PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی تشخیص باتری اصل وبدل نوکیا

MORTAZA.2FUN
19-04-2009, 15:51
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم که چه طوری میشه فهمید که باتری گوشی اصل هستش یا نه ....
چون اکثر گوشی فروش ها باتری که رو گوشی هستش رو برمی دارن و به جاش یه باتری ضایع وتقلبی می ذارن .
لطفا اگه کسی چیزی در مورد این مطلب می دونه ما رو هم راهنمایی کنه .
قربون همه ی دوستان :40:

:question::question::question:

armin_software
19-04-2009, 19:43
یک جا خونده بودم لوگوی (آرم شرکت) نوکیا باید سه بعدی باشه!

Mojtaba-MCI
19-04-2009, 20:21
چی بگم ، راستش این اواخر همه ی باتری ها رو کشور چین تولید می کنه...
ممکنه اونایی که میان اینور درجه ی 1 نباشن ولی از لحاظ کیفیتی مشکل خاصی ندارن ، لااقل من که چیزی ندیدم!
اغلب باتری ها هم با اون اطلاعاتی که توو بروشورها نوشته میشن همخوانی دارن.پس از این جهت خیالت راحت باشه.
البته به یه نکته ای دقت داشته باش.آرم و لوگوی نوکیا به صورت سه بعدی روی یه هولوگرام به پشت باتری مهر شده.غیر از این نباید باشه.امیدوارم به دردت بخوره!

armin_software
19-04-2009, 23:11
آرم و لوگوی نوکیا به صورت سه بعدی روی یه هولوگرام به پشت باتری مهر شده.غیر از این نباید باشه.امیدوارم به دردت بخوره!
من هم همین رو گفتم!

S@nti@go_s&k
20-04-2009, 00:18
سلام

Hologram checks

Check the dots
Angle the hologram. To the left, right, bottom, and top of the logo, you should see one, two, three, and four dots respectively.

زمانی که هولگرام را به چپ, راست, پایین و یا بالا تغییر زاویه می دهید باید به ترتیب مجموعه نقاطی را با شماره های یک، دو، سه و چهار ببینید.

Check the logo
Look at the hologram label. You should see the Nokia connecting hands symbol from one angle and the Nokia Original Enhancements logo from another angle

وقتی به هولگرام نگاه می کنید باید از یک زاویه نشانه وسمبل( Nokia connecting hands) دو تا دست و از زاویه دیگه لوگوی Nokia Original Enhancements را مشاهده کنید..

به نقل از سایت نوکیا
در ضمن میتونین اینجا کد روی باتری رو وارد کنید تا بهتون نشون بده که اصل هستش یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:

amini_bio
20-04-2009, 07:01
الان هيچ راهي وجود نداره جز تست.
هولوگرام نوكيا و ليبلش به راحتي جعل ميشه.

jaber1361
20-04-2009, 07:14
سلام

hologram checks

check the dots
angle the hologram. To the left, right, bottom, and top of the logo, you should see one, two, three, and four dots respectively.

زمانی که هولگرام را به چپ, راست, پایین و یا بالا تغییر زاویه می دهید باید به ترتیب مجموعه نقاطی را با شماره های یک، دو، سه و چهار ببینید.

check the logo
look at the hologram label. You should see the nokia connecting hands symbol from one angle and the nokia original enhancements logo from another angle

وقتی به هولگرام نگاه می کنید باید از یک زاویه نشانه وسمبل( nokia connecting hands) دو تا دست و از زاویه دیگه لوگوی nokia original enhancements را مشاهده کنید..

به نقل از سایت نوکیا
در ضمن میتونین اینجا کد روی باتری رو وارد کنید تا بهتون نشون بده که اصل هستش یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:

این صفحه مربوط به تعویض باتری های معیوب نوکیا از سری bl-5c هست !!

S@nti@go_s&k
20-04-2009, 13:56
سلام
عزیز جان فینگلیش بزرگ نوشته شناسایی شماره باتری
در ضمن یه راه دیگه هم هست که کنار قسمت فلزی باتری هستش یه کاغذه وقتی اون مرطوب میشه به رنگ بنفش میشه

این چیزی بود که سایت نوکیا گفته بوده خود سایتشم قبول ندارید؟

iriali
20-04-2009, 14:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MORTAZA.2FUN
20-04-2009, 16:02
سلام
عزیز جان فینگلیش بزرگ نوشته شناسایی شماره باتری
در ضمن یه راه دیگه هم هست که کنار قسمت فلزی باتری هستش یه کاغذه وقتی اون مرطوب میشه به رنگ بنفش میشه

این چیزی بود که سایت نوکیا گفته بوده خود سایتشم قبول ندارید؟

سلام سنتیاگو جان
اون کاغذی که میگید من هم شنیدم رنگش سفید هستش
اما اون طور که من دیدم این کاغذ اکثرا روی گوشی های سونی اریکسون میشه و من تا حالا روی گوشی نوکیا ندیدم اگه اشتباه می کنم توضیح بدید .

S@nti@go_s&k
20-04-2009, 19:15
سلام
اون کاغذ تورنوسل باید روی همه گوشی ها باشه درسته من جدیدا روی خیلی از گوشی ها دیگه نمیبینم

شاید اونم جعل میکنن اما وقتی که خود نوکیا 2 تا روش گقته اختمالا مطمین بوده که گفته
در ضمن مهم نیست که زده باشه made in china مهم اینه اون روش ها رو انجام بدی تا ببینی اصل هستش یا نه .:40::11: