ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل تو باز كردن درايوها

ama-amir
01-05-2009, 14:56
سلام
دوستان من چند روز پيش بعد از 3 روز كامپيوتر رو روشن كردم ديدم كه هر درايوي رو كه باز ميكنم
اروره زير رو ميده:
f:\
access is danied.
فكر كردم مشكل از ويندوزه!
ويندوزو فرمت كردم و روش يكي ديگه ريختم
حالا وقتي رو درايوي كه فرمت كردم ميرم باز ميكنه!
ولي رو بقيه درايوها همين ارورو ميده!
ميشه يه كمكي چيزي بكنيد تا بتونم حلش كنم؟
(البته فكر كنم يه ويروسي رو آنتي ويروسم پاك كرده و اينجوري شده!)
ممنون:40::40::40:

asextor1
01-05-2009, 15:44
با استفاده از این فایلی که قرار میدم میتونید درایو هاتون رو به راحتی باز کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به مشکلی برخوردید به تاپیک زیر مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ShahrokH_rt
01-05-2009, 15:55
سلام
وقتی هاردو تازه می گیری و پارتیشن بندی می کنی به جز درایو ویندوز برای بقیه این پیغامو میده
اما در مورد شما به احتمال 90% سیستمت ویروسیه اگه نیازی به اطلاعات هاردت نداری همه درایوارو فرمت کن
البته میتونی اول اطلاعاتت رو رایت کنی و یا هارد به هارد . در این صورت بعد از برگردوندن اطلاعات قبل از اینکه درایوی رو باز کنی ویروسیابی کن(آنتی ویروسو تو درایو ویندوز نصب کن)
موفق باشی

ama-amir
01-05-2009, 16:05
اين فايلي كه ضميمه كرديد چيكار ميكنه؟
چجوري بايد باهاش كار كنم؟

ama-amir
01-05-2009, 16:09
سلام
وقتی هاردو تازه می گیری و پارتیشن بندی می کنی به جز درایو ویندوز برای بقیه این پیغامو میده
اما در مورد شما به احتمال 90% سیستمت ویروسیه اگه نیازی به اطلاعات هاردت نداری همه درایوارو فرمت کن
البته میتونی اول اطلاعاتت رو رایت کنی و یا هارد به هارد . در این صورت بعد از برگردوندن اطلاعات قبل از اینکه درایوی رو باز کنی ویروسیابی کن(آنتی ویروسو تو درایو ویندوز نصب کن)
موفق باشی

والله من همه ي درايوارو بجز اين يكي كه ميخوام درستش كنم فرمت كردم!
همشون رديفن الا اين يكي!!
اينم نميخوام فرمت كنم چون وقت بك آپ و ... رو ندارم
اگه ميشه كمكي چيزي بكنيد:دي

mahdi7610
01-05-2009, 19:01
سلام

ممکنه مالکیت اون درایوها تغییر کرده باشه .

اگه فایل سیستم درایوهاتون ntfs هست روش زیر را امتحان کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

ama-amir
01-05-2009, 22:00
اون روشي كه asextor1 عزيز پيشنهاد كردن جواب داد و درايوم درست شد!
ولي ميخواستم بدونم كه اين فايل ضميمش چي بوده؟
اصلا قضيه چيه؟
ممنون

asextor1
02-05-2009, 09:12
اصلا قضيه چيه؟
ممنون

سیستم شما به نوعی ویروس دچار شده بود که این ویروس برای اینکه خودش رو همیشه سر پا نگه داره توی هر درایو 2 تا فایل میسازه . یه فایل با پسوند EXE و یه فایل به اسم Autorun.inf . زمانی که شما میخوای درایوت رو باز کنی بر اساس دستوراتی که توی فایل Autorun نوشته شده فایل EXE اجرا میشه و بعد درایو باز میشه . به همین خاطر هر وقت که ویندوز عوض کنید باز هم این ویروس هست . توی سیستم شما چون فایل EXE پاک شده زمان باز کردن درایو ارور میده که فایل مورد نظر موجود نیست . اون فایل ضمیمه کارش پاک کردن فایل Autorun هست .
توصیه میکنم از این به بعد حواستون رو هنگام کار با کامپیوتر خیلی جمع کنید مخصوصا زمانی که حافظه های جانبی رو وصل میکنید حواستون باشه که سیستم ویروسی نشه . من شخصا برای اینکه سیستمم ویروسی نشه از یه راه خاصی استفاده میکنم . اگه خواستید بگید تا توضیح بدم

asextor1
02-05-2009, 09:18
اصلا قضيه چيه؟
ممنون

سیستم شما به نوعی ویروس دچار شده بود که این ویروس برای اینکه خودش رو همیشه سر پا نگه داره توی هر درایو 2 تا فایل میسازه . یه فایل با پسوند EXE و یه فایل به اسم Autorun.inf . زمانی که شما میخوای درایوت رو باز کنی بر اساس دستوراتی که توی فایل Autorun نوشته شده فایل EXE اجرا میشه و بعد درایو باز میشه . به همین خاطر هر وقت که ویندوز عوض کنید باز هم این ویروس هست . توی سیستم شما چون فایل EXE پاک شده زمان باز کردن درایو ارور میده که فایل مورد نظر موجود نیست . اون فایل ضمیمه کارش پاک کردن فایل Autorun هست .
توصیه میکنم از این به بعد حواستون رو هنگام کار با کامپیوتر خیلی جمع کنید مخصوصا زمانی که حافظه های جانبی رو وصل میکنید حواستون باشه که سیستم ویروسی نشه . من شخصا برای اینکه سیستمم ویروسی نشه از یه راه خاصی استفاده میکنم . اگه خواستید بگید تا توضیح بدم

ama-amir
02-05-2009, 14:49
اگه ميشه لطفا توضيح بديد!!!
ممنون

asextor1
02-05-2009, 17:03
ابتدا باید یکسری تنظیمات رو اعمال کنی تا بتونی فایل های ویروس رو که به صورت سیستمی مخفی هستند ببینی .
اول توی My Computer به این مسیر برو Tools\Folder Options \View
اول گزینه Show hidden files and folders رو بزن
بعد تیک Hide extensions for known file types و Hide protected operating system files رو بردار
البته وقتی تیک دومی رو برداری یه سوال میپرسه که باید Yes رو بزنی
حالا همه چیز آمادست
از این به بعد اگه چیزی (مثلا فلش) رو به کامپیوتر وصل کردی My Computer رو باز کن و روی Folders در نوار ابزار کلیک کن تا پارتیشن ها به صورت درختی باز بشن . از این قسمت هر درایوی رو که باز کنی ویروس اگه وجود داشته باشه اجرا نمیشه . البته طبق گفته بعضی دوستان ویروس ها هر روز مخرب تر میشن و شاید این روش یه روزی جواب نده . ولی تا الان که من استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم .
در مورد ویروس های اینترنتی هم بهتره یه فایروال قوی مثل Zone Alarm که آپدیت شده باشه نصب کنی
باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم
موفق باشید