مشاهده نسخه کامل
: انجمن اتفاق نویی های مقیم p30world
م ی ل ا د
17-04-2009, 13:06
سلام به تمام اتفاق نویی ها من هستم همینجا .
دوست داشتین سر بزنید .
م ی ل ا د
21-04-2009, 22:25
چی شد که بعد از این مدت
سراغم اومدین ،اینجا ؟
هنوزم فکر آزارین ؟که با هم اومدین اینجا؟
هنوزم آبروداری بلد نیستم
اگه از حال من میپرسی ،بد نیستم
اگه من رنگ و روم رفته ،لباسام رنگ و رو دارن
خودم خواستم بیام اینجا
بقیه آبرو دارن
تا حالا آدمی دیدی که محتاج یه مشت قرصه ؟
با قرص صورتی یاد تو می افته
با قرصای سفید حالت رو میپرسه ؟
هنوزم آبرو داری بلد نیستم
اگه از حال من میپرسی بد نیستم
تو این مدت ،همین گوشه
به خیلی چیزا فک کردم
اگه هر لحظه تو یادم نیای اصلا دیگه دورت نمیگردم
دیگه یادت نمی افتم بگن خوبم
با اینکه یادتم اما سرم رو توی دیوارا نمیکوبم
دیگه دورت نمیگردم ،بگن خوبم
هنوزم آبرو داری بلد نیستم
اگه از حال من میپرسی بد نیستم
چی شد یاد من افتادین ؟ شیرینی کو ؟
چی باید گفت به دو تا آدم پر رو؟
به من گفتن روانی چون دوست داشتم
اگه اونشب منو اینجا نمیذاشتن
نمیذاشتم
اگه تقدیر اینه ؟گل بگیرن کل تقدیرو
شما ها کله تونو توی دیوارا نمیکوبین ؟
گمونم وقت قرصامه ،سفید و صورتی
ها! راستی گفتم صورتی ،اصلا ولش کن ،جفتتون خوبین ؟
هنوزم آبرو داری بلد نیستم
اگه از حال من میپرسی بد نیستم
به من اونشب یه جوری بد خبر دادن
نمیدونم چرا گفتن من اینجام و شما رو دردسر دادن
نمیدونم به این کارت چی میگن ؟
انگاری میگن قدم رنجه
درس یک سالی میشه ؟نه ؟
دقیقا سیزده پنجه (13/5 )
هنوزم آبرو داری بلد نیستم
اگه از حال من میپرسی بد نیستم
" امیر پیرنهان"
م ی ل ا د
24-04-2009, 00:53
"من گنجشک نیستم" اثر تازهی مستور مصطفی مستور دو کتاب داستانی تازهاش را به چاپ سپرد.
این نویسنده که پیشتر گفته بود، فعلا قصد انتشار کتابهای جدیدش را ندارد، در گفتوگو ایسنا، از به چاپ سپردن رمان کوتاه «من گنجشک نیستم» و مجموعهی داستان «تهران در بعد از ظهر» خبر داد.
مستور از رمان کمحجم «من گنجشک نیستم» که آن را به نشر مرکز سپرده است، به عنوان داستانی یاد کرد که حرفهای ناتمام شخصیتهایش در داستانهای پیشین اینجا کاملتر میشود.
او همچنین گفت، مجموعهی داستان کوتاهش را با نام «تهران در بعدازظهر» با شش داستان کوتاه به نشر چشمه داده است، که نام داستانهای آن عبارت است از: «چند روایت معتبر دربارهی بهشت»، «چند روایت معتبر دربارهی دوزخ»، «چند روایت معتبر دربارهی برزخ»، «هیاهو در شیب بعدازظهر»، «تهران در بعدازظهر» و «چند مسألهی ساده».
مستور عنوان کرد: در این شرایط و به دلایلی که هست، تصمیم به انتشار اثری نداشتم؛ اما در برابر ابراز علاقهی مخاطبان و خواست آنها، تصمیم گرفتم به محبت و لطفشان پاسخ دهم و دو اثرم را به چاپ سپردم.
او متذکر شد: دو اثری را که به ناشر سپردهام، سه، چهار سال پیش به نگارش درآوردهام. انتخاب بنده به عنوان نویسندهی برگزیدهی خوانندگان از سوی جوانان تهرانی مرا بر آن داشت تا به احترام مخاطبانم، آثارم را به چاپ برسانم.
از آثار مصطفی مستور به «چند روایت معتبر»، «دویدن در میدان تاریک مین»، «حکایت عشقی بیقاف، بیشین، بینقطه»، «استخوان خوک و دستهای جذامی»، «عشق روی پیادهرو»، «من دانای کل هستم» و«روی ماه خداوند را ببوس» میتوان اشاره کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م ی ل ا د
26-04-2009, 20:47
فهرست حذفیات مجموعه حسن فتحی؛
کارگردان «اشکها و لبخندها» به اعتراض جلسه رسانهای برگزار میکند
سینمای ما - حسن فتحي قصد دارد پس از پايان پخش سريال در اواخر هفته آينده در خانه هنرمندان نشست مطبوعاتي ترتيب دهد و در آن به سوالات خبرنگاران درباره سريال، اعمال مميزي و... پاسخ دهد. در حالي که اخباري مبني بر اعمال مميزي در اين سريال از سوي خبرگزاري هاي مختلف منتشر شده اسماعيل عفيفه تهيه کننده اين سريال در گفت وگو با اعتماد مي گويد؛ «درباره مميزي ها تا پايان سريال صحبت نمي کنيم، چرا که قرار است حذفيات قسمت پيش در قسمت آينده پخش شود.» عفيفه با اشاره به حذفيات مي گويد؛ «در کنفرانس خبري که با حضور آقاي فتحي بعد از پايان سريال برگزار مي شود درباره اين موضوع صحبت مي کنيم، چرا که ما هنوز نمي توانيم تا پخش کامل اين سريال متوجه اعمال مميزي شويم. شايد قسمت هاي حذف شده در قسمت بعدي به نمايش درآيند. درخواست چند خبرگزاري براي ترتيب دادن ميزگرد نقد و بررسي سريال باعث شد ما خودمان به فکر برگزاري کنفرانس خبري بيفتيم و يکجا به همه پرسش ها پاسخ دهيم.» به گزارش خبرگزاري فارس از آخرين قسمت اين سريال که تا به حال روي آنتن رفته، حدود هفت دقيقه کم شده است. «اشک ها و لبخندها» به کارگرداني حسن فتحي حدود دو ماه به آغاز سال 88 کليد خورد و ابتدا قرار بود در ايام نوروز از شبکه يک سيما پخش شود اما بازبيني مديران سيما از اين سريال باعث شد در آخرين لحظات اين سريال پشت درهاي بسته بماند. به گزارش فارس يکي از دلايلي که مديران سيما را بر آن داشت تا سال گذشته، پخش سريال را در آخرين لحظات متوقف کنند، حضور پررنگ خانم ها به ويژه گوهر خيرانديش در بخش هاي طنز سريال بود. پس از بازبيني و حذف بخش هايي از سريال تصميم گرفته شد سريال با دليلي تحت عنوان پرحجم بودن برنامه هاي نوروزي تلويزيون از کنداکتور برنامه هاي نوروزي خارج شود و بعد از تعطيلات با سه روز پخش در هفته روي آنتن برود. اين جرح و تعديل ها با آغاز پخش سريال تمام نشد و روزهاي اول پخش نيز درحالي تيتراژ پاياني پخش مي شد که نام برزو ارجمند به عنوان خواننده تيتراژ در آن خودنمايي مي کرد تا اينکه از قسمت پنجم به بعد تيتراژ سريال با صداي مهران زاهدي پخش شد. در نهايت از يک سريال 13قسمتي 10 قسمت باقي مانده که در قسمت آخري که از اين سريال پخش شد، (دوشنبه 31 فروردين ماه) هفت دقيقه مربوط به نزاع خسرو (هومن برق نورد) و نوچه هايش در سينما حذف شد. بسياري از سريال هايي که مورد مميزي سازمان صدا و سيما قرار گرفتند کارگرداناني نامي داشتند. کمال تبريزي براي «شهريار»، کيانوش عياري براي «روزگار قريب»، اصغر هاشمي براي «يک مشت پر عقاب» و بهرام بهراميان براي سريال «ساعت شني» طعم جرح و تعديل هاي صدا و سيما را چشيده اند و حالا نوبت به حسن فتحي رسيده. البته او هم در ديگر کارهايش چون ميوه ممنوعه و مدار صفردرجه اين نوع مميزي را تجربه کرده است. قرار است فتحي در کنفرانس مطبوعاتي آنچه تاکنون بر اين سريال گذشته است را با خبرنگاران در ميان بگذارد.
منبع : اعتماد
م ی ل ا د
27-04-2009, 20:47
یگانه بار دیگر به تلویزیون میرود؛
محسن یگانه در «یک آسمون آبی سقف اتاق منه» می خواند
موسیقی ما - محسن یگانه تیتراژ پایانی " یک آسمون آبی سقف اتاق منه " را خواند.یگانه که سرودن شعر، ساخت ملودی، تنظیم و خوانندگی این کار را عهده دار بوده ، یکی از متفاوت ترین آهنگ های خود را اجرا کرده است.
مجتبی چراغعلی کارگردان این تله فیلم درباره علت انتخاب یگانه به عنوان خواننده تیتراژ گفت : "انتخاب او به دو دلیل انجام شد : اول این که من صدای او را بسیار دوست دارم و پیش از این صدایش را در فیلم " ماه عسل" شنیده بودم که بسیار مورد توجه واقع شده بود . به اعتقاد من همان قدر که بازیگرانم در این فیلم می توانند بر مخاطب تاثیر بگذارند ، محسن یگانه هم می تواند موثر باشد. علت دیگر، آشنایی او با برادرم بود که مدیر برنامه های اوست و به همین دلیل محسن لطف کرد و این تیتراژ را به عنوان هدیه برای کار ما خواند. "
م ی ل ا د
02-05-2009, 22:21
درباره الی» جایزه اول جشنواره رابرت دنیرو را برد + عکسی از فرهادی و دنیرو
این دومین موفقیت خارجی بزرگ 2009 فرهادی است/اوما تورمن، تاد هینز و مگ رایان عضو هیئت داوران این جشنواره بودند
سینمای ما - «درباره الي» در جشنواره بين المللي «تريبكا»ي نيويورك خوش درخشيد و «اصغر فرهادي» در دومين موفقيت خارجي خود، فيلم جديد «اصغر فرهادي» و يك كار مستند آمريكايي جوايز اصلي اين جشنواره مستقل را از آن خود كردند.
«درباره الي» جايزه بهترين فيلم بلند داستاني را دريافت كرد در حالي كه «تعقيب روياها»ي «مارشال كري» عنوان بهترين فيلم مستند جشنواره را گرفت.
داوران بخش فيلم بلند داستاني امسال جشنواره عبارت بودند از: «ريچارد فيشوف» (تهيه كننده)، «تاد هاينز» (كارگردان)، «برادلي كوپر»، «مگ راين» و «اما تورمان» (هر سه بازيگر).
هيئت داوران فيلم فرهادي را «يك قطعه درخشان فيلم سازي» ارزيابي كردند.
مضمون فيلمنامه، كاراكترهاي متنوع آن بازيهاي خوب و لوكيشنهاي جذاب از جمله عواملي بودند كه توجه هيأت داوران را به خود جلب كردند.
در بيانيه اين هيئت آمده است: «اين فيلم كه حدود مرزها را در هم ميريزد درك ما از دنيايي كه در آن زندگي و با ديگران تقسيم ميكنيم را به چالش ميطلبد.»
در بين داوران بخش مستند نام «ووپي گلدبرگ» بازيگر و كمدين سياه پوست آمريكايي هم حضور داشت.
«رونه دنستاد لانگو» فيلمساز نروژي جايزه بهترين كارگرداني بخش روايتي را براي «شمال» گرفت. خط اصلي قصه فيلم افسانهاي درباره يك اسكي باز افسرده حال 30 ساله است كه بعد از يك حادثه ورزشي به بازنگري زندگي و گذشتهاش مي پردازد.
«سياران هيندز» از ايرلند جايزه بهترين بازيگر مرد را براي «كسوف» دريافت كرد. او در فيلم پدر مجردي است كه همراه فرزندنش در يك جشنواره شركت ميكند.
«زويي كازان» بازيگر آمريكايي هم براي «دختر منفجر شده» جايزه بهترين بازيگر زن جشنواره را گرفت. در قصه فيلم او نقش دانشجويي را دارد كه بايد احساسات خودش را در مواجهه با اتفاقات مختلف كنترل كند.
جشنواره فيلم تربيكا كه توسط «رابرت دنيرو» بازيگر معروف و «جين روزنتال» تأسيس شده، امسال هشتمين دوره خود را برگزار كرد.
تريبكا كه كار خود را پس از حادثه 11 سپتامبر شروع كرده با هدف نزديكتر كردن مردم كشورهاي جهان و دوري از جنگ و خشونت برگزار ميشود.
در اين دوره جشنواره 85 فيلم از 32 كشور جهان به نمايش درآمد.
منبع : فارس
م ی ل ا د
07-05-2009, 23:07
به گزارش شبکه ایران به نقل از مهر مصطفی مستور که در بین خوانندگان حرفه ای داستان و رمان طرفداران زیادی دارد گفت: دو کتاب جدید او به نمایشگاه امسال نمی رسد.
6 کتاب قبلی این نویسنده در نمایشگاه امسال تجدید چاپ می شود. در این مجموعه بیشترین چاپ مربوط به کتاب "روی ماه خداوند را ببوس"است که به چاپ بیست و هفتم میرسد.
باقی آثار مستور با این نوبتهای چاپ در نمایشگاه عرضه می شوند:"استخوان خوک و دستهای جذامی" چاپ شانزدهم ،"حکایت عشق بی قاف وبی شین وبی نقطه "چاپ دوازدهم ،"چند روایت معتبر از عشق " چاپ دهم ، "من دانای کل هستم" چاپ هشتم و"دویدن در میدان تاریک مین" چاپ چهارم.
م ی ل ا د
15-05-2009, 20:25
تـــو کشــور چهـــــا ر چر خ پنـچر
میخوای بیای چیکـار کنی بــرادر؟
چه می کنی با این همه کراکی؟
اینایی کـه زدن به جــاده خــاکی
چـه می کنی بـا اقتصـاد خسته؟
بـا این همـه شرکت ورشکسته؟
زبـــان بد بـــریده چشم بـد کـــور
اگـه بـــازم شدی رئیس جمهــور
نذار کسی ســــوار مـــردم بشه
نذار دلار هـــای مـــــا گـــم بشه
به قـــول یک نفر بیـــا و چی کن
وزیــــــر فــــرهنــگو معــرفی کن
وزیـــــر فرهنگی کــه مـرد باشه
اهل کمــــــال و اهل درد بـاشه
فک نکنـه قصیــــده بنــد رخـتـه
مُنجیک تَرمذییـه جـور درخـتـه
کـار نداریم شمــا الی یــــا بلی
حدَّ اقلّش اینـه کـــه خــوشگلی
***
گفت : پســر من انصــراف دادم
میخـوام بشینم پیش خــانـوادم
دوبــــاره حـــال درد ســر ندارم
حوصـــله ی سفـــر مفـر ندارم
برای سفـــره هایی کـه خالیه
میـــر حسین موسـوی عــالیه
حرف زیاده اما اینجاجاش نیست
فقط بگم ،اهل بریز بپاش نیست
***
جنــــاب مـــوسـوی سلام قــــارداش
قوجالمسان،لاپ آقاریپدی باش ماش
دوره ی جنگ یــــــــادمون نرفته
تیـــــر و تفنگ یـــــــادمون نرفته
اون روزا کــــه نخس وزیر بودی
حـــــامی مردم فقیــــر بـــودی
تموم اونهایی که کار می کردن
دیگشونو به موقه بار می کردن
از تره بــــــار تــــــا بـرنج دودی
مـــواظب قیمت جنســـا بودی
روزایی که قیمت نفت کم بود
قــامت تــو زیـر فشار خم بود
امـا تو، یــــارانه رو ور نداشتی
بار روی دوش مردمت نذاشتی
یه دفه کلی روی کـالا نرفت
یهو اجـــاره خــونه بالا نرفت
یادمه که شعار معار ندادی
وعده ی کمبزه خیار ندادی
اون روزا کارمندا خوار نبودن
مدیرا ماکسیما سوار نبودن
فسق و فجور پشت پرده کم بود
پیشونیــای داغ کـــــرده کم بود
مدیر کلاّ کاخ ندیده بودن
مزّه ی پولو نچشیده بودن
این روزا روزگار فرق کرده
همّه رو تو فساد غرق کرده
هر کی رئیس میشه توی اداره
نوچه هاشم جم میکنه میاره
خلاصه، تا وقتی از اونجا بره
هر چی بخواد می خوره تا خرخره
الان یه عده از همین خوارج
حساب دارن تو بانکهای خارج
فدای اون مرام حق پرستت
بگیر گرز رستمو تو دستت
نترس از این قوم کمیسیون گیر
قاباخلاریندا دورگینان مثل شیر
اگه میخوای نمره ی خوب بیاری
باید بری به جنگ رانت خواری
***
تورکی دییم اوزگه سی باش تاپماسین
دانشمامیش سوزلریمی قاپماسین
گوزله گینن طرف کلک قورمیا
بوش یره صاندیخلاری دولدورمیا
فکر ایلمه رقیب لرین ساده دی
تلیس تلیس رای الان آماده دی
رایی سایان واختا یاتیپ یوخلاما
یوخون زادین گلسه دو بیر چیخ داما
***
چن کلمه حرف خصوصی زدم
حوصله تون سر نره که اومدم
جناب حــــاج مهدی ضد حال
بیا بگیر بشین بابا ، بی خیال
فک کنم از شصت گذشته باشی
الان بــاید بــــــاز نشسته باشی
هی نزن اینقد گره روی گره
بکش کنار بذار مهندس بره
الان مهندس امتیــازش پــــــره
چونکه خودش ترکه ، عیالش لره
"خلیل جوادی"
م ی ل ا د
15-05-2009, 20:31
من دفن خواهم شد
زیر آوار این کلمات
من دفن خواهم شد
با پیشرفت این شعر
روح من از حرارت این کلمات
از دوزخ علامتهای مکرر سوال
از نشانه های بهت و خیرگی
که مدام ته هر عبارت تکرار می شوند
و از سنگینی واژهء درماندگی
خرد خواهد شد
د ر م ا ن د ه
خواهد شد.
جدید ترین رمان مصطفی مستور با نام "من گنجشک نیستم" توسط نشر مرکز منتشر شد.
قیمت1900 تومان.
وقتی نمیتوانی قواعد بازی را تغییر دهی،
پس خفه شو و بازی کن!
م ی ل ا د
15-05-2009, 21:14
میخواهم از تو بگویم ولی چه دشوار است ...وقتی فاصله ی بین ما فقط یه دیوار است
وقتی من از تو میگویم و تو هستی در سکوت... این سکوت بر وجود من مثل آوار است
سکوت تو نشانه ی رضایت است، آیا!؟ ...مهلت رسیدن به تو فقط همین بار است
رسیدن به تو، معنای آزادگیست برای من... به تو فکر میکنم چشمانم چه غمبار است
آه به تو فکر میکنم ،آه اشک میریزم... گریه هایم برای دلتنگی دیدار است
دلتنگی من برای تو اهمیت دارد؟... گفتی بله؟یا نه!؟ خواهشم از تو تکرار است
ای گلم خواهش مرا اجابت کن... نه،نگو،نه واژه ای چه بیمار است
تمام شد حرفهای من ولی مانده نا تمام... حرفهای تو که به مانند رگبار است
ترانه ای از :"م ی ل ا د"
من كه متوجه نشدم هدف والاي اين تاپيك چيه !
م ی ل ا د
22-05-2009, 00:54
من كه متوجه نشدم هدف والاي اين تاپيك چيه !
من از شما عذر خواهی میکنم اگر هدف این تایپیک مشخص نیست!
م ی ل ا د
22-05-2009, 01:37
خسته شدم بسه دیگه... دیوونم کردی تو ...11ساله که دارم بدبختی میکشم ...بسه دیگه...!
اینارو گفت و صورت معصوم کودک 11 ساله اش را بوسیدو اشک از چشمانش جاری شد و کودک همینطور معصومانه نگاه کرد ، همینطور معصومانه بغض کرد و ناگهان از گریه ی مادر بغضش ترکید.
با خودش فکر کرد "چرا مادر از دست او خسته شده!؟"
بعد یادش اومد که دیشب توی مهمونی بشقاب خورش رو ریخته رو زمین ، بعد دوباره یادش اومد که چند روز پیش گوش پسر همسایه رو گاز گرفته و مامان داد و بیداد پدر پسر همسایه رو تحمل کرده و بعد یادش اومد که مامان چقدر هرروز گریه میکنه و بعد هی دوباره یادش اومد ،یادش اومد،یادش اومد و فهمید که چرا مامان خسته شده.
همینطور که در آغوش مادر بود با خودش فکر کرد که "کاش او هم مثل بقیه بچه ها سالم بود سالم سالم...و باز دوباره فکر کرد که کاش اصلا نبود...
فردای اون روز مادر مثل همیشه گریه میکرد ،نه بیشتر گریه میکرد و خیره شده بود به جنازه ی کودک عقب مانده ی خودش وسط خیابون...!
"م ی ل ا د"
م ی ل ا د
24-05-2009, 22:51
یک خبر خوب دیگر برای دوستداران سینمای ایران و «درباره الی...»؛
بعد از رابرت دنیرو، حالا مایکل مور هم «درباره الی...» را خواست
سینمای ما - «مايكل مور» سينماگر مطرح آمريكايي از فيلم «دربارهالي» به كارگرداني اصغر فرهادي دعوت كرد تا درجشنوارهي «تراورس سيتي» ـ كه توسط خودش ـ راهاندازي شده، حضور پيدا كند.
در ادامهي حضورهاي جهاني فيلم «درباره الي» پس از رابرت دنيرو در جشنواره «ترابيكا»؛ «مايكل مور» كارگردان مطرح آمريكايي، درخواست نمايش اين فيلم را در جشنوارهاش اعلام كرد و قرار است، اين فيلم براي نمايش در اين جشنواره فرستاده شود.
بنا بر اين گزارش، «درباره الي» پيش از اين در بخش رقابتي دو جشنواره بينالمللي شركت كرد و از هر دو جايزه گرفت. خرس نقرهاي بهترين كارگرداني را در برلين گرفت و «رابرت دنيرو» در جشنوارهي «ترابيكا» جايزهي بهترين فيلم بلند را به اصغر فرهادي براي «درباره الي» داد.
«درباره الي» در روزهاي آينده به ترتيب در جشنوارههاي «سياتل»، «ترانسيلوانيا» روماني و «سيدني» استراليا به نمايش درميآيد.
اين فيلم در جشنوارهي «سياتل» در بخش غيررقابتي «سينماي معاصر جهان» فردا شنبه 23 مي (دوم خرداد ماه) و 27 مي (ششم خرداد) به نمايش درميآيد.
و از اواخر ماه جاري ميلادي درهشتمين دورهي جشنواره فيلم «ترانسيلوانيا» بهعنوان معتبرترين رويداد سينمايي روماني كه طي روزهاي 29 مي تا هفتم ژوئن (8 تا 17 خرداد ماه ) برگزار ميشود، حضور دارد.
«درباره الي» در اين جشنواره در بخش "supernova" بههمراه 31 فيلم ديگر حضور دارد كه از معروفترين آنها ميتوان به «انتقام» از اتريش، «سرافين» از فرانسه، «توكيو سوناتا» از ژاپن و «كوهستان بيدرخت» از كره نام برد.
جديدترين ساختهي اصغر فرهادي همزمان با جشنوارهي فيلم روماني نيز در بخش غيررقابتي پنجاهوششمين جشنواره فيلم «سيدني» استراليا، دو نوبت نمايش در تاريخهاي پنجم و هفتم ژوئن (15 و 17 خرداد ماه) دارد.
همچنين در ماههاي گذشته نيز در جشنواره هنگكنگ و آلمان نيز به نمايش درآمد.
در فيلم «درباره الي...» بازيگراني چون«ترانه عليدوستي»، «گلشيفته فراهاني»، «شهاب حسيني» و «مريلا زارعي» ايفاي نقش داشتهاند و در خلاصه داستان آن آمده است «سه روز تعطيلي در پيشروست و چند خانواده براي تفريح راهي شمالاند، اما شلوغيهاي شمال باعث ميشود محل مناسبي براي اسكان پيدا نكنند و...»
منبع : ایسنا
م ی ل ا د
24-05-2009, 22:53
گپ و گفت شیدا شیرازی از سایت «سینمای ما» با کوئنتین تارانتینو: تو چشای من نیگا کن شیدا!
خبرنگار اختصاصی سینمای ما - شیدا شیرازی - کن: هشتمين روز جشنواره کن پر حرارتترين و جنجالیترين روز جشنواره بود. نام براد پيت و آنجلينا جولی به تنهايی کافی است بود که خيل عظيمی از جمعيت را به خيابان بکشاند، چه برسد به اينکه علت حضورشان فيلم کونتين تارانتينو باشد.
«پست فطرتهای ضایع»روز چهارشنبه بيست ماه می فيلم بالاخره برای اولين بار در جهان اکران شد. و من اين شانس را داشتم که جز 500 نفری باشم که اين فيلم را برای اولين بار ديدند. فيلم برای خبرنگاران که قشر آسيبپذير جامعه هستند ساعت 8 صبح اکران شد!
تصور ديدن فيلمی از تارانتينو که کم کم در هر پلانش چهار تا سطل خون میپاشند، ساعت هشت صبح کمی نگران کننده بود برايم.
فيلم خوب بود. بهتر از خوب بود. خود تارانتينو بود که به همه اصولش وفادارانه فيلم ساخته بود.
طنز فيلم به شدت به طنز قصههای عاميانه نزديک است. فيلم با صحنهای بسيار جدی شروع ميشود و اوج جديد ديالوگهای معروف پر از طنز تارانتينو شوکهات ميکند. فيلم بسيار جدی و بسيار تخيلی و گاهی بسيار خندهدار و مفرح است. فيلم در چند ژانر مختلف ساخته شده است و در همه صحنهها تارانتينو حضوری چشمگير دارد. هيچ چيز به حال خودش رها نشده است و همه چيز حساب شده پيش ميرود. اين فيلم عظيم که درش حداقل به سه زبان مختلف حرف زده ميشود و بازيگرانش آلمانی، فرانسوی و آمريکايی هستند، پروژه بسيار بزرگی است که تارانتينو به خوبی از عهده انجام دادنش بر امده است، فيلم را بايد ديد و حدقل دو بار ديد تا بتوان به جرات دربارهاش قضاوت کرد ( هيچکدام هم ساعت هشت صبح نباشد، پيشنهاد ميکنم از 7 شب به بعد!) سينمای تارانتينو در اين فيلم چند وجهی است. از هر طرف که به فيلم نگاه کنی از لحاظ ديالوگها ، تکنيک ساخت، انتخاب بازيگر و کارگردانی فيلمی بینقص است که شما را به دوباره ديدنش دعوت ميکند.
بازی براد پيت عالی است و بسيار درخشان. اما از ديد من زيباترين بازی را کريستوفر والتز، بازيگر آلمانی در نقش کلنل لاندا ارايه داده است. او با تسلط به دو زبان آلمانی و انگليسی ماهرانه در نقش خود ظاهر ميشود. او بازيگری تارانتينويی است که هم زمان میتواند شقاوت و سنگدلی و طنز و دلبری را منتقل کند.
من که از چندی قبل تقاضايم را برای مصاحبه با عوامل فيلم اعلام کرده بودم، تا به حال جوابی نگرفته بودم و به در بسته خورده بودم. پيگيریم مرا به اينجا رسانيد که مشکل نام «ايران» است. که کمپانی يونيورسال تمايلی به خبربگاران ايرانی ندارد. با شنيدن اين حرف بسيار بر آشفته شدم و با خودم گفتم که شيدا شيرازی و کافه نشين امير قادری و يک سينمایمايی واقعی نيستم، اگر که من اين موضوع را با شخص تارانتينو مطرح نکنم. دامنه تحريمها به يونيورسال هم رسیده بود!
بعد از فيلم با علم به اين که کنفرانس خبری شلوغ خواهد شد به سرعت به طرف سالن دويدم و با خيل عظيم خبرنگارانی مواجه شدم که پشت درهای بسته بودند. تا به حال در هيچ فستيوالی اين همه خبرنگار را يک جا پشت درهای يک کنفرانس خبری نديده بودم. به هر ترفندی بود خودم را جلو انداختم و تقريبا از زير دست وپا وارد شدم.
کنفرانس شروع شد و خبرنگاران سوالاتشان را پرسيدند ونوبت من که شد، وقت تمام شد!! به همين سادگی !
من هم دوباره خودم را از زير دست و پا جلو انداختم و به کوينتين تارانتينو رساندم و با صدايی که خودم تا به حال از خودم سراغ نداشتم داد زدم:
- کوئنتين. من شیدا شیرازی هستم از ایران. چرا من به عنوان يک ايرانی نمی تونم با تو مصاحبه کنم؟
[اطرافيان که توجهشان جلب شده بود کمی ساکت شدند و عکاسان تيک تيک عکس میانداختند.]
تارانتينو جواب داد: من مسول مصاحبه ها نيستم، کس ديگه تنظيم ميکنه.
شيدا: به من گفتن که نميشه. اينجا بيا 1 دقيقه وقتت رو به من بده.
کونتين : ok. برو بريم!
اين رو که گفت تازه فهميدم اي دل غافل من دارم جلوی 500 تا خبرنگار بزرگ سينمای جهان و دوربينهای روشن با تارانتينو مصاحبه ميکنم، اولين سوالی که به ذهنم رسيد اين بود:
- من 12 سالم بود که قصههای عامه پسند را ايران ديدم. 15 سالم بود که با دوستام گروه هواداران تارانتينو را راه انداختيم. میدونستی که در ايران تو رو به اين گستردگی ميشناسند و اين همه هوادار داری؟
کوئنتين : آره آره ميدونم. باهاشون در ارتباطم سينمای ايران را دنبال ميکنم. فيلم خوب زياد ديدم اين چند وقته از بچههای ايران. خيلی خوبن خيلی خوب. همه بچههای ايران رو دوست دارم. ميخواستم بيام تهران. ولی میدونی که يک محدوديتهايی باعث شد نيام. دعوتم کرده بودن به فسيوال فيلم ايران. خيلی دلم ميخواست بيام. ولی میدونی که هميشه اونطوری که تو ميخوای نمیشه.
شيدا: کونتين هيچ پيغامی برای جوونای ايرانی که اينقدر با سينمای تو حال ميکنند نداری؟؟
کونتين : چرا چرا! بهشون بگو برای همشون بهترينها را آرزو دارم. آرزو دارم بيام ايران. از نزديک لمس کنمشون.
شيدا: پيغامی نداری برای سينما گرهای ايرانی ؟
کونتين : اسمت چی بود؟
شيدا : شيدا...
کونتين : شيدا ! شيدا نگاه کن به چشمهای من. ميری به همشون ميگی، دوستتون دارم. بگو سينمای ايران رو دنبال ميکنم. دارن کارهای خيلی خوبی انجام ميدن. بگو همين طور ادامه بدن.
اينجا بود که توجه براد پيت که آنجا بود به گفتگوی ما جلب شد . ازش پرسيدم:
تو چی براد؟ برای برو بچه های ايرانی چيزی نداری بگی؟
براد : چيز زيادی که نه . فقط دوست دارم بيام ايران و ببينم . خيلی زياد دوست دارم.
برای دوست دارانت چی؟
براد:دوستشون دارم ، خيلی
منبع : سینمای ما
سلام...
م ی ل ا د عزیز، مطالب سیاسـی یا مرتبط با انتخابـات رو به هیچ وجه قرار ندید. ممنونم ازتون... :11:
:40::40::40::40::40:
م ی ل ا د
21-07-2009, 01:20
کنایه
خوش به حالت که اسیر میله و زنجیری
خوش به حالت نداری از این روزا تصویری
خوش به حالت که چشات به میله زندانه
خوش به حالت نداری تواین همه درگیری
خوش به حالت ، خوش به حالم
اخه هیچکسو ندارم
تنها تو بودی که نیستی
زود بیا برس به دادم
خوش به حالت که گناه تو یه بی گناهیه
خوش به حالم که دلم پی خیال واهیه
خوش به حالت که نگات فریاده اما بیصداست
خوش به حالم که امید من چقدر بی انتهاست
خوش به حالت ، خوش به حالم
اخه هیچکسو ندارم
تنها تو بودی که نیستی
زود بیا برس به دادم
مطمئن باش یه نفر هست که یه روز بیاد به دادت
منتظر باش عزیزم زودی مباد آخ... خوش به حالت
" م ی ل ا د"
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.