ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت فولدر setup برای یک برنامه

موهبت-ع
19-04-2009, 10:56
سلام من می خوام برنامه ای رو که نوشتم به صورت یک نرم افزار کامل با فولدر setup در بیارم چه طور می تونم این فولدر رو بسازم و باید چه فایل هایی رو در این پوشه قرار بدم غیر از exe
اگه می شه راهنماییم کنید ممنون

sajjadlove
19-04-2009, 12:16
باید تمام dll هایی که در برنامه مورد استفاده قرار دادید رو در اون قرار بدید.البته این کار به طور اتوماتیک توسط سازنده setup نجام میشه.و تمام آبجکت هایی که مورد استفاده برنامه هست........
در مورد setup ساز خود vs نمی دونم چقدر اطلاات دارید.می تونید با سرچ به آموزش هایی جالبی برسید
اما من پاموزش کار با installSheild رو براتون می ذارم
میتونید از اینجا دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shalineh
19-04-2009, 14:05
باید تمام dll هایی که در برنامه مورد استفاده قرار دادید رو در اون قرار بدید.البته این کار به طور اتوماتیک توسط سازنده setup نجام میشه.و تمام آبجکت هایی که مورد استفاده برنامه هست........
در مورد setup ساز خود vs نمی دونم چقدر اطلاات دارید.می تونید با سرچ به آموزش هایی جالبی برسید
اما من پاموزش کار با installsheild رو براتون می ذارم
میتونید از اینجا دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کتابخانه های مربوط به نت فریم ورک، نیازی به یکپارچه سازی با برنامه ستاپ ندارند ، ولی سایر کتابخانه ها و اکتیو ایکسها و فایلها باید در برنامه ستاپ گنجانده شوند. فراموش نکنید که برخی کتابخانه ها و اکتیو ایکسها باید همزمان با نصب یا در اجرای اول برنامه رجیستر شوند وگرنه با پیغام خطا مواجه خواهید شد.