PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال مهم درباره ی وب کم

k310i
19-04-2009, 16:34
سلام به همگي
دقيقا نميدونستم کجا بايد اين سوال رو مطرح کنم در هر صورت اينجا مطرحش مي کنم اميدوارم اساتيد جوابمو بدن.
من مسوليت 5 تا سوله(انبار بزرگ) با اندازه ي تقريبي 17m x40m رو به عهده دارم و به دليل مشغله زياد نمي تونم
بالا سر کارگرهام باشم به همين دليل توش دزدي هايي صورت مي گيره حالا مي خوام بپرسم آيا ميشه با هزينه کم
يه سيستم کنترلي توي اين سوله ها راه انداخت؟
نظر خودم استفاده از وب کمه که قيمت کمي هم داره و هم جاي زيادي نمي گيره اما چيزهايي که نمي دونم اينهاست
1-آيا اين دوربين ها 17m x 40m رو پوشش ميدن؟
2-فاصله دوربين تا کامپيوتر تا چه اندازه اي ميتونه باشه يا اصلا محدوديتي داره؟
3-آيا برنامه اي وجود داره که بشه همزمان از چند تا وب کم استفاده کرد و تصاويرشون رو ضبط کرد؟
4-و به چه اندازه Cpu , Ram نياز هست واسه اين کار؟
لطف کنيد و نظرتون رو بگين.

hraeissi
19-04-2009, 20:10
سلام
اینی که می فرمائید هزینه کم داشته باشد ، من فکر نکنم بشه با توجه به اهمیت کارتان ماریش کرد .

بسته به موقعیت شما در منطقه هم بستگی دارد .

به نظر من شما در هر سوله نیاز به دوربین هایی دارید که زاویه 360 با زوم بالا و سریع دارید که من فکر کنم هر کدامش بالای 500 تومان است
برای دیدن تصاویر هم باز بستگی به نوع ارتباط و نیز فاصله شما دارد ( هم کابلی و هم با ip )
از نظر سیستم هم بستگی به پهنای باند دارد یک سیستم نسبتن خوب با 4 گیگ رم و کارت گرافیک خوب کافیه است البته سی پی یو هم که الان همه خوبن
در خصوص برنامه هم بسته به نوع انتخاب شما دارد

موفق باشید

mahyar49
27-04-2009, 11:54
سلام
باید دوربین مداربسته نصب کنید و با وب کم نمی تونید خوب نتیجه بگیرید.
دوربین هم مدل های مختلفی داره الان دوربین های رنگی ، روز و شب بدون قابلیت چرخش و زوم قیمتی حدود 300 هزار تومان داره البته فقط قیمته خود دوربینه...