مشاهده نسخه کامل
: Pentium(R) Dual-Core CPU 5200 2.50 GHz
سلام دوستان
من همین چند روز پیش کیس و مادربورد و سی پیو و کارت گرافیک و... رو کلا عوض کردم
مشخصات سیستمه جدیدم اینه:
رم 2 گیگ
کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9500 GT
هارد 500 گیگ
سی پیو Pentium(R) Dual Core E5200 2.50 GHz
میخواستم بدونم این سی پیو که برای من گذاشته خیلی قدیمیه یا نه؟
اگر هست تو رو خدا بگید تا برم عوضش کنم چون دیگه نمیخواهم به این زودیا دوباره مجبور بشم پول ارتقاع سیستم بدم...
خواهشا اگر این سی پیو قدیمیه بهم بگید...
آخه من الآن تو مشخصات بعضی بازیها که نگاه میکنم میبینم نوشته مثلا حداقل سیستم مورد نیاز
Processor: Pentium4 @ 3 GHz or AMD 64 3200+
من اصلا از سخت افزار سرشته زیادی ندارم ولی میخواهم بدونم این 2.5 گیگا هرتز من از این 3 گیگا هرتز پنتیومی که نوشته کمتره یا بیشتره... تو رو خدا راهنماییم کنید من نزدیک 600 تومان پول دادم
تو رو خدا کمکم کنید
مرسی
iraniran2
27-04-2009, 21:51
اين سي پي يو خوب هست. ولي دقيقا بگو با اين بودجه چه قطعاتي گرفتي و مادربردت مدلش چيه.
avecina.ir
16-05-2009, 17:25
سلامم..
فیینگلیش نوشتن درست نیستش و قانون فوروم ممنوعش کرده برادر گرانمایه...... بنده که هرگز پستهای فینگلیشی را نمیخوانم چون اعصابم قاطی میکنه
سی پیو Pentium(R) Dual Core E5200 2.50 GHz
Processor: Pentium4 @ 3 GHz or AMD 64 3200+
E5200 حداقل 3 برابر قویتر و جدیدتر از Pentium4 @ 3 GHz هستش عزیزدل.... لااقل برو یه جستجویی بزن و بنچمارکهاشون را نگاهی بنداز
omidbooter
10-07-2009, 14:31
pentium4 یعنی چی؟
یعنی 4 هستهای؟
چهار هسته ای رو با چه مشخصه میشه شناخت؟
برای بازیهای سنگین از نظر سی پی یو 4هسته ای چطوره؟
avecina.ir
10-07-2009, 15:06
سلامم..
pentium4 یعنی چی؟
یعنی 4 هستهای؟
چهار هسته ای رو با چه مشخصه میشه شناخت؟
برای بازیهای سنگین از نظر سی پی یو 4هسته ای چطوره؟
پنتیوم 4 یعنی پنتیوم4 !! یعنی چهارمین نسل از نامگذاری پنتیوم..
اسم پردازنده ی 4 هسته ای Quad Core یعنی 4 هسته ایه.. واسه بازیها هم میخوای درستش را متوجه شی برو صفحه ی زیر و رووی لیست تستها کلیک کن میفهمی کدوما چقدر قویترن>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omidbooter
11-07-2009, 03:48
سلام
ممنون جواب دادید
اقا سخت نگیر اماتوریم چیزی از قطعات حالیمون نیست.رفتم تو سایت اما چیزی نفهمیدم!!!!!!!!!!!!
میشه خودن همت کنی توضیح بدی؟
Kianoosh
11-07-2009, 18:34
سلام
ممنون جواب دادید
اقا سخت نگیر اماتوریم چیزی از قطعات حالیمون نیست.رفتم تو سایت اما چیزی نفهمیدم!!!!!!!!!!!!
میشه خودن همت کنی توضیح بدی؟
سلام
شما دقیقا در مورد چی توضیح م یخوای؟
omidbooter
12-07-2009, 01:02
سلام
ارباب مگه بازم خودت.البته دوستان دیگم دستشون درد نکنه.
میخواستم بدونم واسه بازی سی پی یو اینتل 4 هسته ای چطوره؟
سی پی یو من همین ث5200 2.5گیگاهرزی هست دو هسته ای که وقتی میرم تو بازی ایربورن در تسم منیجر قسمت پرفورمنس که مربوط به نوسانات سی پی یو هست یوسیج سی پی یو میره رو 95 تا 100 درصد تا زمانی تو بازی هستم همینتوریه.این یعنی سی پی یو با این بازی خیلی بهش فشار میاد درسته؟
خوب حالا چهار هسته ای چطوریه؟
Kianoosh
17-07-2009, 17:31
ببینید دوست عزیز بازی هایی که بتونن از چهار هسته استفاد ه کنن یا تک و توک مثل GTA IV خیلی کم هستند و کلا مولتی تریت اگه اپلیکیشنی باشه اونوقت تعداد هسته خیلی تاثیر داره بعد اینکه باز یهای نسل آینده برای سری جدید پردازنده ها طراحی میشن و کلا کور ت وکوادها چندان امیدی بهشون نیست...
اونم اشتابهه دیگه 100% فشار محسوب نمیشه یعنی داری از تمام ظر فیت پردازنده و هسته ها استفاد ه م یکنی پیشنهادم به شما اینه که پردازنده رو تا 3.4 اور کنی
omidbooter
18-07-2009, 01:49
سلام. ممنون خیلی کمک میکنید دست همتون درد نکنه.
چند تا سوال دارم.
اصلا این چهار هسته ای که گرونه و 4 تا هم هسته داره فایدش چیه پس/برا چی خوبه؟ بعدش اگه از 4 هسته اسفاده نمیکنه یعنی پردازنه مشکل داره یا بازی ها اینجوری هستند؟
شما میگید اینده 4 هسته ای ها خوب نیست؟یهعنی دو هسته ای ها بهترند؟؟به چه دلیل؟
سری جدید پردازنده که میگید کدوما منظورتونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.