مشاهده نسخه کامل
: علی اصحابی و آلبوم جدیدش
sAeEd_kHaAn
26-04-2009, 11:42
سلام نمیدونم این تاپیک تکراریه یا نه اما کسایی که مثل من از علی اصحابی خوششون میاد بیان نظر بدن تا در مورد آلبوم جدید علی اصحابیبه نام " "تو راست می گی "" بحث کنیم
:8:
اگه عشق منی چرا با دیگرونی ؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eblis_boy1386
26-04-2009, 21:08
فعلا عزيز نميشه بحث كرد .. البومي هنوز نيادمده! در تاپيك خود علي اصحابي بحث كنيم خيلي بهتره
بعد انتخابات هم بعیده بیاد
در پی لو رفتن آلبوم «تو راست میگی»علی اصحابی به صورت رسمی بیانیه صادر کرد
کسانی که این کار را با من کردند به خدای خودم میسپارم
موسیقی ما – مینا آتشی: علی اصحابی خواننده پاپ موسیقی ایران، که پیش از این با قطعههای «لاف عاشقی» و «ولنتاین» در میان علاقهمندان موسیقی پاپ شهرتی یافته بود، قصد داشت اولین آلبوم رسمی و مجاز خود با نام «تو راست می گی» را توسط شرکت ایران گام وارد بارار کند که متاسفانه این آلبوم طی چند روز اخیر قربانی یک اشتباه شد و در فضای اینترنت قرار گرفت. به همین منظور این خواننده بیانیه ای به طور رسمی صادر کرد:
بیانیه رسمی علی اصحابی
(دنیاروعشقه وقتی شماهارو دارم)
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان و هواداران خوبم
بسیار متاسفم
از بابت این اتفاق بسیار ناراحتم.
و میدانم که تنها شما هستید که من را درک میکنید. این کار به قدری وقیح و زشت بود که برای ان هیچ اسمی نمیتوانم بگذارم.این دزدی تلاش ۳ ساله من را تا حدودی خراب کرد.
نمیدانم بعضی ها چه شخصیتی دارند با اینکه می دانند این کار دزدی است و میدانند با این کار زندگی یک نفر رو خراب میکنند ولی باز هم انجام میدهند.
طی اخرین اطلاعی که بنده دارم شخص خاطی که این سرقت اینترنتی را انجام داده و منبع اصلی این کار است،
محمدرضا فکریمژدهی نام دارد و تحت تعقیب و پیگرد قانونی است و روز شنبه ۲۲/۱۲/۸۸ از طزیق مراجع قانونی به مسئله ایشان رسیدگی خواهد شد.
بر اساس گفته نامبرده (محمد رضا فکریمژدهی ) البوم تو راست میگی از طریق میل برای ایشان فرستاده شده است و مشخص شده است که وی ازچه طریق البوم را دریافت و در سایت خود قرار داده است.
طی اعترافات این شخص کسی که این البوم را برایش فرستاده است شخصی به نام مرتضی دهنوی است که در حال حاضر بازداشت شده وتحت بازجویی است.
کاملترین اطلاعات تا همین لحظه همین بوده است و بسیار ممنونم و تشکر میکنم از شما عزیزان وهواداران موسیقی مجاز و همچنین ممنونم از اینکه البوم بنده را در اینده بسیار نزدیک به صورت اورجینال خریداری میکنید.
هدف از نوشتن این بیانیه این بود که متاسفانه حرف وحدیث های زیادی مبنی بر پخش این البوم توسط خودم در اینترنت وجود داشت.
... در آخر کسانی را که این کار رو با من کردند و البومام را در سایتها قرار دادند به خدای خودم میسپارم.
الان اونده اورجینالش بیرون بخریم؟
خیلی قشنگ بود
دانلود کردم ودارم گوش میدم
ولی از اونایی که خوشم میاد معمولا میرم اورجینالش رو میخرم!امروز 2-3 جا پرسیدم نداشتن...
sAeEd_kHaAn
06-04-2010, 11:51
آلبوم قرار بود اردیبهشت بیاد اما لو رفت ولی من انتظارم از البوم خیلی بالاتر بود علی اصحابی میتونست همه رکورد ها رو بشکنه با این صدای خوشکلش اما حیف البوم اصلا راضیم نکرد :41:
من کلا حس و حال موسیقی رو ندارم و بیشتر بی کلام گوش میدم
ولی کلا با صدای علی جونم حال میکنم
قسم خوردم اریجینالشو تهیه کنم اونم چندتا ( واسه خودمو و دوستام ) :46:
یادمه قبل از عید لینک دانلودشو با کیفیت 320 توی یکی از سایتها دیدم
وسوسه شدم دانلودش کنم ولی جلوی خودمو گرفتم :13: ( یکیشو دانلود کردم )
بیچاره اصحابی
شنیدم دوباره میخواد آهنگاشو تنظیم کنه و بفرسته تو بازار
( قبل از عید چقد فحش به اون کسی که آهنگاشو پخش کرده دادیم ( من کودک درون ) )
Rahe Kavir
08-04-2010, 09:34
من كه نميتونم طاقت بيارم هميشه دانلودميكنم گوشم ميكنم :31:
منوببخش علي اصحابي محشره
sAeEd_kHaAn
08-04-2010, 10:41
الان اونده اورجینالش بیرون بخریم؟
خیلی قشنگ بود
دانلود کردم ودارم گوش میدم
ولی از اونایی که خوشم میاد معمولا میرم اورجینالش رو میخرم!امروز 2-3 جا پرسیدم نداشتن...
آلبوم هنوز به طور رسمی بیرون نیومده عزیز
رونمایی از پوستر اولین آلبوم رسمی علی اصحابی
موسیقی ما - ملیکا مانی: پوستر جدیدرتین آلبوم علی اصحابی با نام «تو راست میگی» توسط شرکت ایران گام رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار سایت موسیقی ما، «تو راست میگی» عنوان اولین آلبوم رسمی علی اصحابی بوده که قرار است تا اواخر فروردین ماه سال جاری توسط شرکت ایران گام انتشار یابد. این آلبوم چندی پیش به صورت غیر مجاز بر روی اینترنت قرار گرفت که در پی این ماجرا اصحابی بیانیه رسمی خود را در سایت موسیقی ما منتشر کرد و از هوادارنش عذرخواهی کرد.
لازم به ذکر است که این هنرمند با تراکهای معروفی چون «لاف عاشقی» و «ولنتاین» گل کرده و بر سر زبان ها افتاد.
Alireza.M67
10-04-2010, 20:25
من یه آهنگشو گوش دادم که بدجور داغونم کرد :
"غریبه ... تورو خدا ... عشقمو اذیت نکنی *** قول مردونه بده ... بهش خیانت نکنی"
به نظر آلبوم خوبی میاد .
صداش هم که واقعا محشره .
لازم به ذکر است که این هنرمند با تراکهای معروفی چون «لاف عاشقی» و «ولنتاین» گل کرده و بر سر زبان ها افتاد.
با همون اولین کارش " اگه عشق منی " معرف شد ......
چرند گفتن
آره
من که دانلود کردم
چون عجله داشتم
ولی 100% اورجینالش بیاد میخرم!!!100%!!!
ولی کی میاد؟؟؟
سلام یه سوال تخصصی داشتم
سبک ترک ولنتاین چیه؟ اگه میشه چند تا دیگه مثل این ترک معرفی کنید خوانندش مهم نیست فقط به این سبک باشه باهاش خیلی حال کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.