PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تراوين را هك كنيد و پول بگيريد

sina285
22-04-2009, 07:05
با سلام خدمت همه ي دوستان خوبم
فك كنم همتون بازي آنلاين تراوين رو ميشناسيد بازي كه تويه سرور ايران چند ماهه كه شروع به كار كرده .
اگه بتونيد تراوين رو برام هك كنيد يا نرم افزاري رو برام پيدا كنيد و يا اسكريپتي رو برام بنويسد و ..... كه بتونه منابع و سرباز هاي اين بازي رو افزايش بده ميتونيد پول ازم بخوايد من براي اين كارتون به پاس تشكر از شما يه پوليم كه توافقي با هم تعيين ميكنيم بهتون ميدم با تشكر

ehsan_wwe
22-04-2009, 10:40
تراوین تو data bass های mySQL اطلاعاتش ذخیره میشه که هکش کاری دشواریه اما کار غیر ممکنی نیست
بهتره با هکر های سایت های php و asp صحبت کنی

SANR
22-04-2009, 12:26
دوست عزیز اگه هک بناست بشه،خوب هکر می تونه داده ها رو برای خودش کپی کنه که صدها میلیون تومان ارزش داره!

شما می تونی این همه مبلغ رو بدی؟

ALt3rnA
22-04-2009, 15:29
متاسفانه ایرانی ها پوب بده نیستند وگرنه سعیمو میکردم
مثلا یکی بود که یه هک کانتر سورس براش نوشتم و پولمو نداد

sina285
23-04-2009, 06:47
دوست عزیز اگه هک بناست بشه،خوب هکر می تونه داده ها رو برای خودش کپی کنه که صدها میلیون تومان ارزش داره!

شما می تونی این همه مبلغ رو بدی؟
دوست عزيز من كه نخواستم كل سايت هك بشه فقط خواستم يك ترفند براي بالا بردن سطح منابع بهم بدن

متاسفانه ایرانی ها پوب بده نیستند وگرنه سعیمو میکردم
مثلا یکی بود که یه هک کانتر سورس براش نوشتم و پولمو نداد
دوست عزيز شما اين كارو بكنيد من حتما" پولشو بهتون ميدم حتي اگه بخوايد نصق پولو وقتي گفتيد آمادست بهتون ميدم و نصف بعديشو وقتي كه كه بهم داديد و تستش كردم . اينجوري خوبه ؟

vahidhageyan
06-05-2009, 14:19
داداش گلم هکش کاری نداره و پول نمیخواد ولی چون خداییش نامردیا اگر ماها تقلب کنیم حق دیگران ضایع میشه!
ولی اگر کسی در بازی تقلب میکنه و از اسکریپ های بدرد نخور استفاده میکنه من میتونم حالشو بگیرم برات.
من و دوستانم تراوین رو هک کردیم ولی قرار نیست ازش به عنوان یه وسیله نامردی استفاده کنیم!
( یک تروجان صفحه اول) کسایی که واردن منظور منو میفهمند من الان چی در دست دارم! ولی اگر ازش استفاده کنم بازی فان میشه و بدرد نخور و حتما عضوهاشو از دست میده ولی تفریحی بخوای حال یکی دو نفرو بگیری ما هستیم!
یاعلی!

emando
14-05-2009, 09:39
عالیه منم تو کف هک بازیم ولی توی شهر ما اینکاره نداریم.

emando
14-05-2009, 09:45
داداش خودم بلد نیستم وگرنه یه حال اساسی بهت میدادم.

sian0r
21-05-2009, 14:50
هر كي مي خواد هك تراوين رو ياد بگيره... به وبلاگ sanjosh.blogfa.com مراجعه نمايد... همين فكر كنم يه چيزهايي دستگيرتون مي شه....

moz
30-05-2009, 22:13
داداشی اینجا تبلیغ ممنوعه ، دیگه از این کارا نکن
مدیرا هم پست قبلی رو نادیده بگیرن ، SIan0r جان تازه عضو شده

moz
30-05-2009, 22:13
درسته که ممنوعه ولی خودم ازش خیلی استفاده کردم D:
ممنون

bijanbina
02-06-2009, 14:36
آقا من هکش کردم و مولتی هانتر تو دست منه الان ثابت می کنم می ری تو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد تو یوزر میزنی ashkan برای این که پسورد رو بهت بدم باید به bijanbina@hotmail.com ایمیل بزنی هر کس خواست ایمیل بزنه نرخ رو هم حدودا می گم کمتر از 50 تومن پسورد رو نمی دم البته ftp تراوین رو هم هک کردم دیگه هر کی می خواهد باید پولش رو هم بده یک توضیحی هم راجع به دوستان صفر کیلو متر ftp مثل یک هارد سایت هست که تمام اطلاعات روی اونه اما خوب ولی هانتر هم خیلی کار ها می تونه بکنه مثل
1. افزایش یا کاهش جمعیت
2. اعطای مدال ( بدون دلیل)
3. افزایش هر چیز مثلا تولیداتتون بشه میلیاردی
4. افزایش مقدار جا در اتحاد
5. تغییر اسم ایمیل اتحاد بازیکن
6. افزایش یا کاهش نیرو
7. جا به جایی یک دهکده ( تغییر مختصات)
8. بالا بردن سطح ساختمان تا هر سطحی ( حتی سطح هایی که وجود ندارد)
9. پیغام به تمام بازیکنان
10 و ...

nnnaaa
03-06-2009, 23:01
اگه میشه برای من پول نگیر چون روز تولدم است

nnnaaa
03-06-2009, 23:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد تو یوزر میزنی ashkan برای این که پسورد رو بهت بدم باید به bijanbina@hotmail.com ایمیل بزنی هر کس خواست ایمیل بزنه نرخ رو هم حدودا می گم کمتر از 50 تومن پسورد رو نمی دم البته ftp تراوین رو هم هک کردم دیگه هر کی می خواهد باید پولش رو هم بده یک توضیحی هم راجع به دوستان صفر کیلو متر ftp مثل یک هارد سایت هست که تمام اطلاعات روی اونه اما خوب ولی هانتر هم خیلی کار ها می تونه بکنه مثل
1. افزایش یا کاهش جمعیت
6. افزایش یا کاهش نیرو
10 و ...
سلام اگه میشه از طریق پیام خصوصی به من بگو که چه جوری مولتی هانتر را هک کنم به خدا قسم می خورم به کسی نگم

nnnaaa
03-06-2009, 23:15
1. افزایش یا کاهش جمعیت
6. افزایش یا کاهش نیرو
10 و ...
اگه میشه به من بگو چه جوری توانستی مولتی هانتر را هک کنی جوابت را از طریق پیام خصوصی به من بده به هیچکس نمیگم به من چی گفتی فقط بگو چه جوری مولتی هانتر را هک کردی از طریق پیام کوتاه جواب بده

nnnaaa
04-06-2009, 10:18
خواهشن بگو

nnnaaa
04-06-2009, 10:19
از طریق پیام کوتاه بگو

nnnaaa
04-06-2009, 10:20
بهم از طریق پیام کوتاه بگو فقط یک روز می خوهم بعدن دیگه استفاده نمیکنم

samineh.m
08-06-2009, 13:39
سلام
تو تراوين راهي هست كه بشه زميناي متروكه اطرافو در اختيار داشته باشيم ؟
نياز فوري دارم . بايد با يكي تصفيه حساب كنم .
مرسي

samineh.m
08-06-2009, 13:41
دوباره سلام
ببين من اون آدرسي رو كه داده بودي ، رفتم ، ولي متاسفانه امكان نصب فاير فاكس رو كامپيوترم وجود نداره .
چه كنم ؟

azad620
08-06-2009, 14:21
اگه تراوین انقدر راحت هک می شد الان این همه بن شده نداشت. نه موافق نیستم. تراوین خیلی هکش سخته. آخه مولتی هانترهای حرفه ای داره واگه باگ پیدا کنن فوری سد کرخه رو جلوش بنا می کنن :))

azad620
08-06-2009, 15:05
سلام من الان با مدیر تراوین صحبت کردم. گفت این دروغه.... اصلا اینها صحت نداره.

اگه میتونه ثابت کنه....

erfan75
23-06-2009, 14:46
1. افزایش یا کاهش جمعیت
6. افزایش یا کاهش نیرو
10 و ...

ببین برای من آدرس ایمیلت رو پیام بزن:11:

bijanbina
02-07-2009, 17:39
سلامدوستان
طریقه هک من خیلی سادست من یک اکسپلویت برای تراوین نوشتم که هر دفعه که مولتی هاتنر پسورد رو عوض می کنه من در 3 صوت دوباره پیداش می کنم تازه یک تروجان هم روی سرور نصب کردم دوستان ببینید من برای این که این اکسپلویت رو بنویسم خیلی ضحمت کشیدم و زیادی روش کار کردم به خاطر همین مفتی به کسی نمی دم پس هی ایمیل نزنید بگید به من بگو به من بگو تازه دوستان می تونند یک کرکر ه برای پسورد بسازند و ... پسورد رو بدست بیارند راستی دوستان به نظر من اگر شما دوست دارید هم تراوین را هک کنید و هم جاهای دیگه رو می تونید دوره های آموزشی آشیانه رو ببینید ( تمام دوره ها) تا به یک هکر واقعی تبدیل بشید مثل من

amin2000
02-07-2009, 18:08
دوست عزیز اگه حرفت راسته یه عکس ار پنل مدیریت کل بزار تمام تا ابهامات از بین بره..

soroshea
02-07-2009, 19:24
موافقم داش اگه راس میگی یه عکس بزار :21:

gbg
03-07-2009, 14:19
عکس که از آدمینش کاری نداره
من کل سورس تراواین رو دارم :21:

jb.NY
03-07-2009, 15:14
داداشا اينقدر بحث نكنين....خالي هم لطفا نبندين
اگه هك اينقدر راحت بود كه الان بنده اينجا نبودم.......اين حرفاي الكي كه واسه بيشتر شدن پستاتون ميذارين زياد شد ديگه....كافيه
اگه به گفته باشه كه بيا.....منم ناسا رو هك كردم.....مدرك داري بگي خالي ميبندم؟....دلمم نميخواد عكس يا سورس بذارم .............چي ميگي؟:13:

ALt3rnA
03-07-2009, 15:50
داداشا اينقدر بحث نكنين....خالي هم لطفا نبندين
اگه هك اينقدر راحت بود كه الان بنده اينجا نبودم.......اين حرفاي الكي كه واسه بيشتر شدن پستاتون ميذارين زياد شد ديگه....كافيه
اگه به گفته باشه كه بيا.....منم ناسا رو هك كردم.....مدرك داري بگي خالي ميبندم؟....دلمم نميخواد عكس يا سورس بذارم .............چي ميگي؟:13:

خوب ايشون كه كارش كلا اشتباهه
تبليغ اينجا ممنوعه در پيسي
مديراي انجمن هم مثل اينكه يه سالي هست دست جمعي رفتن تعطيلات حالا حالا ها هم نميان ...
براي همينه كه ايشون هنوز اخراج نشده:46:

soroshea
03-07-2009, 16:24
عکس که از آدمینش کاری نداره
من کل سورس تراواین رو دارم :21:

خوب داش من بذار دیگه واسه شما که کاری نداره .:46:

amin 2010
03-07-2009, 21:19
این تاپیک جز اسپم گویی به درد دیگه ای می خوره؟؟؟نمی خوان این تاپیکو ببندن؟؟؟