ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی: توضیح لینک Fedora و openSUSE

Only 50#3!14
21-04-2009, 21:20
سلام دوستان

من پروژه ی تحقیقی دارم براب Fedora و openُSUSE
من Fedora رو از صفحه ی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کردم. ولی وقتی به استادم نشون دادم، گفت فکر نمی کنم این باشه، سی دی هاش DVD هستن.
حالا من اومدم اینجا هم یکم گشتم، بیشتر لینک هایی که دوستان برای دانلود قرار دادند، همه 2 تایی هستند. من متوجه نشدم چجوریه. یعنی باید هر دو لینک رو دانلود کنم و بعد روی DVD کنار هم رایتشون کنم؟
مثلا:
openSUSE-11.0-DVD-i386.iso
و
MD5SUMS
؟!

یک سری لینک هم از این صفحه دیدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گیج شدم اصلا چطوریاست.

یک لینک واضح با توضیح لینک، از Fedora و openSUSE بدید که دانلود کنم، ممنون میشم.

Ahmad-Ra
21-04-2009, 21:53
چرا خودت رو اذیت میکنی برو یکی بخر اگر تهرانی بازار رضا اگر نه sito.ir

Only 50#3!14
21-04-2009, 22:40
من توی شهر بزرگی نیستم. سی دی هاش رو اینجا پیدا نکردم. اینترنت سرعت بالا دارم. برای دانلود راحت ترم.
لطفا...

sudotux
21-04-2009, 23:26
دقیقا متوجه مشکلت نشدم ! ولی یه توضیح کلی میدم تا متوجه بشی :

هر توزیعی با چند دسکتاپ مختلف ( مانند KDE , Gnome و ... ) منتشر میشه. بنابراین اگر بخوای cd یکی از توزیع ها رو دانلود کنی باید دو تا نکته رو مد نظر داشته باشی :

۱- با توجه به معماری سیستمت , نسخه ی ۳۲ بیت ( i386 ) رو می خوای یا ۶۴ بیت ( amd64 ) ؟
۲- فرضا توزیعی مثل سوزه رو با دسکتاپ KDE می خوای یا Gnome ؟

به دلیل همین دو مورد بالا , شما با لینک های زیادی مواجه میشین ! مثلا openSUSE-11.0-KDE-i386.iso یا openSUSE-11.0-Gnome-i386.iso که اولی نسخه ی ۳۲ بیت سوزه با دسکتاپ KDE و دومی نسخه ی ۳۲ سوزه با دسکتاپ Gnome هست !

اگر DVD یک توزیع رو دانلود کنی همه ی دسکتاپ رو داره که در هنگام نصب میتونی تعیین کنی که کدوم دسکتاپ رو نصب کنه ! با این وجود باید مورد دوم رو مجددا در نظر داشته باشید که با توجه به معماری سیستمت , نسخه ی ۳۲ بیت ( i386 ) رو می خوای یا ۶۴ بیت ( amd64 ) ؟ مثلا openSUSE-11.0-DVD-i386.iso مربوط به نسخه ی ۳۲ بیتی دی وی دی سوزه میشه !

در ضمن یادت باشه که آخرین نسخه ی openSUSE که منتشر شده 11.1 هست و آخرین نسخه ی فدورا 10 هست. اشتباهی نسخه ی قدیمی تر رو دانلود نکن !

MD5SUMS هم یک رشته کد هست که از طریق اون میتونی بفهمی که فایل iso یی که دانلود کردی سالم دانلود شده یا نه ! یعنی شما بعد از دانلود MD5 فایل دانلود شده رو بدست میاری و با رشته کدی که در سایت ( کنار لینک اصلی ) قرار گرفته مقایسه می کنی , که در صورت یکی بودن نشون میده که فایل رو سالم دانلود کردید و میتونی روی سی دی یا دی وی دی رایت کنی ! توضیح بیشتر در لینک زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود openSUSE 11.1 به لینک زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید