ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که نود نشناخت و فایل های dll رو پاک میکنه !

Ehsanpark
26-04-2009, 20:03
سلام.
فکر کنم یه ویروس جدید گرفته باشم. تو این هفته نزدیک 20 بار ویندوز عوض کردم . فرمت هم کردم ولی متاسفانه جواب نداد. یه ویروسی هست که میاد فایل های DLL رو خراب یا پاک می کنه و کامپیوتر ارورهای گوناگون میده.
این یکی از ارورها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ehsanpark
26-04-2009, 23:42
اسم ویروس win32/Virut.NBP هست

nw_nk
27-04-2009, 00:19
سلام.
فکر کنم یه ویروس جدید گرفته باشم. تو این هفته نزدیک 20 بار ویندوز عوض کردم . فرمت هم کردم ولی متاسفانه جواب نداد. یه ویروسی هست که میاد فایل های DLL رو خراب یا پاک می کنه و کامپیوتر ارورهای گوناگون میده.
این یکی از ارورها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اسم ویروس win32/Virut.NBP هست

سلام.

اگر Win32/Virut.NBP باشه که الان اکثر ضد ویروس ها از جمله NOD32 و Kasper و Symantec شناساییش می کنند.

ویرایش: ظاهرا از آپدیت 4032 - 20090424 یعنی 3 روز پیش اضافه شده. تازگی آپدیت کردید؟

Ehsanpark
27-04-2009, 14:06
بله آپدیت کردم ولی نود پیدا می کنه و پاک هم میکنم ولی بازم هست. سه بار پشت سرهم فول اسکن کردم ولی بازم پیدا می کنه.

moh333n
09-07-2009, 01:08
احسان سلام.
سیستم بنده هم متاسفانه دچار این ویروس لعنتی شده .همونطور که گفتی "لی نود پیدا می کنه و پاک هم میکنم ولی بازم هست"
و همچنین:win 32 psw.onlinegames.nnu trojan

از مشخصات عدم از بین رفتنش هم .show hidden هنوز کار نمیکنه.دیونه شدم کسی از دوستان راه خلاص شدنش رو بگه.خواهش میکنم.ضمنا بیشتر به system volume information درایوها رسوخ کرده با نصب ویندوز مشکل حل نمیشه......
یه غلطی کردیم سیدی رو بدون اسکن کپی کردیم....جوونی کردیم.

saeed774
09-07-2009, 01:46
تنها آنتي كه فعلا اين ويروس رو از فايلهاي اجرايي آلوده Clean ميكنه كسپرسكي هست . يعني ويروس رو از داخل فايل اجرايي و Dll ها بيرون ميكشه و پاك ميكنه .

moh333n
09-07-2009, 01:59
بالاخره پوزشوووو به خاک مالیدم.... کردن ویندوز چارش نمیکنه ولی من چن بار مجبور شدم چون سیستم نمیومد بالا..تو safe mode هم کار خاصی نمیشد بکنی...دو کار مهم که فکر کنم مشکلو حل کرد:آپدیت نود ...و .. یه سایت اکسن انلاین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..