مشاهده نسخه کامل
: غیر فعال کردن نصب برنامه
hhhh_1360
26-04-2009, 00:14
سلام به دوستان عزیز آیا راهی هست که من اجازه ندهم کسی بر روی سیستم من برنامه نصب کند از طریق نرم افزار را بلد هستم از طریق نرم افزار نباشد
Ship Storm
26-04-2009, 13:54
سلام به دوستان عزیز آیا راهی هست که من اجازه ندهم کسی بر روی سیستم من برنامه نصب کند از طریق نرم افزار را بلد هستم از طریق نرم افزار نباشد
یکی راهش تعیین محدودیت و همون Limit کردن دیگران هستش و راه دیگه که خیلی قوی تر عمل میکنه Freez کردن سیستم هستش که با استفاده از نرم افزا انجام میگیره:11:
hhhh_1360
02-05-2009, 12:21
سلام به دوستان عزیز من می خواهم از طریق administrator که خودم هستم به کاربر یا user مهمان اجازه نصب نرم افزار و برنامه ندهم .آیا از طریق ویندوز یا ریجستری می شود این کار را انجام داد خواهش می کنم توضیح کامل بدهید از طریق نرم افزار نباشد
Ship Storm
02-05-2009, 14:45
سلام به دوستان عزیز من می خواهم از طریق administrator که خودم هستم به کاربر یا user مهمان اجازه نصب نرم افزار و برنامه ندهم .آیا از طریق ویندوز یا ریجستری می شود این کار را انجام داد خواهش می کنم توضیح کامل بدهید از طریق نرم افزار نباشد
وقتی حالت limit رو تعریف کنی برای یک یوزر نمیتونه برنامه ای رو نصب کنه
hhhh_1360
03-05-2009, 17:07
سلام دوست عزیز limit درست کردم ولی باز هم نرم افزار نصب شد شاید تنظیمات به خصوصی دارد راهنمای فرماید
سلام دوست عزیز limit درست کردم ولی باز هم نرم افزار نصب شد شاید تنظیمات به خصوصی دارد راهنمای فرماید
در اینجا اَدمین رو حذف کن:
رایت کلیک آن (مای)کامپیوتر> مَنِج> لوکال یوزرز اَند گرُپس> یوزرز> رایت کلیک آن دِ «یوزر»> مِمبِر آو
hhhh_1360
08-05-2009, 15:35
سلام دوست عزیز من در نصب ویندوز اسم ادمین خودم را hhhh گذاشتم حالا به قسمتی که گفتید یعنی رایت کلیک آن (مای)کامپیوتر> مَنِج> لوکال یوزرز اَند گرُپس> یوزرز> رایت کلیک آن دِ «یوزر»> مِمبِر آو ؟ که گفتید رفتم حالا من باید اینجا ادمین hhhh را حذف کنم یا administrator را حذف کنم administrator که نمی شود حذف کرد آخه ارور می زند سوال دوم متن مِمبِر آو را پیدا نکردم شاید بد تایپ کرده باشید
سلام دوست عزیز من در نصب ویندوز اسم ادمین خودم را hhhh گذاشتم حالا به قسمتی که گفتید یعنی رایت کلیک آن (مای)کامپیوتر> مَنِج> لوکال یوزرز اَند گرُپس> یوزرز> رایت کلیک آن دِ «یوزر»> مِمبِر آو ؟ که گفتید رفتم حالا من باید اینجا ادمین hhhh را حذف کنم یا administrator را حذف کنم administrator که نمی شود حذف کرد آخه ارور می زند سوال دوم متن مِمبِر آو را پیدا نکردم شاید بد تایپ کرده باشید
سلـــــام!
اگر کاربر اِکس پی هستید به همان جا رفته(با کمی ویرایش)؛
رایت کلیک آن (مای)کامپیوتر> مَنِج> لوکال یوزرز اَند گرُپس> یوزرز> لِفت کلیک آن دِ «یوزر»[کاربری که قرار است محدود شود]> مِمبِر آو
و کاربر محدود را اظافه کنید:
اَد> اَدونسد> فایندْ نَوْ> لیمیتِد یوزرز> اُکِی> اُکِی> اُکِی
ویستا:
کاربری با حساب مدیر(اَدمین) می خواهد در ویستا (اُلتیمِت بسته خدماتی یک ) حسابی معمولی ایجاد کند که امکان نصب نرم افزار در آن نباشد؛
برای حساب خود رمزی قرار می دهد؛
ناظر حساب کاربر را فعال می کند ـ یو اِی سی؛
حسابی معمولی(استاندارد) ایجاد می کند؛
کاربر معمولیِ محدود شده ای(در تنظیمات سیستم عامل) ایجاد شده که امکان اجرای غالب نرم افزارها را دارد و تعداد معدودی به علاوه بسته های نصبی(که با شکلَک سپری در گوشه متمایز می شوند)، بدون رمز عبور حساب مدیر ممکن نخواهد بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.