ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت core due 2 و Core 2 Duo ؟

hfj
21-04-2009, 11:11
سلام.
استاد سخت افزار ما گفته که راجع به این موضوع براش تحقیق ببریم. (البته در حد یک صفحه A4)
تفاوت Core Due 2 و Core 2 Duo ؟

از هر کسی که میپرسم میگه اینها تفاوتی ندارن. اما اگه تفاوتی نداره پس اون استاد سخت افزار برای چی این موضوع رو به عنوان تحقیق برای بچه ها انتخاب کرده! :wac:

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

m654
21-04-2009, 12:10
سلام.
استاد سخت افزار ما گفته که راجع به این موضوع براش تحقیق ببریم. (البته در حد یک صفحه A4)
تفاوت Core Duo[...] و Core 2 Duo ؟

از هر کسی که میپرسم میگه اینها تفاوتی ندارن. اما اگه تفاوتی نداره پس اون استاد سخت افزار برای چی این موضوع رو به عنوان تحقیق برای بچه ها انتخاب کرده! :wac:

سلـــام!

پردازنده های شرکت اینتل هستند!

کُر دُوُ* به پردازنده های همراه با اسم رمز یُنا اطلاق میشد** که همزمان و در کنار پردازنده های رایانه های شخصی پنتیوم دی عرضه شدند.کُر2 دُوُ یا سی2دی بعد از اون و به پردازنده های پی سیِ کنرو، کنثْفیلد و یورکفیلد، و همراه مِرُم اِکس ای و پِنرین اِکس ای و انواع اون گفته می شد***.

*
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

**

avecina.ir
23-04-2009, 20:05
سلامم..
سلام.
تفاوت Core Due 2 و Core 2 Duo ؟

سوال را اشتباهی پرسیدی عزیزدل
دقیق به هجاها دقت کنی: چیزی بنام Core Due 2 وجود نداره.....
ضمنن من شخصن به مراجع معتبر بیشتر از فرمایشات استادهای سخت افزار اعتقاد دارم....چون استادها 25درصدشون آپدیت هستن و بقیه بخاطر یه لقمه نون مجبورن 24/7 مشغول تدریس مطالب ربع قرن قبل باشن و خیلی آپدیت نیستن:13:.. آخ آخ چه خاطرات مضحکی که از بعضی دانشیارهای دانشگاه:18: دارم..
بیخیال!

m654
23-04-2009, 21:27
احتمالا منظورشون کُر2 دوُ دوال بوده که گرجه هحو هست؛ توضیحات کامل تر با منبع ـــ\/