مشاهده نسخه کامل
: تیرویئد نوزادان
زلیخا بحری
22-04-2009, 11:37
باسلام و خسته نباشید پسری 6ماه و نیم دارم که جواب ازمایشات تیرویئدش (فری تی 4 ) ان 2.4 است که با توجه به رنج نرمال ان 20-120 خیلی پایین است همچنین (تی 3ریا) ان355 است که بسیاربالاست ولی (تی اس اچ )و(تی 4کل ) ان در رنج نرمال است این مسئله مرابسیار ناراحت کرده است خواهش می کنم علت این موضوع وراههای درمان رابرایم توضیح دهید.
سلام
آزمایشگاه ها هر کدام یک رنج نرمال و طبیعی داره و اینطور نیست که یک رنج مخصوص و یکی داشته باشند.
کودک شما ممکنه پر کاری تیرویید داشته باشه و t 4 باعث تبدیل شدن به t3 میشه.
میتونم پیشنهاد بدم که با یک پزشک متخصص اطفال و فوق تخصص غدد مشورت کنید .
میتونید در گوگل سر چ کنید و پزشکان مفیدی رو برای درمان تیرویید کودکتون انتخاب کنید.
آیا تست RUاز کودکتون نگرفتند؟
کودک لاغر هستند ؟
shalineh
18-05-2009, 15:34
البته بچه شما دیگه نوزاد نیست و برای خودش مردی شده است :20:
نوزاد به افراد با سن زیر یک ماه اطلاق می شود. به کودک شما شیرخوار گفته میشود.
و اما در مورد سوال شما باید عرض کنم که هیچ جای نگرانی نیست. t3 , t4 در نوزادان و شیرخواران ارزش تشخیصی زیادی ندارد. چون هورمونهای تیروئیدی مادر تا مدتها در خون نوزاد و شیرخوار وجود دارند.
با توجه به سطح هورمون TSH موجود در شیرخوار شما، ایشان کاملا یو تیروئید هستند.
ستاره_یاس
28-05-2009, 17:01
با سلاممن قصد بچه دار شدن دارم .و شوهرم قبلا انحراف چشم داشته وعمل کردهمی خوام بدونم چقدر احتمال داره فرزند ما با این مشکل به دنیا بیادو آیا پیشرفتی که علم تا به امروز داشته راه حلی برای این مشکل قبل از حاملگی هست یا نه سن من :22وهمسرم:27
shalineh
29-05-2009, 11:17
بهتر بود برای این سوالتون یه تاپیک جدا می زدید، ولی به هر جهت:
انحراف چشم یا استرابیسم در زمینه خانوادگی یا ژنتیکی نیز میتونه بروز کنه. درصد خاصی برای احتمال بروز آن در فرزند شما نمیشه اعلام کرد. اما احتمالش وجود داره.
هیچ راه حلی هم برای پیشگیری قبل از حاملگی نداره. ( مگر اینکه علت استرابیسم مادرزادی ، بیماریهای نظیر سندرم داون یا اختلالات عملکرد تیروئید - هایپو و هایپر تیروئیدیسم - باشد ).
عمل کردن یا نکردن شوهرتون هم تاثیری در ابتلای فرزندتون نخواهد داشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.