مشاهده نسخه کامل
: كمك فوری
با سلام
دو روزه كه مشكلی پیدا كردم مقداری توی این تاپیكها گشتم ولی راه حلی نیافتم اینجا سوال را مطرح میكنم نمیدونم جاش اینجاست یا خیر خلاصه ببخشید
مشكل: تمام سایتهایی كه برای چك كردن ایمیل میرم در اینترنت اكسپلورر باز نمیشه!!! مثل گوگل، یاهو، هاتمیل
برای باز كردن صفحات دیگه مشكلی ندارم فقط این صفحات كه برای چك كردن ایمیل است باز نمیشه! مشكل چیه؟
ضمنا خواستم اینترنت اكسپلورر را ارتقا بدم به نسخه 8 این پیغام را میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا من از كاسپر اینترنت سكیوریتی استفاده میكنم كه آپدیت هم هست. البته چندباری برای نصب كرك برنامه نرو 9 آن را غیر فعال كردم چون كرك آن را میگرفت به همین خاطر غیر فعالش كردم شاید همان لحظه ویروسی یا ... شده
اگر جواب بدین ممنون میشم
آخه یه مردی! پیدا نمیشه كه مشكل من را حل كنه؟
این میگه یه پروسس از ویندوزت بسته شده
راه حل:
برو تو کنترل پنل
به قسمتAdministrative Toolsبرو
بعد Servicesرو اجرا کن بعد توش دنبال اسمCryptographic Services بگرد اگه جلوش نوشته بود Stoped روش راست کلیک کن وRestartیاstart رو بزن شاید کار کنه
این میگه یه پروسس از ویندوزت بسته شده
راه حل:
برو تو کنترل پنل
به قسمتAdministrative Toolsبرو
بعد Servicesرو اجرا کن بعد توش دنبال اسمCryptographic Services بگرد اگه جلوش نوشته بود Stoped روش راست کلیک کن وRestartیاstart رو بزن شاید کار کنه
با تشكر از اینكه پاسخ دادید ولی مشكل حل نشد آخه سرویس مذكور روشن بود یعنی start بود.
Restart رو بزن که سرویس دوباره راه اندازی بشه
saeed774
25-04-2009, 00:40
ببين داداشي ! دوباره به همون مسير كه دوستمون گفتن برين و سرويس رو غير فعال كنين يعني Stop بزنين ، به مسير
C:\Windows\System32 برين و فايل catroot2 رو پيدا كنين و به يك نام مثه xcatroot2 تغيير بدين دوباره بهمون مسير سرويسها برين و اينبار دكمه Start رو بزنين و بعد IE8 رو نصب كنين
اگه دوباره IE8 نصب نشد بازم همون سرويس رو Stop كنين و تو قسمت Run عبارت CMD رو تايپ كنين و اينتر بزنين و دونه دونه فرمانهاي زير رو تايپ كنين و بعد هر فرمان اينتر بزنين :
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 dssenh.dll
regsvr32 rsaenh.dll
regsvr32 gpkcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 cryptdlg.dll
دوباره به همون مسير سرويس برين و دكمه Start روبزنين و از منوي كشوئي هم عبارت Automatic رو انتخاب كنين . اينبار به احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه اگه هم نشد يكبار سيستم رو Repair كنين .
ببين داداشي ! دوباره به همون مسير كه دوستمون گفتن برين و سرويس رو غير فعال كنين يعني Stop بزنين ، به مسير
C:\Windows\System32 برين و فايل catroot2 رو پيدا كنين و به يك نام مثه xcatroot2 تغيير بدين دوباره بهمون مسير سرويسها برين و اينبار دكمه Start رو بزنين و بعد IE8 رو نصب كنين
اگه دوباره IE8 نصب نشد بازم همون سرويس رو Stop كنين و تو قسمت Run عبارت CMD رو تايپ كنين و اينتر بزنين و دونه دونه فرمانهاي زير رو تايپ كنين و بعد هر فرمان اينتر بزنين :
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 dssenh.dll
regsvr32 rsaenh.dll
regsvr32 gpkcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 cryptdlg.dll
دوباره به همون مسير سرويس برين و دكمه Start روبزنين و از منوي كشوئي هم عبارت Automatic رو انتخاب كنين . اينبار به احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه اگه هم نشد يكبار سيستم رو Repair كنين .
با تشكر فراوان از Saeed774 . راهنمایی های شما مشكل را حل كرد، به این صورت كه من بعد از تغییر فولدر catroot2 باز نتوانستم اینترنت اكسپلور 8 را نصب كنم آمدم تك تك فایلهای بالا را در CMD اجرا كردم مشكل حل شد. باز هم از شما تشكر میكنم. مرا از نصب مجدد ویندوز با كلی برنامه نجات دادید.:11:
با سلام یه سوال دیگه دارم
همانطور كه میدانید اینترنت اكسپلور 8 وقتی نصب شد، با گوگل تولبار نسخه 6 كار میكنه، و از ایران هم امكان دانلود مستقیم آن نیست، و همه لینكهای در اینترنت هم به خود سایت گوگل لینك میشن، من از یه سایتی با كلی جستجو نسخه 6 گوگل تولبار را گرفتم ولی موقع نصب پیغام ارور میده، چه راه حلی داره؟ آخه من خیلی با گوگل تولبار كار دارم، تمام لینكهای محبوبم در بوكمارك گوگل تولبار است. البته بگم كه این نسخه شش با پیام خطا ظاهرا نصب میشه ولی در تولبار اكسپلور 8 فعال نمیشه!
سوال دوم
چند روزه كه وقتی كامپیوتر را در حالت هایبرنیت خاموش میكنم خودبخود بعد از چندساعت خودش روشن میشه! مشكل از چیه؟
saeed774
25-04-2009, 14:18
قابلي نداشت عزيز
اينو امتحان كن از سايت گوگل دانلودش كردم :( نسخه ساين شده)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مشكل هايبرنيت :
در اين حالت خاموش كردن چون بعضي از سرويس هاي ويندوز هنوز فعال هستن مثه GPO ،اگه فرماني مثل زمانبندي تو ويندوز حاكم باشه ويندوز رو مجبور ميكنه تا سرويس GPO فرمان بده، يكي از اين زمانبندي ها سيستم اتوماتيك آپديت ويندوز هست كه اگر فعال باشه ويندوز بعد هايبرنت كردن توسط فرماني كه GPO صادر ميكنه دوباره روشن ميشه .
شما اول به بخش اتوماتيك آپديت تو كنترل پنل برين و گزينشو اگه فعال بود غير فعال كنين بعد ببينين چه نرم افزارهايي نصب كردين كه قابليت زمانبندي دارن .
زمانبندي = Scheduled
براي اين كار هم ميتونين به بخش Scheduled Task تو كنترل پنل برين .
قابلي نداشت عزيز
اينو امتحان كن از سايت گوگل دانلودش كردم :( نسخه ساين شده)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مشكل هايبرنيت :
در اين حالت خاموش كردن چون بعضي از سرويس هاي ويندوز هنوز فعال هستن مثه GPO ،اگه فرماني مثل زمانبندي تو ويندوز حاكم باشه ويندوز رو مجبور ميكنه تا سرويس GPO فرمان بده، يكي از اين زمانبندي ها سيستم اتوماتيك آپديت ويندوز هست كه اگر فعال باشه ويندوز بعد هايبرنت كردن توسط فرماني كه GPO صادر ميكنه دوباره روشن ميشه .
شما اول به بخش اتوماتيك آپديت تو كنترل پنل برين و گزينشو اگه فعال بود غير فعال كنين بعد ببينين چه نرم افزارهايي نصب كردين كه قابليت زمانبندي دارن .
زمانبندي = Scheduled
براي اين كار هم ميتونين به بخش Scheduled Task تو كنترل پنل برين .
با تشكر مجدد از Saeed774
فكر كنم مشكل روش شدن كامپیوتر حل شده باشه، چون سه برنامه در بخش Scheduled Task بود یكی Nero بود كه در زمانبندی خاصی اجرا میشد و گزینه روشن كردن كردن كامپیوتر تیك خورده بود كه آنرا حذف كردم .
اما مشكل گوگل تولبار حل نشد، این نسخه را دانلود كردم و نصب كردم، البته مثل همان نسخهای بود كه خودم داشتم، باز نصب میشه ولی در كادر تولبار در اینترنت اكسپلورر فعال نمیشه! مشكل از چیه؟ اگر پاسخ بدی ممنون میشم. كم كم دارم بهت ایمان میارم.
این هم تصویرهایی از اینكه گوگل تولبار نصب شده ولی در قسمت منوی تولز فعال نمیشه! حلا با بگین چه كنم
تصویر1: فعال نشدن گوگل تولبار
تصویر2: با كلیك راست روی منوی تولز نصب گوگل تولبار مشاهد میشه
تصویر3: وقتی برای فعال شدن تیك میزنی این پیغام میاد و میخواد غیر فعال بشه
تصویر4: اینهم دلیلی كه نصب شده ولی اجرء نمیشه
saeed774
25-04-2009, 22:03
شما يكبار پيام تصوير 3 رو Disable كنيد بعد دوباره فعال كنين ببينين چي ميشه
ثانيا چرا از Firefox استفاده نميكنين كه تو سايتش هم تو قسمت Add-on تولبار گوگل هست؟
شما يكبار پيام تصوير 3 رو Disable كنيد بعد دوباره فعال كنين ببينين چي ميشه
ثانيا چرا از Firefox استفاده نميكنين كه تو سايتش هم تو قسمت Add-on تولبار گوگل هست؟
با سلام
من Didsble هم ميكنم تفاوتي نميكنه، يعني اصلا غير فعال ميشه
اما ّFirefox را روي سيستم دارم ولي كار با آن را خيلي نميپسندم، سلليقه است ديگه! گرچه گوگل تولبار هم در آن فعال است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.