ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویـــــــــــــــــــــــ ــــــــــروس conficker رو چه کارش کنم؟

en-com
18-04-2009, 15:31
سلام
آقایون لطفا دقیقا به نوشته هام دقت کنید بعد اگه مطمین بودید که راه حلشو می دونید بگید. در غیر اینصورت لطفا هیچی ننویسید:11:

lp من مبتلا به ویروس مضخرفی به نام conficker شده. که علاوه بر توضیحات زیر مانع بوت شدن ویندوز ویستا و بالاتر می شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من چه طوری از بین ببرمشون؟. من ویندوز دیگه ای رو lp ام ندارم پس اگه برنامه میدین لطفا راه استفادش رو بفرمایین. چون پسوند exe حتما می دونید که با سیستم عامل باید اجرا بشه و حتما تا حالا متـــــــــــــــــــــــ وجه شدید که ویندوز من به هیچ عنوان حتی سیف مد بالا نــــــــــــــمیاد و حتما حتما متوجه شدید که من ویندوز دیگه ای رو هاردم نصب نیست نصب هم نمی خوام بکنم
توضیح لطفا کامل باشه.!!!!!
حالا اگه کسی بلده:11:
اگه کسی بلد نیست بازم:11: به شرط اینکه جواب نده

saeed774
18-04-2009, 16:28
به اين صفحه نگاه كن روش پاك كردنشو گفته :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه به اينترنت پرسرعتم دسترسي داري برنامه زيرو دان كن بعد رو سي دي رايت كن بعد از روي سيدي بوت كن و به قسمت ويندوز زنده سيدي برو ، توي دسكتاپ يه برنامه به اسم Mcafee Stringer هست اجراش كن و سيستمو باهاش اسكن كن .

Utility CD 8cm 19.00 Bootable ISO | 221 Mb

picher_s
18-04-2009, 17:07
سلام
همه چیز در مورده کانفیکر

اقا لطف میکنی برام ویروست رو یه جا اپ کنی؟ آخه همش مایکروسافت داره در موردش حرف میزنه.
موفق و پیروز باشید.

ehsankalak
18-04-2009, 19:56
سلام
همه چیز در مورده کانفیکر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداقا لطف میکنی برام ویروست رو یه جا اپ کنی؟ آخه همش مایکروسافت داره در موردش حرف میزنه.
موفق و پیروز باشید.

سلام
اينم يه کلکسون ازش :

پسورد : infected
مراقبم باش!
خوش باشي رفيق

en-com
18-04-2009, 23:00
به اين صفحه نگاه كن روش پاك كردنشو گفته :

اگه به اينترنت پرسرعتم دسترسي داري برنامه زيرو دان كن بعد رو سي دي رايت كن بعد از روي سيدي بوت كن و به قسمت ويندوز زنده سيدي برو ، توي دسكتاپ يه برنامه به اسم mcafee stringer هست اجراش كن و سيستمو باهاش اسكن كن .

utility cd 8cm 19.00 bootable iso | 221 mb

سلام
مطمینید که این مک آفیه جواب می ده ؟
یعنی آپدیت شدست؟

saeed774
19-04-2009, 11:17
سايت مك آفي كه نوشته پاكش ميكنه ، آپديت هم كه مال اين سه چهار روز پيشه كلا اين سيدي كه معرفي كردم برنامه هاي خيلي خوبي تحت داس داره . به دانلود كردن مي ارزه خيلي بهتر از Hirens Boot هستش .
اينم ليست آنتي ويروس هايي كه اين ويروس رو پاك ميكنن :

* Worm:Win32/Conficker.A (Microsoft)

* Crypt.AVL (AVG)

* Mal/Conficker-A (Sophos)

* Trojan.Win32.Pakes.lxf (F-Secure)

* Trojan.Win32.Pakes.lxf (Kaspersky)

* W32.Downadup (Symantec)

* Worm:Win32/Conficker.B (Microsoft)

* WORM_DOWNAD.A (Trend Micro)

saeed774
19-04-2009, 11:44
شما اين برنامه تحت داسو كه Nod32 ارائه كرده دان كن و اجراش كن ببين مشكلت حل ميشه :

شركت نود نوشته اگه برنامه اي كه درست كردن نتونه بطور كامل اين ويروس رو پاك كنه حتما به سايت زير برين و Patch مكمل اين ويروسو نصب كنين :

تمام اين آنتي ها كه مربوط به اين ويروس ميشن Picher_S عزيز تو اين پست معرفي كردن :

en-com
19-04-2009, 18:18
شما اين برنامه تحت داسو كه Nod32 ارائه كرده دان كن و اجراش كن ببين مشكلت حل ميشه :

شركت نود نوشته اگه برنامه اي كه درست كردن نتونه بطور كامل اين ويروس رو پاك كنه حتما به سايت زير برين و Patch مكمل اين ويروسو نصب كنين :

تمام اين آنتي ها كه مربوط به اين ويروس ميشن Picher_S عزيز تو اين پست معرفي كردن :

این برنامه که تحت dos نیست:
this program cannot be run in dos mode
این رو در حالتی که تو داس هستم می گه
در ضمن اگه یه برانمه ای بدین که از طریق داس بشه این ویروس رو پاک کرد ممنون می شم

saeed774
19-04-2009, 21:16
دوست عزيز روش دوبار كليك كني خودش اجرا ميشه اگه نشد از برنامه هاي معرفي شده توسط picher استفاده كن كه تو پست بالا گذاشتم .

en-com
19-04-2009, 21:33
شما هم یه چی می گی ها
می گم بابا دست رسی به ویندوز ندارم. ویندوزم بالا نمیاد حتی با سیف مد!!!! چه طوری روش دو بار کلیک کنم. از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون بابا هم برنامه هایی که ارایه داده از طریق ویندوزه
آقا من الان فقط دست رسی به داس دارم. همون سیستم عاملی که فقط با تایپ کار می کنه. یه راه حل بدین که تحت اون بتونم این ویروسو پاک کنم

saeed774
20-04-2009, 00:34
تنها راه فقط استفاده از نرم افزاري كه تو پست 2 لينك دادم
يا ميتوني از Rescue Disk آنتي ويروس ها كه از روي سيدي بوت ميشن استفاده كني . براي مثال :

Avira AntiVir Rescue System *April 2009* - LiveCD

حجم : 45 MB
بعد از اكستركت كردن فايل ISO بدست اومده رو با يك نرم افزار مثه Nero تو سيدي رايت كن بعد با سيدي بوت كن .

Avast AntiVirus and Recovery Tools CD (BART) - LiveCD

حجم : 63 MB

فقط اينم گفته باشم اين دو آنتي ويروس با وجود اينكه آنتي ويروس هاي فوق العاده قوي اي هستند ولي اكثرا به كرك و پچ نرم افزار ها گير ميدن و پاكشون ميكنن .

en-com
20-04-2009, 14:33
باشه اشکال نداره فوقش می ذارم رو حالت costum تا ویروس مورد نظرمو پاک نکنه
حالا کدوم از این دو تا در مقایسه با اون مک آفیه بهترن؟
در ضمن اینا هم قابلیت پاک کردن این ویروس رو به طور کامل دارن یا نه؟

saeed774
20-04-2009, 20:27
من خودم از آويرا استفاده كردم كه بصورت تغيير نام دادن، ويروسو خنثي ميكنه شما از Avast استفاده كن

en-com
21-04-2009, 22:14
توکل بر خدا
فردا می رم یه کافی نتی جایی برای دانلود همین آویراهه فقط خدا کنه جواب بده . دارم دیوانه می شم
آقا تشکر

saeed774
22-04-2009, 00:09
پيشنهاد من Avast بود ولي آويرا هم خوب جواب ميده ولي بعد اينكه اسكن با آويرا تموم شد و انشا ا... ويندوزت بالا بياد كه احتمالش كمه بخاطر غير فعال كردن سرويس ها توسط ويروس، يك آنتي ويروس خوب مثه نود 4 نصب كن و آپديتش كن و بدون اينكه درايوي باز كني يكبار فول اسكن بزن .

به نظر من اگه دوباره ويندوز بنصبي بهتر از اينهمه مكافاته ، بهترين راه حل هم همينه .

en-com
22-04-2009, 09:57
پس اواستو دانلود می کنم. بعدم ویندوزو یه ریپیر می کنم ایشالله که درست شه
راستشو بخواین آنتی ویروسم رو کامپیوترم دارم(همین نود 4) حتما همین کارم می کنم . فقط اول ویندوزم بالا بیاد بعدا.....
توکل بر خدا
en-com
22-04-2009, 18:32
آقا تشکر مشکلم حل شد
از مدیران هم تشکر می کنم زحمت بستن این تاپیک به عهدهشونه دیگه

saeed774
23-04-2009, 14:54
دوست عزيز مراقب باشيد ورژن جديد اين ويروس تو نت پخش شده :