ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با standby

fanoos110
24-04-2009, 18:57
دوستان، سیستم من قبلا که استند بای میشد فن هم خاموش میشد( هایبر نت نه استند بای) و بعد هم با کلید پاور روشن میشد اما چند روزیه که در موقع استند بای کردن فن خاموش نمیشه و با زدن یک کلید هم روشن میشه.
چطور میتونم اونو به حال قبل بر گردونم؟

fanoos110
25-04-2009, 22:46
چرا هیچ کس جواب نداد؟

Mohammad King
26-04-2009, 14:31
سلام من سوال شما را توی اون یکی تاپیکتئن جواب دادن خوب اینجا هم جواب میدم

من آخر نفهمدیم که شما هایبرنت میکردین سیستم خاموش میشد یا استند بای میکردین؟؟؟!!

برای هایبرنت وقتی شما از توی استارت گزینه turn off computer را بزنید و بعد دکمه شیفت را نگه دارین اون وقت stand by به هابرنت تغییر میکنه/

موفق باشید

fanoos110
26-04-2009, 20:08
من استند بای میکردم. تفاوت هایبر با استند بای رو میدونم.اصلا گزینه هایبرم خاموش بود.

king emperor
28-04-2009, 16:37
شما اشتباه می کنید

یا اینکه ویندوز شما دچار مشکل شه بوده

fanoos110
29-04-2009, 06:38
شما اشتباه می کنید

یا اینکه ویندوز شما دچار مشکل شه بوده
nدوست عزیز ممنون از لطفتون .اما من اشتباه نمی کنم.مزید اطلاع خوبه بدونین جدیدا مادربورد هایی تولید و عرضه شده اند که در حالت استندبای همه قطعات حتی فن را هم خاموش می کنند. در بازار نیز موجود است

Mohammad King
29-04-2009, 14:49
nدوست عزیز ممنون از لطفتون .اما من اشتباه نمی کنم.مزید اطلاع خوبه بدونین جدیدا مادربورد هایی تولید و عرضه شده اند که در حالت استندبای همه قطعات حتی فن را هم خاموش می کنند. در بازار نیز موجود است

سلام

بله دوست من حق با شماست مال من هم همین هست.

شما کار های زیر را انجام دهید/

1:تنضیمات بایاس را در حالت دیفالت قرار دهید اگه درست شد که هیچ ولی اگه درست نشد/

2:نسخه ی بایا ستون را آپدیت کنید.

ودر آخر اگر این کار ها را کردید و باز خراب بود نهایتن ویندوز را پاک کنید و یه ویندوز دیگه نصب کنید.

موفق باشید