که شما سوالتون رو در انجمن c پرسیدین پس طبیعی هست که اکثر بچه ها c رو پیشنهاد کنن.

سلام
خوب شد این سوال رو تو انجمن سبزی پاک کنی نپرسیدم وگرنه همه میگفتن برای شروع با سبزی آش شروع کن!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عــــلی
10-06-2009, 13:45
ما که ترم اول پاسکال خوندیم پیچیدگی هاش از c++ خیلی کمتر بود
الان یه چیزی که با c++ میخوای بنویسی صد تا ارور میده

سلام.
شما دیگه جایی این حرفو نزن مسخرت میکنن.:27:.پاسکال کجا و سی پلاس پلاس کجا........هه....