مشاهده نسخه کامل
: چگونه به موی سر خود همیشه حالت خیس و براق مانند بدهیم؟
Ship Storm
19-04-2009, 19:18
دوستان سلام
یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
چکار کنیم که موی سرمون همیشه حالت خیس به خودش بگیره
نمیدونم روغن های موجود تو بازار برای موی سر ضرر داره یا نه ولی میخوام موی سرم یه حالت خیس به خودش بگیره ژل Gatsby گرفتم نسبت به بقیه خیلی بهتره ولی اون هم سریع حالت خیسش خشک میشه ولی اولش که میزنی به سر یه حالت خیس باحال میگیره میخوام بدونم چیزی هست که بزنیم به سرمون طوری که اون حالت خیس و براق مانند همیشه بمونه؟
ممنون وبا تشکر :11:
Oracle_Eldorado
19-04-2009, 19:25
یکی از دوستان بنده یه مدت یه ژل میزد به اسم Atragin ( عطراگین فکر کنم )
همین کاری که شما میخواستین میکرد .
البته بگم روی هر مویی جواب نمیده .
اگه موهای لختی داشته باشین خیلی خوب جواب میده .
ولی اگه مثل مال من از سیم ظرفشویی هم بدتره بهتره استفاده نکنید !
Ship Storm
19-04-2009, 19:29
یکی از دوستان بنده یه مدت یه ژل میزد به اسم Atragin ( عطراگین فکر کنم )
همین کاری که شما میخواستین میکرد .
البته بگم روی هر مویی جواب نمیده .
اگه موهای لختی داشته باشین خیلی خوب جواب میده .
ولی اگه مثل مال من از سیم ظرفشویی هم بدتره بهتره استفاده نکنید !
ممنون سروش جان ولی این gatsby به نظرم از عطرآگین خیلی بهتره
ایشون چون موهاش لخته خوب جواب میده مواهی من لخت نیست ولی با این تفاسیر وقتی gatsby رو میزنم خیلی خوب میشه بهنسبت ولی حیف که مدت زمان زیادی این حالت براق و خیس مانندش نمیمونه
Ship Storm
25-04-2009, 09:18
دوستان یک هفته از ایجاد این تاپیک میگذره کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداره؟
روغن بادام یا نارگیل چطوره؟ کچل میکنه یا نه؟ نزنیم کچل شیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SADEGH 7
25-04-2009, 10:08
دوستان سلام
یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
چکار کنیم که موی سرمون همیشه حالت خیس به خودش بگیره
نمیدونم روغن های موجود تو بازار برای موی سر ضرر داره یا نه ولی میخوام موی سرم یه حالت خیس به خودش بگیره ژل Gatsby گرفتم نسبت به بقیه خیلی بهتره ولی اون هم سریع حالت خیسش خشک میشه ولی اولش که میزنی به سر یه حالت خیس باحال میگیره میخوام بدونم چیزی هست که بزنیم به سرمون طوری که اون حالت خیس و براق مانند همیشه بمونه؟
ممنون وبا تشکر :11:
رفیق من هم حدود 1 سال(شاید هم 2) هست که از ژل Gatsby استفاده می کنم انواع مختلفش رو هم استفاده کردم. چیزی که شما می خوای مدل soft هستش.به هیچ وجه مو رو خشک نمی کنه.مو یه حالت براق به خودش می گیره و خشک هم نمی شه.من خودم از مدل Super Hard استفاده می کنم. البته خیلی کم می زنم.می شه گفت اصلا مو رو براق نمی کنه ولی موندگاریش بیشتره.
در مورد ضررش هم نمی دونم چقدره.(به هر حال که همه می گن ضرر داره.) ولی اگه همیشه قبل از خواب موهات رو بشویی احتمال ریزش مو یا بیماری های پوستی خییییییلی کم می شه.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.