مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار Google Maps 3+نقشه کامل تهران+قابلیت مکان یابی بدون GPS
Tehranshahr
25-04-2009, 20:05
سلام
این اولین پست من توی این بخش هست ، امیدوارم مفید باشه.
با استفاده از نرم افزار Google Maps 3 میتونید مثل برنامه Garmin کل نقشه شهر های بزرگ رو همراه با نقشه ماهواره ای داشته باشید و توی شهر های کوچیکتر هم فقط نقشه ماهواره ای در دسترسه.
+ اینکه اگر گوشی شما دارای GPS داخلی نباشه این برنامه محل تخمینی شما رو از طریق محل آنتن های موبایل نصب شده بهتون میگه.
این برنامه نقشه رو با GPRS دانلود میکنه ، حجم نقشه های معمولی زیاد نیست ولی نقشه ماهواره ای حجمش بالاتره.
مکان یابی بدون GPS توی تهران با ایرانسل تست شده و کار میکنه.
ولی با IR-TCI تست کردم کلا از مرحله پرت بود!
اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sarmast65_ata
25-04-2009, 22:53
خیلی برنامه جالبیه وصل میشه اینترنت و محلرو میگه ممنونم ازت بخاطر این برنامه
منم این برنامه رو از سایت گوگل گرفتم و باهاش ور رفتم.
خیلی عالیه.
مخصوصا برای تهران و شهرهای بزرگ . همراه با جهت حرکت در خیابانها !!!
نقشه راههای بین شهری هم کامل داره.
اگر نقشه هاش رو بشه یه جوری به صورت آفلاین گیر آورد خیلی کاربردی تر از گارمین و اسمارتکام هستش !
منم چند تا اسکرین شات گرفتم که میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!@#$%^&*()
13-08-2009, 11:49
یه سوال:
اسن برنامه روی گوشی های جاوا (بدون سیستم)و گوشی های بدون gpsجواب میده؟
جاوا : خیر
بدون GPS : احتمالا بله
-----------------------
راستی ورژنی که من از سایت گوگل گرفتم 3.2.0 هست.
خودش به صورت آنلاین نصب کرد و فایلی تحویل من نداد که آپلود کنم.
اگر کسی لینک این ورژن رو پیدا کرد بذاره.
این فایل رو الان از سایت گوگل با فیلثرشکن گرفتم...
چندین بار تلاش کردم تا کامل دانلود شد....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتستش کنید !
alipencia
13-08-2009, 21:38
ممنون
نصب کردم.برای ساری جزئیات رو خوب نشون میده.حالا کسی میدونه نقشه ها کجا ذخیره میشه که موقع فرمت ذخیره کنیم؟
newyork3
16-09-2009, 14:34
شما الان دارین از این نقشه ها استفاده می کنین .
اما نمی دونین پشت پرده 1 نفر چقدر زحمت کشید تا نقشه 1 شهر مثل ساری رو آماده کرد .
برای مثال نقشه ساری رو آقای قباد مهدوی کشیدن . که دستشون درد نکنه . یا مرتضی علی یاری نقشه دامغان رو تهیه کردن .
همچنین 1 نفر با اسم مستعار AL نقشه تهران و خیلی جاهی دیگه رو اکثرشو کشید .
SADEGH 7
24-09-2009, 15:50
سلام
برنامه خیلی مفیده. ولی یه مشکلی داره. اون هم اینکه هر دفعه که بازش می کنم، باید یه بار نقشه رو دانلود کنم. راهی هست که بعد از بستن برنامه، نقشه ها پاک نشه؟ (اگه راهی نیست، برنامه ای هست که مثل این برنامه، با استفاده از GPRS نقشه ها رو + مکان یابی نشون بده؟)
ممنون می شم راهنمایی کنید.
DaRiOuShJh
24-09-2009, 15:54
ایول
چه برنامه ایه!
میگم بچه ها برای سری 60 اولی ها (زیرخاکی ها) نسخه ای چیزی نداره؟
برای n-gage میخوام
newyork3
26-09-2009, 11:43
سلام
برنامه خیلی مفیده. ولی یه مشکلی داره. اون هم اینکه هر دفعه که بازش می کنم، باید یه بار نقشه رو دانلود کنم. راهی هست که بعد از بستن برنامه، نقشه ها پاک نشه؟ (اگه راهی نیست، برنامه ای هست که مثل این برنامه، با استفاده از GPRS نقشه ها رو + مکان یابی نشون بده؟)
ممنون می شم راهنمایی کنید.
تا اونجا که من میدونم , 2 تا نرم افزار هستن .
1کی رو اسمشو کامل نمیدونم اما 1 کی اسمش هست : Terkbuddy و نقشه های اونو میتونی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که نقشه هارو ار گوگل مپ دانلود میکنه دانلود کنی .
برای دانلود اون هم میتونی به سایت من بری :
yas_6969
09-10-2009, 13:41
بچه ها من یه برنامه دارم که میتونید نقشه های گوگل رو سیو کنید رو هارد من از این برنامه واسه جی پی اس آیفون استفاده میکنم اگه به درد میخوره بگید آپ کنم
بچه ها من یه برنامه دارم که میتونید نقشه های گوگل رو سیو کنید رو هارد من از این برنامه واسه جی پی اس آیفون استفاده میکنم اگه به درد میخوره بگید آپ کنم
منظورت اینه که نقشه ها رو تو PC باز کنیم؟ درست متوجه نشدم:41:
yas_6969
09-10-2009, 18:27
منظورت اینه که نقشه ها رو تو PC باز کنیم؟ درست متوجه نشدم:41:
بله وقتی برنامه رو باز میکنی وارد سایت گوگل مپ میشه بعد نقشه هر جا رو که بخای به صورت عکس عکس واست با کیفیت های مختلف سیو میکنه من از این برنامه واسه استفاده از GPS offline برای آیفون استفاده میکردم
yas_6969
09-10-2009, 18:33
اینم لینک برای دانلود
اینم لینک برای دانلود
دانلودش کردم. همه چی تو اون فایل زیپ هست جز Setup. :31:حتی آیکون برنامه اش هم هست. :27:
فقط فایلهاشو گذاشتی. اگه میتونی خود فایل Setup ش هم بذار. ممنون
موفق باشید:40:
yas_6969
12-10-2009, 21:26
تو این آدرس
\gmdl0.5.10b\GMDL\bin\Debug
فایل Global Map Download Tool
Engineer_Yasin
15-10-2009, 01:25
کسی میدونه عکس هایی که دانلود میشن از گوگل کجای موبایل ذخیره می شوند؟
که اون فولدر را بردارم آخه می خوام گوشی را ریست کنم و نمی خوام دوباره تصاویر را لود کنم.
mr.dany007
28-03-2010, 20:31
کسی میدونه عکس هایی که دانلود میشن از گوگل کجای موبایل ذخیره می شوند؟ که اون فولدر را بردارم آخه می خوام گوشی را ریست کنم و نمی خوام دوباره تصاویر را لود کنم. همچنين ميشه نقشه هاي گوگل رو از اينترنت گرفت وريخت تو گوشي تا هزينه سيم كارتمون زاد نشه؟از جوابتون خيلي ممنون ميشم
alipencia
28-03-2010, 23:16
کسی میدونه عکس هایی که دانلود میشن از گوگل کجای موبایل ذخیره می شوند؟ که اون فولدر را بردارم آخه می خوام گوشی را ریست کنم و نمی خوام دوباره تصاویر را لود کنم. همچنين ميشه نقشه هاي گوگل رو از اينترنت گرفت وريخت تو گوشي تا هزينه سيم كارتمون زاد نشه؟از جوابتون خيلي ممنون ميشم
با سلام.اینجا ذخیره میشه private>2000CEA3 کل پوشه رو کپی کن.
این برنامه به s60 v5 هم میخوره ؟
S E V E N
01-04-2010, 10:40
سلام دوستان
من ورژن 2 این نرم افزار به صورت پیش فرض تو گوشیم نصب بود. الان که میخوان نصب کنم اررور aplication is built in میده. حتی
گوشی رو در حالت -- هم قرار میدم همونطوره. وقتی هم که با خود گوشی میرم m.google.com/maps اینترنال اررور میده و صفحه
خرابه.
کسی راه حلی بلده ؟
mr.dany007
02-04-2010, 21:30
ميشه نقشه هاي گوگل رو از اينترنت گرفت وريخت تو گوشي تا هزينه سيم كارتمون زياد نشه؟از جوابتون خيلي ممنون ميشم
pooria.rio
02-04-2010, 23:31
یه سوال:
اسن برنامه روی گوشی های جاوا (بدون سیستم)و گوشی های بدون gpsجواب میده؟
این برنامه واسه گوشی های جاوا هم موجوده
با همین کیفیت و کارایی
DaRiOuShJh
03-05-2010, 12:06
مکان یابی بدون GPS توی تهران با ایرانسل تست شده و کار میکنه.
ولی با IR-TCI تست کردم کلا از مرحله پرت بود!
یعنی با همراهه اول بنصبم یا نه؟
soroush20
13-05-2010, 11:46
دوستان يه لينكي بدن كه فايل تو رپيدشر اپلود نشده باشه.
ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.