ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو اینترنت چیکار کنیم تا بشه پول دراورد ؟ (لطفاً همه شرکت کنن)

Ehsan PCbase
22-04-2009, 19:47
سلام
من تو اینترنت انواع روش ها برای بدست اوردن درامد رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم و یه جورایی خسته شدم
میخوام یه کاری کنم تا بتونم تو اینترنت پول دربیارم ... حالا شده با صرف هزینه :20:
شما اگر مثلاً پول خوبی دستتون باشه چیکار می کنید تا یه شغل دوم تو اینترنت داشته باشید ؟ سایت تبلیغاتی راه می اندازید ؟ سایت فروشگاه راه می اندازید ؟ اگر سایت فروشگاه راه انداختید ، محصولاتش رو از کجا می یارید ؟ خلاصه چیکار می کنید تا تو اینترنت کسب درامد کنید ؟
لطفاً همه هر نظری دارن بگن :11:

eblis_boy1386
22-04-2009, 19:57
سلام
من تو اینترنت انواع روش ها برای بدست اوردن درامد رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم و یه جورایی خسته شدم
میخوام یه کاری کنم تا بتونم تو اینترنت پول دربیارم ... حالا شده با صرف هزینه :20:
شما اگر مثلاً پول خوبی دستتون باشه چیکار می کنید تا یه شغل دوم تو اینترنت داشته باشید ؟ سایت تبلیغاتی راه می اندازید ؟ سایت فروشگاه راه می اندازید ؟ اگر سایت فروشگاه راه انداختید ، محصولاتش رو از کجا می یارید ؟ خلاصه چیکار می کنید تا تو اینترنت کسب درامد کنید ؟
لطفاً همه هر نظری دارن بگن :11:
دوست عزيز خارج از موضوع سيستم محتوا ميباشد

روش هاي زيادي وجود داره! خوب خيالت رو راحت كنم با زدن يك سايت هيچ پولي نميتونيد بدست اوريد

مگر به فكر زدن يك سايت و پروژه بزرگ باشيد .. البته منظور من رو بايد فهميده باشيد . سايت هاي مثل دانلود منظورم نيست:5: سايت هاي اموزشي و... كه مفيد باشه..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو نگاه كنيد . يك سايت اموزشي فتوشاپ ماله چند تا دوستان من هست كه ماهيانه 950دلار پول دريافت ميكنند:27: