مشاهده نسخه کامل
: یه سوال تخصصی
چند وقتی میشه یه سوال ذهنمو درگیز خودش کرده !
بعضی از شرکتهای پخش سی دی هر یکی دوماهی ویندوز ایکس پی رو با آپدیت همون ماه وارد بازار می کنند!
سوال من اینه ! آیا ویندوز رو بصورت آنلاین آپدیت می کنند و آپدیتها رو به طریقی به ویندوز ایکس پی اوریجینال میچسبونند یا اینکه ویندوز و کاملا دانلود میکنند !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
بعضی از شرکتهای پخش سی دی هر یکی دوماهی ویندوز ایکس پی رو با آپدیت همون ماه وارد بازار می کنند!
سوال من اینه ! آیا ویندوز رو بصورت آنلاین آپدیت می کنند و آپدیتها رو به طریقی به ویندوز ایکس پی اوریجینال میچسبونند یا اینکه ویندوز و کاملا دانلود میکنند !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
سلام
بعضیاشیون آپدیت ماهانه رو از مایکروسافت دانلود می کنن و با نرم افزار های مختلف به فایل های نصب ویندوز اضافه می کنن.
khofashshab
24-04-2009, 15:45
شركت ماكروسافت هر چند ماهي يك بار اپديت جديد براي دانلود مي گذارد كه بعضي از شركت هاي سود جو آنها رابه عنوان نسخه جديد ويندوز به بازار وارد مي كنند:41::20::10:
بله اطلاع دارم !
منتها دنبال جوابش بودم که mvmmasoud جواب دادن !
مرسی
بله اطلاع دارم !
منتها دنبال جوابش بودم که mvmmasoud جواب دادن !
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.