مشاهده نسخه کامل
: بی نهایت موضوع حیاتی
ELHAM3000
28-04-2009, 22:02
سلام دوستان عزیز شدیدا به کمکتان نیاز دارم و مطمئنم که مثل همیشه منو یاری می کنید .
من باید این پروژه خیلی زود به استاد تحویل بدم و بیشترین نمره میان ترمم هم به این اختصاص داره در نتیجه خیلی حیاتیه . موضوع پروژه ها 3 تاست اما 2 تای دیگه رو بعدا می ذارم باید یکی را تحویل بدم .
1- برنامه ای بنویسید که عبارت in fix را به pre fix تبدیل کنه این پروژه در مبحث مربوط به لیست پیوندی و صف و پشته قرار دارد . بی نهایت از لطفتون سپاسگذارم .
roya_borhany
29-04-2009, 08:47
سلام دوستان عزیز شدیدا به کمکتان نیاز دارم و مطمئنم که مثل همیشه منو یاری می کنید .
من باید این پروژه خیلی زود به استاد تحویل بدم و بیشترین نمره میان ترمم هم به این اختصاص داره در نتیجه خیلی حیاتیه . موضوع پروژه ها 3 تاست اما 2 تای دیگه رو بعدا می ذارم باید یکی را تحویل بدم .
1- برنامه ای بنویسید که عبارت in fix را به pre fix تبدیل کنه این پروژه در مبحث مربوط به لیست پیوندی و صف و پشته قرار دارد . بی نهایت از لطفتون سپاسگذارم .
من به زبان c++ دارم اگه خواستی بگو بذارم
خب اینجا انجمن c هست ، مسلما منظورشون همین بوده دیگه
Infix To Prefix Conversion
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمونش تو اینترنت زیاده
Infix to prefix
Infix to Prefix Conversion
ar.constantine
29-04-2009, 17:33
با سلام
مثل اینکه دست به کپی بعضی ها خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای کاش من هم به همین راحتی Copy و Paste میکردم......
:41:
ar.constantine@yahoo.com
ELHAM3000
29-04-2009, 18:47
سلام دوستان ممنون بخاطر این همه لطفتان .:11::40::40::40:
با عرض پوزش اگر برای کسی ابهام هست منظورم ++c هست . 3 تا برنامه گذاشتید کدام بهتر و جامع تر است برای ارائه دادن ؟
با سلام
مثل اینکه دست به کپی بعضی ها خیلی خوبه
نمونش تو اینترنت زیاده
فک کنم خودم گفتم که از اینترنت برداشتم
ar.constantine
30-04-2009, 15:53
با سلام
منظورم شما نبودید!
منظورم بعضی ها بود!!!!!!
:13:
:11:
ar.constantine@yahoo.com
ELHAM3000
30-04-2009, 20:37
سلا ممنون میشم برام بذاری :11:
roya_borhany
30-04-2009, 21:08
roya_borhany
30-04-2009, 21:10
من این برنامه رو خودم نوشتم به نظرم طرحش ساده تره. استادمونم قبول کرد.
موفق باشی
ELHAM3000
01-05-2009, 11:43
سلام دوست عزیز این تبدیل infix به post fix من pre fix می خواهم
سلام دوست عزیز تمام برنامه هایی که من گذاشتم اینجا c++ هستن!
با سلام .
مي خواستم بدونم شما اين كدها رو امتحان هم كرديد؟
من كه نتونستم اجراش كنم . يعني مشكل داشتن!!!
ar.constantine
02-05-2009, 22:10
با سلام
من قبول دارم شما گفتید از اینترنت گرفتم ولی خواهشن یه تست بکنین!
بعد بیاین سورس رو بزارین......
اه!!!!!!!!!!!!!!!
آخه چقدر آدم .......
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com
با سلام
من قبول دارم شما گفتید از اینترنت گرفتم ولی خواهشن یه تست بکنین!
بعد بیاین سورس رو بزارین......
اه!!!!!!!!!!!!!!!
آخه چقدر آدم .......
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com
مرسی از اینکه انقدر محترمانه صحبت می کنید
من این کدها رو از سایتهای معتبری دانلود کردم ، و با توجه به نظرات سایرین به این نتیجه رسیدم که درست هستن
به هر حال الان دوباره چکشون می کنم:13:
ELHAM3000
03-05-2009, 11:37
سلام دوست عزیز من اینو دیروز چک کردم و اشکالش را بر طرف کردم امید وارم که دیگه مشکلی نداشته باشه البته با اجازه اساتید فقط یه مشکل کوچیک داشت
با تشكر از اساتيد.:11:
ولي مشكل من حل نشد.
دو خطا. در مورد clrscr int.
ar.constantine
03-05-2009, 13:57
با سلام
ببخشید اگه تند رفتم!
به ادامه بحث بپردازید!!!!!!
با تشکر
ar.constantine@yahoo.com
ولي مشكل من حل نشد.
سلام شما تو کدوم برنامه مشکل دارین
و دقیقا چه خطایی می گیره؟!
با سلام و تشكر از پي گيري شما دوست عزيز.
تاپيك 18.
ELHAM3000
04-05-2009, 20:45
ولي مشكل من حل نشد.
سلام اگه شما هم باید تبدیل INFIX به pre fix را می خواهید از پست 11 استفاده نکن چون برنامه ارزیابی . من امروز برای پروژه ام تحویل دادم و کلی ضایع شدم :41::41:برنامه تبدیل فرق می کنه (البته به کسی بی احترامی نشه اگه به عنوان برنامه ارزیابی بخواهید استادم گفت درسته اما تبدیل نیست )
ELHAM3000
04-05-2009, 20:50
اگر کسی می تونه همین برنامه را ساده برایم بنویسه البته به زبان c++ ممنون میشم ( خودتان بنویسید چون استاد تاکید کرد که سرچ نکنید (چون برنامه های سرچی طولانی و از توابع پیچیده استفاده کرده ) لطفا با خروجی اش بنویسید . ممنون میشم
ELHAM3000
04-05-2009, 21:12
infix to prefix conversion
سلام دوست عزیز وقتی من این برنامه را ارا می کنم 8 تا خطا داره وقتی اشکال گیری می کنم دوباره به یه مشکل دیگه بر می خورم لطفا اشکال گیری کنید
ELHAM3000
04-05-2009, 21:16
نمونش تو اینترنت زیاده
Infix to prefix
سلام دوست عزیز این برنامه 7error(s), 1 warning لطفا در اصلاح کردنش کمکم کنید :11:خطا هایی که می گذاشتم را گذاشتم
Compiling...
h.cpp
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(26) : error C2065: 'printf' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(37) : error C2065: 'strcpy' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(112) : error C2065: 'strcmp' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(120) : error C2065: 'strcat' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(128) : warning C4172: returning address of local variable or temporary
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(134) : error C2065: 'clrscr' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(136) : error C2065: 'gets' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(139) : error C2065: 'getch' : undeclared identifier
Error executing cl.exe.
h.exe - 7 error(s), 1 warning(s)
ELHAM3000
04-05-2009, 21:22
Infix To Prefix Conversion
سلام دوست عزیز این برنامه در این قسمتها که گذاشتم ERROR میده
h.cpp
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(26) : error C2065: 'printf' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(37) : error C2065: 'strcpy' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(112) : error C2065: 'strcmp' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(120) : error C2065: 'strcat' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(128) : warning C4172: returning address of local variable or temporary
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(134) : error C2065: 'clrscr' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(136) : error C2065: 'gets' : undeclared identifier
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\h\h.cpp(139) : error C2065: 'getch' : undeclared identifier
Error executing cl.exe.
h.exe - 7 error(s), 1 warning(s)
ممنون میشم که راهنمایی ام کنید با تشکر از لطفتون :11::11:
تمام خطاهای شما حرفشون اینه که شما توابع کتابخونه ای رو به برنامه معرفی نکردین
و این به هیچ وجه اشکال برنامه محسوب نمیشه
شما توی محیط c از منوی option گزینه dieroctories رو انتخاب کنید
و آدرس برنامه c رو اونجا وارد کنید
اگر آدرس رو درست وارد کنید همه خطاهای همه برنامه هاتون رفع میشه
با سلام و تشكر از پي گيري شما دوست عزيز.
تاپيك 18.
برنامه چه خطایی می گیره؟!
سلام..
Elham3000 اگه مي ري دانشگاه ياد بگيري بايد خودت بنويسي اين يعني چيه كه پايان ترم همه ميان اينجا ميگن فلان برنامه رو مي خواهيم حالا شما فوق كامپيوتر رو هم بگيري مي بيني كه اخ اخ اخ كاش درس مي خوندم يه چيزي بلد بودم الان مدرك دارم ولي سواد ندارم ..................
ELHAM3000
06-05-2009, 21:53
سلام..
Elham3000 اگه مي ري دانشگاه ياد بگيري بايد خودت بنويسي اين يعني چيه كه پايان ترم همه ميان اينجا ميگن فلان برنامه رو مي خواهيم حالا شما فوق كامپيوتر رو هم بگيري مي بيني كه اخ اخ اخ كاش درس مي خوندم يه چيزي بلد بودم الان مدرك دارم ولي سواد ندارم ..................
سلام بله می رم دانشگاه که یاد بگیرم اما الان اون قدر سرم شلوغه ........... و وقتی که این برنامه ها را هم در یافت می کنم می خونم پس یاد می گیرم و لیسانس که بگیرم بی سواد نیستم شما نگران نباش همیشه میگن اگه چیزی رو بلد نیستی بپرس تا یاد بگیری تمام برنامه نویس های حرفه ای هم حرفه ای به دنیا نیومدن بلکه به مرور زمان یاد گرفتن که چه طور بنویسند ایا شما ناگهانی همه چیز رو یاد گرفتی ؟ اگه بله که معجزه خلقتی !!!!!!!!!!!
اونايي كه به يه جايي تويه برنامه نويسي رسيدن هيچ كدوم نيومدن تويه pcworld تا برنامه هاشون رو ديگران بنويسنن!
موفق باشيد.
دخترم شما بايد در هر صورت خودت بنويسي اگه سر شما شلوغه من تهم شلوغه ولي بازم خودم مي نويسم pd راست مي گي اگر مي خواي به جايي تو Programming برسي برو كتاب ها و فروم هاي آلماني/روسي/انگليسي !!
ELHAM3000
07-05-2009, 15:47
ممنون از پند و اندرزهایتان من خودم هم دارم تلاش می کنم روی برنامه هایی که فرستادن دارم کار می کنم اما نمی تونم خیلی زمان بذارم تا نتیجه مطلوب را بگیرم پس لطفا این دفعه را بیشتر درکم کنید چون کارهایم خیلی با هم تداخل پیدا کرده امتحان و........................... می دونم که دارید به صلاح خودم می گید اما الان کارم حیاتیه و عجله دارم لطفا کمکم کنید
ELHAM3000
08-05-2009, 13:29
1-من می خواهم یه پشته خالی ایجاد کنم لطفا بگویید هز چه کدی استفاده کنم ؟
2-و اگر بخواهم بگوییم از چپ به راست بخوان و تا زمانی که به انتهای عبارت نرسیدی (............. ) این اعمال را انجام بده اعمال را ننوشتم .
لطفا هر کدام را به طور جداگانه با ذاکر سوالش جواب بدید ممنون میشم زود جواب بدید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.