ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما در مورد Sony Vio FW170D و HP Pavilion DV5 1235 ؟

!Bikhaneman!
01-05-2009, 16:56
سلام

به نظر شما از بین دو لپ تاپی که گفتم کدومشون بهتره ؟

هم تو بازی کم نیاره هم کیفیت قطعات بالایی داشته باشه و هم در روز بشه از بالای 10 ساعت کار کشیدو.

Mahbod91
02-05-2009, 12:44
راستش من انقدر در مورد سری FW تحقیق کردم ، چشمام از حدقه زد بیرون!

مشکلات یه مقدار خفنی داره

کیفیت رنگی که روش خورده خیلی پایینه ، احتمالش هست جایی که مچهات روش قرار میگیره رنگش خراب شه
بدجور خط و خوش میوفته
صدای کلیک تاچ پدش به شدت بلنده!
فیلمهای زیر کیفیت DVD مثلا DivX توش نگاه کنی عذابه بخاطر رزولوشن بالای صفحه
آداپتورش خیلی ستگین و بزرگه!

من که منصرف شدم!

meghdaad
03-05-2009, 11:07
رزولیشن های مختلفی ازش وجود داره و قدرت تبلیقات مارکهای دل و HP در ایران خیلی قوی تره به همین دلیل مارک سونی خراب میکنند اگه همون طور که به مشکلات سونی ریز شدی به روی دل و Hp هم زوم میکردی چیزای بیشتر ی پیدا میکردی.

meghdaad
03-05-2009, 11:19
کیفیت رنگی که روش خورده خیلی پایینه ، احتمالش هست جایی که مچهات روش قرار میگیره رنگش خراب شه
بدجور خط و خوش میوفته

اینم یادم رفت بگم مدلهای چینی این ایرادها رو دارند.
اگه سونی خواستین بگیرین چینی نگیرین اون مدل هایی که چین میزنه آمریکا نمیزنه و برعکس.

!Bikhaneman!
03-05-2009, 22:06
اینم یادم رفت بگم مدلهای چینی این ایرادها رو دارند.
اگه سونی خواستین بگیرین چینی نگیرین اون مدل هایی که چین میزنه آمریکا نمیزنه و برعکس.

مقداد جان اینطوریا هم نیست چون لپ تاپی که من دارم ساخت چین و برای بازار کانادا و آمریکاست روزی 12 ساعت روشنه آخ نگفته !

meghdaad
08-05-2009, 13:35
مقداد جان اینطوریا هم نیست چون لپ تاپی که من دارم ساخت چین و برای بازار کانادا و آمریکاست روزی 12 ساعت روشنه آخ نگفته !
توضیحاتت کاملا درسته من اون جواب برای حرفهای :

بدجور خط و خوش میوفته

نوشتم، این لپتاپ های چینی تحت لیسانس سونی ساخته میشه و نباید ایراد سخت افزاری داشته باشند، و اگر ایرادی هم داشته (البته در باره رنگ تا حالا نشنیدم ولی اگه با یه لپتاپ 3 سال زیاد کار کنی کلا رنگش عوض میشه، هر مارکی هم باشه.) باشه مثل اون چیزایی که mahbod برای مدل های چینه، مثلا 2 لپ تاپ x مدل که همه مشخصاتشون یکیه ممکنه یکی کیبردش بی صدا باشه و یکی موقه کلیک کردن صدا بده. یا یکی صدای فن بیشتری داشته باشه، البته اون قدر نیست که تابلو باشه و ازیت کنه.(باید دو تا لپتاپ کتار هم باشن تا فرق متوجه بشیم) ولی تو مدلهای ژاپنی و آمریکایی به دلیل دقیق بودن تست این احتمال وجود نداره.

mh.attari
09-05-2009, 23:12
سلام دوستان نازنینم
سونی اگر امریکا یا ژاپن بود بهترینه در غیر این صورت hp که در تمامی شرایط بهترینه