مشاهده نسخه کامل
: چطور بفهمیم خروجی ftp_nlist فایل هست یا directory ؟ یا آیا آدرس file هست یا dir ؟
.: محمد :.
24-04-2009, 12:48
سلام ،
چطور می شه فهمید خروجی تابع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل هست یا دایرکتوری ؟
کلا می خوام بدونم اصلا می شه فهمید آیا آدرس فلان فایل هست ؟ تو رو خدا سریع کمکم کنید ...
تشکر // :2::2:
24-04-2009, 15:13
اساتید ... که ... شما که ... لطف کنید جواب بنده رو بدید ! گیر کردم !!!!
neopersia
25-04-2009, 17:18
میتونید از این توابع برای تشخصی اینکه آدرس به دست اومده فایل، دایرکتوری، لینک ... هست استفاده کنید (البته باید آدرسی رو که بهش میدید کامل باشه حالا فرق نمیکنه مطلق یا نسبی اما اگر فقط نام فایل رو بهش بدید فقط در صورتی کار میکنه که اسکرپت تو همون پوشه باشه که فایل هست!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
26-04-2009, 20:37
از پاسخت متشکرم اما این رو امتحان کردی ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاسخ هر دو یکیه ! :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی
ولی نتیجه آخری افتضاحه ! من همه اینها رو امتهان کردم ! ولی نشد ... اگر مشکلی هست خودتون بهم بگید : :31
mamadfelfel1988
27-04-2009, 00:05
in akharie vase noe file be kar mire
neopersia
27-04-2009, 01:48
از پاسخت متشکرم اما این رو امتحان کردی ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاسخ هر دو یکیه ! :دی
ولی نتیجه آخری افتضاحه ! من همه اینها رو امتهان کردم ! ولی نشد ... اگر مشکلی هست خودتون بهم بگید : :31
آدرسی رو که میخواید چک کنید ریموته؟ اصلاً حواسم به این قضیه نبود.
اون توابع رو من توی سرور استفاده کردم اما ریموت تا حالا چک نکرده بودم. راستش تا حالا هم پیش نیومده که بخوایم با php از ftp استفاده کنم (البته اومده ولی موارد پیش پا افتاده!) حالا دقیقاً میخواید چکار؟ اگر لازم باشه که مشخص بشه آدرس پوشه هست یا فایل حتماً توی توابع ftp باید تابعش باشه وگرنه فکر نکنم سرور به درخواستهای ریموت جواب دقیق بده (یعنی حتا اگر هم پوشه باشه ممکنه بگه فایله چون ایندکسشو در نظر میگیره)
من چک میکنم اگر پیدا کنم معرفی میکنم. شما هم یه کم بییشتر توضیح بدی شاید راه بهتری هم باشه
in akharie vase noe file be kar mire
اون تابع نوع فایل یک آدرس رو مشخص میکنه یعنی میگه که آیا آدرس مربوط به فایله یا پوشه یا لینک و ... نه اینکه فرمت فایل رو خروجی بده یا mime type رو مشخص کنه!
در ضمن استفاده از حروف انگلیسی خلاف مقررات فروم هست. اگر میتونید لطفاً فارسی بنویسید.
27-04-2009, 16:16
آدرسی رو که میخواید چک کنید ریموته؟ اصلاً حواسم به این قضیه نبود.
اون توابع رو من توی سرور استفاده کردم اما ریموت تا حالا چک نکرده بودم. راستش تا حالا هم پیش نیومده که بخوایم با php از ftp استفاده کنم (البته اومده ولی موارد پیش پا افتاده!) حالا دقیقاً میخواید چکار؟ اگر لازم باشه که مشخص بشه آدرس پوشه هست یا فایل حتماً توی توابع ftp باید تابعش باشه وگرنه فکر نکنم سرور به درخواستهای ریموت جواب دقیق بده (یعنی حتا اگر هم پوشه باشه ممکنه بگه فایله چون ایندکسشو در نظر میگیره)
من چک میکنم اگر پیدا کنم معرفی میکنم. شما هم یه کم بییشتر توضیح بدی شاید راه بهتری هم باشه
اون تابع نوع فایل یک آدرس رو مشخص میکنه یعنی میگه که آیا آدرس مربوط به فایله یا پوشه یا لینک و ... نه اینکه فرمت فایل رو خروجی بده یا mime type رو مشخص کنه!
در ضمن استفاده از حروف انگلیسی خلاف مقررات فروم هست. اگر میتونید لطفاً فارسی بنویسید.
تشکر // می خوام یک چیزی شبیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای پروژه هام درست کنم ! یعنی یک جا آپلود بشه و همه ازش استفاده کنن !
تشکر از استاد // :31:
01-05-2009, 07:49
دوستان پیر شدم ! عضلات انگشت شما منقبض زودتر !!! :31::31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.