مشاهده نسخه کامل
: اجاره گلخانه
farmer1388
22-04-2009, 15:59
به نظر دوستان با سابقه برای اجاره کردن گلخانه چه چیزهایی باید مدنظر داشت ؟
همچنین اگر حدود قیمت اجاره را می دانید لطفا بفرمایید .
من قصد دارم بعد از تکمیل دوره های آموزشی یک گلخانه اجاره کنم و شاید هم اقدام به تاسیس کنم و برای این تصمیم نیاز به تجربه شما دارم .
متشکرم
green house
23-04-2009, 15:11
دوست عزیز
جواب سوالاتونو در پست آخر تاپیک گلخانه دادم . امیدوارم مفید باشه .
موفق باشید
سلام:20:
برای داشتن یه گلخانه ی خوب باید مکانی مناسبی داشته باشی و مهمتر از همه خاک مناسب .که می توان از روش
ضد عفونی خاک استفاده کرد.و مهمترین مسئله بازار یاب خوبی باشی که این از همه ی چیز ها مهم تر است .
زمانی که می خواستی گلخانه بزنی یه جورایی منو خبر کن چون من آشنا زیاد دارم .کمکتم می کنن.
حالا کجا می خوای گلخانه بزنی؟
farmer1388
27-04-2009, 18:34
ممنون از پاسخ شما دوستان
قصد دارم در نزدیکی تاکستان " قزوین " گلخانه بزنم . البته چند دلیل دارم یکی اینکه رابطه های خوبی در ادارجات آنجا دارم . هزینه هایی مثل زمین ، گرفتن برق و گاز خیلی پایینتر است نسبت به جاهای دیگر ولی خوب حمل محصول برای بازارهایی مثل کرج و تهران 2 ساعت زمان می برد .
البته خیلی عجله ندارم چون فعلا تصمیم دارم خودم هم دوره آموزشی ببینم و بعدش شروع کنم
کجا می خوای دوره آموزشی ببینی؟
در مورد چی می خوای اطلاع پیدا کنی؟:20:
farmer1388
02-05-2009, 11:04
چند روزی رفته بودم تهران و بعدش قزوین و تاکستان و امروز آمدم خانه و پای کامپیوتر . این چند روز فقط اطلاعات جمع می کردم
چند تا کلاس آموزشی تو تهران و کرج دیدم و فنی حرفه ای هم رفتم . فکر کنم بهترین گزینه همان فنی حرفه ای باشه ولی اگر دوستان توصیه ای دارند خوشحال می شوم بشنوم .
در مورد اجاره گلخانه و سالن های پرورش قارچ هم چند مورد دیدم و قیمت ها تقریبا دستم آمد . مثلا ی سالن 55 متری با امکانات تقریبا خوب که دیدم برای پرورش قارچ 1 میلیون رهن و ماهی 500 هزار تومان اجاره می داد . چندین سالن داشت و الان خودشون هم آنجا هستند و بیشتر مشغول کمپوست سازی شدند . دنبال اطلاعاتی هستم که مثلا در سالن 55 متری متوسط چقدر درآمد هست که ماهی 500 اجاره می شود داد .
البته کلی سوال در مورد قارچ دارم که باید امروز از شما عزیزان بپرسم
عزیزم بپرس.من قارچ شناسی خوندم.
اگه قارچ دارویی می خوای پرورش بدی مثل قارچ مولد ارگوت.
الان چیز به روز برای گیاه پزشک هاکنترل بیولوژیک به وسیله قارچ ها...........
امروزه از قارچ های جنس Aspergillus برای تخمیر مواد غذایی استفاده می شه.
قارچ غذایی هم بد نیست.
Pariyatj
18-02-2014, 13:23
سلام:20:
برای داشتن یه گلخانه ی خوب باید مکانی مناسبی داشته باشی و مهمتر از همه خاک مناسب .که می توان از روش
ضد عفونی خاک استفاده کرد.و مهمترین مسئله بازار یاب خوبی باشی که این از همه ی چیز ها مهم تر است .
زمانی که می خواستی گلخانه بزنی یه جورایی منو خبر کن چون من آشنا زیاد دارم .کمکتم می کنن.
حالا کجا می خوای گلخانه بزنی؟
سلام. میشه منو راهنمایی کنید برای گلخانه گوجه چری. دنبال گلخونه هستم اطراف کرج.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.