ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی، بحث و تبادل نظر درمورد گوشی های متفرقه الجی

صفحه ها : 1 [2]

tabrevent
31-08-2010, 00:32
سلام
آیا ال جی سیستم عامل تخصصی نداره؟
مثل بادای سامسونگ

4870x2
31-08-2010, 12:30
سلام
آیا ال جی سیستم عامل تخصصی نداره؟
مثل بادای سامسونگ
نه عزیز ال جی از این قرتی بازی ها نداره: دی
-----------------
خوب خوب خوب یه خبرایی هستش مثل این که: دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
با سی پی یوی 1.3GHz ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه؟!
بیچاره سامسونگ A8 : دی
=========
به به

The other LG, the LG E720 Chic, is a mid-range droid, which will launch with Android v2.2 Froyo, and should rival the HTC Wildfire. It's got a 3.2" capacitive touchscreen with WQVGA resolution, a 5MP camera, Wi-Fi, GPS and a Qualcomm MSM7227 CPU, which will most likely run at 600MHz (it's the same unit as in the HTC Aria).

Lord Farshad
01-09-2010, 18:30
درود.

چه عجب؛ بعد از یک سال یه خبرهایی شد! :دی . این اولی فکر کنم ویندوز باشه.

ولی بازم یه تکونی به خودش داد!

Michael Ropy
05-09-2010, 14:46
LG P500 Optimus One

- سیستم عامل اندروید 2.2 فرویو
- صفحه تاچ n اینچی
- دوربین 3 مگاپیکسلی
- وای فای و جی پی اس و 3G
- پورت مایکرو یو اس بی و جک 3.5

4870x2
05-09-2010, 14:59
صفحه قبل درباره ی این گوشی یه توضیحی دادم حسین!

Android phone, I like it, those buttons are beautiful. I for one am glad to see LG coming back, that would be nice. The LG Optimus One cell phone has 3.8-inch touch screen display, an OMAP3630 processor, HD camera, HDMI/DNLA support, and Android 2.2 Froyo, sounds pretty damn awesome. Wish I could get it, maybe it will come to the states. I am looking forward to more companies like LG driving the market forward with great features and pricing and showing
راستی مثل این که اسم یوزپلنگمون به Optimus 7 تغییر کرد: دی
.
.

4870x2
06-09-2010, 13:27
اوه اوه ال جی چه چیزی معرفی کردش: دی
LG LEX8 Nano LED
.
.
.
.
.
.
عکوس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط با 8.8 میلی متر : دی

Vamp!r3
06-09-2010, 16:28
اینم ویندوز فون 7 الجی : دی

اینو اینجا میزنم چون تاپیک های زیادی در رابطه با این موضوع هست :31: (تقصیر حسینه : دی)

Michael Ropy
06-09-2010, 18:21
اینو اینجا میزنم چون تاپیک های زیادی در رابطه با این موضوع هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تقصیر حسینه : دی)

پس این تاپیک چیه؟! :دی

فقط مونده اسمش رو درست کنم....

Lady Negar
06-09-2010, 21:36
من اصلا با گوشی های تاچ حال نمیکنم!
هیچ کاری نمیشه باهاشون کرد.
سرعت عمل رو خیلی میاره پایین(مخصوصا واسه استفاده Sms(
چرا جدیدا اینقدر زیاد زدن؟؟؟
:13:

Michael Ropy
07-09-2010, 14:48
من اصلا با گوشی های تاچ حال نمیکنم!
هیچ کاری نمیشه باهاشون کرد.
سرعت عمل رو خیلی میاره پایین(مخصوصا واسه استفاده Sms(
چرا جدیدا اینقدر زیاد زدن؟؟؟

دیگه از بحث خوشم میاد و اینا گذشته! :دی آینده در دستان تاچ هستش فعلا.....به نظر من که خیلی بهترن و بالعکس سرعت عمل رو میبرن بالا چون شما میتونید خیلی سریع به نقطه مورد نظر برید مثلا تویه یه لیست بلند، شما با یه گوشی غیر تاچ، چه جوری در عرض 2 ثانیه وارد منوی مورد نظر میشید؟! :دی

Michael Ropy
07-09-2010, 14:54
LG adopts Tegra 2, dual-core smartphones on the way

بهله الجی هم زده به سرش و میخواد یه اسمارت فون جدید با پلتفرم nVIDIA Tegra 2 بزنه با سی پی یو دو هسته ای 1 گیگاهرتز و گرافیک GeForce کم مصرف....فول اچ دی هم براهه و یحتمل سیستم عامل ویندوز فون 7 یا اندروید باشه....

4870x2
07-09-2010, 15:08
یحتمل سیستم عامل ویندوز فون 7 یا اندروید باشه....
این یه نکته رو جی اس ام خیلی فشار اورده گفته: دی

Michael Ropy
07-09-2010, 15:23
این یه نکته رو جی اس ام خیلی فشار اورده گفته: دی

آره بابا میخواسته بگه ما هم هستیم!!! :دی

Highbury
07-09-2010, 16:09
هر چی زنگ میزنم به شرکت کامتل میگه این شماره وجود نداره.منظورم همون شماره ای هست که توی سات گذاشتن.
کسی میتونه زنگ بزنه و کد مستر ریست سکرت رو بگیره.یا اینکه شمارش رو بده خودم انجام میدم

4870x2
09-09-2010, 13:07
دیری دیرینگ: دی
با شما هستیم با LG Win 7 Tablet
بعلله
LG UX10
.
.
.
.
.
.
دارای یه LCD هستن ایشون به اسم IPS
120 GB هارد: دی
تازه SD هم می خوره
7500Mah هم باطری
یه وب کم ( دوربین جلو ) 1.3 مگا پیکسلی
کلا Galaxy Tap و Apple iPad برن بوق بزنن

Michael Ropy
09-09-2010, 13:19
هاردش مگه 120 گیگ نیست؟! :دی ولی به هر حال بازم زیاد هستش!!!

4870x2
09-09-2010, 13:30
هاردش مگه 120 گیگ نیست؟! ولی به هر حال بازم زیاد هستش!!!
فکر کنم بجای 1 زدم 3 : دی

Michael Ropy
11-09-2010, 15:11
بله هنوز هیچی نشده، تبلت دیگر الجی در راه است! :دی این تبلت که اسمش Optimus Pad هست، مجهز به سیستم عامل اندروید 2.2 بوده و رقیب جدی گلکسی تب می باشد. اطلاعات دیگری در دسترس نیست، فقط الجی قول داده که این تبلت حجم کوچکتری نسبت به رقبا خواهد داشت و خیلی چیز های جدید رو برای اولین بار ارائه کنه.

Michael Ropy
11-09-2010, 15:17
بهله....یه خبر دیگه اینکه (نمی دونم قدیمیه یا نه! :دی) الجی Professional IPS خود رو رونمایی کرد که این مدل دارای 1.07 میلیارد رنگ (30 بیت!!) هستش!!!! :18: جهت اطلاع ال سی دی های عادی دارای 16.7 میلیون رنگ (24 بیت) هستند....

4870x2
12-09-2010, 08:57
اوه : دی
ال جی هر چی سامسونگ معرفی کردش رو داره هوا میده!: دی
یه Tegra 2 و یه اسنپ دراگون 1.3 که در راهه برای خورد کردن A8
حالا هم Professional IPS که می خواد Super IPS رو هوا بده: دی

atseh
18-09-2010, 21:41
اين تبلت هايي كه معرفي ميكنيد تو ايران اومده يا نه؟؟؟
اصلا قيمتش چنده؟؟؟:13:

Michael Ropy
19-09-2010, 15:13
اين تبلت هايي كه معرفي ميكنيد تو ايران اومده يا نه؟؟؟
اصلا قيمتش چنده؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه برادر هنوز وارد بازار جهانی نشده که بخواد بیاد ایران!! این خبر ها معمولا چند ماه قبل از ورود به بازار لیک می شن (لو میرن).

4870x2
19-09-2010, 16:55
ال جی تایید(قول) داده که optimus tablet از Apple iPad بهتر باشه

Michael Ropy
20-09-2010, 15:32
در حقیقت الجی میخواد به جای پروژه کنسل شده ی Moorestown یه سری تبلت ارائه کنه!

4870x2
25-09-2010, 14:26
بعله اطلاعات جدید از اپولو: دی

will pack a 1GHz or 1.3GHz Qualcomm processor, a 3.7-inch WVGA capacitive touchscreen, 5 megapixel camera with LED flash and HD video recording, full connectivity package and, of course, it will run Windows Phone 7.
99% احتمال میدم 1.3ghz باشه
چون اپولو هم 1.3ghz بودش
از عکس ها معلومه 1500Mah هم هستش
.
.
.

Amir M.ohAma.D
28-09-2010, 10:35
كسي كريستال نداره يه عكس بزاره؟

4870x2
04-10-2010, 15:36
مثله این که optimus tablet از اندروید استفاده نمی کنه بلکه از سیستم عامل گوگل یعنی کروم استفاده می کنه!
امسالم عرضه نمیشه: دی

4870x2
07-10-2010, 16:01
The low-end Android game just got real, folks, with Sprint's introduction of the LG Optimus S, a $50 (on-contract, post-rebate) Android slatephone running Froyo on a 3.2-inch HVGA screen, with mobile hotspot functionality for up to five devices, 802.11 b/g WiFi and a 600MHz processor to run the whole shebang. As you'd expect in a world of 1GHz smartphones at the $200 price point, it's not quite up to spec, but that doesn't keep it from having a super-solid build, durable and weighty, that belies its low price. It honestly feels much like a Nexus One in the hand, though with nice big physical buttons instead of capacitive function keys, and of course a lower-quality LCD screen. There's an auto-focusing 3.2 megapixel camera on the back and a fairly responsive capacitive touchscreen up front, and though browsing was a little painful on the low-res screen, the Android 2.2 device sped through the UI without skipping a beat. If this device impresses as much after we throw it through a barrage of tests, I'll be hard to imagine ever spending a cent on a regular ol' featurephone again.

Update: We've just been informed that the Optimus S has 256MB RAM and 512MB of ROM, an MSM7627 chipset and Bluetooth 2.1, but there's more -- it pulls a respectable 430 in the Quadrant benchmark thanks to Qualcomm Adreno 200 graphics, and we've got visual proof. See some direct-from-device screenshots and a couple sample pics from the Optimus S's camera in our second gallery below!

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

The low-end Android game just got real, folks, with Sprint's introduction of the LG Optimus S, a $50 (on-contract, post-rebate) Android slatephone running Froyo on a 3.2-inch HVGA screen, with mobile hotspot functionality for up to five devices, 802.11 b/g WiFi and a 600MHz processor to run the whole shebang. As you'd expect in a world of 1GHz smartphones at the $200 price point, it's not quite up to spec, but that doesn't keep it from having a super-solid build, durable and weighty, that belies its low price. It honestly feels much like a Nexus One in the hand, though with nice big physical buttons instead of capacitive function keys, and of course a lower-quality LCD screen. There's an auto-focusing 3.2 megapixel camera on the back and a fairly responsive capacitive touchscreen up front, and though browsing was a little painful on the low-res screen, the Android 2.2 device sped through the UI without skipping a beat. If this device impresses as much after we throw it through a barrage of tests, I'll be hard to imagine ever spending a cent on a regular ol' featurephone again.

Update: We've just been informed that the Optimus S has 256MB RAM and 512MB of ROM, an MSM7627 chipset and Bluetooth 2.1, but there's more -- it pulls a respectable 430 in the Quadrant benchmark thanks to Qualcomm Adreno 200 graphics, and we've got visual proof. See some direct-from-device screenshots and a couple sample pics from the Optimus S's camera in our second gallery below!

Michael Ropy
08-11-2010, 19:03
LG L-03C

بهله...:دی گوشی ای که میبینید، همونطور که از عکس ها پیداست باید دوربین شاخی داشته باشه! :دی همینطوره....

این گوشی مجهز به دوربین 12 مگاپیکسلی با سنسور CCD و با لنز.......:دی فکر کردید میگم اشنایدر؟! نه اینبار الجی نمی دونم چرا از لنز یه شرکت دیکه استفاده کرده.....لنزش پنتکس (Pentax) هستش. از قابلیت های دوربینش میشه به زوم 3x اپتیکال، فلش زنون و فیلمبرداری HD 720p اون اشاره کرد.

نمایشگر این گوشی 3 اینچ با رزولوشن 800 در 480 هست ولی متاسفانه فاقد سیستم عامل هستش. ضخامت بالایی هم داره: 17.3 میلیمتر تا 22 میلیمتر.....اینترفیس اس کلاس هم که دیگه از عکس مشهوده!

خبر بد اینکه......این گوشی فقط مختص ژاپن هست و اونم اپراتور NTT DoCoMo.....بیخودی دلتون رو صابون نزنید!!! :دی کشت مارو الجی تا یه سوپر کمرافون جهانی بده....:13:

S A M S U N G
09-11-2010, 11:07
سلام .

البته این یه دوربینه که باهاش میشه تماس گرفت :دی

میگم چرا الجی رفته تو خواب زمستانی ؟! فکر نکنم دیگه گوشی High End واسه بازار جهانی معرفی کنه .

البته یه دونه امروز معرفی کرده :دی :دی

مخلصیم .

Michael Ropy
11-11-2010, 17:22
البته یه دونه امروز معرفی کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای...........:دی :دی (:دی)

تو هم همش تیکه بنداز!!! :دی ولی دمت گرم خیلی خندیدیم خداییش تیکه باحالی بود!!!!

البته الجی گفته که میخواد اسمارت فون های زیادی رو روانه بازار کنه چون تو این سه ماهه اخیر ضرر زیادی کرد!!!

S A M S U N G
16-11-2010, 18:19
سلام .

LG's 4-inch Android phone with dual-core Tegra 2 and 1080p video coming in early 2011

Wow. LG told us it'd bring some heat to its Android Optimus line and here it is, folks! An 8 megapixel camera-wearing, 1080p video-recording, dual-core superphone to appease all the spec fanatics out there. Aimed for release early next year, as the very first dual-core Android handset, this device will finally bring NVIDIA's Tegra 2 into the smartphone realm. Our tipster tells us it's codenamed Star internally, though that's certain to change in the final product nomenclature. You might think that massive Google logo on the back would imply stock Android and you'd be right -- we're told it'll be a nearly untouched representation of the Google OS, though it's still not clear which version it'll be. We've also spotted a front-facing camera on the front, while the innards include microSD memory expandability, microUSB connectivity, and a 1500mAh battery. Nexus who?
:18: دمش گرم :18:

مخلصیم .

Michael Ropy
17-11-2010, 11:25
به به اومدم خبر بذارم دیدم شما زحمتشو کشیدی! :دی

- سیستم عامل اندروید 2.2 فرویو
- ال سی دی 4 اینچ خازنی
- دوربین 8 مگاپیکسل با فیلمبرداری فول اچ دی 1080p
- پردازشگر دو هسته ای ARM Cortex A9 با توان 1 گیگاهرتز
- متاسفانه :دی برای باند CDMA هستش و GSM نیست.....

4870x2
18-11-2010, 14:16
یا فیکه که با توجه به طراحی فلش و لنزش به نظرم هستش
یا این که chrome os روش نصبه!
و این که در هر صورت مهم نیست چون GSM نیست

داش يعقوب
28-11-2010, 10:09
ولي نميدونم چرا ال جي 100 مگاپيكسل هم درست كنه

بازم دوربينش مشكل داره :41:

4870x2
03-12-2010, 14:14
نبودیم ال جی گرد و خاک کرد مثل این که: دی
.
.

Michael Ropy
03-12-2010, 16:01
مثل اینکه استار کد مدلش P990 هستش....از یکی از عکس ها دیدم....

پی نوشت: بله جی اس ام هم زده:

Michael Ropy
12-12-2010, 14:59
سلام به بروبچ.....

خدمتتون عرض کنم که دیروز با برادرم یه سر (یه سر که نه! چند سر! :دی) رفیتم بازار موبایل + علاءالدین....به قصد خرید سه تا گوشی که خیلی ارزون باشه و نسبت به قیمتش بیارزه...قبلش هم خیلی تحقیق کرده بودیم....برادرم قرار بود X2 بخره + یه گوشی مثل GU230 و من هم فقط GU230!! :دی

بعد از کلی گشت و گذار و تست گوشی و.... آخر سر داداشم یه C3200 سامسونگ با GU230 الجی خرید....راستش از X2 توی تست اصلا خوشش نیومد!!! دکمه های.....داشت! :دی و از ارگونومیکش هم اصلا خوشش نیومد...آخر سر من چند تا مدل تعویضی که قبلا روش تحقیق کرده بودیم رو پیش رو گذاشتم و بالاخره همون C3200 رو با قیمت 70 تومن (بدون گارانتی) گرفتیم و سریعا هم بعدش یه GU230 قهوه ای رنگ به قیمت 59 تومن خریدیم (البته 58 تومن هم پیدا میشد ولی قهوه ای نبود، نقره ای و سیاه...). و البته با گارانتی اصلی و کارت طلایی به مدت 28 ماه (که 7 ماهش گذشته بود! :دی)، از اردیبهشت امسال تا شهریور سال 91....

خلاصه چون انتخاب من با دادشم مشابه بود فعلا یه دونه GU230 گرفتیم و الان هم برای تست دست منه تا ببینیم داداشم گوشی دیگه ای انتخاب میکنه یا همینو میگیره (ولی من انتخاب خودم رو کردم!!! :دی)...

حالا قصد من از نوشتن این طومار این بود که در مورد GU230 بحث کنم....باید بگم که این گوشی در نوع خودش بی نظیره!!! به جرات میگم واقعا تو رنج خودش رقیب نداره!!! شما با این پول (58 تومن) صاحب این چیز ها میشوید:

- صفحه 2.2 اینجی با رزولوشن 176 در 220 پیکسل با اینترفیس شبه سه بعدی
- دوربین 1.3 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری
- حافظه داخلی 6 مگابایت با قابلیت ارتقاء (تا 4 گیگ تست شده)
- دارای GPRS و EDGE، پشتیبانی از جاوا 2.0
- بلوتوث 2.1، پورت استاندارد microUSB، رادیو FM با قابلیت ظبط
- باتری 900 میلی آمپری با عمر بسیار بالا (580 ساعت استند بای + 9 ساعت مکالمه)
- هدفون و کابل USB موجود در داخل جعبه
- کیپد و دکمه های بسیار راحت با بازخورد عالی
- باریک و خوش دست (به نسبت کشویی بودن)
- قیمت بسیار عالی نسبت به امکانات

از جمله مزایایی که به صورت تجربی از این گوشی بدست آوردم میتونم به اینها اشاره کنم:

1. میتونم به راحتی بگم تو این رنج بزرگترین ال سی دی رو داره. واقعا با این سایز ال سی دیش خیلی حال کردم! چون من عاشق ال سی بزرگ هستم.
2. کیپدش حرف نداره!!!! خیلی راحته و براحتی میتونید با پهنای شصتتون باهاش کار کنید، من خودم عادت دارم اینجوری کار میکنم و خوشم نمیاد از ناخن استفاده کنم.
3. اینترفیس بسیار زیبای گوشی با دو تم پیش فرض و قابلیت سفارشی سازی خیلی خوب نسبت به رنج گوشی و کاربری بسیار آسان.
4. ارگونومیک و مکانیزم اسلاید بسیار خوب.
5. مثل همیشه آنتن دهی عالی و کیفیت مکالمه خوب (هر دو طرف).
6. عمر باتری هنوز کامل تست نشده ولی معلومه از این خر کاراست!!! بعد از تست نهایی این مورد رو اینجا تایید میکنم.
7. کیفیت پخش موزیک در هدفون نسبت ره رنج گوشی و اینکه این گوشی جزو مالتی مدیا فون ها نیست خیلی خوبه! تازه اکولایزر هم داره!
8. سرعت بالای گوشی با توجه به اینترفیس شبه سه بعدیش، به جز هنگام خوندن اطلاعات رم که بعضی مواقع خیلی کنده.

و اما اگر بخوایم به گوشی گیر بدیم این معایب رو میشه در نظر گرفت:

1. رزولوشن غیر استاندارد (176 در 220)، اگر 240 در 320 بود عالی میشد.
2. نداشتن المان تنظیم صدا.
3. جای رم زیر باتری هستش.
4. رم 4 گیگ گذاشتم روش که خوندن 480 تا آهنگ برای موزیک پلیر خیلی طول میکشه.

به زودی خبرهای تازه تری دارم براتون....

4870x2
17-12-2010, 14:19
حسین پست بده و ما در کنارش باشیم: دی؟
.

Michael Ropy
17-12-2010, 14:24
بهله.....اینبار الجی میخواد بترکونه!!!

LG B

گوشی اندرویدی با صفحه 4 اینچی از نوع IPS که هم از نظر کیفیت و هم از نظر توان مصرفی از آیفون 4 و گلکسی S نیز بهتر است!

نکته: این گوشی شباهت بسیار زیادی به الجی Optmius 2X داره پس احتمال میره این همون گوشی باشه...

جدول شفافیت و میزان توان مصرفی این نمایشگر با نمایشگر آیفون 4 و گلکسی اس:

مقایسه صفحه این گوشی با گلکسی اس و آیفون 4:

دیگر تصاویر:

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

اوه اوه پست همزمان!! ترکوندی امیررضا!!!!

S A M S U N G
17-12-2010, 15:53
ماشال :دی

چیز خوبیه . چه نازکه !!! فکر کنم فلاش نداشته باشه با این ضخامت !

مخلصیم .

S_ALI_A
17-12-2010, 16:06
ماشال :دی

چیز خوبیه . چه نازکه !!! فکر کنم فلاش نداشته باشه با این ضخامت !

مخلصیم .
توي عكسا مشخصه كه. فلش داره:31:

Michael Ropy
17-12-2010, 16:28
توي عكسا مشخصه كه. فلش داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر توی کدوم عکس معلومه؟! :10:

4870x2
17-12-2010, 17:13
اره احتمالا فلاش نداره
و لنزشم نهایتا 5 باشه
البته 720p تضمینی روشه: دی
فقط مونده این که professional IPS روشه یا نه: دی
خوب میگین اگه باشه چی میشه؟: دی
1.07 میلیارد رنگ رو می تونه نشون بده
و البته 30bit میشه

S_ALI_A
18-12-2010, 00:26
نکته: این گوشی شباهت بسیار زیادی به الجی Optmius 2X داره پس احتمال میره این همون گوشی باشه...

بازم گاف دادم.!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فك كنم اين جمله رو بد متوجه شدم.
حسين حالا تو هم هي بيا مارو ضايع كن:31::31:

Michael Ropy
19-12-2010, 16:57
حسين حالا تو هم هي بيا مارو ضايع كن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم برادر نمی خواستم ضایع کنم، فکر کردم جایی دیدی فقط خواستم مطمئن بشم....:11:

4870x2
28-12-2010, 18:22
8 روز تا CES2011
خوب ال جی چه معرفی هایی خواهد داشت
احتمالا نسخه کامل LG Optimus 2X رو میشه دید
و دومین گوشی هم بزرگ ترین سوپرایز ال جی با اسم رمز LG B هستش
گوشی فوق نازک و با کیفیت تصویر فوق العاده
از اخبار یه چی جالب دیدم این که شاید LG Optimus Pad هم معرفی بشه:x

LG will be showing off the Optimus Pad 8.9-inch Android tablet. We don’t have much in the way of details yet, but the LG tablet is said to run Honeycomb. CES should be interesting for Android tablet fans.

Michael Ropy
28-12-2010, 18:38
اندروید Honeycomb همون اندروید 2.4 یا بعضا میگن اندروید 3.0 هستش اگه اشتباه نکرده باشم....ایول من خیلی تبلت دوست دارم! :دی

4870x2
03-01-2011, 17:27
بعله بعله: دی

Michael Ropy
05-01-2011, 19:40
بازم بهله بهله....اینبار الجی با دو گوشی Optimus Black و Revolution باز می گردد!!!!! :دی الجی امسال میخواد تو CES و MWC بترکونه!!!!

گوشی اول همون گوشیه LG B هستش (حق با تو بود امیررضا! :دی) که از مهم ترین امکاناتش کیفیت تصویر بی نظیرش هست (هنوز تایید نشده که آیا نسل چهارمی خواهد بود یا خیر)!!!

دوربین جلوش 2 مگاپیکسله!!! :دی باید ببینیم پشتش چی میزنه......به زودی با انتشار اطلاعات تکمیلی، تاپیک این گوشی رو هم می زنم.....منتظر باشید....

گوشی دوم هم که یه گوشی اندرویدی نسل چهارمیه (احتمالا مخصوص وریزون) که اسمش LG Revolution هستش....

به نظرم به دلیل شباهت بسیار زیادش به 2X، همون گوشی ولی با قابلیت نسل چهارمی باشه....

اطلاعات دیگه ای فعلا در دسترس نیست.....

4870x2
06-01-2011, 14:31
.
.
NOVA اسم نمایشگرشه: دی

Michael Ropy
06-01-2011, 15:52
و جهت اطلاع بعضی ها اینترفیس این گوشی های آپتیماس جدید Optimus UI 2.0 هستش....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4870x2
06-01-2011, 17:28
بعله دیگه پایان کار S-Class برسید: دی
حدود 2 ماهی میشه شایعه کار کردن رو اینترفیسی کاملا جدید از ال جی رو گذاشته بودم: دی

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

تبلت ال جی با اندروید 3 هم معرفی شدش
برای T...Mobile هستش!متاسفانه

اطلاعات کامل فردا در CES

S_ALI_A
16-01-2011, 11:56
یکی ایمیل شرکت الجی موبایل رو بده

S_ALI_A
17-01-2011, 13:36
یکی ایمیل شرکت الجی موبایل رو بده
بابا يكي كمك كنه ديگه. كارم خيلي فوريه. ايميل قسمتي جايي از شركت الجي رو ميخوام كه از كامتل شكايت كنم پيششون. يكي كمكم كنه.

Michael Ropy
17-01-2011, 13:42
من ندارم اگه داشتم میدادم، یه سرچ بزن تو گوگل....

Michael Ropy
21-01-2011, 16:41
LG P350 Optimus Me

- سیستم عامل اندروید نسخه 2.2
- صفحه 2.8 اینچی از نوع خازنی با رزولوشن 320 در 240 پیکسل
- دوربین 3.2 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری
- وای فای n، جی پی اس، بلوتوث 2.1 با EDR
- باتری 1500 میلی آمپر
- جک 3.5، رادیو FM، پورت microUSB
- سنسور شتاب سنج، تقارب و قطب نما
- 140 مگ حافظه داخلی و ساپورت رم تا 32 گیگ
- پشتیبانی از شبکه های اجتماعی
- ضخامت 13.3 میلیمتر

4870x2
21-01-2011, 20:42
حسین احتمالا 2.8 اینچه
بعید می دونم 3 باشه با این عکس ها

Michael Ropy
21-01-2011, 22:25
منم دقیقا همین حدس رو زدم ولی با این رزولوشن یه جورایی نمی خوره 2.8 باشه.....باید صبر کرد دید.....

- صفحه 3 اینچی از نوع خازنی با رزولوشن 320 در 480 پیکسل (سایز صفحه هنوز تایید نشده)

البته تو این عکس به نظر هخمون 2.8 اینچ میاد:

4870x2
26-01-2011, 14:01
حسین هم که رفت: دی
حالا من موندم و تاپیک ال جی
--------
خوب بعله دیگه ال جی اولین گوشی 3 بعدی خودش رو که هم می تونه 3 بعدی فیلم بگیره(2 تا دوربین داره حتما) و هم می تونه 3 بعدی بدونه عینک نشون بده رو ماه بعدی تو MWC معرفی می کنه: دی
.
+
تبلت ال جی هم تو MWC معرفی میشه که برا T...Mobile هستش

Michael Ropy
26-01-2011, 16:45
من؟!؟!؟ :دی حداقل تا معرفی کامل Optimus 3D صبر میکنم و تاپیکشو میزنم، بعد میرم!!!! :دی

----------------------------------

تو این موزیک ویدیو نشون میده که گوشی دوتا لنز پشتش داره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه عکس هم از پد الجی:

almgti_79
30-01-2011, 02:03
آماری از فروش گوشی ها از برندهای مختلف در طی یکسال گذشته در جهان

کماکان LG سومین رتبه فروش در جهان را دارد

به ترتیب: نوکیا، سامسونگ، الجی، بلک بری، اپل، سونی اریکسون!!!، موتورولا، اچ تی سی

لینک توضیحات کامل:

4870x2
31-01-2011, 13:43

4870x2
06-02-2011, 13:01
.
.
بعله بعله اسم تبلت LG Star Tab هستش: دی

4870x2
23-02-2011, 17:31
داره خاک می خوره این تاپیک ؟؟: دی
زنگ تفریح به روش ال جی
.

Michael Ropy
23-02-2011, 19:33
عالی بود امیررضا!!! نشون میده که چه قدر الجی به فکر ارگونومیک هستش، با اینکه 8.9 اینچ هست ولی در هر دو حالت افقی و عمودی بهترین ارگونومیک رو میده....

4870x2
23-02-2011, 21:45
اره حسین
ادم حال می کنه اینا رو میبینه
اونوقت سامی ابله(: دی) اومده یه تبلت زده با یه کامیون باید اینور اونور بردش

4870x2
28-03-2011, 21:16
هوووم خبر های خوبی داره از LG میادش
اول از همه Optimus Big
عاشق این اسم رمزشم: دی
.

Codenamed the Optimus Big, the new smartphone reportedly uses a 4.3-inch NOVA display and a 1GHz single-core processor. There is a T-DMB TV tuner too, which suggests this particular handset is headed to Korea only.
یه Galaxy S 2 Killer واقعی از LG
البته فعلا در انحصار کره هستش(هرچند اون اسم LG اون بالا میگه شایدم GSM باشه..)
+
ولی خبر مهم تر
Nexus Tablet رو قراره LG بسازه: دی
.
.
مطمئن باشین 3D هستش...

Michael Ropy
24-04-2011, 18:14
افزایش سهم ال جی در بازار موبایل ایران

مدیرعامل شرکت پارس کامتل نماینده انحصاری گوشی های ال جی از واردات گسترده این گوشی کره ای به بازار تلفن همراه کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از موبنا، “حسین پاینده” در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: این شرکت تصمیم دارد در سال جدید سهم برند ال جی دربازار تلفن همراه کشور را افزایش دهد.
وی با اشاره سهم ال جی در بازار تلفن همراه کشور گفت: برند ال جی توانسته با تنوع مدل ها با قیمت مناسب سهم خود را به ۹ درصد در کل بازار تلفن همراه برساند.
وی تصریح کرد: که با واردت گسترده این برند پیش بینی می شود سهم این برند در بازار با رشد چشمگیری روبرو شود.
پاینده گفت: در حال حاضر ال جی توانسته با تولید گوشی های صفحه نمایش لمسی و امکانات دار با قیمت های مناسب از استقبال خوبی در میان کاربران برخوردار شود

منبع:

almgti_79
25-04-2011, 10:40
افزایش سهم ال جی در بازار موبایل ایران

مدیرعامل شرکت پارس کامتل نماینده انحصاری گوشی های ال جی از واردات گسترده این گوشی کره ای به بازار تلفن همراه کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از موبنا، “حسین پاینده” در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: این شرکت تصمیم دارد در سال جدید سهم برند ال جی دربازار تلفن همراه کشور را افزایش دهد.
وی با اشاره سهم ال جی در بازار تلفن همراه کشور گفت: برند ال جی توانسته با تنوع مدل ها با قیمت مناسب سهم خود را به ۹ درصد در کل بازار تلفن همراه برساند.
وی تصریح کرد: که با واردت گسترده این برند پیش بینی می شود سهم این برند در بازار با رشد چشمگیری روبرو شود.
پاینده گفت: در حال حاضر ال جی توانسته با تولید گوشی های صفحه نمایش لمسی و امکانات دار با قیمت های مناسب از استقبال خوبی در میان کاربران برخوردار شود

منبع:

مثل اینکه دارن یه تکون هایی به خودشون میدن بالاخره, گرچه اگر مثل آدم وارد کنن و گوشی 200 هزار تومنی را 500 هزار تومن به مردم نفروشند (که در این مورد بعید به نظر میرسه:31:)!!!

poonel
06-11-2011, 06:37
LG Mobile

sepidfizik
11-08-2012, 17:53
Sprint LG Lotus Elite
The Sprint LG Lotus Elite cell phone looks nice, I really liked his attitude, the red Lotus Elite wasn’t much but he made it mildly interesting. That’s the enthusiasm we need in the workplace.
The Sprint LG Lotus Elite cell phone looks like a very nice dumbphone. The Lotus Elite has an external touchscreen enabling users to view emails, texts and pictures, as well as access your voicemail without opening the phone. It also comes with QWERTY keyboard, 2.4-inch QVGA screens, 2.0 megapixels camera, expandable MicroSD supporting up to 32GB memory card and dedicated shortcut keys for social networking, email and text.

سلااااام...این گوشی توی ایران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟چنده میدونید؟

offline2
21-11-2013, 17:41
سلام . این تاپیک شده زیر خاکی ظاهرا !!!! آخرین پستِ بی جواب ، مالِ یک سال و اندی پیش هست . کسی هست اینجا جوابگو باشه ؟ اگه نیست لطفا این تاپیک بسته شه .
نزدیک به یک ساله ال جی T375 دوسیم کارته گرفتم . از کندیِ باز کردنِ اس ام اس ها و دوربین ِ پایین و رم سیستمیِ خیلی کم (که نمیشه با حداقل 2 برنامه بیشتر ، همزمان کار کرد )که بگذریم ، بدترین مشکلش اینه که علی رغمِ اینکه تحت جاوا هست اما تقریبا هر برنامه ای که میریزم میگه که ساپورت نمیشه!!! :angry: پس چیو این گوشکوب ساپورت میکنه ؟ 10 مدل UC دانلود کردم و همینطور wechat و خیلی برنامه های دیگه . اما ساپورت نمیکنه . نصب میشه . کلیک میکنی مثلا میره توی برنامه اما هیچی نیست . 100 ساعت هم بمونه هیچ اتفاقی نمیفته . فقط یه صفحۀ سفید که توش آرم جاوا هست همین . یکی نیست به اینا بگه مگه مجبوری زورکی گوشی بزنی؟؟ :thumbsdow قدیما سونی اریکسون داشتم هر چی برنامه جاوا بود که بقیه نمیتونستن اجرا کنن این اجرا میکرد .