مشاهده نسخه کامل
: 20 سوال زيبا از گيمر ها
shuahin_kh
12-01-2010, 12:29
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟زيبايي داستان و تاريخچه(البته اگر جديد باشه تحقيق ميكنم)
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟همه نوع غير از rpg
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟آخرش
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟هميشه
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟اگر اين كار رو نكنم كه نميشه بازي كرد
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟pc
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) هردو
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟اهميتش مثل نياز بدن به آب هستش
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟هميشه
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟الان كه شاغلم تقريبا 50%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟
با بازي زندگي ميكنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟فكر نكنم
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از گيم دستي خواهرم.
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟حمله نادر به هند - استراتژيك
16.چرا بازی می کنید ؟ شما براي چي آب ميخوريد
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟متوسط
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟هيچ انتظاري ندارم
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟10 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :مايه حيات
-------------------------------------------------------------------------------
1-سونی یا مایکروسافت؟؟؟ microsoft
2-نظرتون درمورد گرشاسپ یا سوشیانت چیه؟؟؟ هنوز نظري ندارم
3-ازچه سبکی از یازی ها لذت میبرید؟؟؟ همه بغير از rpg
4-بهترین سلاح بازی ها از نظر شما؟؟؟ يه مسلسل سبك مثل mp5
5-از چه نوع گیم پلی در بازی خوشتان می اید منظورم دیدشه؟؟؟ سوم شخص
6-دوست داشتید جای کدام یک از شخصیت بازی ها باشید؟؟؟ green beret
7-از چه مجله یا نشریه ای در مورد بازی استفاده میکنید؟؟؟ كلا اينترنت
8-منتظر انتشار کدام بازی هستید؟؟؟ splinter cell - doom4 - pop fs - ac2 و خيليهاي ديگه
9-یک شخصیت زن که در بازی ها از ان متنفرید؟؟؟ آخر maxpayne كه اسمش يادم نمياد
10-یک شخصیت مرد که در بازی ها از ان متنفرید؟؟؟ زيادن
11-از کدام بازیساز خوشتان می اید؟؟؟ ea
12-بهترین پلتفروم از نظر شما؟؟؟ pc(اگر بازيهاي انحصاري كنسولها رو به pc ميدادن شاهكار ميشد)
13-بد ترین پلتفروم از نظر شما؟؟؟نداريم
14-بهترین سلاح سرد در بازی ها؟؟؟حركات رزمي - چاقو - چوب - ميله و هرچي كه بشه تو سر طرف خوردش كرد
15-ایا بازی باعث خجالتی شدن و تضعیف روابط اجتماعی شما شده است؟؟؟اصلا
16-اگه به شما بگن تو یه اتاق کوچیک زندانی هستی و سه چیزو حق داری انتخاب کنی چی رو انتخاب میکردی؟؟؟يه ميله آهني - يه pc خفن - adsl 2Mb
17-بین کنسول های دستی کدام را میپسندید؟psp
18-به یاد ماندنی ترین شخصی بازی ها؟؟؟maxpayne - sam fisher
19-پی سی یا کنسول؟؟؟ بازم pc
20-کدام یک از سری رزیدنت اویل را دوست داشتید؟؟؟ 2
vahidgame
12-01-2010, 19:55
1.شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ داستان و گیم پلی
2.بیش از همه چه موضوعی برای شمادر بازی ها مهمتره ؟ (منظورم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشوبگید)؟سبک نقش آفرینی و اکشن ماجرایی
4.معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی میکنید؟نرمال
5 .وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش میکنید؟آره
6.چقدرخودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور میکنید؟خیلی
7.بیش تر در کنسول بازی می کنید یاpc؟ pc فقط
8 .بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) pc
9.موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟خیلی زیاد
10 .تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟سعی میکنم حداقل ماهی یه بار یه نگاهی بندازم
11 .چند درصد زندگی شما با بازی کرد میگذره؟ الان تقریبا 100%
12.شما با بازی زندگی می کنید یافقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟باهاش زندگی می کنم
13 .آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه اصلا
14 .چگونه با بازی های رایانه ای آشناشدید؟اول با آتاری و سگا
15.اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟سبک نقش آفرینی و در مورد داستان های شاهنامه(مثلا رستم)
16.چرابازی می کنید ؟چون دوست دارم:31:
17.یک بازی چقدر بر روی شما تاثیرمی گذاره؟بستگی به بازیش داره
18.وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟این که ارزش یه بار دیگه تموم داشته باشه
19 .معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟بین 10 تا 13 ساعت اگه کار نداشته باشم
20 .بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :واقعیت بخشیدن به رویاها(البته یه کلمه بیشتر شد:31:)
CATALONIA
12-01-2010, 21:29
شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ هيچي :دي بازي جديد كه اومد ميرم ميگيرم
2.بیش از همه چه موضوعی برای شمادر بازی ها مهمتره ؟ (منظورم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشوبگید)؟سبک FPS و sport و كمي هم action adventure
4.معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی میکنید؟ تو اسونشم مونديم
5 .وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش میکنید؟خير
6.چقدرخودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور میکنید؟هيچي
7.بیش تر در کنسول بازی می کنید یاpc؟ pc
8 .بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) pc
9.موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟كمي تا قسمتي
10 .تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ هر روز
11 .چند درصد زندگی شما با بازی کرد میگذره؟ بين 40 تا 60 درصد
12.شما با بازی زندگی می کنید یافقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟سرگرمي
13 .آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه
14 .چگونه با بازی های رایانه ای آشناشدید؟با كامپيوتر
15.اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟sport
16.چرابازی می کنید ؟علافيم ديگه
17.یک بازی چقدر بر روی شما تاثیرمی گذاره؟لطفا سوال بعدي
18.وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ااين كه نسخه ي بعدي اون بازي بياد
19 .معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟اگه بازي خوب تو بازار باشه بين 1 تا 2 ساعت
20 .بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : كمش خوب زيادشم خوب
vahidgame
13-01-2010, 12:27
من یه سوال داشتم این که هر کی بیاد به سوال ها جواب بده چه فایده ای داره؟
به نظر من حداقل به جواب هایی که هر کی میده یه گیری بدیم:31:البته منظور من به هم ریختن تاپیک نیست.مثلا من از یکی از دوستان که جواب داده بود واقعا سوال دارم.
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟قشنگی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن و ماجرایی
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟Normal
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟بستگی داره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟95%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟PC
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)PC
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟50%
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟کم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟60%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟معلومه که زندگی میکنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟بعلهههههههههههه
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از طریق خودم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟اکشن و ماجرایی_ شاهنامه رستم
16.چرا بازی می کنید ؟ چون بازی غذای منه.
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟زیادددددددددددد
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟هیچی
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟تابستونا: 12 تا 15 _ زمان مدرسه: 3 تا 4 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :بازی یعنی مرز بین زندگی و شادی:40::40::40::40::40:
vahidgame
15-01-2010, 12:17
من صفحه اول این تاپیکو نخونده بودم.نوشته بود که در پستهای بعدی بحث کنید. حالا من یه سوال از Pirates7 داشتم این که شما چه جوری روزی 17 ساعت بازی میکنید؟ من خودم نوشتم که اگه کار نداشته باشم بین 10 تا 13 ساعت بازی میکنم که این هم یکمی اغراق بود:31: منظورم این بود اگه تلویزیون اصلا هیچی نداشته باشه و کلا هیچ کاری نداشته باشم اون قدر بازی میکنم البته پیش کامپیوتر همون قدر هستم ولی سوال این بود که چند ساعت بازی میکنید.برای من این سوال هست چون خودم حداقل هشت نه ساعت میخوابم و 17 ساعت واقعا بازی کردن خیلی عجیبه:18:
حالا دوستان با اجازه منم دو تا سوال می پرسم البته میدونم که کسی که این تاپیکو زده باید سوال کنه ولی اگه خواستید میتونید به اینا جواب بدین:
1-اگه قرار بود جای یه شخصیت بازی ها قرار بگیرید دوست داشتید جای یه شخص خوب بودید و یا بد؟ و نام این شخصیت چیست؟
2-اگه به شما بگن که از بین یک بازی که اکشن و با گرافیک فوق العاده بالا و خیلی کوتاه است و یک بازی که سبک نقش آفرینی و یک شاهکار است و حداقل 100 ساعت میشه بازی کنی یک بازی را انتخاب کنید شما کدام را انتخاب می کردید؟(البته نگید هر جفتشون:20:)
اگه دوستان بخوان من بازم میتونم سوال کنم البته میدونم سوال هام شاید خیلی خوب نبود ولی کلا من دوست دارم بیشتر سوال های فلسفی و معنادار بپرسم:31::31::31:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ داستان
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ هربازی که گرافیکش باحال باشه به جز بازی های ورزشی(تواین سبکم استثنا دارم اونم fifa10)
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ معمولی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگه خوشم بیاد حتما
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟تا حالا این کارو نکردم
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟همیشو بدون صدا بازی میکنم به جز بازیهای استرتژیک که باید با صدا بازی کنم وگرنه گیج میشم
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟سایت گیم اسپات هر چی ایمیل میفرسته برام با همین سایت
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ قبلا 70 درصد جدیدا 10 درصد به زور اصلا دست ودلم به بازی نمیره
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟سرگرمی اونم از سر بیکاری
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ پارسال رتبه کنکورم شد حدود نه هزار اگه کامپیوتر و این بازیا نبود رتبه ام میشد زیر پنج هزار از همون موقع به بعد گیم برام کم ارزش شد
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ از وقتی یادم میادم آشنا بودم یه زمانی میکرو وسگا کم کم هم پیشرفته تر شد دیگه
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟.............
16.چرا بازی می کنید ؟ هر وقت بیکار شوم بازی میکنم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ تنها بازی که تاثیر گذاشت وهیچ وقت بدم نیومد ازشCompany of Heroes بود اونم چون اینقدر روی کشت وکشتار تا کید نمیکرد که هیچ نفی هم میکنه
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ شماره بعدیش بهتر باشه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ جدیدا شاید 1ساعت هم نشه ولی هفت هشت ماه پیش 14 تا 15 ساعت شایدم بیشتر
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : سرکار رفتن لذت بخش
A M I R 1 1 0
16-01-2010, 11:13
من صفحه اول این تاپیکو نخونده بودم.نوشته بود که در پستهای بعدی بحث کنید. حالا من یه سوال از Pirates7 داشتم این که شما چه جوری روزی 17 ساعت بازی میکنید؟ من خودم نوشتم که اگه کار نداشته باشم بین 10 تا 13 ساعت بازی میکنم که این هم یکمی اغراق بود:31: منظورم این بود اگه تلویزیون اصلا هیچی نداشته باشه و کلا هیچ کاری نداشته باشم اون قدر بازی میکنم البته پیش کامپیوتر همون قدر هستم ولی سوال این بود که چند ساعت بازی میکنید.برای من این سوال هست چون خودم حداقل هشت نه ساعت میخوابم و 17 ساعت واقعا بازی کردن خیلی عجیبه:18:
حالا دوستان با اجازه منم دو تا سوال می پرسم البته میدونم که کسی که این تاپیکو زده باید سوال کنه ولی اگه خواستید میتونید به اینا جواب بدین:
1-اگه قرار بود جای یه شخصیت بازی ها قرار بگیرید دوست داشتید جای یه شخص خوب بودید و یا بد؟ و نام این شخصیت چیست؟
2-اگه به شما بگن که از بین یک بازی که اکشن و با گرافیک فوق العاده بالا و خیلی کوتاه است و یک بازی که سبک نقش آفرینی و یک شاهکار است و حداقل 100 ساعت میشه بازی کنی یک بازی را انتخاب کنید شما کدام را انتخاب می کردید؟(البته نگید هر جفتشون:20:)
اگه دوستان بخوان من بازم میتونم سوال کنم البته میدونم سوال هام شاید خیلی خوب نبود ولی کلا من دوست دارم بیشتر سوال های فلسفی و معنادار بپرسم:31::31::31:
میتونید در مورد جواب های یک دیگر بحث کنید و لی بحث به کل کل نکشه...
تو هم میتونی سوال طرح کنی ولی سوال ها را در صفحات قبل بخون و تکراری نباشن و 20 سوال بپرس نه دو تا:46:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ سبک بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ بازی های تو سبک world of war craft
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بستگی به خود بازی داره ، گاهی وقتها که گیر میکنم از ترینر هم استفاده می کنم :دی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگه معتاد کننده باشه 100%
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ 90%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ PC
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) PC
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ به نظر من موسیقی از مهم ترین جنبه های بازیه
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ تا حدی
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 40 %
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ سرگرمیه دیگه :دی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ آره
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ گیم دستی فامیلمون!
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ یه بازی مثل جی تی ای و زندگی مجازی ، اما آنلاین!!!
16.چرا بازی می کنید ؟ حس طعم شیرین رسیدن به هدف
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ از چه نظر؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟انتظار دارم دفعه ی بعد بهتر تمومش کنم:دی
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :
زندگی دوم!!!!!
Arrowtic
17-01-2010, 16:26
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ نظر دیگران
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ اکشن سوم شخص
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟سختر ترین درجه
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ نه:31:
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟100 درصد
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ کنسول
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟زیاد
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ زیاد
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ زیاد
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ با بازی زندگی میکنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ زیاد
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ از طریق دوستان
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ مبارزه ی معلمای مدرسمون رو در سبک مبارزه ای
16.چرا بازی می کنید ؟ اعتیاد
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ زیاد
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ باحال تموم شه(بازیی مثل COD:MW2 که باحال و حماسی تموم شد)
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 3
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : اعتیاد
A M I R 1 1 0
18-01-2010, 11:15
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ سبک بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ بازی های تو سبک world of war craft
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بستگی به خود بازی داره ، گاهی وقتها که گیر میکنم از ترینر هم استفاده می کنم :دی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگه معتاد کننده باشه 100%
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ 90%
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ به نظر من موسیقی از مهم ترین جنبه های بازیه
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ تا حدی
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 40 %
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ سرگرمیه دیگه :دی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ آره
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ گیم دستی فامیلمون!
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ یه بازی مثل جی تی ای و زندگی مجازی ، اما آنلاین!!!
16.چرا بازی می کنید ؟ حس طعم شیرین رسیدن به هدف
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ از چه نظر؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟انتظار دارم دفعه ی بعد بهتر تمومش کنم:دی
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت
زندگی دوم!!!!!
از این کلمت خیلی خوشم اومد واقعا توصیف خوبی بود.
arashbi2
22-01-2010, 09:53
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ گرافیک . و مشهور بودن بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافیک و داستان (هر 2 خیلی مهمه)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ از بازی های مثل World of warcarft و Devil may cry
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بسته به بازی از اسون تا سخت متغییر هست
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟نه خیلی وقت ها شده تموم نکردم یه بازی رو اما بازی باز ها رو هم 7 8 بار تا اخر رفتم
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ .شاید 95%
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ pc
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) pc
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟تقریبا برای من 100%
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟سعی میکنم همیشه اپدیت باشم :دی
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ حدود 50%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ به عنوان زندگی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ بله
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ از وقتی به دنیا امدم عوض ماشین بازی والدین گرامی من به من کامپوتر سگا دادن خودم هنوز نمیدونم چطوری اشنا شدم :8:
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ سبک تاریخی مثل AC
16.چرا بازی می کنید ؟ معتادش هستم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟
بسته به بازی داره مثلا Devil may cry و Mortal kombat 100%رو زندگی من تاثیر گذاشتن
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ شماره 2 اون بازی بیاد بیرون :11:
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟
تابستون از ساعت 8 صبح تا 12 شب در زمان تحصیل 5-6 ساعت موقع امتحانات 2-3 ساعت
عشق:21:
Zhangooler
24-01-2010, 22:23
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟سبک بازی وشرکت ناشر بازی و علاقه خودم به تایتل و ...
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)همه اش مهمه ولی داستان و در گیر شدن باهاش خیلی مهمه
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن اول شخص و رول پلیینگ و استراتژی و ریسینگ
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟نرمال یا هارد
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟معمولا...بستگی به میزان جذابیت بازی داره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟زیاد
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟کنسول اکثرا
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟قطعا مهمه.
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟هر هفته چک میکنم که عنوان جدیدی اومده یا نه!
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟50%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟زندگی می کنم معمولا
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه.البته بستگی به بازی هم داره.تا الان 5-6 تا عنوان باعث غیبت از مدرسه شده!
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از طریق اینترنت و بازی های ویندوز
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟رول پلیینگ و یه چیزی که همه کار میشه براش کرد و پایانش به عهده ی خود گیمر باشه.کاملا Open World
16.چرا بازی می کنید ؟ ارضای حس کنجکاوی و بازیگوشی و سرگرمی و تقویت مهارت های تصمیم گیری
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بستگی داره.معمولا زیاد تو فکرش میرم.یه مدت برای بازیه کانتر گراف طراحی میکردم./:D
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟بازم مرحله Unlock بشه!
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟معمولا 3 تا 4 ساعت در روز های تحصیلی ولی تابستون 16 ساعت یا بیشتر
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :اعتیاد شیرین و زندگی دوم(شد 4 کلمه!)
kingali_menelion
28-01-2010, 19:32
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟سبک، شهرت بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ استراتژیک و بازیهایی مثل Sims و SimCity
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بار اول یکی مونده به آخرین درجه سختی، بعد اگه حسش بود با آخرین درجه سختی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگه خوشم بیاد حتما تمومش می کنم
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ گاهی اوقات شخصیت تو بازی رو جای خودم شاید بزارم ولی خودم رو جای اون تصور نمی کنم! :31:
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟70% خیلی مهمه
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ اخبار مربوط به اون بازیهایی که قرار نسخه جدیدشون بیاد رو دنبال می کنم فقط
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ شاید 40%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ قبلا زندگی می کردم ولی جدیدا فقط سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ نخیر، حداقل برای من که نشده
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ اون اوائل اگه از سگا و این خزعبلات بگذریم، اولین بازی کامپیوتری که کردم Need For Speed بود، از اولین سری بازی هاش هم بود.
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ تاریخی، بیشتر استراتژیک
16.چرا بازی می کنید ؟ گذران زندگی
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ چندان تاثیر نمیگیرم معمولا
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ یه سری چیز اضافه داشته باشه برا این زمان...
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ قبلا 10 ساعت رو شاخش بود، ولی الان شاید روزی 2-3 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : چیزی بذهنم نرسید! :31:
$$Don Corleone$$
30-03-2010, 13:56
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ژنر / امتیاز مجلان و سایت ها
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافیک/گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن اول شخص/اکشن شوتر سوم شخص/open world
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟اگر ژنر مورد علاقم باشم روی هارد و اگر نبود روی نرمال
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟مثل خیلیا اگه ازش خوشم بیا آره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟این کارو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 میکنم.
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟سال 87 فقط با کامپیوتر بازی می کردم بقیه زندگیمو با کنسول باز کردم.
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟بین زیاد و عادی
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟شدید .به این کار بیشتر علاقه دارم تا بازی کردن.
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟75%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟این حسو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 & GTA IV دارم.
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟این مسئله برای من متغیره ولی در حال حاظر بلی
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟مجلات
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟یه جی تی ای ایرانی می ساختم با همون سبک ها.
16.چرا بازی می کنید ؟ چون اگه بازی نکنم می میرم.
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟این حسو فقط توبازی های assassins creed1/2 & moderm warfare 1/2 & GTA IV دارم.
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟اگه ازش خوشم اومد با همون شخصیت ها نسخه بعدیشو بسازه متل سری مدرن وارفیر
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟شدیدا متغیره ولی میانگینش 6 ساعت پیاپی
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : تریاک مدل 3000
ManUtd$1366
30-03-2010, 14:55
[شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟[معروف باشه،استراتژیک نباشه
بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)[گیم پلی 70 درصد،30تا هم گرافیک
بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟racing . action
معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟سخت .چه بلد باشم چه نباشم
وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟آره.ولی بازیای زیادی بازی نمیکنم
چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟نه بابا
بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟فعلا pc ولی کنسولیه چیز دیگس
[بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) کنسول
موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟خیلی مهمه،میبرتم تو حس
تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اونایی که دوس دارم کامل،بقیه 30 درصد
چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟دانشگاه نباشه هیج کاری نمیکنم جز بازی،جز این 50%
شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟با بازی زنده ام
آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟خیلییییی،ولی اشکال نداره
چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟آشنا به دنیا اومدم
اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟سوال خوبی نیس
چرا بازی می کنید ؟ زندگیمه
یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟صفر
وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟اسم سازندهاشو بشه با اسکبپ رد کرد!
معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟من 9 ساعت میخابم،بقیش بازی
بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :توهم
xeNociDe
31-03-2010, 09:06
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟قيمت،گرافيك
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافيك
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ورزشي،اول شخص
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟آسون ( براي اينكه ببينم آخرش چي ميشه!)
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟خير
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟....؟؟؟
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟يا PC
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟VERY
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اصلاً دنبال نمي كنم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟همه اش
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟------؟
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟شديد
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟مثل بچه آدم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟اول شخص
16.چرا بازی می کنید ؟ از روي بيكاري
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟هيچي
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟برامون موبايل iPhone بفرستند:31:
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟از ساعت 8 صبح تا 8 شب
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :چيزي كه آدم رو از زندگي ميندازه
zigool74
31-03-2010, 11:44
شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟جذابيت
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گرافيك
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ماشيني و داستاني
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟معمولي يا آسان
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ بله
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟يه كمكي
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ هيچي؛ موسيقي را قطع مي كنم.
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ در اوقات فراغت(متوسط)
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 10درصد
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ سرگرمي
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ هرگز
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ اينترنت و دوستان
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟كاميوني در سبك EURO TRUCK SIMULATOR
16.چرا بازی می کنید ؟ به خاطر اينكه گاهي وقت ها اگه عصابم خورد شد آرام بشوم و براي پر كردن وقت هاي بيكاري در خانه
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ خوب
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ يه سبك و يه مدل بالاتر ساخته بشود.
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ يك الي دو ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : پركردن وقت بي كاري و حال كردن:8:
. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟گرافیک-مشهور بودن
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟اسان
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟بله
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟%0
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)هردو
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟زیاد
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟اصلا دنبالش نمیرم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟%5
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟فقط سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟بله
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟نمیدونم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟اکشن-فوتبال
16.چرا بازی می کنید ؟ سرگرمی
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟خیلی کم
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟پایان خوب
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟1ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید: پوچ-تهی
Advanced Ali-001
31-03-2010, 20:34
در این تایپیک قصد دارم یک سری سوال در باره نحوه بازی هر کس و درجه سختی که بازی میکنه و... (پیرامون گیم) از شما بپرسم و شما هم جواب بدید. تا دور هم باشیم
در کل 20 تا سوال برای شما گیمر های عزیز وجود داره امیدوارم خوشتون بیاد.
خب هر کس که میخواد در این بحث شرکت کنه به این سوالات جواب بده:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
16.چرا بازی می کنید ؟
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟
امید وارم از تایپیک لذت ببرید.
لطفا پاسخ ها را كوتاه بديد ولي در پست هايي ديگه در موردشون بحث كنيد.:11:
اول :به اين نيگا ميكنم كه اساسينز1يادونباشهبعد نيگا ميكنم ببينم شركتي نباشه!!!!!!!!:46:بعد آيا ميشه بادسته بازيش كرد يانه ؟ بعدشم اكشن بيشتر خوشم مياد:31:
دوم :بيشتر ازهمه واسه من گيم ژلي وگرافيكش مهمه چون بيشتر گيمر ها بازيهاي گرافيكي رو دوست دارن ديگه ما هم مثل اونا!!!!!!!!
سوم :از اكشن هاي تند خيلي خوشم مياد مثلا اينجوري باشه كه نجنبي مردي:31:
چهارم: خب اول بازي كه چيزي رو كسب نكردي بهتره از ايسي شروع كني وكم كم كه تجربت تو اون بازي بيشتر شد ميتوني درجه سختيشو بالا ببري
پنجم: من كه هرچي بازي كرفتم تمومش كردم ولي دوتا بود كه نميشد تمومشون كرد:
1- Harvestmoon back to nature خب اينم ورنشكامل نبود ولي جديدن ورن كاملشو گير آوردم حيف كه اينترنتم زغاليه وگرنه حرفمو تو تايژيكش ثابت ميكردم:41:
2-سري بازي هاي pes كه وقت زيادي هم ميخواست ومن حوصلشو نداشتم..........
ششم :اين از اون سوالا بود:31:اي يه خورده كه بتونم بازيرو تموم كنم:31:.......
هفتم:pc
هشتم:pc
نهم:اصل بازي موسيقيشه نباشه سرآدم ميتركه اعصابش خورد ميشه درسته؟:19:
دهم:تا اون جايي كه بازي هاي جديدو بشناسم دنبال ميكنم مجله بازيهارو هم تهيه ميكنم خيلي جابه:31:
يازدهم:10%
دوازدهم:باهاش زندگي ميكنم منتهي وقتي دارم بازي ميكنم فكر وذكرم ميشه بازي ميرم تو فازش:31:
سيزدهم:نه به هيچ عنوان:11:
چهاردهم:ازطريق مجله و........
پانزدهم:بازي ايراني من اگه ميساختم يه بازي ميساختم كه جنگ رودر رو باريم اشغالگر قدس باشه ايران روبروي اونا!!!!!
شانزدهم:براي سرگرمي وبازشدن زهن......
هفدهم:تاثير زيادي نداره فقط وقتي بازي ميكنم كلا ميرم تو فاز بازي ديگه.........
هجدهم:يه دونه انتضار ازش دارم اونم اينه كه پايان بازي چه تلخ چه شيرين سرنوشت آخرشو كاملا بتونه منتقل كنه مبهم نباشه........
نوزدهم:روزي3يا4ساعت.........
بيستم:دنياي اول همين دنياي خودمون دنياي دوم برزخ دنياي سوم جهان آخرت دنيا مجازي سوم اينترنت دنياي آخر بازي
. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟به ترتیب 1 گیم پلی 2 شخصیت پرداز ی 3 داستان 4 گرافیک 5موزیک
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گییم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ Advanture RTS و سیمولیشن Foot ball
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ اول نرمال اگه با هاش حال کردم با آخرین درجه سختی دوباره بازی میکنم
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ آره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ 10%:31:
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ هر بازی فرق میکنه بعضیا pc بعضیا کنسول shoter rts و racing پی سی و football fighting action کنسول action adventure هم هر نسخه ای که بهتر باشه
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) بیشتر پی سی
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ در حد متوسط بعد از گرافیک
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟در حد اینترت و سایت و هفته ای
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 10 الی 15 درصد
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ خیر
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ اولین بار با دعوت دوستم و 7 8 ساله بودم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ اکشن ادونچر و تاریخ اساطیری ایران
16.چرا بازی می کنید ؟ سرگرمی
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ نه کم نه زیاد
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ اگه باهاش حال کنم نگهش میدارم و منتظر نسخه بعدی میشم
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ روزی یک ساعت این حدودا
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : یه فیلم و کارتون رو کنترل کردن:46:
BMW.M3_E46
22-04-2010, 14:42
1-گرافیک 2-گیم پلی 3-داستان 4-موزیک
گرافیک
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید؟)
1-Race و 2-Action و 3-strategy و...
very Hard یا Hard
بله
0%
only PC
only PC
100% اهمیت دارد
اینترنت , مجلات و...
100%
زندگی
ابداٌ
از 5 سالگی با میکرو
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟
بازی در نظر ندارم
16.چرا بازی می کنید ؟
چون خیلی دوست دارم
50%
در انتظار نسخه بعدیشم
8 ساعت روزای تعطیل روزای کاری 4 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :عشق:40:
ار همه مهمتر گیم پلیه اما از اون جا که تا بازی نکنی نمی تونی بفهمی گیم پلی چجوریه:
1-گرافیک 2-گیم پلی 3-داستان
گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید؟)
فقط بازی شمشیری
سخت ترین درجه
خیر
20%
only Xbox 360
only Xbox 360
فقط موسیقی داشته باشه کافیه.
خیلی زیاد
30%
سرگرمی
بله
اولین بار با میکرو آشنا شدم.
فقط داستان های شاهنامه رو می ساختم.
16.چرا بازی می کنید ؟
چون خیلی دوست دارم
10%
بگم ای کاش تموم نمی شد.
3 ساعت
لذت
hamed_dij
23-04-2010, 02:55
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟گرافیک
به غیر از استراتژیک از همه سبکی خوشم میاد
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟اگه داشته باشه very easy
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟اگه براش پول داده باشم مجبورم تمومش کنم:27:
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟کم
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟هیچی
10 . تا چقدر اخبار دنیای گم رو دنبال می کنید؟بسيار زياد
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟99.9%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟با ان زندگي ميكنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟درس چه بید
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟توسط یه دوست ناباب
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟خودم یه سبک جدید میاوردم رو کار:11::20:
16.چرا بازی می کنید ؟ به خاطر اينكه كار ديگه اي بلد نيستم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟36.5%:2:
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟انتظاری ندارم ولی احساس غرور میکنم
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 24 ساعت بدون اضافه کاری:41:
بازی:31:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ خفن بودن شخصیت اصلی ..شرکت سازنده....
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) : گرافیک
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ با بیشتر سبک ها حال میکنم...(مخصواً با سبک darksiders , splinter cell (double agent) , army of two (2)
همیشه normal و اگه بخوام دومین باز بازی کنم hard یا expert
سعی میکنم برم تا تهش..
زیـــــاد
جدیداً تو کنسول فقط بازی میکنم...چون قبلاً نداشتم :دی
مسلماً کنسول....
تا جایی که به بیشتر شدن تاثیرگذاری بازی کمک کنه اهمیت داره....
مثلاً مثل tekkan 6 نباشه که آهنگ fun گذاشتن واسه یه بازی مبارزه ای...
1 ماهه که دنبال میکنم...
100%..
چون یا داریم تو شرکت گیم میسازیم یا گیم بازی میکنیم....
پنجاه پنجاه
میشد...:دی
از وقتی یادمه یکی از عموهام آتاری و سگا و میکرو داشت :دی
موضوعش مهم نیست...سبکش تو مایه های darksiders یا dante's inferno باشه...
16.چرا بازی می کنید ؟
نمیدونی که ...یه حالی میده :دی
30%
من اصلاً دوست ندارم بازی تموم بشه...چون دوست دارم خیلی بازی کنم...چون من بازی کردن رو دوست دارم...
راه داشته باشه 30 ساعت در روز :دی
بازی :دی
در این تایپیک قصد دارم یک سری سوال در باره نحوه بازی هر کس و درجه سختی که بازی میکنه و... (پیرامون گیم) از شما بپرسم و شما هم جواب بدید. تا دور هم باشیم
در کل 20 تا سوال برای شما گیمر های عزیز وجود داره امیدوارم خوشتون بیاد.
خب هر کس که میخواد در این بحث شرکت کنه به این سوالات جواب بده:
16.چرا بازی می کنید ؟
امید وارم از تایپیک لذت ببرید.
لطفا پاسخ ها را كوتاه بديد ولي در پست هايي ديگه در موردشون بحث كنيد.:11:
سختی-سبک بازی-ناشر-معروف بودن
2-گرافیک-گیمپلی
3-اکشن-استراتژیک
4-از آسون شروع میکنم و هربار که تم.م کردم یه درجه میرم باتلاتر
5-بعضی وقتا آره و وقتی تمومش کردم 2-3 بار دیگه هم تمومش میکنم
6-زیاد
7-فقط pc
8-pc
9-خیلی زیاد باید قشنگ باشه
10-کم
11-50 درصد
12-گزینه ی یک
13-نه اصلا
14-یک روز که کامپونر خریدیم(5 سالگی) متوجه شدیم که با کامپیوتر بیشتر بازی میکنن و خریدم
15-اکشن
16-سرگرم شم
17-زیاد
18-خیلی خوشحال میشم و دوست دارم یه ورژن جدیدتر ازش بیاد
19-5 ساعت
20-بدون بازی زندگی هیچ است
alborz_k
12-05-2010, 17:02
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ سبک ، گیم پلی ، داستان
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن اول شخص
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ نرمال
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اکثر اوقات
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ بستگی به باریش داره ، گاهی اوقات خیلی زیاد !
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) بستگی به سبک بازی داره ، fps,rpg,strategy با pc و سایر موارد روی کنسول!:31:
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ خیلی خیلی زیاد! شاهدم هم hs-1000fatality هست!:31:
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ خیلی زیاد
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ درصد نگرفتم ، ولی در کل یا خوابم ، یا سریال می بینیم ، یا بازی می کنم!:31:
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ با بازی زندگی نمی کنم ، ولی به اون به چیزی بیش از سرگرمی نگاه می کنم .
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ بله!! مدار 1 رو به خاطر dragon age افتادم . 9 ترمه شدم!:31:
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ یادم نیست ، مثل اینه که بپرسی اولین باری که گریه کردی کی بود!
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ rpg و یکی از دوران ر آشوب ایران .
16.چرا بازی می کنید ؟ چون از بازی کردن لذت می برم .
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ از نظر شخصیتی هیچ!
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ که هیچ نقطه ی مبهمی باقی نمونده باشه و البته یک موسیقی لذت بخش هم پخش بشه!:31:
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ بستگی داره که مشغول چه بازی ای باشم ، 1 تا 12 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید : خلاقیت!
Alex Fera
13-05-2010, 14:13
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟معروف باشه
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)داستان و گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ادونچر
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟معمولی
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟کاملا
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟هیچ قدر
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟هیچکدام.کامپیتر:دی
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول)هیچکدام.کامپیتر:دی
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟متوسط
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟خیلی زیاد
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟20٪
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟بستگی چه بازی باشه
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟خیلی زیاد
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟چرتو پرت پرسیدی ها
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟جنگ ایران و امریکا(اکشن سوم شخص)
16.چرا بازی می کنید ؟از دنیای خودم برم اونورتر
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بستگی به بازی دارد
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟پایان زیبا و غافلگیر کننده ای داشته باشه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟3
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :فراموش هویت خود
A M I R 1 1 0
14-05-2010, 21:20
خدا را شکر هنوز تاپیک های دو سال پیشم هنوز سر جاشون هستند خدایا تو را شکر میگوییم که ... :31:
RatAtouille
20-05-2010, 13:28
گرافيك . گيم پلي . مدت . سختي و...
داستان . گرافيك
سوم شخص (AC)
متمايل به سخت
اگر خوب باشه چرا نه ...
50%
ما پولمون فقط به PC ميرسه ...
كنسول
70%
5%
3 ساعت در روز ولي نميدونم چقدر عمر ميكنم كه درصد بگيرم.
50-50
ميتونستم نفر اول كشور بشم ولي...
؟؟؟؟؟
نميتونم بگم كپي ميشه !!!
16.چرا بازی می کنید ؟
دوست دارم .!!!
35%
پسر خوبي باشه!:46:
والا (كل روز رو)
وقت تلف كن!!!:8::19::18:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ ارزون باشه.ارزششو داشته باشه.زیبایی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...)گیم پلی و صدا
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟سرگرم کننده.
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟MEDIUM
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟اگه ارزش داشته باشه.و وقت بکنم.
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟40 تا 60 % بستگی به بازی داره.
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟100 %
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟کم و بیش
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟90 %
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟زندگی میکنم.
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟تا حدی
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟داییم.
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟نمیسازم.پول ندارم.
16.چرا بازی می کنید ؟ دوست دارم.بدون کامپیوتر میمیرم.
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بستگی داره.ولی نه زیاد.
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟چرا تموم شد.نباید تموم میشد.اگه بازی رو تمومش کنم حتما خوب بوده و حیف شد که تموم شد.
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟10 دقیقه تا 10 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :آب ماده حیات
بعضی سوالاش مسخره است.
سوالای بهتری هم میتونست باشه.ولی ممنون آدم اینطوری خالی میشه.:27:
shahabprince
24-05-2010, 10:25
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ شرکت سازنده ی بازی،گرافیک و...
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گرافیک و گیم پلی از نظر من اهمیت زیادی داره
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ سبک adventure
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ اولین بار با نرمال بازی میکنم تا با شیوه ی بازی اشنا بشم بعد بازی رو که تموم کردم یه بار دیگه با هارد شروع میکنم.
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟100%
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟70%
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟65%
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ تقریبا روزی 2 ساعت رو به این کار اختصاص میدم
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟75%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟با هر بازی که زندگی نمیکنم جز بازی های خاص مثل AC2
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از طریق اینترنت
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ عمرا بازی واسه ایران بسازم
16.چرا بازی می کنید ؟ بازی کردن رو یه شغل واسه خودم میدونم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟خیلی زیاد
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟انتظار دارم نسخه ی بعدش از این کاملتر باشه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟3ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :اعتیاد اور
داستان بازی-سبک-سازنده
گرافیک-داستان
اکشن و شبیه سازی
easy
نه.خیلی وقت ها شده تموم کردم و خیلی وقت ها هم شده نکردم
زیاد
از یک میلیارد بار که در pc بازی میکنم،2 بارشو توی کنسول اونم فقط وقتی میرم خونه ی کسی ولی خودم کنسول ندارم
توی pc خیلی بیشتر بهم حال میده
خیلی زیاد.دوست دارم زیبا باشه
خیلی اهلش نیستم . فقط به صورت اتفاقی که چشم بهشون بخوره
فکر کنم تا الان 60 درصد باشه
نه تنها بازی بلکه من با کامپیوتر زندگی میکنم
به هیچ وجه!همین حالا که امتحانات هست هم بازی میکنم و همه ی درسام الان حدود 19 تا 5/19 هست
یادم نیست!
اکشن- شبیه سازی
16.چرا بازی می کنید ؟
دقیقا مثل اینه که بگید چرا زندگی میکنی
از چه نظر؟
دوست دارم یه حالت آزاد بازی کردن باز بشه و البته این که سری بعدی منتشر بشه
از 24 ساعت 25 ساعت
نه ولی راستش رو بخوای فکر کنم 5 ساعتی بشه
سرگرمی و زندگی
16.چرا بازی می کنید ؟
1- گرافیک و کیفیت بازی - کمپانی - ژانر بازی و ...
2- اول گیم پلی بعد گرافیک
3- حادثه ای ماجراجویی
4- Hard و Extreme یا Expert یا Top
5- تا تمومش نکنم ول کنش نیستم :46:
6- تا حدی که قدرت فکرشم نداشته باشی:31:
7- PC رو خیلی بیشتر حال می کنم ولی در کنسول هم بازی کردم.(تقریبا مساوی)
8- همونطور که عرض شد PC
9- باید طوری باشه که به عنوان یک حامی برای طی کردن مراحل باشه (جذاب و محرک):8:
10- کم و بیش بستگی داره وقت کنم
11- 30 درصد !
12- به چشم وقت فراغت میبینمش.
13- نه ، گفتم وقت آزاد.
14- یه جوری !!!
15- معلومه سبکهای مورد علاقه ام.
16- برای تفریح.
17- بستگی داره...!!
18- با توجه به سبک مورد علاقه ام بازی آزاد بشه.
19- کم ...!!
20- وقت آزاد ...!!
Angel Of Darkness
30-11-2010, 00:54
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ بازیکن دختر باشه :31:
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گرافیک
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ سوم شخص ادونچر
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ نرمال
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ بستگی داره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ بستگی به بازی داره
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ خیلی
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ زیاد
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ 60 %
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ زندگی میکنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ 100 %
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ توسط بابام :10:
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ تو ایران ارزششو نداره
16.چرا بازی می کنید ؟ چون توش رویاها تبدیل به واقعیت میشه
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ بستگی به بازی داره
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ خاطرش تا مدتها بمونه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید تمام زندگی:
hoomi_gta
30-11-2010, 10:49
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ سبک بازی، سازنده بازی و یا بر اساس سری های یک بازی خاص
نقل قول:
گیم پلی و داستان
نقل قول:
اکشن شوتر و اکشن ادونچر
نقل قول:
Hard
نقل قول:
اگه جذبش نشم نه! ولی اگه بشم حتما به هر قیمتی شده!
نقل قول:
کلا من وقتی جذب یک بازی میشم موقع بازی کردن فکر می کنم همون طرفم!
نقل قول:
فقط و فقط پی سی
نقل قول:
پی سی
نقل قول:
زیاد! موسیقی زیبا بازی را هم زیبا تر می کنه بیشتر اگه از موسیقی خوشم بیاد دانلودش می کنم یا اکسترکش می کنم
نقل قول:
هر روز به گیم اسپات سر میزنم و اخبار و اونجا دنبال می کنم
نقل قول:
تقریبا 10 درصد
نقل قول:
با بازی های که لذت میبرم زندگی هم میکنم!!
نقل قول:
والا دیگه الان درس ندارم، درگیر کار و زندگی هستم ولی همیشه چه وقتی دانشجو بودم چه الا که شاغل هستم و متاهل هم هستم همیشه وقت برای بازی گذاشتم
نقل قول:
من از وقتی آتاری بود بازی میکردم بعد سگا داشتم بازی های پی سی اولین بازی که خیلی بهم چسبید فیفا 98 بود
نقل قول:
هفت خان رستم و میساختم سبکشم اکشن ادونچر
نقل قول:
16.چرا بازی می کنید ؟
هم حالت نوستالژیک داره برام و یجورایی بازی میکنم تا از کودک درونم دور نشم هم اینکه از وقتی یادم میاد عاشق بازی های کامپیوتری بودم.
نقل قول:
بازی های کامپیوتری فکر کنم باعث شدن که خیلی خونسرد تر و کلا بیخیال تر بشم.
نقل قول:
انتظار دارم پایان جالبی داشته باشه
نقل قول:
معمولا روزی 2 ساعت
نقل قول:
زندگی مجازی
Hunter lord
30-11-2010, 13:23
گمی پلی - گرافیک - داستان
گیم پلی
اکشن سوم شخص
Normal
خیر
زیاد
کنسول
100 درصد کنسول
خیلی زیاد
تقریبا هر روز
25 - 50 درصد
زندگی می کنم /
گاهی اوقات بله :31:
یادم نمی آید - از 5 سالگی بازی می کنم .
مخفی کاری - اکشن سوم شخص
16.چرا بازی می کنید ؟
بازی زندگی است
زیاد
پایان زیبایی داشته باشه و چیزی آموخته باشه .
2 ساعت
بازی یعنی بازی :31:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ داستان ، گیم پلی ، شهرت
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) تقریبا داستان
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ سبک آزاد gta
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ normal
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ اگر بیارزه
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ خیلی !
7. بیش تر در کنسول بازی می کنید یا pc؟ Only XBOX360
8 . بازی کردن در کدام یک بیشتر برای شما لذت دارد؟(pc یا کنسول) کنسول
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ نسبتا زیاد
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ خیلی ، حداقل هر روز rss چندتا سایت بازی رو میخونم .
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ شاید 50 درصد
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ زندگی میکنم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ گاهی
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ با خرید یه میکرو !
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ سرقت بزرگ اتومبیل در تهران !!!
16.چرا بازی می کنید ؟ چون از بازی لذت میبرم . چون باعث میشه از این دنیای لعنتی و کثیف خارج بشم .
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ کمی تا قسمتی نیمه ابری !
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ پشیمونم نکنه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ تابستون حدود 10 ساعت ، اما دوران درس و دانشگاه حدود 4 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :LIFE
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ سابقه ی بازی و ناشر
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گرافیک و گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ اکشن FPS و سند باکس و ریسینگ
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ نرمال اگه باش حال کردم یه دورم سخت میرم
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ بسته به بازی داره
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ زیاد
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ موسیقیش جذاب نباشه حال نمیده
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ همه روزه
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ حدود 70%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟ زندگی میکنیم
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ من خیلی وقته درسم تموم شده
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ وقتی بچه بودم یه آتاری خریدم و افتادم تو این ورته
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ یه FPS ترو تمیز از جنگ
16.چرا بازی می کنید ؟ چون لذت یه ساعت بازی رو به هیچی نمی دم
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بستگی به بازیش داره بعضی بازی ها من و تا مدت ها تو خودش غرق میکنه
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ هیچی از سازندهاش انتظار دارم جذاب باشه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ هر چی بتونم
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :عشق
Mehran-King
12-02-2011, 16:31
گرافیک ، داستان ، سبک بازی ، نمره سایت های منتقد کننده بازیهای ویدویی... ، نقد بازی و ...
گیم پلی مکمل گرافیک ، این 2 تا شرط اصلی واسم هست
اکشن ، شمشیری ، بیشتر از همه نوع خوشم میاد :20:
بیشتر Normal ، اما سعی میکنم hard هم بازی کنم ، چون باعث پر تحرک شدن بازی میشه :46:
بستگی به سوال شماره 1 داره ... اگه اون شرایط خوب باشن ، تو کم ترین فرصت تمومش میکنم :5:
زیاد :11:
من قبلا بیشتر کنسول بازی میکردم ، الان PC
به نظرم کنسول کیفش بیشتره ، چون خودش یه دستگاه بازی گیم پلی هست !!! PC فقط شبیه ساز اوناست ...
موسیقی اگه تو زمان بکش بکش راک باشه ، خیلی حال میده:31:
70 درصد:11:
8/24
این میانگین هست ...
خوب راستش ، بازی کردن واسه زمانی که بیکاری خیلی خوبه ، هر دو !!!:11:
بله ، اینکه تابلو هستش ، باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشیم تا تو درس هام موفق باشیم:20:
میکرو !!! :31: آشنا هام بیشتر اینجور چیزا داشتن منم کنجکاو بودم بگیرم بازی کنم :31:
اول بازی شمشیری !!! ، بعد اکشن ، بعد ترسناک اکشن و ...
16.چرا بازی می کنید ؟
برای سرگرمی:10:
زیاد :19:
نسخه بعدیش هم منتشر بشه :31:
8/24
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید
سرگرمی:11::10:
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ گرافیک داستان سبک بازی
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) گرافیک و گیم پلی
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟ اکشن FPS و سند باکس و ریسینگ
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟ بیشتر حالت نرمال مگر اینکه حالت نرمالش خیلی آسون باشه حالت سخت بازی میکنم
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟ بیشتر مواقع بله
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟ 50%
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟ 70%
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ همیشه 100%
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟ حدود 60%
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟ نه چون درسم تموم شده و به قول بچه ها پیر شدیم دیگه
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟ از وقتی که میکرو خریدم و کلی حال کردم
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ اصلا توی ایران بازی ساختن حرامه
16.چرا بازی می کنید ؟ چون تمام خستگی و مشغله کاری رو از ذهنم پاک میکنه و یک لذتی داره
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟ تا حدودی زیاد تاثیر نمیذاره
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟ جالب و هیجانی تموم بشه
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟ 10 ساعت
20 . بازی رو در یک کلمه توصیف کنید :زندگی
13-02-2011, 01:00
گرافیک ، هیجان ، سبک ، شهرت ، توصیه دوستان و بررسی های تخخصی سایتها
گرافیک، گیم پلی
من از هر سبکی بیشتر با اونهائی که open world باشن حال میکنم
بیشتر نرمال و اگه خوشم اومد یکبار هم روی سخت
اگه خسته کننده و اعصاب خورد کن بشه نه !
بسته به بازیش داره اما زیاد !
فقط PC
بازم PC
زیاد، برا هیجان خیلی مهمه
هر روز از نت و مجلات تخصصی
10~15 %
بیشتر سرگرمیه اما برا بعضی بازیهای خاص اینجورم
الان نه اما دوران دبیرستان و راهنمائی دقیقا ! طوری که از تیزهوشان به مدارس پایین رسیدم !:دی
از طریق دوستم که تو 7 سالگی نیتندو خریده بود !:دی
سرقت بزرگ اتومبیل در ایران !:دی یا جنگ با عراق از دید عمیق
16.چرا بازی می کنید ؟
بازی نکنیم چیکار کنیم ؟!:دی
بسته به بازیشه ! بعضی وقتها مضحک و بعضی وقتها خیلی تاثیر گذار. دکل بعضی وقتها باعص میشه کلا فکرم مشغول باشه و با دیدن صحنه های مشابه یادم بیاد !
یه تراژدی بی نظیر !:دی:دی
روزهای تعطیل شاید 6 ساعت بیشتر اما روزهای کاری 3 2 ساعت
لذت بردن از دنیای مجازی و دوست داشتنی و جدا شدن از دنیای غمناک !
marmolak kocholo
16-02-2011, 16:52
( به ترتیب اولویت ) شرکت سازنده، داستان بازی، سبک و گرافیک
(به ترتینب اولویت)1 . داستان،2. گیم پلی،3. گرافیک
اکشن شوتر (اول شخص)، اکشن ادونچر، اکشن سوم شخص، ترسناک، نقش آفرینی
Medium و Hard
مگه دست خودشه تموم نشه ;)
بستگی به داستان بازی داره اگه قشنگ باشه این اتفاق میفته
بیشتر با PC ولی تو کنسول هم بازی کردم
شک نکن PC
بستگی به بازی داره که می کنی! بیشتر اوقات با موسیقی تو بازی ها حال می کنم، موسیقی برام اهمیت خاصی داره و باعث میشه بازی قشنگ تر بشه.
سعی می کنم نه تنها در مورد بازی بلکه از همه ی جهات آدم بروزی باشم.
اگه مدرسه رو حذف کنیم 80% یا حتی 90%
دوست دارم به چشم سرگرمی بهش نگاه کنم ولی اگه نباشه نمیشه زندگی کرد :D
سعی می کنم نشه ولی تو اکثر موارد بله...!
از همون اول که چشمامو باز کردم جلوم آتاری بود، بعد میکرو، بعد سگا، بعد PC
سعی می کردم در مورد داستان هایی بازی بسازم که اکثر مردم فراموش کردن، شاید با دیدن بازی متوجه شن چی بودیم و الان چی شدیم ... سوم شخص
16.چرا بازی می کنید ؟
برای پر شدن اوقات فراغت و خالی در طول روز و 100 البته لذت بردن...
سعی می کنم از بازی موارد مثبتشو بر دارم و از اون تو زندگی استفاده کنم! ولی اصلا اصلا اصلا مثل افرادی نیستم که جو بازی می گیرن و ادای شخصیتارو در میارنو از این ادا اطفارا !!!
غافل گیرم کنه !
اگه تابستون باشه بالای 12 ساعت...
نمی خواستم این واژه رو به کار ببرم ! ولی انگاری نمیشه :
زندگی!
alireza kashi
19-02-2011, 22:52
1-هیجان
2-گیم ps3
3-مرحله ای
4-پروفشنال
5-100درصد
6-زیاد
7-فقط ps3
8-ps3
9-صفردرصد
10-کم
11-90%
12-سرگرمی
13-من کارمیکنم
14-من از 6سالگی آتاری بازی میکنم ازسال1373 تاامروز
15-فکری.درسبک تکنو
16-جواب ندارم
17-مخم بعضی مواقع سوت میکشه
18-همه رمز های بازی رو بهم بده
19-20 ساعت
20-تفریح
Tomas Angelos
21-02-2011, 02:10
گرافیک-داستان-صداگذاری
گرافیک-داستان-صداگذاری
سبکش زیاد مهم نیست فقط تخیلی بازی نمیکنم
بیشتر نرمال وگاهی هم هارد
بله
خیلی کم
PC
PC
بله خیلی مهم هست
خیلی کم
40%
نه به چشم سرگرمی
بله :31:
از طریق دوستم که خیلی به بازی کردن علاقه داره منم علاقه مند کرد
ایران ارزش بازی ساختن نداره
16.چرا بازی می کنید ؟
برای وقت گذرونی
زیاد تاثیر نمیذاره
خوب تموم بشه بی سرو ته نباشه
4 ساعت
سرگرمی
Steps-Rap
21-02-2011, 11:08
1. شما برای انتخاب بازی چه معیار هایی رو در نظر می گیرید؟ خوب.بازیی باشه که قشنگ باشه و همه تعریفشو بکنن.
2. بیش از همه چه موضوعی برای شما در بازی ها مهمتره ؟ (منظروم بین داستان و گیم پلی و گرافیک و...) هر سه تاش.
3.بیش تر از چه نوع بازی هایی هایی خوشتون میاد (سبکشو بگید)؟اکشن .RPG . علمی تخیلی....
4. معمولاً بازی ها رو روی چه درجه سختی بازی می کنید؟NORMAL
5 . وقتی یک بازی رو شروع می کنید حتماً تمومش می کنید؟کوچیک که بودم بای هایی بلد نبودمو نصفه ولشون میکردم . ولی بدا دیگه باید حتما بازی رو تا آخر تموم میکردم...وگرنه بازیه دیگه ای شروع نمیکردم.
6. چقدر خودتون رو در بازی ها و به جای شخصیت بازی تصور می کنید؟خیلی... انقد دوس داشتم جای دانته باشم :31: یا شخصیتایه دیگه..
9. موسیقی برای شما در بازی ها چقدر اهمیت داره؟خیلییییییی..ینی بهنظرم کمه کم 50% بازی خوب و تاثیر گذار به موسیقیش بستگی داره...
10 . تا چقدر اخبار دنیای گيم رو دنبال می کنید؟ تقریبا هر روز
11 . چند درصد زندگی شما با بازی کردن میگذره؟30-40%
12. شما با بازی زندگی می کنید یا فقط به آن به چشم یک سرگرمی نگاه می کنید؟به چشم بهترین سرگرمی
13 . آیا بازی کردن مانع درس خواندن شما می شود؟نه زیاد..ولی یهک م چرا
14 . چگونه با بازی های رایانه ای آشنا شدید؟از وقتی PC خردیم همون اول کاری روش بازی نصب کردیم و عاشقش شدیم.
15. اگر قرار بود یک بازی ایرانی بسازید چه موضوعی رو و در چه سبکی انتخاب می کردید؟ یه جور مثل DEVIL MAY CRY
16.چرا بازی می کنید ؟ چون عاشقشم..
17. یک بازی چقدر بر روی شما تاثیر می گذاره؟بسیار...
18. وقتی یک بازی تموم میشه چه انتظاری ازش دارید؟انتظار دارم ببینم وقتی که پای این بازی گذاشتم تلف نشده باشه و حداقل انتظاراتمونو براورده کرده باشه...هیجانی غافیلگرانه تموم شه...
19 . معمولاً روزی چند ساعت بازی می کنید؟روزا های تعطیل 4-5-6 ساعت یا بیشتر روزای غیر تعطیلم یا بازی نمیکنم یا نهایت 2-1 ساعت.
بهترین سرگرم کننده ی زندگی من...عشقم...
Mobham69
02-03-2011, 19:42
1.هیجان و میزان معروف بودن بازی
2.هر سه
3.اکشن و RPG
4.آخرین درجه:very hard or expert or god و......
5. به بازی اهمیت میدم ولی بازم بستگی داره
6.زیاد نه
7.PC
8.PC
9.یکی از مهمترین چیزایه که به کیفیت هیجان بازی اضافه میکنه
10.هر رورز
11.تقریبا 30%
12.سرگرمی که از همه بیشتر اهمیت میدم
13.به هیچ صورت
14.از طریق یه دوست
15.RPG
16.چون به نظر من بهترین نوع سرگرمیه
17.میانگین
18.وقت که با ارزش ترین چیزه رو از دست نداده باشم
19.در روز های معمولی بین 1.5تا3 و در روز های تعتیل بین 5تا7 ساعت!
20.زیبا ترین تجسم
داستان و سناريوي قوي، گرافيك، خوش ساخت بودن...
داستان، بعدشم گيم پلي.
من كلا يه سري بازي رو بيشتر ترجيح مي دم: بازي هاي شبيه ساز فوتبال (FIFA, PES) و يا مربيگري، مثل FIFA Manager
متوسط به بالا... :5:
بله.
تا حدي...
PC
PC
زياد. :8:
تا حدي...
درصد نگرفتم تا حالا، ولي حسابشو بكن حداقل يكي دو ساعت تو روز... :20:
نمي دونم... فكر مي كنم يه سرگرمي خوبه بيشتر، تا يه چيز ديگه.
نه.
قبل از آشنا شدن با رايانه :31:، با بازي هاي ويدئويي (رو كنسول هاي قديمي) آشنا بودم... :27:
يه بازي شبيه ساز فوتبال مي ساختم... :21:
16.چرا بازی می کنید ؟
واسه اين كه نمي تونم بازي نكنم... :41: واسه سرگرمي؛
بستگي داره؛ با FIFA Manager زندگي مي كنم... :46:
دوست دارم ورژن بعديش بهتر بشه...
حداقل يكي دو ساعت...
بازي...
.................................................. .............
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.