PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم مولتی مانیتور

EMAD KAVOSI
25-04-2009, 01:30
سلام

دوستان من برای یک کار تحقیقاتی در مورد امار نیاز به دو سیستم پیدا کردم که متاسفانه به دلیل اطلاعات کمم در مورد سخت افزار به اینجا امدم تا از مشاوره دوستان با تجربه استفاده کنم من نیاز به دوسیستم دارم به شرح زیر:

سیستم اول : این سیستم باید حد اکثر شش مانیتور رو پشتیبانی بکنه و تا بشه شش دسکتاپ مجزا بروی مانیتورها داشته باشیم یک یا دو نرم افزار سبک روی سیستم اینیستال میشه برنامه ها هم سبک هستند و نه موزیک و نه کارگرافیک و نه فیلم و نه بازی با این سیستم انجام نمیشه و فقط برای اتصال اینترنت و کار امار و تحقیق هست و باید بتونه روزی حد اکثر هجده ساعت مدام کار کنه بدون ریست کردن بودجه هم تا حداقل های این سیستم مشکلی نداره برای من .فقط حداقل رو در نظر بگیرید .

پ ن : برای ای سیستم ایا فقط استفاده از مادربری که 3 اسلات کارت گرافیک که هر کارت با دو خروجی باشد که سرجم شش خروجی تصویر به ما بدهد نیاز است؟ایا کارت گرافیک های که خروجی بیشتر از دو داشته باشند در ایران هست؟یا راه دیگه ای برای این کار هست؟

سیستم دوم: یک سیستم ساده فقط برای ارتباط با اینترنت بودجه سیصد و پنجاه تومان هر چقدر کمتر بهتر تا هزینه این سیستم صرف سیستم اول بشه.

دوستان من این سیستم رو در همین سه یا چهار روز اتی باید ببندم پس لطفا من رو از راهنمایی خوبتون محروم نکنید

با تشکر و سپاس

EMAD KAVOSI
25-04-2009, 14:46
خوب من امروز چند تا قطعه دیدم اما ترسیدم بخرم گفتم اینجا مطرح کنم بهتره

سه مد مادربرد هست از گیگا که حالت ورک استیشن خوبی داره و مثل اینکه تا پنج کارت گرافیک رو بصورت اسلای یا کراس فایر حمایت میکنه و اگر خوب باشه کار من رو راه میندازه چون برای من صرفا خروجی مهم هست

M.B GIGABYTE GA-8I865PE755-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.B GIGABYTE GA-VT890P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.B GIGABYTE GA-8I865PE775-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.B GA-8I865G775-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M.B GA-8I848P775-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب از بین این مادربرد ها کدوم خوب هستند برای کار من ؟

وایا مادربرد بهتری از اینها هست در بازار با این مشخصات که من لازم دارم؟

لطفا راهنمای کنید

با سپاس

Stream
25-04-2009, 14:54
سیستم اول : این سیستم باید حد اکثر شش مانیتور رو پشتیبانی بکنه و تا بشه شش دسکتاپ مجزا بروی مانیتورها داشته باشیم یک یا دو نرم افزار سبک روی سیستم اینیستال میشه برنامه ها هم سبک هستند و نه موزیک و نه کارگرافیک و نه فیلم و نه بازی با این سیستم انجام نمیشه و فقط برای اتصال اینترنت و کار امار و تحقیق هست و باید بتونه روزی حد اکثر هجده ساعت مدام کار کنه بدون ریست کردن بودجه هم تا حداقل های این سیستم مشکلی نداره برای من .فقط حداقل رو در نظر بگیرید .

پ ن : برای ای سیستم ایا فقط استفاده از مادربری که 3 اسلات کارت گرافیک که هر کارت با دو خروجی باشد که سرجم شش خروجی تصویر به ما بدهد نیاز است؟ایا کارت گرافیک های که خروجی بیشتر از دو داشته باشند در ایران هست؟یا راه دیگه ای برای این کار هست؟

دوست عزیز شما می خواهید شش دسکتاپ مجزا (مستقل از هم) داشته باشید؟
اینکار فکر نمی کنم توی ویندوز امکان پذیر باشه.

EMAD KAVOSI
25-04-2009, 15:29
دوست عزیز شما می خواهید شش دسکتاپ مجزا (مستقل از هم) داشته باشید؟
اینکار فکر نمی کنم توی ویندوز امکان پذیر باشه.

Stream جان ممنونم که داری وقت میزاری و جواب من رو میدی

اگر اشتباه نکنم ویندوز ایکس پی دوازده مانیتور با دسکتاپ مجزا رو ساپورت میکنه و فقط لازمه شما کیسی داشته باشید که کارت گرافیک خروجی بده که من تا چهار خروجی روی کار گرافیک Matrox QID دیدم اما متاسفانه داخل ایران نیست پس من راهی ندارم جز اینکه کیسی جمع کنم که مادربرد خاصیت سه تا پنج ورودی کارت گرافیک داشته باشه چون حد اکثر کارتهای گرافیک بازار ایران دو خروجی دارن که اگر من سه کارت رو اسلای یا کراس فایر کنم میتونم با تنظیمات در پروپرتیز و ستینگ ویندوز به راحتی کارم رو راه بندازم مشکل من فقط اینه که نمیدونم از چه مین و سی پی یو و رم و کارتگرافیک و پاور برای این سیستم استفاده کنم که هم مغروم به صرفه در بیاد هم کشش داشته باشه

بازم ممنون از توجهت و منتظر پیشنهادهای خوبت هستم