ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هک شدن Yahoo ID

MVReza
17-04-2009, 12:34
سلام خدمت دوستان، خسته نباشد
چند وقتیه Yahoo Messenger من بعضی وقتها در پنجره login پسورد رو نشون میده (نه به صورت دایره)، عوضش کردم و 9 رو نصب کردم بازم همون مشکل رو دارم، از دوستان کسی دلیلش رو می دونه؟
در ضمن یکی id منو هک کرده منم که رو سیستمم eset smart security نصبه، آیا می شه بدون ارسال یه فایل به من، پسوردم هک بشه؟ اگه هم فایلی فرستاده بشه eset اجراشو اجازه میده؟ غیر از فایل روش دیگه ای هم اگه باشه که بشه هک کرد دوستان لطف کنن بگن.
ممنون.

Hossein bandarie
17-04-2009, 17:48
زماني كه فايروال نصب نباشه و شما يوزر نيم و پسورد رو تايپ مي كنيد اين اطلاعات تو حافظه در اصطلاح كش ميشه . براي دسترسي به اين اطلاعات هم نيازي به ارسال فايل نيست . فايروال يكي از كارهايي كه مي كنه اين اطلاعات رو تو حافظه پاك مي كنه . كوكي ها هم خطرناك هستند و با رمز گشايي اطلاعاتشون ميشه يوزر نيم و پسورد رو به دست آورد .
زمان ثبت id ياهو از شما يه سري سوالات مي پرسه و يه سوال امنيتي . با استفاده از Forget Password و اين اطلاعات پسورد تون رو پس بگيريد .

MVReza
17-04-2009, 21:43
فایروال eset رو سیستم فعال هست، ولی نمی دونم چطوری اطلاعات رو از سیستمم برداشته (همون pass یاهو و شاید بعضی اطلاعات دیگه)، اگه دوستان لطف کنن بیشتر راهنمایی کنن ممنون می شم.
و اگه ممکن باشه بگین برای امنیت کامل سیستم چه نرم افزار Internet Security یا Anti Spy یا ... نصب کنیم بهتره.
ممنون.