ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كرك كردن اگزه هاي دلفي

ahmad_h
06-02-2006, 12:11
يه نرم افزار ميخوام برا كرك كردن اگزه هاي دلفي

ahmad1358
15-05-2007, 08:45
resource hacker

ahmad1358
15-05-2007, 08:46
exe scope - gun

مرد مباح
15-05-2007, 09:25
البته اين دو برنامه براي تمام فايلهاست.
هيچ برنامه اي وجود نداره كه بتونه كدهاي داخلي دلفي رو هم بهتون بده

هم خوشبختانه و گاهي هم متاسفانه.

Mahmood_N
15-05-2007, 09:27
سلام
برای DeCompile کردن برنامه های دلفی ، بهترین برنامه DEDE هست ( Delphi Decompiler ) ...
توی گوگل سرچ کن ...

موفق باشی ...

ahmad1358
15-05-2007, 09:51
اگر بخواهید کدهای داخل دلفی به صورت زبان ماشین مشاهده کنید می توانید از برنامه dede delphi استفاده کنید که لیست تمام کامپوننت های موجود و اسامی پروسیجرهای برنامه را میدهد.

Mahmood_N
15-05-2007, 13:28
سلام

اگر بخواهید کدهای داخل دلفی به صورت زبان ماشین مشاهده کنید می توانید از برنامه dede delphi استفاده کنید که لیست تمام کامپوننت های موجود و اسامی پروسیجرهای برنامه را میدهد
خوب من هم همین رو معرفی کردم دیگه !!
درضمن ، Dede Delphi نیست و " DEDE " مخفف کلمات "Delphi Decompiler " هست ...

موفق باشید ...

H A M E D
15-05-2007, 17:25
البته اين دو برنامه براي تمام فايلهاست.

هم خوشبختانه و گاهي هم متاسفانه.
به نظر من خوشبختانه!

Mahmood_N
15-05-2007, 21:36
سلام

ولی DeDe این کار رو به خوبی می کنه و طوری فایلهای سورس رو بهتون می ده که می تونید توی دلفی دوباره اون رو کامپایل کنید ، برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرده و جستجو کنید ... ، توضیحات تقریبا کاملی در باره عملکرد این برنامه اونجا هست ( همچنین در مورد سایر Decompiler های دلفی )

البته مسئله Decompile کردن و برگرداندن دقیق سورس کد یک امر غیر ممکن هست ، این طور نیست که در آینده بشه بهش رسید ، کلا نمی شه مگر این که ساختار فایلهای باینری عوض بشن !! ولی DeDe تا حد زیادی دقیق عمل میکنه ...

موفق باشید ...

مرد مباح
17-05-2007, 10:32
محمود جان.
من اين برنامه رو دارم و تا حالا تست هم كردم.
ولي كدهارو به صورت اسمبلي بر ميگردونه نه به زبان پاسكال.

اگه راهي بلدي كه به زبان پاسكال كدهارو ميگيري و يا ورژن خاصي از اون برنامه هست لطف كن توضيحاتشو بده.

H A M E D
17-05-2007, 10:47
خوب اگر برنامه اي باشه كه كد ها رو كامل بيرون بده ديگه كپي رايت و اينا همش كشكه!

مرد مباح
17-05-2007, 12:44
حامد جان من براي برنامه هاي تحت داس يك سري از نرم افزارها رو داشتم كه اين كارو ميكرد.
ولي فكر ميكردم كه تحت ويندوز نميشه.
اگه بشه كه ديگه ...

محمود جان. منتظر جوابتم.

H A M E D
17-05-2007, 13:01
حامد جان من براي برنامه هاي تحت داس يك سري از نرم افزارها رو داشتم كه اين كارو ميكرد.
ولي فكر ميكردم كه تحت ويندوز نميشه.
اگه بشه كه ديگه ...

محمود جان. منتظر جوابتم.
نميشه! من مطمئنم كه نميشه ولي اگه بشه خيلي خوبه. بگذريم من برم يه چيزي پيدا كنم كه اگه ميشه جلوشو بگيريم تا نرم افزار هامون رو سورس نكردن!

ahmad1358
17-05-2007, 13:03
برای برنامه های تحت داس که مشکلی نیست با چند خط کد تو اعلان داس برنامه های exe,com به فایل اسمبلی تبدیل می شن.

مرد مباح
18-05-2007, 09:31
احمد جان.
توي ويندوز هم به دست آوردن سورس اسمبلي خيلي راحته.
من برنامه تحت داسي رو ميگم كه به زبان مادر بر گردونده ميشد.

حامد جان.
خيلي نگران نباش.
معمولا يك سري برنامه كه بتونن اين كارو بكنن ، خودشون امكان رو بهتون ميدن كه اجازه عدم بازگشائي را ايجاد نمائيد.
بزارين ببينيم اين برنامه پيدا ميشه يا نه ؟؟

Mahmood_N
18-05-2007, 09:39
سلام

خوب اگر برنامه اي باشه كه كد ها رو كامل بيرون بده ديگه كپي رايت و اينا همش كشكه!
کرک هم کپی رایت رو نقض میکنه !
قضیه Decompile می تونه هم مفید و هم مضر باشه :
تا حالا شده یه پروژه بنویسید و بعد فایل پروژه حذف بشه و از بین بره ( به هر دلیلی ) و بخواید که قسمتی از برنامه رو تغییر بدید ؟ ، این جور مواقع می تونه مفید باشه ...
و مواقعی می تونه مضر باشه که شخصی برنامه شما دستکاری می کنه و ...
ولی در کل مفید هست ...
ابزارهای زیادی برای جلوگیری از کرک شدن و Decompile و Debug شدن سریع هست ! ، مثل ابزارهای Packer ( مثل UPXPacker ) که مطمئنا Unpack خواهند شد اما نه به سرعت کرک شدن یک برنامه بدون محافظ ...
در آخر می رسیم به این جمله معروف :

اگه میخواید برنامه شما کرک یا ... نشه ، اصلا برنامه ننویسید

ولي كدهارو به صورت اسمبلي بر ميگردونه نه به زبان پاسكال.

اگه راهي بلدي كه به زبان پاسكال كدهارو ميگيري و يا ورژن خاصي از اون برنامه هست لطف كن توضيحاتشو بده.

OH !! ، ببخشید ، اشتباهی رخ داده ، درسته ، کدهای اسمبلی میده و فایلهای DFM ( سورس فرمها ) ...
معذرت می خوام

بگذريم من برم يه چيزي پيدا كنم كه اگه ميشه جلوشو بگيريم تا نرم افزار هامون رو سورس نكردن!
توی این سایتها اطلاعات زیادی هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: قوی ترین پکر ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :: گوگل و ...

بازم به خاطر اشتباهی که کردم معذرت میخوام ...

موفق باشید ...

SORUSHMA
27-06-2007, 09:16
Pe explorer را امتحان كنيد .