ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپلودر هاش بیان داخل!!! Max 2010

G LADIATOR
19-04-2009, 11:52
ممنون از همه دوستان..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سلامی چه علیکی..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این چه لینکی بود دادین به خرد ما..خراب بود که!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مکس 2010 که دانلود کردم بعضی از فایل هاش گم شدن و اکسترکت نمیشن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از یابنده تقاضا می شود هر چه سریع تر فایل های گم شده را آپلود کرده و به اینجانب تحویل بدهد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در پایین هم یه لیست از فایل های خراب گذاشتم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسی تا اونجایی که میتونه چند تا از فایل ها رو آپلود کنه و لینکشو بده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط هر کسی خواست آپلود کنه از قبل بگه که تکراری آپلود نکنن افراد دیگه...

راستی وباره میگم یه وقت اشتباه نشه ها...:

این فایل ها تو پوشه ی نصب نشدهی مکس 2010 هستن...

در ضمن احتمال میره که سایزشون بالا باشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب دیگه تا سه میشمارم باید آپلو کرده باشید و گرنه ...دوباره میشمارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر هم بگم که..نه در آخر نمیگم برید بالای تاپیک رو بخونید همون بالا یعنی در اول میگم ^^^[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن خیلی از فایل هاش Gif و فایل های کم حجم هستن...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
19-04-2009, 13:24
خوب چیزه
مث من میرفتی تورنت دانلود میکردی 700 مگ به خوبی و خوشی الان خراب نمیشد..
من دانلودی که کردم فایل یه تیکه بود
برای همین ندارم اینایی که میگی رو برات آپ کنم...

G LADIATOR
19-04-2009, 14:25
خوب چیزه
مث من میرفتی تورنت دانلود میکردی 700 مگ به خوبی و خوشی الان خراب نمیشد..
من دانلودی که کردم فایل یه تیکه بود
برای همین ندارم اینایی که میگی رو برات آپ کنم...
خوب من هم یه تیکه دانلود کردم...
در ضمن..
مگه میشه این فایل ها رو نداشته باشی....حتما باید تو پوشه مکس این فایل ها باشن...

SSS_HHH_OOO
19-04-2009, 16:30
چرا دارمش
فکر کردم چند تیکه گرفتی بعد یه تیکه از اینا کار نکرده
ولی فکر نکنم الان بتونم آپ کنم
به زودی برات آپش میکنم
قول نمیدما...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]