ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرا شدن یولید 11

Ghaioom
27-04-2009, 06:23
سلام
من وقتی میخوام یولید 11 رو اجرا کنم خطای
.The Security information in invalid or has been modified.This program will be terminated
رو میده چکار کنم؟
قبلاً چنین مشکلی نبود حالا اینجوری شده.

اینم بگم که یه تاپیک واسه یولید تو انجمن بسازید تا اونجا مشکلات یولید رو بگیم. :20:
ممنون

masoudtr
27-04-2009, 07:47
احتمالا ورژن ای که استفاده میکردی از این 30 روزه ها نبوده؟

okt
28-04-2009, 15:11
بايد دوباره نصبش كني

Ghaioom
04-05-2009, 12:28
بايد دوباره نصبش كني

دوباره نصبش کردم بازم نشد.
از چند تا کرک استفاده کردم بازم نشد !
چیکار کنم؟؟؟؟

okt
04-05-2009, 13:08
من از سري نرم افزارهاي كينگ نصبش كردم و نياز به كرك هم نداشت

rassool
04-05-2009, 14:47
مال تاريخ كامپيوترت هست منم همين مشكل رو دوسه روز پيش داشتم تاريخ رو تنظيم كردم حل شد.

meysamk
09-08-2012, 14:24
تورا به خدا برای من هم ایراد داره اصلا یک برنامه ای که مثل یولید باشرو تو تاپیک بزارید تا دانلود کنیم من احتیاج دام همه کارا را هم کردم درس نشد

Ghaioom
12-08-2012, 22:32
تورا به خدا برای من هم ایراد داره اصلا یک برنامه ای که مثل یولید باشرو تو تاپیک بزارید تا دانلود کنیم من احتیاج دام همه کارا را هم کردم درس نشد
من یادم نمیاد آخرش حل شد یا نه. شاید نسخه 12 رو نصب کردم. الانم همینو نصب دارم.
شما نسخه 12 رو نصب کنید بدون مشکل کار میکنه. کرک هم داره.

در ضمن یه یوزر اکانت درست کنید ببینید تو اون اجرا میشه یا نه؟

و یه سری به لینک های زیر بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

deryoka
07-05-2014, 19:24
سلام.
آیا این ارور بخاطر تاریخ سیستمه؟

یه جا نوشته بود ورژن 11 فقط رو xp کار میکنه؟ درسته؟

البته تو سایت تبیان واسه رفغ این مشکل اینطوری نوشته بود:

رای رفع پیغام خطای The security information is invalid or has been modified به مسیر نصب نرم افزار Ulead VideoStudio 11 رفته و روی فایل اجرایی برنامه، راست کلیک کرده و Properties را بزنید. به تب Compatibility رفته و گزینه ی Run this program in compatibility mode for را تیک بزنید و گزینه ی Windows XP Service Pack 2 را انتخاب کنید. سپس در قسمت پایین پنجره، در بخش Privilege level ، گزینه ی Run this program as an administrator را تیک بزنید. OK کنید. اکنون روی فایل اجرایی برنامه دبل کلیک کنید تا اجرا شود.

asadolahi71
26-02-2016, 22:08
با سلام
دوست عزیز، برای رفع پیغام خطای The security information is invalid or has been modified به مسیر نصب نرم افزار Ulead VideoStudio 11 رفته و روی فایل اجرایی برنامه، راست کلیک کرده و Properties را بزنید. به تب Compatibility رفته و گزینه ی Run this program in compatibility mode for را تیک بزنید و گزینه ی Windows XP Service Pack 2 را انتخاب کنید. سپس در قسمت پایین پنجره، در بخش Privilege level ، گزینه ی Run this program as an administrator را تیک بزنید. OK کنید. اکنون روی فایل اجرایی برنامه دبل کلیک کنید تا اجرا شود.
موفق باشید