PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره ++c

asbfrooshan
18-04-2009, 07:29
سلام می خواهم برنامه بنویسم (c++) که یک جمله را دریافت کرده وتعداد حروف را نشان دهد با spaes .من گیج شده ام چطور spaes چطور برنامه را بنویسم که برنامه را بشناسهبا تشکر لطفا اگه میشود راهنمایی کنید.

فاطـمه
18-04-2009, 08:43
سلام می خواهم برنامه بنویسم (c++) که یک جمله را دریافت کرده وتعداد حروف را نشان دهد با spaes .من گیج شده ام چطور spaes چطور برنامه را بنویسم که برنامه را بشناسهبا تشکر لطفا اگه میشود راهنمایی کنید.

سلام
یه برنامه با عنوان هافمن تو همین سایت گذاشتم
که اول تعداد حروف رو میشماره
اون بهتون کمک می کنه
یه سرچ کوچولو کنید

abch59
18-04-2009, 08:55
سلام
شما باید ابتداد یک متن از ورودی بگیرد که آخر اون به اینتر ختم میشه (معمولاً). بعد اون رو که توی یه متغیر رشته ای ( آرایه کاراکتری) قرار دهید. بعد طول اون رو بدست میارید(دستور strlen). بعدش با یک حلقه For از ابتدا تا انتهای حلقه رو پیمایش میکنید و یکی یکی کارکتر ها رو چک میکنید - یا با کد اسکی اونها مثلا برای Space کد 32یا با خود کاراکتر مثلاًً " "یا "A" و... -بعدش با استفاده از متغیرهایی که قبلا بعنوان کانتر تعریف کردید تعداد اونها رو بدست میارید.

sherlockholmz
18-04-2009, 09:32
با سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي

blackfox
18-04-2009, 13:05
فاطمه !؟ میگما مگه هافمن واسه فشرده سازی نیست ؟ این خو چه ربطی داره به سوال این دوستمون ؟ XD

sherlockholmz جان برنامه شما هم درسته ولی کامل نیست . این دوستمون تعداد اسپیس ها رو هم می خواد بدونه ( احتمالا برای شمارش کلمات علاوه بر شمارش حروف .
من برنامه ت رو تصحیح کردم :

فاطـمه
19-04-2009, 08:02
فاطمه !؟ میگما مگه هافمن واسه فشرده سازی نیست ؟ این خو چه ربطی داره به سوال این دوستمون ؟ xd

الگوریتم هافمن تا جایی که من می دونم این طوری کار می کنه (واسه فایلای متنی):
اول از همه اینکه تعداد حروف رو میشماره و این طوری می فهمه که چه حروفی بیشتر تکرار شدن،بعد به هر حرف یه کد اختصاص می ده ، به حروفی که بیشتر تکرار شدن کد هایی می ده که فضای کمتری اشغال کنند و بر عکس
البته خیلی خیلی خیلی خلاصه گفتم
این و ببین شاید یه چیزایی بفهمی
اگه دقت کنی اول آدرس و نام یه فایل متنی رو می گیره
و اولین خروجیش تعداد حروف اونه
و یه خروجی دیگه اون هم یه فایل فشرده شده

sherlockholmz
19-04-2009, 13:21
[quote=blackfox;3700647]فاطمه !؟ میگما مگه هافمن واسه فشرده سازی نیست ؟ این خو چه ربطی داره به سوال این دوستمون ؟ XD

sherlockholmz جان برنامه شما هم درسته ولی کامل نیست . این دوستمون تعداد اسپیس ها رو هم می خواد بدونه ( احتمالا برای شمارش کلمات علاوه بر شمارش حروف .
من برنامه ت رو تصحیح کردم ...

باسلام
ممنونم
ولي اينطوري كه ازادبيات دوستمون برمي آمد جمع را با space مي خواست(احتياج به تفسير دارد).بهرحال اين موضوع هر طور كه باشدچيزي از ارزشهاي زحمت شما كم نمي كند.
با تشكر