ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تماس رایگان با خطوط ایرانسل به صورت 100% تضمینی

ebrahimjan
19-04-2009, 07:48
سلام دوستان عزیز با توجه به فراگیر شدن این روش در این پست آموزش تماس رایگان به مدت 90 ثانیه ( 1 دقیقه و سی ثانیه ) برای شما آماده کرده ام!
این روش بسیار بسیار ساده و پیش پا افتاده است و مطمئنا بعد از خواندن آموزش بسیار شگفت زده خواهید شد. این روش جدید و نو میباشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته مهم :
این روش فقط و فقط از خطوط ایرانسل به سایر خطوط قابل اجراست و بر روی خطوط خود ایرانسل به هیچ وجه عمل نخواهد کرد. ( یعنی فقط میتوانید با سیم کارت های ایرانسل شماره هایی نظیر تلفن های ثابت و کلیه خطوط شرکت همراه اول را شماره گیری کنید )

آموزش :

ابتدا مقادر شارژ سیم کارت ایرانسل خود را مشاهده نمایید و آن را به خاطر بسپرید.
بعد از شماره گیری مقصد به عنوان مثال 0912xxxxxxx یا 888xxxxxxx بلافاصله بعد از شنید اولین بوق ممتد تماس کلید * روی موبایل خود را یکبار فشار دهید !

پس از این عمل خواهید دید که گوشی شما هنوز در حال تماس است اما صدا کاملا رد و بدل میشود.
به مدت 90 ثانیه شما میتوانید به صورت کاملا رایگان و بدون کم شدن شارژ صحبت کنید و پس از قطع دوباره به همین روش شمار گیری کنید. حال مجددا شارژ سیم کارت خود را مشاهده کنید! جالب بود نه؟
این روش روی کلیه خطوط ایرانسل از قبیل 935 , 936 , 937 و گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ کاملا تست شده و تضمینی میباشد.

دقت کنید بعد از زدن ستاره نباید هیچ شکلی روی گوشی شما ظاهر بشه یعنی باید گوشی در حالت تماس باقی بمونه ( در صورتی که بعد از اولین بوق * را زدید و شکل * روی گوشی شما ظاهر شد این ترفند روی گوشی شما جواب نخواهد داد , بهتر است برای استفاده از این ترفند از گوشی سونی اریکسون و سامسونگ استفاده کنید )

منبع: موبفا

تشكر لازم نيست

پرسپوليس
19-04-2009, 13:23
نه بابا بي خيال با نوكيا كه نشدد
تازه همين فردا تعطيل ميشه

Amin.M.1986
20-04-2009, 10:46
اگه شدني هست لطفا همين الان تاپيك رو ببنديد چون لو ميره و هيچكي هم ديگه نميتونه استفاده كنه

moz
20-04-2009, 19:19
عملی هستش ولی نه در مرکز استانها ، در شهرهای اطراف استانها این کار عملی است

marmoolak84
20-04-2009, 19:53
روي 6600 جواب نداد

osmaan
21-04-2009, 06:47
روی سامسونگ هم نمیشه!

god girl
21-04-2009, 07:24
من با نوکیا امتحان کردم جواب داد:31:
دم شما گرم

armin_software
21-04-2009, 14:08
من با نوکیا امتحان کردم جواب داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع گوشیت چیه؟

Mohandes_mansour
21-04-2009, 17:12
کار نمیده !!

god girl
22-04-2009, 06:46
نوع گوشیت چیه؟
n72
هست و جواب داد

moz
26-04-2009, 20:53
می گم که در مراکز استانها جواب نمی ده و تا اونجایی که می دونم فقط مربوط به نوکیا نیست ، رو سونی اریکسون هم می شه
ولی نه در مراکز استانها

behzad.mk
26-04-2009, 23:04
من روی n73 تست کردم به محض اینکه اولین بوق تماس میخوره دکمه ستاره رو میزنم ولی علامت ستاره روی صفحه گوشی میاد
واین هم یعنی کار نمیده مشکلش چیه؟؟؟

ar.behnam
28-04-2009, 11:44
یکی که توی این سایت 5-6 تا ستاره داره و میشه به حرفش اعتماد کرد تست کنه اگه کار داد که هیچ اگه کار نداد لطفا تاپیک رو ببندید !

mili_k
29-04-2009, 00:37
سلام دوستان عزیز با توجه به فراگیر شدن این روش در این پست آموزش تماس رایگان به مدت 90 ثانیه ( 1 دقیقه و سی ثانیه ) برای شما آماده کرده ام!
این روش بسیار بسیار ساده و پیش پا افتاده است و مطمئنا بعد از خواندن آموزش بسیار شگفت زده خواهید شد. این روش جدید و نو میباشد .

نکته مهم :

این روش فقط و فقط از خطوط ایرانسل به سایر خطوط قابل اجراست و بر روی خطوط خود ایرانسل به هیچ وجه عمل نخواهد کرد. ( یعنی فقط میتوانید با سیم کارت های ایرانسل شماره هایی نظیر تلفن های ثابت و کلیه خطوط شرکت همراه اول را شماره گیری کنید )

آموزش :

ابتدا مقادر شارژ سیم کارت ایرانسل خود را مشاهده نمایید و آن را به خاطر بسپرید.

بعد از شماره گیری مقصد به عنوان مثال 0912xxxxxxx یا 888xxxxxxx بلافاصله بعد از شنید اولین بوق ممتد تماس کلید * روی موبایل خود را یکبار فشار دهید !

پس از این عمل خواهید دید که گوشی شما هنوز در حال تماس است اما صدا کاملا رد و بدل میشود.

به مدت 90 ثانیه شما میتوانید به صورت کاملا رایگان و بدون کم شدن شارژ صحبت کنید و پس از قطع دوباره به همین روش شمار گیری کنید. حال مجددا شارژ سیم کارت خود را مشاهده کنید! جالب بود نه؟

این روش روی کلیه خطوط ایرانسل از قبیل 935 , 936 , 937 و گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ کاملا تست شده و تضمینی میباشد.

دقت کنید بعد از زدن ستاره نباید هیچ شکلی روی گوشی شما ظاهر بشه یعنی باید گوشی در حالت تماس باقی بمونه ( در صورتی که بعد از اولین بوق * را زدید و شکل * روی گوشی شما ظاهر شد این ترفند روی گوشی شما جواب نخواهد داد , بهتر است برای استفاده از این ترفند از گوشی سونی اریکسون و سامسونگ استفاده کنید )

منبع: موبفا

تشكر لازم نيست

با این آموزشت!!! همه ی تماس های خروجیم غیر فعال شد آخه این چه کاریه مردم آزار
حالا من چیکار کنم؟ گوشیم هم سامسونگ e340 هستش و ربطی هم به تنظیمات گوشی نداره که بتونم درستش کنم...
ببندین تاپیکو کاش نمیومدم اینجا

s-a-l-i-m
29-04-2009, 01:21
یکی که توی این سایت 5-6 تا ستاره داره و میشه به حرفش اعتماد کرد تست کنه اگه کار داد که هیچ اگه کار نداد لطفا تاپیک رو ببندید !
اگه حرف من رو قبول داری من میگم کار نمی کنه.....تست کردم........
ولی یک چیز هست که تو خط هایه عادی کار می کنه ولی برای من اثبات نشده { یکی از مدیرای ارتباطات که فامیلمون هست گفت } بعد از قطع تماس دکمه ی صفر رو بزنید و بعد قطع کنید...:18:

Sorou5h
29-04-2009, 01:56
ولی یک چیز هست که تو خط هایه عادی کار می کنه ولی برای من اثبات نشده { یکی از مدیرای ارتباطات که فامیلمون هست گفت } بعد از قطع تماس دکمه ی صفر رو بزنید و بعد قطع کنید...:18:

با همراه اول؟
يعني پول نميفته؟
چي ميشخ صفرو برني؟

Grand
29-04-2009, 03:18
کار نمیکنه...

osmaan
29-04-2009, 13:42

شما که خودت 10.12 تا ستاره داری امتحان کن دیگه! :دی

من که همون اول گفتم کار نمیکنه

Mohandes_mansour
29-04-2009, 20:41
با این آموزشت!!! همه ی تماس های خروجیم غیر فعال شد آخه این چه کاریه مردم آزار
حالا من چیکار کنم؟ گوشیم هم سامسونگ e340 هستش و ربطی هم به تنظیمات گوشی نداره که بتونم درستش کنم...
ببندین تاپیکو کاش نمیومدم اینجا

اینشو دیگه نشنیده بودم ؟!:18:من و کلی از دوستانی که سر کار بودیم:31: با این مشکل برنخوردیم که تماس های خروجی غیر فعال بشه !!:27: به احتمال زیاد مشکل از سیم کارتتون هست.

موفق باشید.
=

ar.behnam
29-04-2009, 23:19
واسه منم کار نداد ;)

شما که خودت 10.12 تا ستاره داری امتحان کن دیگه! :دی

من که همون اول گفتم کار نمیکنه
با سیلی صورت سرخ نگه داشتیم :دی

اینشو دیگه نشنیده بودم ؟!:18:من و کلی از دوستانی که سر کار بودیم:31: با این مشکل برنخوردیم که تماس های خروجی غیر فعال بشه !!:27: به احتمال زیاد مشکل از سیم کارتتون هست.

موفق باشید.
=
حتما به امید رایگان شدن 1 ساعت صحبت کرده طبعا خط مسدود یعنی 1 طرفه میشه !: دی

mili_k
30-04-2009, 12:44
حتما به امید رایگان شدن 1 ساعت صحبت کرده طبعا خط مسدود یعنی 1 طرفه میشه !: دی

اصلاً کار نکرد 1 ثانیه هم حرف نزدم وقتی نمیدونی نگو "حتماً "
میبینم که هنوز این تاپیک سر کاری میگیره...
در ضمن مشکلم هنوز حل نشده...

ar.behnam
30-04-2009, 20:19
به "": دی"" آخرش توجه کنید اون موقع جمله جنبه ی شوخی میگیره قربان 

milad_badboy
01-05-2009, 21:25
من با هر سه مدل گوشي تست كردم جواب نداد

moz
01-05-2009, 22:01
فقط تو بعضی شهرها کار می کنه
من تو استان گیلان هستم ، خارج از رشت که می رم کار میکنه