ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فراگرفتن #c (سی شارپ)

elahe80
17-04-2009, 23:12
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgضمن عرض خسته نباشید خدمت عزیزان و اساتید گرامی
یک سوال :

اول - بگم هدف من فراگرفتن زبان #C ( میگن یکی از کاملترین و جدید ترین و قدرمند ترین , ... زبانهاست )

دوم - من یه کمی زبان C بلدم و میخوام این زبان را کامل فرا بگیرم ( چون با قطعات الکترونیکی و میکرو سرکار دارم و این زبان نیاز کاری من است و #C را به عنوان زبان دوم می خوام یاد بگیرم )

سوم - اینکه واقعا" این زبان ارزشش رو داره و بعد #C هم انواع داره و اگه داره کدوم بهتره ؟؟ چرا ؟؟؟

چهارم - می خوام یه زبان برنامه نویسی آینده دار و خوب که در بخش امنیت - شبکه - هک و ... که کاربرد داره را شروع کنم / اما دقیقا" نمی دانم که انتخابم درست است یا خیر ؟!؟ در حقیقت این زبان را بین دلفی و جاوا وسی شارپ برای آینده انتخاب کردم / به نظر شما انتخاب خوبی هست ؟؟؟ اگه نیست بهتر در بین زبانها برای کاربردهای ذکر شده کدام است ؟؟؟ راستی مطلب زیر هم یکی از دغغه های من شده (لطفا" این مطلب را نیز در نظر بگیرید)

عدم وابستگي زبان برنامه نویسی به يك سيستم عامل خاص
از ويژگي هاي يك زبان برنامه نويسي مناسب، عدم وابستگي به يك سيستم عامل خاص مي باشد. يعني اينكه بتوان :
1- برنامه توليد شده توسط زبان برنامه نويسي مورد نظر، در سيستم عامل هاي مختلف قابل اجرا باشند.
2- خود زبان برنامه نويسي به سيستم عامل خاصي وابسته نباشد.

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگذارم

aria_infinity
20-04-2009, 14:57
به نظر من شما C رو ادامه بدید بعد یه مقداری هم با شی گرایی آشنایی پیدا کنید بعد برید سراغ C#.net که درکش براتون راحت تر بشه. java هم خیلی قویه در موردش تحقیق کن انواع داره...

morix_001
20-04-2009, 16:01
من خودم c++ کار می کنم ولی java رو بهتر می دونم ..

elahe80
24-04-2009, 16:28
.
دوستان به این نکته توجه فرمایید : که می خوام یه زبان برنامه نویسی آینده دار و خوب که در بخش امنیت - شبکه - هک و ... که کاربرد داره را شروع کنم ... . من خودم فکر می کنم #c: ولی نمی دونم اهداف نام برده قابل پیاده سازی با آن هست ؟؟؟:10:
.

Grub
24-04-2009, 22:50
بخش امنیت - شبکه - هک و ...
Java
C
assembly

_H2_
28-04-2009, 01:37
سلام
میتوانید سری هم به تاپیک زیر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

elahe80
30-04-2009, 13:59
:10:
سلامی مجدد / می دانم واسه تشکر باید از دکمه مربوطه استفاده کنم ولی این کلید تو صفحه و زیر پستها نــیست / از همه دوستان که بنده رو راهنمایی کردن سپاسگذارم اللخصوص __H2__ عزیز که بنده را برای کوچ به #c مصمم تر از همیشه کرد / در پناه خدا موفق و پاینده باشید دوستان ... .
:10: