مشاهده نسخه کامل
: پرداخت نكردن بدهي همراه اول؟
سلام
كسي مي دونه پرداخت نكردن بدهي همراه اول نتيجش چيه؟! غير از واگذاري شماره
اخه 290 تومن بدهي دارم ، اگه يه سيمكارت ديگه بخرم بيشتر مي صرفه برام با 180 مي تونم يه سيم ديگه بردارم كاركرده... اگه بيخيالش بشم بعد مشكلي پيش نمياد برام؟ كسي آمارشو داره؟
sinmimmim
28-04-2009, 11:22
سلام دوست عزیز
مخابرات اول سیم کارت شما رو قطع میکنه و بعد از چند بار اخطار تو لیست پرونده های قضایی قرار میگیرید یعنی به دادگاه شکایت میکنه و پول رو قلفتی از شما میگیره.
ar.behnam
28-04-2009, 11:41
بله دوست خود بنده با 1 میلیون بدهی خطش جمع آوری شد ولی اقدامی از سوی مخابرات صورت نگرفت تا الان که 2 سال میگذره ، این قضیه راجع به یکی دیگر از اشناهامون هم صادق بود ولی با 800 تومن بدهی
ولی به نظر من خط رو نگه دار چون به سابقش پیش همه می ارزه
ممنونم .. خودمم دلم نمياد بيخيالش بشم!
سلام دوست عزیز
مخابرات اول سیم کارت شما رو قطع میکنه و بعد از چند بار اخطار تو لیست پرونده های قضایی قرار میگیرید یعنی به دادگاه شکایت میکنه و پول رو قلفتی از شما میگیره.
شما مطمئنيد؟ اخه ديدم كسايي كه پرداخت نكردن كسي هم يقشونو نچسبيده!!
نمس دونم شايدم يه روزي تلافي كنه!
ar.behnam
29-04-2009, 23:11
شما مطمئنيد؟ اخه ديدم كسايي كه پرداخت نكردن كسي هم يقشونو نچسبيده!!
نمس دونم شايدم يه روزي تلافي كنه!
مخابرات اینقدر داره که نیازی نیست دنبال بدهی های مشترکینش باشه ، خطوط دایمی حسنی که داره آخرش خودت دلت میسوزه و میری پرداخت میکنی
فوقش قسطیش میکنی
Oracle_Eldorado
29-04-2009, 23:22
بله دوست خود بنده با 1 میلیون بدهی خطش جمع آوری شد ولی اقدامی از سوی مخابرات صورت نگرفت تا الان که 2 سال میگذره ، این قضیه راجع به یکی دیگر از اشناهامون هم صادق بود ولی با 800 تومن بدهی
ولی به نظر من خط رو نگه دار چون به سابقش پیش همه می ارزه
خدایا مگه اینا چقدر حرف میزنن که 1 تومن یا 800 تومن واسشون میاد ؟!
من که بیشترین قبضی واسم اومده 6600 تومن بود ! :31:
در مورد مشکلاتش همون چیزایی که دوستان گفتن + اینکه نمیتونید از کشور خارج بشید ( از یکی از دوستان شنیدم )
ar.behnam
01-05-2009, 14:08
بعضی ها کلا خوره ی موبایل هستند
البته بعضی چندین برابر این قیمت رو در میارن ، به فرض استاد ما که قبضش چیزی حدود 850 میاد فکر کنم توی یک ماه 10 برابرشو با همون موبایلش در بیاره !
اونایی هم که تو کوچه خیابون با دوستاشون دل میدن و دل میگیرن نهایت ضرر رو میکنن !
خروج از کشور رو فکر نکنم باشه ها ؟مگه اینکه شکایت بشه ازتون !
Oracle_Eldorado
01-05-2009, 16:10
بعضی ها کلا خوره ی موبایل هستند
البته بعضی چندین برابر این قیمت رو در میارن ، به فرض استاد ما که قبضش چیزی حدود 850 میاد فکر کنم توی یک ماه 10 برابرشو با همون موبایلش در بیاره !
اونایی هم که تو کوچه خیابون با دوستاشون دل میدن و دل میگیرن نهایت ضرر رو میکنن !
خروج از کشور رو فکر نکنم باشه ها ؟مگه اینکه شکایت بشه ازتون !
اگه باهاش بتونند پول در بیارن حرفی نیست .
ولی اگه بشینی با دوستان ( ..... ! ) حرف بزنی اصلا ارزش نداره .
من خودم بعضی وقتا به دوستان زنگ میزنم ولی در حد 3 ، 4 دقیقه .
در مورد خارج از کشور رفتن هم من از یه نفر شنیدم .
حالا نمیدونم راست باشه یا دروغ
:11:
sanatoramir
24-05-2009, 17:24
دوست عزیز سلام
این که الان تصمیم جدید گرفت کسی که بدهکار باشه واریز نکنه هر چی شماره تلفن به نام اون باشه در ایران قطع کرده وئ از طیق مراجعه قانونی ان را از شما گرفت همین بود
من تجربه عملی دارم.
یک خط داشتم که 400 تومان بدهی داشت، پرداخت نکردم و قطع شد. بعد از دو دوره (4ماه) قبض هم دیگه نیومد و به اصطلاح خود مخابراتی ها خط من جمع آوری شد( یعنی دم و دستگاهش رو قطع کردند و مدار و سوئیچ مربوط به اون رو خاموش کردند).
بعد از 6-7 ماه من رفتم یک خط جدید خریدم (200 تومان)، و بعد دیدم که در کمال ناباوری خط قبلی من قیمتش حدود 800 تومان هست در بازار ! ( به دلیل قدیمی بودنش )
و این شد که من رفتم اون خط قبلی رو پرداخت کردم !!! و حالا می خوام خط جدیدم رو بفروشم ...
از لحاظ قضایی و اینا همه به من می گفتند ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت و فقط دردسر اقدام قضایی رو برای خطوط با بدهی بالای یک میلیون تومان به خود میدهند
اما خب تا قبل از اینکه خططون جمع آوری بشه، برید مخابرات و بدهی اش رو قسطی کنید و ریز ریزه بدید، حیفه !
سید ابراهیم
03-06-2009, 12:36
:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برو واسه خودت حال کن هیچ کس بیکار نیست بیاد دنبال شما
Masterpiece2009
05-06-2009, 10:27
سلام
دوستان خط همراه اول من 4 ماه بدهی اش رو پرداخت نکردم ( سیصد هزار تومان) و الان که زنگ می زنم روی شماره اش میگه : شماره مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد!
حدس می زنم که سوییچ اش رو خاموش کرده باشند .
من واسه وصل مجدد چه کاری باشد انجام بدم؟!
نیاز به سند داره؟ یا با پرداخت و مراجعه به امور مشترکین حل میشه؟؟
سلام
دوستان خط همراه اول من 4 ماه بدهی اش رو پرداخت نکردم ( سیصد هزار تومان) و الان که زنگ می زنم روی شماره اش میگه : شماره مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد!
حدس می زنم که سوییچ اش رو خاموش کرده باشند .
من واسه وصل مجدد چه کاری باشد انجام بدم؟!
نیاز به سند داره؟ یا با پرداخت و مراجعه به امور مشترکین حل میشه؟؟
من هم همین طور ...
Persian_Gun's
08-06-2009, 19:58
من هم نزدیک به یک سال هست که خطم به علت بدهی قطع شده..به مبلغ 600 هزار تومان.
ولی هنوز نیومدن دستگیرم کنن!
خطم هم خیلی رند بود ( 625 625 6 ) یادش بخیر
shahrivari
20-06-2009, 00:54
فکر میکنم تمام شماره هایی که به نام او هست قطع میشه و در بلاک لیست مخابرات جای میگیره و هیچ سندی به اسم طرف نمیزنن.
ولی میتونین قسطی پرداخت کنین!
pourya_javani
24-09-2009, 23:00
سلام
من هم در میان دوره قبضمو قطع کردن.
350 بدهی داشت. همه این چیزایی که گفتید شد + یه نامه که گفت اگر تا تاریخ فلان پول رو دادی که هیچ در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی برای گرفتن پول اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.
البته الان 2 سال میگذره و خوشبختانه خط ثابت یا همراهی به نامم نیست که مصادرش کنن!
beckham7
25-09-2009, 00:59
عزیزان شانسیه
من بدهی خطم 180هزار تومان بود بعد از چهارماه نامه ار طرف مخابرات برام نامه اومد که در صورت عدم پرداخت خط واگذار شده و من رو برای پرداخت به دادگاه میفرستن اما دوستم که بدهیش 170تومن بوده الان یکسال گذشته و هیچ خبری نیست
کسای دیگه رم سراغ دارم که فقط خطشونو قطع و واگذار کردن هیچ نامه ای و یا شکایتی هم مخابرات مفت خور ازشون نکرد
اینجوری بگم اگه بدشانسی اخرش مجبور میشی پرداخت کنی اگه هم نه خوش بحالت!
sanatoramir
25-09-2009, 22:42
یه دلیل یکی این که واگذار می کنه بعداش هر چی شماره به نامت باشه قطع می شه چه همراه چه ثابت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.