ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ورود و ثبت نام در سايت ! ؟

aaaammmm87
22-04-2009, 17:39
سلام
اولا كه من مبتدي هستم (بهتره بگم كه هيچي نميدونم ) پس لطف كنيد جوري واسم توضيح بديد كه بفهمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا من چي ميخواهم !
يه صفحه دارم كه بايد توش ثبت نام و لاگين كاربرا رو انجام بده .خودم طراحي صفحه و دكمه ها رو بلدم :31: باور كنيد فقط تا اين حد اون رو هم كامل نميدونم .خوب حالا بايد اين بانكش رو چطوري بسازم ؟ بانك رو چطوري به صفحم لينك بدم و چطوري جستجو و ثبت كاربرا رو توش انجام بدم ؟ در ضمن ميخواهم كه با aSP بنويسم ؟ حالا كسي هست كه اصلا يه همچين پروژه اي رو داشته باشه (ساده و معمولي) ؟‌
پيشاپيش ممنونم از كمكتون (در ضمن اگه نامفهومه به بزرگي خودتون ببخشيد از يه ادم مبتدي نبايد انتظاري بيش از اين داشت !‌)

ahmadirad1365
22-04-2009, 19:35
سلام
چند تا پروژه توی همین فروم است که لینکاشو میزارم امید وارم به درد بخوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر هم فقط یک صفحه لوگین خیلی خیلی... ساده میخواهین این است:

امیدوارم به کارتون بخوره

aaaammmm87
24-04-2009, 10:44
سلام
چند تا پروژه توی همین فروم است که لینکاشو میزارم امید وارم به درد بخوره:

اگر هم فقط یک صفحه لوگین خیلی خیلی... ساده میخواهین این است:

امیدوارم به کارتون بخوره

سلام
راستش من فقط يه صفحه ثبت نام و ورود ساده رو ميخواستم كه با HTML كه در اون كد هاي aSP ’ه كار رفته باشه رو ميخواهم ! در مورد اين چند تا لينك كه زحمت كشيدن بايد عرض كنم كه يكيش (اخريه ) فقط مربوط ميشه به يه لينك ساده كه به يه صفحه ديگه لينك داده شده وكار ديگه اي من نديدم !

اون دو تا پروژه رو هم كه داديد راستيتش من نميدونم حتي بايد با چي بازش كنم ! تا چه برسه به اينكه بايد ويرايشش كنم !

متن سوالم رو اينجوري بهتره بگم كه : ميخواهم با كد هاي HTML صحفه اي بسازم كه كارهاي ثبت نام و ورود ساده در سايت رو واسم انجام بده ! همين و بس (كه در داخل اين كدها HTML كد هاي ِaSP ‌به كار رفته باشه و يه بانك ساده هم داشته باشه ! ) :11:

ahmadirad1365
25-04-2009, 11:06
يكيش (اخريه ) فقط مربوط ميشه به يه لينك ساده كه به يه صفحه ديگه لينك داده شده وكار ديگه اي من نديدم !
برای اجرای فایل های asp باید از محیط ویژوال استدیو و یا سرور iis استفاده کنید.
اون آخری هم دیقا اون کاری که میخواهید انجام میده و از دیتابیس هم استفاده میکنه. از درون برنامه ویژوال انتخابش کنید و بهد با اجرا (همون کلید f5 ) برنامه اجرا میشه و کار میکنه