ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب برنامه

reza7788
22-04-2009, 08:16
سلام
من تو نصب برنامه ها در فدورا ۱۰ کمی مشکل دارم ممنون می شم اگه بتونید کمکم کنید

۱- فایل wine-1.1.19.tar.bz2 رو برای نصب office 2003 از دانلود کردم و پس از باز کردنش از دستوارت configure/. سپس make و بعد
make install استفاده کردم . سپس روی setup.exe در فولدر آفیس راست کلیک کرده و گزینه باز کردن با wine رو انتخاب کردم. ویزارد نصب آفیس رو باز کرد ولی موقع نصبش یه دفعه پنجره ویزارد بسته شد بدون اینکه هیچ پیغامی رو بده . لطفا راهنمایی کنید چه طوری می تونم آفیس رو نصب کنم.

۲- یه تقویم جلالی jalali-calendar-1.6.5 گرفتم . تو بستش فایل makefile رو داشت تو help اش هم نوشته بود که make install رو فقط اجرا کنید. این کار رو انجام دادم. ولی معلوم نیست کجا نصب شده هیج جا نیست (از تو run application هم نمی شه اجراش کرد)

sudotux
22-04-2009, 10:49
سلام
من تو نصب برنامه ها در فدورا ۱۰ کمی مشکل دارم ممنون می شم اگه بتونید کمکم کنید

۱- فایل wine-1.1.19.tar.bz2 رو برای نصب office 2003 از دانلود کردم و پس از باز کردنش از دستوارت configure/. سپس make و بعد
make install استفاده کردم . سپس روی setup.exe در فولدر آفیس راست کلیک کرده و گزینه باز کردن با wine رو انتخاب کردم. ویزارد نصب آفیس رو باز کرد ولی موقع نصبش یه دفعه پنجره ویزارد بسته شد بدون اینکه هیچ پیغامی رو بده . لطفا راهنمایی کنید چه طوری می تونم آفیس رو نصب کنم.

۲- یه تقویم جلالی jalali-calendar-1.6.5 گرفتم . تو بستش فایل makefile رو داشت تو help اش هم نوشته بود که make install رو فقط اجرا کنید. این کار رو انجام دادم. ولی معلوم نیست کجا نصب شده هیج جا نیست (از تو run application هم نمی شه اجراش کرد)

۱- ظاهرا از نسخه ی 1.1.17 به بعد مشکلی در wine وجود داره که قادر به نصب office 2003 نیست ! بنابراین باید از نسخه ی قدیمی تر از 1.1.17 استفاده کنید. در لینک زیر قسمت HOWTO رو مشاهده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۲- فدورا یه توزیع rpm بیس هست و از فایل های rpm پشتیبانی می کنه. چرا به جای فایل rpm , این برنامه رو از روی سورس نصب کردید ؟ با فرض اینکه از نسخه ی ۳۲ بیت فدورا ۱۰ استفاده می کنید , فایل های زیر رو دانلود و نصب کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۳- در مورد سوال آخرتون , چرا از برنامه ی StarCalendar استفاده نمی کنید ؟ فایل rpm هم داره که به راحتی میتونید نصبش کنید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------

تمام سوالات مربوط به فدورا رو در تاپیک اختصاصی خودش مطرح کنید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]