ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود كتاب ttl ، مشخصات آي سي ها

payam
30-04-2009, 23:26
سلام .اين فايل رو حتما بگيريد خيلي چيز خوبيه . با لينك مستقيم آپ كردم:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Download

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

payam
22-01-2010, 15:11
لينك دانلود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لينك دانلود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسورد فايل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

New Ray
23-01-2010, 17:00
اين كتاب هم نسخه انگليسي (قديمي) و هم به فارسي ترجمه شده در دو جلد در بازار موجوده ، ضمنا CMOS هم همينطور . :27:
البته من كتابهاشو دارم ولي لينكها باز نميشن ( الان سرعت هم خوابيده بخاطر ثبت نام سهام عدالت :21: )
يه چيز خصوصي : مطلبي در مورد كار با حافظه هاي mmc و micro SD و T-Flash و ... نيست نه ؟ AVR رو ميگم ... ؟

payam
23-01-2010, 23:11
اين كتاب هم نسخه انگليسي (قديمي) و هم به فارسي ترجمه شده در دو جلد در بازار موجوده ، ضمنا CMOS هم همينطور . :27:
البته من كتابهاشو دارم ولي لينكها باز نميشن ( الان سرعت هم خوابيده بخاطر ثبت نام سهام عدالت :21: )
يه چيز خصوصي : مطلبي در مورد كار با حافظه هاي mmc و micro SD و T-Flash و ... نيست نه ؟ AVR رو ميگم ... ؟

مطلب كه هست ، واسه ي خوندن و نوشتن روي حافظه هاي MMC . لازم داري ؟ :20:

New Ray
24-01-2010, 22:59
يكم مطلب دارم ، و توي پروتئوس هم برنامه جواب ميده ، اما در عمل نوع مموري و ظرفيتش ( 1GB ) فرق داره. و نميدونم بخاطر چيه ...

مموري من (T-Flash(MicroSD با تبديلش هست و ظرفيت 1GB . معمولا مطالب در اين مورد با ظرفيت مموري كمتر از 32MB پيدا ميشن ! اگه پيدا كنيد خيلي ممنون ميشم :11: