مشاهده نسخه کامل
: کمک ! جمع و تفریق به روش متمم 1 و متمم 2
سلام دوستان عزیزم .
میخواستم بدونم چطور میشه 2 عدد باینری در مبنای 8 را به روش متمم 1 و متمم 2 جمع و تفریق کرد ؟
لطفا کد به زبان c را در اختیار بگذارید.
کمی توضیح هم بدین تا خوب یاد بگیریم . دست گلتون درد نکنه.:10:
Vaghean kasi nemidoone ?????? Ey baa
متوجه یه موضوع جالب شدم ... کسی نیست که توی بنامه نویسی ماهر باشه
نوشتن این برنامه تو زبان c اصلا کاری نداره
چون سی توابع منطق رو داره و همین طور مبنا رو متوجه میشه
فک کنم بهتره خودت شروغ کنی
و کمک بخوای ،
این لیست توابع منطقی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه نکته واسه مبنا
علاوه بر مبناي 10 در C++ مي توان از مبناي 8 و يا 16 نيز استفاده کرد. به اين ترتيب که جهت استفاده از مبناي 8 ابتداي عدد، رقم صفر (0) و براي استفاده از مبناي 16 در ابتداي عدد صفر و ايکس (0x) قرار مي گيرد. مقادير زير همگي با هم برابر هستند:
75 // decimal
0113 // octal
0x4b // hexadecimal
تمام اعداد بالا بيانگر عدد 75 هستند. اولي در مبناي 10، دومي در مبناي 8 و سومي در مبناي 16 مي باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------در مورد متمم 1 و 2 هم اگه مشکل داشتی بگو کمکت کنم
نوشتن این برنامه تو زبان c اصلا کاری نداره
چون سی توابع منطق رو داره و همین طور مبنا رو متوجه میشه
فک کنم بهتره خودت شروغ کنی
و کمک بخوای ،
این لیست توابع منطقی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه نکته واسه مبنا
علاوه بر مبناي 10 در c++ مي توان از مبناي 8 و يا 16 نيز استفاده کرد. به اين ترتيب که جهت استفاده از مبناي 8 ابتداي عدد، رقم صفر (0) و براي استفاده از مبناي 16 در ابتداي عدد صفر و ايکس (0x) قرار مي گيرد. مقادير زير همگي با هم برابر هستند:
75 // decimal
0113 // octal
0x4b // hexadecimal
تمام اعداد بالا بيانگر عدد 75 هستند. اولي در مبناي 10، دومي در مبناي 8 و سومي در مبناي 16 مي باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------در مورد متمم 1 و 2 هم اگه مشکل داشتی بگو کمکت کنم
تشکر از راهنماییتون . من میخواستم بدونم بدونم چطور میتونم دو عدد باینری 8 بیتی را جمع و تفریق کنم به روش متمم 1 و متمم 2 . همین . کد به زبان سی باشه خیلی بهتره تشکر
سلام
من سعی کردم راهنمایی تون کنم تا خودتون کدش رو بنویسید
اینو سرچ کردم پیدا کردم، به نظر درست می یاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.