k310i
19-04-2009, 16:34
سلام به همگي
دقيقا نميدونستم کجا بايد اين سوال رو مطرح کنم در هر صورت اينجا مطرحش مي کنم اميدوارم اساتيد جوابمو بدن.
من مسوليت 5 تا سوله(انبار بزرگ) با اندازه ي تقريبي 17m x40m رو به عهده دارم و به دليل مشغله زياد نمي تونم
بالا سر کارگرهام باشم به همين دليل توش دزدي هايي صورت مي گيره حالا مي خوام بپرسم آيا ميشه با هزينه کم
يه سيستم کنترلي توي اين سوله ها راه انداخت؟
نظر خودم استفاده از وب کمه که قيمت کمي هم داره و هم جاي زيادي نمي گيره اما چيزهايي که نمي دونم اينهاست
1-آيا اين دوربين ها 17m x 40m رو پوشش ميدن؟
2-فاصله دوربين تا کامپيوتر تا چه اندازه اي ميتونه باشه يا اصلا محدوديتي داره؟
3-آيا برنامه اي وجود داره که بشه همزمان از چند تا وب کم استفاده کرد و تصاويرشون رو ضبط کرد؟
4-و به چه اندازه Cpu , Ram نياز هست واسه اين کار؟
لطف کنيد و نظرتون رو بگين.
دقيقا نميدونستم کجا بايد اين سوال رو مطرح کنم در هر صورت اينجا مطرحش مي کنم اميدوارم اساتيد جوابمو بدن.
من مسوليت 5 تا سوله(انبار بزرگ) با اندازه ي تقريبي 17m x40m رو به عهده دارم و به دليل مشغله زياد نمي تونم
بالا سر کارگرهام باشم به همين دليل توش دزدي هايي صورت مي گيره حالا مي خوام بپرسم آيا ميشه با هزينه کم
يه سيستم کنترلي توي اين سوله ها راه انداخت؟
نظر خودم استفاده از وب کمه که قيمت کمي هم داره و هم جاي زيادي نمي گيره اما چيزهايي که نمي دونم اينهاست
1-آيا اين دوربين ها 17m x 40m رو پوشش ميدن؟
2-فاصله دوربين تا کامپيوتر تا چه اندازه اي ميتونه باشه يا اصلا محدوديتي داره؟
3-آيا برنامه اي وجود داره که بشه همزمان از چند تا وب کم استفاده کرد و تصاويرشون رو ضبط کرد؟
4-و به چه اندازه Cpu , Ram نياز هست واسه اين کار؟
لطف کنيد و نظرتون رو بگين.