PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک

mohsen_33
23-04-2009, 11:36
با سلام
من در مورد برنامه نویسی چیزی نمی دونم اما چون می خواستم یاد بگیرم چند تا سوال داشتم

اول اینکه برای من تازه کار چه زبانی از همه بهتر است به شرطی که در ویندوز ویستا اجرا بشه؟
دوم اینکه اگه می شه به من بگویید ازمیان دلفی و جاوا و سی وسی شارپ کدوم بهتر اند؟
سوم اینکه زبان سی به چه دردی می خوره ؟
اگه می شه کتابی در مورد visual c++ به فارسی بگذارید

راستش رو بخواید قصد من از برنامه نویسی اینه که هم یاد بگیرم هم یک برنامه ای درست کنم

Arash_XL7710i_207
24-04-2009, 02:25
با همه زبانهای برنامه نویسی تقریبا یه کار میشه کرد اما هر کدوم از اونا برای یه کاری ساخته شدن مثلا c,c++,c sharp برای برنامه نویسیهای سیستمی و غیر سیستمی که زبانهای خانواده C از بقیه زبان های برنامه نویسی کامل ترند - پاسکال یه زبان برنامه نویسی هستش که بیشتر جنبه آموزشی داره - برای تازه کارها معمولا پاسکال پیشنهاد میشه اما من میگم C,C++ هم ساده و راحت برای یادگیری! - برای وارد شدن به دنیای برنامه نویسی پیشنهاد میشه که حتما با زبان های برنامه نویسی تحت داس کار کنید که بیشتر با الگوریتم و راه کارهای برنامه نویسی آشنا بشید
c و c++ رو هم میشه برای نوشتن برنامه های سخت افزاری استفاده کرد به شرطی که یه کم زبان اسمبلی رو بلد باشی!

CppBuilder2006
24-04-2009, 03:37
>> برای تازه کارها معمولا پاسکال پیشنهاد میشه
البته توی ایران فک کنم این جوری باشه! وگرنه پاسکال چیه! تازه توو بعضی رشته های دانشگاه به فکر افتادن پاسکالو عوض کنن به جاش c بذارن!

>> اگه می شه کتابی در مورد visual c++ به فارسی بگذارید
خب بد نیست به وبلاگ من یه سر بزنید! برای یاد گرفتن ++C البته، نه کارای گرفیکی ویندوز!
به txt.ir هم سر بزنید چند کتاب برای برنامه نویسی اون جا هست.