PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همچنان فایل های هیدن نشون داده نمیشن و درایو ها در صفخه جدید باز میشن

Alireza.M67
24-04-2009, 12:31
سلام .
من همه ی کارایی که تو تاپیک اول گفته شده بود رو انجام دادم ولی هنوزم همون آشو همون کاسه .
فایلهای هیدن هنوزم نشون داده نمیشن و وقتی روی درایو ها دابل کلیک میکنم توی یک صفحه ی جدید باز میشن ...
یکی یه راه عملی داره بده به ما ؟
دعاتون می کنم .

abol_fa
24-04-2009, 12:36
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed774
25-04-2009, 11:56
شما اين برنامه Picher_s رو دان كن مشكلت حل ميشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اجراي نرم افزار براي تصحيح باز شدن فولدر ها به مسير زير برو :

my computer->tools->folder option و تو تب جنرال و بخش Browse Folders كنترل كن كه گزينه اول انتخاب شده باشه .

G U L D A N
25-04-2009, 13:31
می شه جایه دیگه آپ کنی . سایت رپید توسط سروری که ازش استفاده می کنم ----- شده

saeed774
25-04-2009, 13:58
بفرما دوست عزيز :

درضمن اون سايتي كه دوستمون معرفي كردن هم مشكل شما توش هست .

G U L D A N
25-04-2009, 14:05
مشکل من رو حل کرد تو هم امتحان کن
فایل بصورت zip (یادت نره ....)

Alireza.M67
25-04-2009, 16:36
مشکل پنجره جدید حل شد ولی مشکل هیدن ها هنوزم حل نشده .

G U L D A N
25-04-2009, 18:41
از طریق CMD فایل autorun رو اجرا کن و هر چی تو این فایل نوشه رو گپی کن تا من ببینمم . بعد بهت می گم مشکل کجاست

saeed774
25-04-2009, 22:42
اينا رو هم امتحان كن حتما مشكلت حل ميشه :

Alireza.M67
25-04-2009, 23:01
اينا رو هم امتحان كن حتما مشكلت حل ميشه :

نشد

از طریق cmd فایل autorun رو اجرا کن و هر چی تو این فایل نوشه رو گپی کن تا من ببینمم . بعد بهت می گم مشکل کجاست

جان ؟!

saeed774
26-04-2009, 00:35
با اين نرم افزارهايي كه معرفي كردم گزينه فولدر آپشن بايد فعال شده باشه . شما مطمئني گزينه هاي نشان دادن فايلهاي مخفي رو ميزني ؟!
در غير اينصورت ويروس تو سيستم شما همچنان فعاله و بايد از يك انتي ويروس قوي مثه كسپر يا نود 4 اپديت شده استفاده كني

نرم افزارهاي معرفي شده فيلو از پا در مياوردن چه برسه به ويروس فوفول !!!

راستي نرم افزار هاي معرفي شده رو يكبار هم تو حالت Safe Mode اجرا كن . نرم افزارهاي زيادي هستن كه ميشه از طريق اونا فايلهاي مخفي و سيستمي رو ديد مثلا ويندوز زنده Hirens Boot يا ويروس كش هاي بوتيبل يا ساده ترينش Nero 6
ببين از اونا ميتوني استفاده كني و هرچه فايل Autorun.inf يا مشكوكي كه به نظر ميرسه پاك كني .