ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه کد ساده از لیست پیوندی رو میخواستم

robert
28-04-2009, 17:31
سلام به همگی
بنده این ترم تازه ساختمان داده برداشتم و چیز زیادی از این درس نمیدونم
میخواستم اگه زحمتی نباشه یه کد از لیست پیوندی برای بنده بذارید که فقط با ponter یا همون نماد های <- نوشته شده باشه و در آن از کلاس استفاده نشده باشه

زیاد هم طولانی نباشه !!:31:

ممنونم:11:

roya_borhany
28-04-2009, 18:59
برنامه ای که میخوای به زبان c++ در همه ی کتابهای مرجع ساختمان داده هست. یهسرچی هم در اینترنت بکن. من برنامشو دارم منتها به زبان پاسکاله اگه میتونی تبدیلش کنی به c برات بذارم

robert
28-04-2009, 19:57
برنامه ای که میخوای به زبان c++ در همه ی کتابهای مرجع ساختمان داده هست. یهسرچی هم در اینترنت بکن. من برنامشو دارم منتها به زبان پاسکاله اگه میتونی تبدیلش کنی به c برات بذارم

بنده جفت کتابهای نژاد قمی رو قلزم رو دارم :31:

فقط میخوام بدونم که اصلا سوالات پایان ترم مربوط به لیست پیوندی رو با class حل میکنن (( مثل خود کتابها )) یا با pointer یا همون نماد های <-- p که به next و data اشاره میکنه ؟؟

ممنونم:11::11:

roya_borhany
29-04-2009, 08:56
بنده جفت کتابهای نژاد قمی رو قلزم رو دارم :31:

فقط میخوام بدونم که اصلا سوالات پایان ترم مربوط به لیست پیوندی رو با class حل میکنن (( مثل خود کتابها )) یا با pointer یا همون نماد های <-- p که به next و data اشاره میکنه ؟؟

ممنونم:11::11:

فکر نمی کنم بیشتر با نمادهای <-- سوال میدن

robert
29-04-2009, 09:35
فکر نمی کنم بیشتر با نمادهای <-- سوال میدن

ممنونم
یعنی برنامه های پایان ترم یه چیزی تو این مایه ها هست دیگه:

void insertnode(list &l,elementtype x)
{
node *q;
q=new node
q->next=l
q->data=x
l=x
}

robert
29-04-2009, 09:36
ممنونم
یعنی برنامه های پایان ترم یه چیزی تو این مایه ها هست دیگه:

void insertnode(list &l,elementtype x)
{
node *q;
q=new node
q->next=l
q->data=x
l=x
}

لطف میکنی یه کد کاملتر مثل همین برامون بذارید ؟؟:11:

roya_borhany
30-04-2009, 22:17
نه انقدر ساده. مثلا کتاب مقسمی رو بگیر یه برنامه داره که یه لیست ساده ایجاد میکنه و نمایش میده. یه نمونه برنامه هم که نوشتم اینه که مثلا اگر 15 نفر استقلالی بخوان با 10 نفر پرسپولیسی عکس بندازن و بخوان یکی در میون وایسن ، باید 10 نفر استقلال با 10 نفر پرسپولیس رو یکی در میون بریزی تو یه لیست پیوندی و بعد 5 نفر باقیمانده استقلال رو هم بذاری آخر لیست پیوندی و بعد لیست نهایی رو نشون بدی